Uhoh, youre bruger en ældre browser, vi ikke længere støtte.

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Har du forsøgt at få adgang til SIM-kort fra andre netudbydere på din iPhone? Har de været utilgængelig ? Er du træt af dit frygtelige netværksforbindelse, men føler sig hjælpeløse til at gøre noget ved det? Hvis det er tilfældet, skal du være undrende, hvordan at låse SIM på iPhone.

Sagen er, når du køber en iPhone, eller de fleste telefoner er virkelig, er det generelt låst til en enkelt luftfartsselskab. Dette forhindrer dig i at ændre luftfartsselskaber. Hvis du er en person, der konstant rejser til udlandet så skal du især har brug for at vide, hvordan at låse SIM på iPhone som så kan du spare op på enorme roamingtakster ved blot at få forudbetalt lokale simmere. Så her er det, her er hvordan at låse SIM på iPhone.

del: hvordan man låse sim på iphone online

Ja, som af 2022, under Frigørelse forbrugernes valgmuligheder og Wireless konkurrencelov, luftfartsselskaber er i virkeligheden retligt forpligtet til at gå gennem ansøgninger om oplåsning iPhone luftfartsselskaber. Men de stadig bevare retten til at afvise applikationer baseret på deres vilkår og betingelser.

hvordan man låse sim på iphone plus online ved hjælp af doctorsim unlock service:

Lad os sige, for nemheds skyld, at du bruger en iPhone 7 Plus. DoctorSIM Unlock Service er en stor online service, der kan hjælpe dig låse iPhone 7 Plus permanent uden selv bortfald af garantien. Så læs videre for at finde ud af, hvordan at låse SIM på iPhone 7 Plus.

del: hvordan man låse iphone med iphoneimeinet

iPhoneIMEI. et er en anden online SIM oplåsning service til iPhone. Det kan hjælpe dig frigøre iPhone 7, iPhone 6, iPhone 5 uden oplåsning kode. Frigørelse iPhone med iPhoneIMEI. ET er 100% legit, og permanent.

On iPhoneIMEI. et officielle hjemmeside, bare vælg din iPhone-model og netværket luftfartsselskab din iPhone er låst til, vil det lede dig til en anden side. Når du har fulgt siden instruktion for at afslutte ordren, vil iPhone IMEI indsende din iPhone IMEI til transportøren udbyder og whitelist din enhed fra Apple databasen. Det tager normalt 1-5 dage. Efter den er låst op, vil du modtage en e-mail meddelelse.

del: hvordan du aktiverer din SIM PIN til eller fra?

Folk i almindelighed låse SIM-kortet med en PIN-kode, så ingen andre kan bruge det til mobildata eller at placere uønskede opkald. Hver gang telefonen er slukket eller dit SIM er fjernet, skal du indtaste PIN-koden for at aktivere SIM. Du bør under ingen omstændighed s, prøv at 'gætte' PIN som der kunne føre til en permanent lås ned af PIN-koden.

hvordan du aktiverer din SIM PIN til og fra?

Når du bliver spurgt, skal du indtaste SIM-pinkode. Men hvis du ikke har indstillet en endnu, bruge standard SIM-pinkoden af ​​bæreren. Du kan finde den ved at gå gennem dine dokumenter eller hjemmesiden. Under ingen omstændighed bør du prøve at gætte det. Hvis du ikke kan finde SIM-pinkoden, skal du kontakte transportøren.

Medmindre du bruger din BT Mobile SIM med en helt ny telefon, er det meget sandsynligt, at det vil være låst til netværket af din tidligere mobiludbyder. Generelt, hvis du ikke kan se "BT" eller en BT symbol eller andet sted på skærmen telefonen er sandsynligvis låst. Indtil den er låst op, vil det kun arbejde med en af ​​deres simmere.

Når det er gjort, hvis din iPhone har fået iOS5 eller tidligere skal du slutte den til en computer via USB og oprette forbindelse til iTunes til sidst ting. Hvis din telefon har fået iOS6 eller senere, så det gøres via Wi-Fi eller via mobilnettet.

Når du har fået din kode fra din tidligere udbyder, sætte det i Selvom det siger du har 10 forsøg, vil du opdage, at de tæller pinde på ni, og der er ingen grænse for, hvor mange gange du kan prøve. at sætte det i.

trin

Du får kun 10 forsøg til at angive PUK-koden. Hvis du indtaster den forkerte kode 10 gange i rækkefølge , SIM låses permanent. Du vil miste alle data på SIM-kortet og er nødt til at købe et nyt SIM.

For at kunne hente en oplåsning kode for et håndsæt, skal du blive opført som enten en konto kontakt på kontoen eller kontohaver. Din konto Kontakt vil kunne kontakte Vodafone på dine vegne for at hente denne kode for dig.

På grund af de høje omkostninger ved håndsæt og det tilskud, som Vodafone gælder for håndsættet, har vi en maksimumsgrænse på 3 NAC-kodetrievals i en 12 måneders periode. Denne 12 måneder tælles fra den dag, du henter din 1. NAC-kode.

Kun Bill Pay Single Abonnent eller Small Business med højst to abonnenter på deres konti er berettiget til at hente deres NAC-koder online. Hvis din telefon er en del af en virksomhedskonto med mere end to abonnenter, skal du kontakte konto kontakten i din virksomhed for at anmode om NAC-koden. Alternativt, hvis du er den kontokontakt, skal du kontakte din executive inden for Vodafone eller vores kontaktcenter for at hente NAC-koden.

For at stoppe andre mennesker, der bruger dit SIM-kort til at foretage telefonopkald eller bruge mobile data, kan du bruge en SIM-PIN-kode. Derefter vil dit SIM-kort hver gang du genstarter din enhed eller fjerner SIM-kortet automatisk, og du vil se "LOCKED SIM" i statuslinjen.

Drej din sim-pinkode til eller fra

Prøv aldrig at gætte en SIM PIN eller PUK-kode. * Det forkerte gæt kan permanent låse dit SIM-kort, og så har du brug for et nyt SIM-kort. Hvis din enhed beder om en PIN-kode eller kode, som du ikke ved, er her, hvad skal du gøre:

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden anbefaling eller påtegning . Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple gør ikke Repræsentationer vedrørende tredjeparts webstedets nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

Uh-Oh, du bruger en ældre browser, som vi ikke længere understøtter

Bemærk: Hvis adgangskodeindstillingerne ikke er tilgængelige, grå eller dæmpet, og du kan ikke ændre disse indstillinger, kan det være fordi du bruger en konfigurationsprofil, der kræver en adgangskode. Dette er almindeligt med forretnings- eller uddannelsesenheder. Kontakt din it-administrator for at få flere oplysninger.

Bemærk: Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit Apple ID-adgangskode for at bekræfte. For at slå adgangskoden fra indstillingsskærmen rulle til og vælge TOUCH ID & PASSCODEÂ> Indtast din nuværende adgangskode> Â Rul til og vælg Slå adgangskode Fra> Â Vælg Sluk for at bekræfte. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din Apple ID-adgangskode, og derefter vælge Sluk. Indtast din nuværende adgangskode for at bekræfte. For at ændre din adgangskode, skal du vælge Skift adgangskode fra ansigts-id og adgangskode. Skift adgangskode, og følg vejledningen. Lær mere fra Apple Support-artiklen, hvis du har glemt adgangskoden til din iPhone, eller din enhed er deaktiveret.

Vigtig

Macerich Properties Queens Centre

Macerich Properties Queens Centre

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke ud, hvad dine venner har familiemæssige interesser blevet opfange deling rundt om i verden.

El Aceite de Oliva ayuda en prevenir el cncer y ralentiza su avance

El Aceite de Oliva ayuda en prevenir el cncer y ralentiza su avance

El mtodo fue descubierto por usuarios de la rød social Reddit, que buscaban evitar un Procedimiento automtico que los Modelos ms Antiguos llevan en cabo para evitar daos en la batera y apagones

El Roaming Automtico Nacional es Aprobado por el Senado

El Roaming Automtico Nacional es Aprobado por el Senado

Permitir que en aquellas localidades donde solo existe tætning de un operador, el resto de los usuarios de otras compaas puedan conectarse en Dicha tætning y som usar su infraestructura para tener servicio.

Set Up nye iPhone 12, Transfer fra gamle iPhone Lynguide 2021

Set Up nye iPhone 12, Transfer fra gamle iPhone Lynguide 2021

Hurtig start fungerer ikke, når du overfører data fra gammel iPhone til ny iPhone Her er hvad de skal gøre, når Hurtig start ikke virker eller vises på iOS 111.213

Hurtig start ikke arbejder på iPhoneipad Tjek 6 rettelser her

Hurtig start ikke arbejder på iPhoneipad Tjek 6 rettelser her

Er din hurtige start ikke fungerer på iPhone efter opgradering til iOS 1514 Hvis ja, dækker denne artikel alle de løsninger, du vil vide om, hvordan du løser dette problem med de mest enkle trin.

Quickstart Tilføj skilt i med Microsoft om at en iOS eller MacOS app Microsoft identitet platform

Quickstart Tilføj skilt i med Microsoft om at en iOS eller MacOS app Microsoft identitet platform

Kom i gang ved hjælp af din Apple iPhone eller iPad på iOS 11. På denne side Knapper og ikoner Device tutorials og brugervejledning firsttime brug Knapper og ikoner Theres en masse du kan gøre med din nye enhed

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dårlige møder tilfældigvis den bedste af os, og desværre kan de sker ofte. Her er hvordan vi kan forbedre 5 af de mest almindelige arbejde møder.

Mobil telefon basestationer og sundhed

Mobil telefon basestationer og sundhed

Udrulningen af ​​5G hjælp super højfrekvens radio æteren har antændt gamle frygt for mobiltelefon stråling risici, med coronavirus konspirationsteorier er den nyeste rynke.

Fejring Radio Historier fra fortiden

Fejring Radio Historier fra fortiden

Mediacorp er Singapores største indhold skaberen og nationale medier netværk, der opererer en suite af tv-kanaler, radiostationer og flere digitale platforme.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.