Forståelse skjulte gebyrer i dit tmobile Bill

Sådan holder styr på din Mobile Data og minutter til iPhone og Android

Min familie simple valg plan cyklus datoer var 5. til 4. af næste måned, og forfaldsdatoen var altid d.25. I 24-juni betalte vi regningen og skiftede alle medlemmer til tmobile One og tilføjet en ny linje også. Jeg overførte yderligere to tmobile medlemmer til planen den 2. juli. Tilføjet en anden linje på 2nd men sim-kort levering tog indtil 7th. Den 7. porteret jeg i to flere medlemmer fra et andet luftfartsselskab, som blev afsluttet den 9..

I juli 13th Jeg har fået udstedt et lovforslag om "tæt dato" fra juli 04 og dato for 26. grund i "PDF-version af regningen". Agenten fortalte mig, det er for juli-august, men der er ikke noget at sige, så i regningen.

Ud af alle de forskellige trådløse netværkstjenester leveres i USA, en T-Mobile med succes sikrer den tredje rang. Men der har været en rygtes spørgsmål flyver rundt viralt, der er T-Mobile regningen betalt på forhånd? Hvis du også er interesseret i at finde ud af svaret på den samme eller en lignende spørgsmål til denne ene, stick med os gennem denne artikel for at vide alt om T-Mobiles efterbetalte faktureringssystem. Uanset om du en gammel T-Mobile bruger eller planlægger at flytte ind på T-Mobile netværk, disse oplysninger kan i høj grad have indflydelse på din beslutning og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for dig.

T-Mobile er den øverste tredjedel sælgende mærke i USA i form af telecom tjenester og produkter. Det er et navn givet til mobil kommunikation datterselskaber af ingen anden end den populære tyske teleselskab officielt kendt som Deutsche Telekom AG. Ikke oy i USA, men T-Mobile aktivt markedsføre sine forskellige teletjenester på markederne i Tjekkiet, Holland, Polska Polen, og i Ungarn så godt.

Det faktureringssystem, at T-Mobile anvendelser for sine postpaid planer kaldes som et faktureret nuværende system. I dette system, alle de faktureret betalinger forfalder i indeværende faktureringsperiode i hver måned, der virker for de efterbetalte planer.

For eksempel, hvis din faktureringsperiode starter på 2. i hver måned, så alle din betaling for den aktuelle cyklus vil være på grund i de 10 dage, der tegnede sig før denne periode udløber. Den nævnte dato på din første regning vil kun vise dig de oprindelige dage som regnskabsmæssigt behandles før cyklus.

Du skal også vide, at de fleste efterbetalte T-Mobile konti faktureres til netværkstjenester ved starten af ​​faktureringsperiode. Denne måde regningerne forfalder inden for de samme regning cyklus datoer.

Grundlæggende faktureringssystem af T-Mobile postpaid-tjenester følger en slags generel forskud regel. Alle de månedlige overskydende afgifter, der inkluderer dine indkøb, der er knyttet til din T-Mobile hensyn til, om lang afstand eller kort. Disse er også inkluderet, men stadig, er du faktureres efter perioden for disse. Derudover balancen checken går at bevise, hvis du er værdig nok for benytter EIP balancer. Uanset mobiltelefon du bruger hører til T-Mobile mærke eller ej.

Som vi allerede har sagt, at T-Mobile regninger deres kunder til at bruge deres efterbetalte tjenester ved hjælp af Bill Current System, skal du vide, at du er at blive faktureret ved start af din faktureringsperiode. Du er også faktureret inden for visse givne forfaldsdatoer til justering og tilbagevendende gebyrer, der forbliver inden for samme faktureringsperiode. Dette er for at sige ligner youre væsen faktureret lidt foran din normale faktureringsperiode med en tæt dato.

Det er midt i måneden, og du modtager en advarsel siger du kun har 10 procent af dine data tilbage. ollowed af en synkende fornemmelse i maven. Heldigvis kan du holde styr og sætte grænser for dit dataforbrug ved hjælp telefonens indstillinger. De virkelig komme i handy, når du er i et data stykket.

Mød data saver: dit hemmelige våben i kampen mod drænet data. Data, saver forhindrer nogle apps fra at sende eller modtage data i baggrunden. Så være sikker på, at du ikke spilder nogen dyrebare data.

Hvis du forlader din udbyders dækningsområde, kan du stadig være i stand til at få adgang til mobildata ved at aktivere data roaming. De fleste luftfartsselskaber arbejder sammen for at give dig mulighed for at oprette forbindelse til andre netværk, selv uden for USA.

Før du tænder for data roaming, skal du være opmærksom på, at der kan være yderligere gebyrer fra din udbyder, især uden for landet. Kontakt din udbyder for detaljer, før du aktiverer data-roaming.

© 2022 Samsung Electronics America, Inc. Samsung, Samsung Galaxy og Family Hub er varemærker tilhørende Samsung Electronics Co, Ltd ALLE andre mærker, produkter og tjenester og deres respektive varemærker, navne og logoer, er ejendommen af deres respektive ejere. Ovennævnte indhold er kun til underholdning og information. Kontakt brugervejledning for mere komplette oplysninger. Alle oplysninger, der er inkluderet heri, kan ændres uden varsel. Samsung er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte skader, der stammer fra eller relateret til brug eller afhængighed af indholdet heri.

En par ting at huske på

Hold iPhone 13 beskyttelse minimal med en stilfuld tynd sag

For det første, alle data, som du bruger under roaming kan tage omkring en måned til at dukke op. Hvis du ved, at du har brugt roaming data på et tidspunkt i de sidste 30 dage, så husk at det tal, du ser ikke kan være nøjagtig det samme.

Theres også et problem med tallene, hvis du ændrer din plan. Ændring af planen på en hvilken som helst anden end din fakturering cyklusser første dag dag væsentlige nulstiller figuren. Youll kun se, hvad du har brugt på den nuværende plan, så det er bedst at foretage en hurtig kontrol at registrere tallet for din tidligere plan, før du foretager en ændring.

Teknik # â € ”bruge en kort-kode

Ja! T-Mobile vil sende dig en advarsel via enten tekst eller e-mail, når du har brugt 80% og 100% af dine data kolonihave. Hvis du ikke modtager disse advarsler kan det være nødvendigt at logge ind i T-Mobile app og vælge dit indhold præferencer.

Jeg fik en sms, at jeg brugte GB data på min ubegrænset plan hvorfor?

Selvom T-Mobile plejer opkræve dig, hvis du overskrider dine data grænse, vil selskabet gashåndtaget dine data efter youve brugt 50GB. Det betyder, at du kan opleve problemer lastning hjemmesider, buffering , og selv sende billedbeskeder.

Er tethering brug min mobil data kolonihave?

Ja. Når du er ved hjælp af din T-Mobile telefon til at levere internet til en anden enhed, det vil tælle mod din kolonihave. Men hvis du er forbundet til et andet Wi-Fi-netværk, din T-Mobile data bør overlades uberørt .

Jeg fik en skik alarm, men ive været på wifi nyheder sker?

Dagens smartphones er designet til at give dig den mest problemfri oplevelse mulig. Når et WiFi-netværk er svag, vil telefonen automatisk forbindelse tilbage til mobiltelefon tårne ​​til at hjælpe dig streame uden afbrydelse. Desværre kan du ikke engang mærke til denne kontakt, der er sket.

Det sidste ord

Vores undersøgelse fandt også, at en tredjedel af du ikke vidste, hvordan man kan se, hvor meget data, eller hvor mange minutter du havde brugt, og omkring tre fjerdedele af du ikke vidste, hvor meget denne omkostninger uden for deres bundt. Forståeligt, ikke 63% af du ønsker at have til at øge deres månedlige faktura for at sikre, at de har masser at reservedele.

Hvordan der? læsere undgå regningen chok

Nyere telefoner og flagskib håndsæt, såsom Samsung Galaxy rækkevidde og iPhones, vil sandsynligvis komme med big data kontrakter, fordi udbyderne ønsker at opkræve mere for de telefoner folk er clamoring til.

For folk der kan lide at forbruge medier på farten â € ”og uden for et Wi-Fi-forbindelse, kan dette give mening. Men medmindre din pakke er virkelig ubegrænset du bør stadig vide, hvordan at holde styr på, hvor meget du bruger.

Hvis du ikke ønsker at streame indhold på denne måde, er det usandsynligt, at du har brug for mere end et par gigabytes hver måned, på trods af, hvad en karismatisk sælger måske sige. Så vær på vagt over for kontrakter, der har data i de dobbelte cifre og ubegrænset data kontrakter - du kunne være overbetale betydeligt for hvad du faktisk bruger. EN

Sådan finder du ud af, hvor meget data du har brugt på en iphone

Det er et tilfælde af apps til undsætning, når det kommer til at holde på toppen af ​​dine minutter. Mange af de apps, der holder styr på dataforbruget kan gøre det samme for dine minutter og langt de fleste er gratis.

Applikationer som My Data Manager og Phonalyzr vil fortælle dig, hvor mange minutter du har brugt siden en bestemt dato. Mobil udbydere har også deres egne apps, som vil holde dig ajour med, hvor mange minutter du har brugt, samt vise dig din regning historie.

Support kategorier

T-Mobile har haft en masse data planer i årenes løb fra traditionelle differentieret dem til simpelt valg og nu helt ubegrænsede muligheder. Uanset hvad planlægger du er på, at dens gode komme i vane at kontrollere alle så ofte, hvad dit dataforbrug ligner tværs den månedlige faktureringsperiode.

Theres ingen grund til at foretage nogen telefonopkald med kundeservice for dette. Faktisk er de to nemme metoder gør det muligt at kontrollere dit dataforbrug, når du ønsker direkte fra din iPhone. Husk, at disse kun gælder for T-Mobile kunder.

Check dataforbrug med t-mobile kortnumre

Alt du skal gøre er at åbne telefonen app på din iPhone, og vælg derefter fanen Tastatur. punch i # 932 # eller # WEB #. Tryk på den grønne tast og på få sekunder, vil du få en advarsel fra T-Mobile med dit forbrug hidtil under denne faktureringsperiode.

Mens du er på det, T-Mobile har andre korte koder kan du bruge til yderligere oplysninger om dine vaner. Dial # 674 # eller # MSG # for hvor mange sms'er du har sendt og modtaget, # 646 # eller # MIN # for, hvor mange minutter, eller # 999 # for forudbetalte minutter, hvis du er på en forudbetalt plan.

Download t-mobile app

For yderligere oplysninger om din brug, familiens forbrug eller fakturering, youre bedre stillet bare downloade den gratis T-Mobile app. Dette giver en meget mere omfattende kig på din brugsmoenster denne måned og for de foregående måneder.

Når youve downloaded app'en fra App Store, skal du logge ind med din T-Mobile-id. Hvis du aldrig har oprettet en, når du tilmelder dig til T-Mobile, at youll behov oprette en ny konto, som du kan gøre lige fra app. Efter at have logget ind, kig til brug sektion data. Itll viser et kort resumé af din linjer forbrug hidtil. For flere detaljer, tryk Vis forbrug over på højre.

Dette vil give dig en pause ned af, hvordan hver linje på din plan er at bruge deres egne data. Du kan også ændre din plan herfra. Husk, at hvis du er på en T-Mobile simpelt valg planen, du plejer ansigt overdosering afgifter, hvis du når dine data grænse. I stedet vil T-Mobile drosle dine data ned til 2G hastigheder for resten af faktureringsperiode.

Hvis du er bekymret for at bruge op at 4G LTE-data for tidligt, holde kontrol app hver så ofte at overvåge dine data vaner i løbet af måneden. Hvis du har spørgsmål, T-Mobile kan du kontakte kundeservice serviceâ direkte fra app. Bare tryk Message os eller ringe til os på toppen.

Du vil måske også kunne lide:

Sådan kontrolleres balance i t mobile og hvordan du kan se dine forbrugsdata T-Mobile Det er svært at surfe på nettet, streame en video, eller spille et online spil. Dette er fordi din datahastighed er langsom. T-Mobile giver dig mulighed for at gennemgå dine data og giver mange teknologier til T-Mobile brugere.

Sådan kontrolleres balance i t mobile og fyld forudbetalte konto

I sammen med at tale om Sådan kontrollerer balance i t mobileâ € |. Vi taler også om T-Mobile forudbetalte genoplade, hvor T-Mobile tilbyder mere end én måde for dig at genoplade din forudbetalte konto. Hvor du kan bruge T-Mobile-kort til at genoplade balancen eller kreditkort. Hvis du har en plan, der indeholder minutter for opkald eller begrænsede data, kan du oplade din konto online, over telefonen eller ved forløsende dit genoplade kort. T-Mobile vil sende dig en særlig besked til minde dig, når din tjeneste fornyelse dato er nærmer . Hvis du har mere end én linje på din konto, vil enhver resterende tjeneste saldo automatisk blive krediteret til alle elementer i din konto i slutningen af ​​din faktureringsperiode.

Sådan kontrolleres t mobile forudbetalte balanceâ € |recharge T-Mobile balance online

Sådan kontrolleres balance i t mobile En T-Mobile abonnent kan spore sin balance fra sin computer. Dette gøres ved at oprette en konto for ham i My T-Mobile app, og han kan kontrollere hans resterende penge i hans pay as you go konto eller de resterende opkald minutter på hans forudbetalte månedlige konto. Han kan bruge My T-Mobile hjemmeside for at købe flere opkaldsminutter eller foretage ændringer andre funktioner i hans tjenester som følger:

Sådan kontrolleres dataforbrug t mobile

For alle T-Mobile kunder, der abonnerer på pay-per-use data planer, der beder om Sådan kontrollerer balance i t mobile, første gang du går online ved hjælp af din enhed, virksomheden vil rådgive dig, hvordan du opladning Dem for Deres data brug. Efter dette, vil T-Mobile sende dig en særskilt meddelelse til din primære konto for at bekræfte processen med at bruge din enhed til at få adgang til internettet.

Vigtig

Samsung Galaxy A10 WiFi Problem Hvordan at fastsætte 2022

Samsung Galaxy A10 WiFi Problem Hvordan at fastsætte 2022

Galaxy A10 er budgettet smartphone, og det kan opleve nogle problemer med ydeevnen. Her er hvordan til at tørre cache partition på Samsung Galaxy A10.

Sletning af midlertidige data på din Samsung Galaxy S21 Ultra Android 11. EE

Sletning af midlertidige data på din Samsung Galaxy S21 Ultra Android 11. EE

Foreslå nogle meget vigtige tips til at løse de lagging eller hængende problemer i din Samsung Galaxy S21 5G-telefon. Så..

Sådan ledes plads og slet Samsung Galaxy S10 Cache

Sådan ledes plads og slet Samsung Galaxy S10 Cache

I denne vejledning til Android Mobile vil vi forklare, hvordan vi sletter app-data på Samsung Galaxy S10 Plus.

Sådan rydder du cache på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Sådan rydder du cache på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Når du bruger dine mobiltelefoner internetbrowser, gemmes forskellige data midlertidigt i browserhukommelsen, såsom cache og cookies. Hvis du har problemer med at indlæse websteder, kan du slette disse data hjælpe.

Er din iCloud Storage fuld 5 tips til at frigøre iCloud lagerplads

Er din iCloud Storage fuld 5 tips til at frigøre iCloud lagerplads

Ønsker at rydde plads på iCloud og stoppe de irriterende advarsler Lær hvordan du rydder plads på iCloud for at rette din Cloud Storage en gang for alle.

5 tricks til at frigøre plads på din Android-telefon

5 tricks til at frigøre plads på din Android-telefon

Klare cache, søgehistorier og defaults

Apple iPhone XR Safari Guide Ryd cache, browsing historie, cookies og andre browserdata, blokere cookies og andre web indhold

Apple iPhone XR Safari Guide Ryd cache, browsing historie, cookies og andre browserdata, blokere cookies og andre web indhold

Facing problem med din Safari Vil du lære at rydde Safari Cache til erfaring glitchfree browsing oplevelse. Her er hurtige trin, der vil hjælpe dig med at lære, hvordan du rydder cache og cookies på Safari og Chrome.

Stop med at lukke apps på din Android-telefon

Stop med at lukke apps på din Android-telefon

Du behøver ikke længere bekymre dig om ved et uheld at lukke en app med Android 11. Den nyeste version introducerede en ny gestus, der giver dig mulighed for at bringe tilbage en app, du utilsigtet afskediget fra din seneste apps liste.

Google Pixel 6 anmeldelser

Google Pixel 6 anmeldelser

Lær at afinstallere og klar cache for apps på Google Pixel 6 Pro 5G. På denne side Ryd app cache og data Opdatering apps Slet seneste apps Afinstaller app Clear app cache og data Clea

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.