Tænd din COMPLIMENTARYWIFI HOTSPOT TRIAL I DIN LEXUS.

Lexus Enform WiFi Trial

Hum er et køretøj diagnostisk og sporingssystem fra Verizon Communications. Systemet består af to enheder: en diagnose læser, som forbindes til et køretøjs OBDII og en højttaler med Bluetooth-forbindelse, der kan klippes til visiret. En månedlig abonnement er påkrævet, men omfatter også en mobil applikation til at gennemgå de indsamlede data og modtagelse af advarsler samt vejhjælp. Den Hum blev først afsløret i januar 2022 under navnet Verizon køretøj, men blev omdøbt før sin udgivelse i august samme år.

Referencer.

Fra flådestyring og telematik til infotainment systemer og distraheret kørsel løsninger, bilindustrien er en af ​​de øverste indtægtsskabende markeder i tingenes internet. Forrester forudsiger at antallet af køretøjer, der er afsendt på verdensplan med indbygget tilslutningsmuligheder vil vokse fra 5. millioner i 2022 til at 36 millioner i 2022 â € ”et nummer, der er allerede tydeligt i bilproducenter som BMW, Mercedes-Benz, Ford, Chevrolet, Toyota og mere. Hyundai er den seneste bilproducent gør støj i den tilsluttede bilmarked med meddelelsen om, at Verizon Wireless leverer tilsluttede tjenester til Hyundais telematik service. Verizon vil tilbyde sikkerhed, diagnostik og infotainment i 2022-modeller, startende med Genesis sedan, samt Kia biler.

"Vores aftale med Hyundai udvider vores mangeårige samarbejde med en bred vifte af bilfabrikanter i hele branchen til støtte netværk teknik, sikkerhed, cloud-løsninger, telematik platform, og programledelse for millioner af køretøjer i U.. og rundt om i verden," saida Mark Bartolomeo, vicepræsident Connected løsninger på Verizon Enterprise Solutions, i en erklæring. "Vi er begejstrede for at arbejde med Hyundai til hjælp forbedre den drivende oplevelse for deres kunder. Det er bredden i vores ekspertise kombineret med dybden af ​​vores teknologi, der giver vores kunder til at lancere nye tjenester og initiativer hurtigere."

"Vi valgte Verizon til at give det trådløse netværk service for 'Næste generations Blå Link', fordi både kunde mening og forskellige datakilder viser, at Verizon giver den bedste løsning til vores kunder til både dækning og kvalitet," siger Woo- Unge Kwak, executive vice president, Vehicle it-service Division / Vehicle IT Development center, Hyundai Motor Group.

I 2022, Verizon købte Hughes Telematics for omkring $ 600 millioner, så lidt et stort tab, da GM og Onstar skiftede til AT & T som deres partner for en LTE-drevne app økosystem. AT & T, Sprint, Verizon og T-Mobile har alle deres hænder i den tilsluttede køretøj markedet, hvilket gør det til en konkurrencedygtig landskab. For biler uden indbygget tilslutningsmuligheder tjenester som Genesis, Verizon beføjelser Delphi moduler, der er kompatible fra 1996-model køretøjer og tillader bilister at fejlfinde og overvåge køretøjer fra deres smartphones eller computere. Delphi Connect med 4G LTE Mobile Hotspot tillader op til fem Wi-Fi-aktiverede enheder at oprette forbindelse.

Hvilken rolle spiller luftfartsselskaber i udviklingen af ​​M2M og tingenes internet vil blive dækket mere detaljeret i næste uge på M2M Evolution Conference & Expo i en session, Carriers og M2M Ecosystem byder talere fra CGI, Open Mobile Alliance og Telenor Connexion AB. Sprint, AT & T og Verizon vil alle være i fremmøde , og byder på casestudier og keynote præsentationer. Arrangementet skydes i gang med slaget ved platformene den 28. januar, og kører indtil den 31. Jan. I Miami, Florida. Besøg konferencens hjemmeside for at lære mere.

Efter mange års arbejde på udbuddet, Volkswagen of America annoncerede den forestående tilgængeligheden af ​​sin nye tilsluttede bil platform. Vigtigere er det, Verizon og T-Mobile støtter udbuddet, men AT & T, Volkswagens mangeårige tilsluttet bil partner, er det ikke.

Meddelelsen er med til at fremhæve det voksende marked for tilsluttede bil tjenester â € ”der spænder fra fjerntliggende oplåsning til fuld-blæst i køretøjet trådløs internetadgang â €”samt den opvarmede konkurrence blandt netoperatører for den pågældende virksomhed .

"Volkswagen er den første bilproducent partnering med både Verizon og T-Mobile til at tilbyde kunderne fleksibilitet til at vælge fra flere trådløse udbydere," skriver virksomheden i dens udgivelse. Specielt kan Volkswagen, at kunderne kan tilmelde sig ubegrænsede Wi-Fi-forbindelser i bilforbindelser for yderligere $ 20 pr. Måned ved at tilføje deres bil til deres eksisterende servicekonto med enten T-Mobile eller Verizon.

"Meddelelsen åbner et nyt kapitel i køretøjsforbindelser â €", hvori forbrugerne kan trykke på en re-providable connectivity-enhed i en tilsluttet bil for blot at tilføje deres bil til deres eksisterende trådløse plan, "skrev han i 2022, kort efter, at Volkswagen først meddelte sine planer. "Den nye forbindelse betyder, at biler faktisk kan komme til at blive set af forbrugerne som smartphones på hjul."

Volkswagen tilbyder også yderligere tilsluttede biltjenester, der spænder fra $ 8 til $ 49 pr. År, for tjenester som streaming radio og navigationsfunktioner. Sådanne tjenester kræver en aktiv cellulær dataplan, men koster ekstra.

Volkswagen i USA har tilbudt sine bil-netto-tilsluttede biltjenester siden omkring 2022, delvist via AT & T's netværk. Virksomheden begynder dog nu at advare nogle kunder om, at deres tjenester ikke længere kan være tilgængelige på grund af AT & Ts 3G-netværkslukningsplaner. "Alle Volkswagen Car-Net Connected Services vil ikke længere være tilgængelige efter AT & T's 3G-afvisning på grund af AT & T SIM, der bruges i modelåret 2022-2022 Køretøjer," advarede virksomheden.

Lanctot bemærkede, at Volkswagen's flytte fra AT & T og til Verizon og T-Mobile signaliserede "noget af en poke på AT & T." Men AT & T kan tilføjes til Volkswagen's liste over udbydere på et senere tidspunkt, tilføjede han.

Mere bredt er evnen til mobile kunder til nemt at skifte mellem udbydere en tendens, der kan strække sig ind i en række forskellige områder og enheder. For eksempel udnytter T-Mobile ESIM-teknologi til at tillade potentielle smartphone-kunder at teste sit netværk fra deres eksisterende enheder. Kunder af andre netværksoperatører behøver kun at downloade en app for at få adgang til T-Mobile's netværk. Selvom operatøren har beskrevet sin "testdrev" service som et pilotprogram, er det ikke desto mindre tips til en fremtid, hvor mobilabonnenter nemt kan flint af netværksoperatører, snarere end at skulle købe en ny enhed eller travlt med SIM-kort swaps.

Verizon Bringer forbindelse til den næste generation af Hyundai biler

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Verizon Communications Inc.'s Verizon Wireless har kastet ind i den komplekse verden af ​​tilsluttede køretøjer med løsninger som Hum og Zubie. Dens tilgang adskiller sig fra AT & T Inc.'s mobilitet, især på forretningsforbrugende front. Ved at udnytte præmierne for sine eksisterende dataplaner giver Verizon Wireless kunder mulighed for at tilføje sine OBD-II-port plug-ins, som HUM, som en tilsluttet enhed for yderligere månedlige gebyrer.

Den 6. juli har Verizon Wireless foretaget ændringer i sine dataplaner for at rumme op til 20 enheder pr. Plan, hvoraf den ene kunne være en tilsluttet bil. Brug af tilsluttede billøsninger, der bruger Verizon Wireless 4G LTE-datatællinger mod kundens månedlige dataallotering og kan medføre dataoverføringsgebyrer.

Verizon Wireless tilbyder diskonterede dataplan satser for små virksomheder, giver brugsbaseret forsikring ved at samarbejde med forsikringsselskaber som State Farm og tilbyder flådestyringstjenester gennem integrerede platforme fra erhvervede udviklere som Telogis.

Spanser især Verizon Wireless ind i de tilsluttede køretøjer og telematikrummet gennem sin 21. juni erhvervelse af Telogis og dens August 1-aftale om at erhverve Fleetmatics for $ 2. 0 milliarder.

Bæreren havde allerede vovet ind i rummet, da den købte Hughes Telematics Inc., en udvikler af informationsbaserede og trådløse tjenester, der kunne tilpasses forskellige køretøjsplatforme, den 1. juni 2022. Telogis er en telematik og flåde-logistiksystemer Udvikler, og Fleetmatics er en softwareudvikler med en platform, der leverer GPS-køretøjsforvaltning sammen med andre tjenester, der er skræddersyet til virksomheder med mobile arbejdsstyrker.

Gennem sine partnerskaber med Mercedes-Benz og Volkswagen kan kunderne også bruge Verizon Wireless '4G LTE data til at forbinde deres biler ved at spejle deres smartphones til køretøjet Dash gennem Mercedes-Benz's MBRACE eller Volkswagen's VW Car-Net.

Verizons fokus på Premium-kunder er i takt med forbundne bilforbrug, ifølge resultaterne fra vores februarundersøgelse. Vores undersøgelsesresultater viser, at boliger med indkomster over $ 100.000 om året er mere tilbøjelige til at være interesseret i tilsluttede biler. Ud af den samlede undersøgelsesgrundlag på 2.612 respondenter , 11% af dem, der tjente $ 100.000 pr. År og over "allerede ejer / bruger" en tilsluttet bil, efterfulgt af 9%, som var "yderst interesserede" og 14 % Hvem var "meget interesseret" i den tilsluttede bil. De procentsatserne for dem, der tjener mindre end seks figurer, var henholdsvis 5%, 6% og 11%.

Gennem AT & T Mobility's Auto Manufacts Partners varierer sessionsbaserede forudbetalte dataplaner lidt mellem visse producenter som Audi og Porsche. Servicevilkårene, prisen, mængden af ​​data, der er inkluderet, og antallet af enheder, der kan tilsluttes en gang til Wi-Fi-hotspot, varierer også.

Flere af AT & T Mobility's producent Partners bruger dog samme sessionsbaserede forudbetalte dataplan for deres indbyggede Wi-Fi-hotspot. Buick, Chevrolet, Cadillac og GMC, for eksempel alle tilbyder forudbetalte dataplaner gennem OnStar. Der er også nogle overlapper mellem flere af fabrikanterne med hensyn til kompatibiliteten af ​​deres tilsluttede biler med AT & T Mobility's Data Plans. For eksempel har de fleste eller alle AT & T's Auto Manufacturer-partnere bilmodeller, der kan bruge 4G LTE-data fra et indbygget Wi-Fi-hotspot via AT & T's ubegrænsede plan eller mobil share-værdi.

AT & T tilbyder også OBD-II port plug-in muligheder, såsom ZTE MoBley, som er kompatibel med de fleste 1996-og nyere køretøjer. Selvom AT & T Mobility's og dens Auto Manufacturer Partners 'forretningsmodeller illustrerer en overgang mod Embedding LTE-tilslutning i nye biler, OBD-II Port plug-ins er her for at blive for at aktivere ældre biler, der skal tilsluttes.

Vi er her for at hjælpe

USB-biladapter er blevet udskiftet. Alt andet er originalt. Denne HUMX er i stor præ-ejet tilstand, uden mangler. Aldrig brugt. Du kan endda fortsætte med at bruge Wi-Fi i op til en time efter, at køretøjet er blevet slukket.

Om dette produkt

Jeg skiftede fra en ældre 3G HUM og var ikke sikker på, hvad de skulle forvente, men det aktiverer hurtigt og fungeret godt, du har brug for boksen med det, da du har brug for System IID-koden, der binder HUM OBD2-stikket og højttaleren Sammen, så sørg for, at du får det til I. Den originale boks og etiketterne på boksen matcher IMEI på Hum-plugin.

HumÃ- er den første 4G LTE-tilsluttede bilopløsning, der omfatter Wi-Fi-Wi-Fi Hotspot, en Bluetooth® aktiverede HUM-højttaler og numreHare. Nemt få adgang til 24/7 vejkørsel og nødstøtte med tryk på en knap. Hvis HUM registrerer et crash, kan nødhjælp sendes og kan kommunikere med dig direkte gennem højttaleren â € "selv uden en mobiltelefon.

Hum + er det tilsluttede bilsystem, der hjælper dig og din familie forbliver sikrere og mere forbundet på vejen. Med 24/7 vejhjælp og crash-svar kan du få hjælp, når det betyder mest. Ud over sikkerheds- og redningsfunktionerne kan hum beskytte dig mod dyre reparationer ved hjælp af køretøjets diagnostikfunktion.

SASTERSAWETY score måler din kørsel adfærd og tilbyder nyttige tips til sikrere kørsel. For uventede hændelser på vejen ved, ved at du kan få 24/7 Pinpoint Roadside Assistance, selvom du er usikker på, hvor du er. Med crash respons, hvis hum registrerer et nedbrud, kan det meddele nødtjenester og sende hjælp med det samme. I den uheldige begivenhed af en auto-tyveri hjælper stjålet køretøjshjælp til at levere næsten realtidssted for det hum-udstyrede køretøj.

Vigtig

Verizon Plan Ubegrænset FAQ

Verizon Plan Ubegrænset FAQ

Find ud af hvordan du skifter til vores nyeste plan eller opgradere din nuværende plan ved at øge din data, telefoni eller messaging godtgørelse.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Jeg skiftede fra cricket til Verizon til ESIM-kortstøtte, men det viser sig, at Verizon Prepaid understøtter ISIM. Har du nogen ide, vil Verizon ...

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Verizon FiOS tilbyder forudbetalt plan, ingen kontrakt eller kredit check nødvendig

Verizon FiOS tilbyder forudbetalt plan, ingen kontrakt eller kredit check nødvendig

Ring nu for at få FIOS. Verizon Hosts Awardwinning Fiber Optic TV, Internet og telefon, og du kan få det fra VerizonSpecials. om. Tilføj TV og spar endnu mere

Black Friday Mobile Plan Deals 2021 Verizon, ATT MERCE PHONE PHONE PLAN ANVENDELSER HØJTET AF FORBRUGER GOD

Black Friday Mobile Plan Deals 2021 Verizon, ATT MERCE PHONE PHONE PLAN ANVENDELSER HØJTET AF FORBRUGER GOD

Synlig fortsætter med at tilbyde en smartphone-orienteret ubegrænset dataplan uden dikkedarer. Verizon kæmper tilbage med et bedre telefonvalg og mere fleksibilitet.

LG tilbyder 100 rabat på køb af Verizon G4 og V10

LG tilbyder 100 rabat på køb af Verizon G4 og V10

Når Apple åbnede Preorders for Apple Watch Series 7 i sidste måned, lovede det, at nogen hentede en cellulær version af den bærbare på visse

Verizon Cell Phone Mobile Planer for seniorer i 2022

Verizon Cell Phone Mobile Planer for seniorer i 2022

Hvis du er en folkepensionist på udkig efter nogle billige internet for seniorer, weve skitseret nogle af dine bedste muligheder.

Straight Talk Sim Card Att, Verizon, Tmobile Activation 4G LTE SIM-kort kit eBay

Straight Talk Sim Card Att, Verizon, Tmobile Activation 4G LTE SIM-kort kit eBay

Verizon forudbetalt aktiveringsproces er nem at opnå over telefonen eller via online portalen. Du skal oprette en online-konto, hvis du ikke allerede har en. Telefonprocessen kræver at ringe fra en anden telefon for at oprette den nye forudbetalte plan og afslutte aktiveringen.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Heres, hvordan du aktiverer, deaktiverer eller ændrer stiften, der er knyttet til SIM-kortet til din Windows 10-enhed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.