Opdateret Dec. 3 Verizon strømafbrydelse Cell service ned og ikke arbejder for mange

Er dårligt vejr påvirker celle service

Faktisk kan vejret have en direkte eller en indirekte effekt på 4G celle signal, men plejer virkelig påvirke celle signaler under 2GHz. Et eksempel på en direkte virkning ville være et tordenvejr når lyn forårsager elektrisk interferens med cellesignaler.

For eksempel i en single-historie hjem eller kontorbygning omgivet af træer, kan det betyde bedre indendørs celle modtagelse om vinteren, når bare træer er mindre af en hindring for indkommende og udgående signaler.

Med den kommende forår, de omgivende træer spire ud og derefter producere blade. Denne øgede løv kan diffundere, svække, og selv blok cellesignaler rejser til og fra cellen tårnet. Selvfølgelig kan dette have en negativ indflydelse celle service for dem inde i bygningen, men ikke direkte henføres til vejrforholdene i dag.

Hvordan vejret påvirker mobiltelefon signal

Enhver vand i atmosfæren, der kommer mellem telefonen og den celle tårn er ikke en god ting. Vand hæmmer radiobølger på de frekvenser, der anvendes af mobilnetværk. Det betyder regn, sne, tåge, skyer, og høj luftfugtighed kan forårsage celle modtagelse for at slippe væk.

Rain

Er regn påvirker internet hastighed? Uvejr sandsynligvis have størst virkning på celle modtagelse på grund af tætheden af ​​vanddamp forbundet med dem. Jo tungere regn, jo mere sandsynligt er det, at en negativ indflydelse din modtagelse.

Lightning

Tordenvejr, bortset fra nogen regn, er et problem, fordi lyn forårsager elektrisk interferens. Selvfølgelig kan et lynnedslag ødelægge celle tårne ​​eller andet netværksudstyr, der påvirker den lokale celle service.

Sne og hagl

Disse ville sandsynligvis have en mindre effekt på din celle modtagelse end regn, fordi is, i form af snefnug eller hagl, er mindre tæt end vand i flydende form. Men især tung sne kan virkelig bryder radiobølger.

Fog og skyer

Varme eller kulde, udelukker andre vejrforhold, bør ikke have nogen effekt på din celle modtagelse. Nu kan det virke som udetemperaturer påvirke dit signal, men det er næsten altid et resultat af fugtighed ændringer, der ledsager opvarmning eller køling vikarer.

Wind

Vind af sig selv, ligesom temperaturen bør ikke påvirke din celle modtagelse. Men nogen af ​​de ovenfor beskrevne vejrforhold i forbindelse med kraftig vind kan helt sikkert forårsage modtagelse problemer. Høj vind kan også skade celle netværksudstyr og elledninger, som kan påvirke den lokale cellulære service.

Er Vejret Affect Cell service

Hvad skal man gøre ved dårlig celle signal

En mobiltelefon signal booster kan hjælpe med at overvinde følgerne af dårligt vejr på din mobiltelefon signal. Cell signal boostere tage eksisterende celle signal og forstærke det til at give dig bedre kvaliteten af ​​opkaldet, hurtigere data og pålidelig signal i dit hjem, bil, eller forretning.

Et hurtigt kig på mikro-blogging site Twitter formidler der er mange andre, der berøres af det samme problem. Som pr rapporter, Verizons telefonservice isnt arbejde. For et hurtigt blik, heres hvordan nogle af de klagende ord problemet:

VerizonSupport Verizon nogen kompensation for hele den østlige halvdel af WA er nede? Im ude og kan ikke gøre noget. Måtte gå hjem for at komme på WiFi at se, hvorfor dælen jeg ikke har forbindelse. ource

Ned-detektor â € ”en populær tjeneste, der giver oplysninger om levende udfald â €”også formidler at Verizon faktisk er inde i en glitch i nogle regioner, som det kan ses i levende udfald kortet billedet nedenfor:

Resten forsikret, var at holde en kontinuerlig fane på alle relaterede udvikling, og vil opdatere denne side med relevant info, når og hvis vi støder på nogen. Så i tilfælde, youre støder problemet diskuteres her, ophold hooked for opdateringer.

Verizon har været nede for mange til fortiden nogen tid, og brugerne er i stand til at foretage opkald eller bruge internettet. Mens Down detektor formidler et udfald, Verizon FiOS støtte på Twitter har anerkendt udfald i nogle områder.

Downdetector viser en anden stigning i antallet af indberetninger, hvilket betyder, at Verizon er at have endnu en strømafbrydelse. Dette gør det to dage i træk, hvor Verizon brugere har oplevet problemer med deres tjenester.

"Verizon bruger en anden fiber udbyder i området til at bære information mellem dens cellesteder og hovednettet. Et problem med udbyderens netværk er Impacting Verizon Service for nogle kunder i området. Vores ingeniører arbejder tæt sammen med sælgeren for at genoprette tjenesten så hurtigt som muligt, "sagde Verizon i en erklæring.

Ring til Cell C kundeplejelinje på 135 gratis fra din celle C-mobiltelefon eller 084 135 fra din fastnet ved standardcellulære satser. Du kan enten vælge indstillingen for at aktivere MMS / GPRS-indstillinger eller tale til en Konsulent Hvem vil gå igennem aktivering trin for trin.

For at oprette din mobiltelefon til data eller MMS, skal du gå til menuen Internetindstillinger på din telefon og indstille APN til internettet og MMS APN til MMS. Proxy til 196. 31. 16. 50, og MMS-porten til 8080. Ellc

Finder du, at du nogle gange går fra at have cellulær service til ikke at have noget? Du er ikke alene - begynd at forstå de øverste grunde til, at din mobiltelefon service pludselig går dårligt. Du kan kæmpe for at finde god celle service på grund af din placering, men årsagen kan også være noget midlertidigt som vejret.

Problemer med din tjenesteudbyder

Forskellige byggematerialer og naturlige barrierer forårsager ofte et signal til at gå dårligt. Tæt skove, bakker, og selv vejrmønstre er blandt de vigtigste grunde til, at din mobiltelefonservice pludselig går dårligt. Hvis du kører gennem bjergene eller en skov, kan du miste signalet, fordi visse geografiske funktioner absorberer geografisk signal.

Derudover blokkerer byggematerialer som mursten og beton normalt dit telefonsignal. Dette er en af ​​grundene til, at du ofte mister service, når du går ind i en parkeringsgarage eller anden betonstruktur.

Heavy virtuel trafik

Jo flere mennesker bruger deres telefoner i et givet område, jo mere trafik er der. Og med øget digital trafik kommer langsommere hastigheder. Hver telefon konkurrerer om at trække det bedste signal, hvorfor dit signal kan være lavere i sådanne scenarier.

Blokerer antennen

Hold din telefon på den rigtige måde at sikre, at du ikke blokerer den interne antenne. Ved at holde telefonen sidelæns kan du utilsigtet blokere antennen. Ligeledes kan en dårligt konstrueret eller alt for tyk sag blokere den interne antenne og begrænse dit signal.

Kosmiske begivenheder

Interessant nok kan selv kosmiske begivenheder eller ændringer i jordens magnetfelt påvirke dit cellulære signal. Solar blares eller Solar Udbrud , Afbryd Cellular signaler ved at påvirke jordens magnetfelt.

Den ideelle løsning

En nem måde at løse dit problem på er at købe en cellulær signalforstærker. Med dette stykke teknologi har din telefon en nemmere tid, der kommunikerer med nærmeste celletårn. En signal booster leveres med tre hoveddele, herunder:

Du kunne sige farvel til at falde opkald, hvis du køber en mobiltelefon signal booster fra SureCall Boosters! Uanset om du har brug for god service i den tætte canadiske vildmark eller mens du er på vej, har Surecall Boosters den perfekte cellulære booster til dig.

Vigtig

En Amazon Appstore App Har Fejl eller ikke reagerer

En Amazon Appstore App Har Fejl eller ikke reagerer

Smartphone digitizer kunne gøre telefonen plukke apps på egen hånd.

Drejning af data roaming til eller fra

Drejning af data roaming til eller fra

Brug MOTOROLAS StepByStep-instruktioner til jævnt at konfigurere din Motorola-enhed. Opret forbindelse til mobilnetværket, prøv Motorolas Apps, optimer batteriet og meget mere

Windows 8 sidder fast i sikker tilstand

Windows 8 sidder fast i sikker tilstand

Jeg er i øjeblikket fast i sikker tilstand, ude af stand til at logge ind. Jeg har adgang til min Microsoft-konto, men det vil ikke acceptere mit kodeord på Windows 10 login-siden ved opstart. Hvis jeg går på en anden computer, er jeg

voicemail spansk oversættelse Linguee

voicemail spansk oversættelse Linguee

Skift voicemail fra spansk til tilbage til engelsk

Beklager, du har været blokeret

Beklager, du har været blokeret

Et mobilt hotspot er en hurtig og effektiv måde at dele en internetforbindelse med andre enheder som computere, iPads eller andre mobiltelefoner. Et hotspot er også et godt alternativ til wifi, især hvis wifi i dit område er uudholdeligt langsomt eller vil ikke forbinde. Nogle gange kan du opleve

Laptop kan ikke oprette forbindelse til internettet, når du bruger Galaxy S7 Mobile Hotspot, andre forbindelsesproblemer

Laptop kan ikke oprette forbindelse til internettet, når du bruger Galaxy S7 Mobile Hotspot, andre forbindelsesproblemer

Sådan aktiveres integreret WiFi i en HP Pavilion. Nogle HP Pavilion Desktop-modeller er udstyret med integreret trådløs forbindelse. Denne bekvemme funktion giver dig mulighed for at forbinde med dit virksomheds lokale netværk og internettet uden behov for et besværligt Ethernet-kabel. Som standard viser HP ...

Løst HP laptop, der ikke forbinder til WiFi på Windows 10-driveren nemt

Løst HP laptop, der ikke forbinder til WiFi på Windows 10-driveren nemt

Start med grundlæggende trin for at kontrollere og lokalisere problemet. Checkout alle hurtige metoder til at fastsætte HP laptop vil ikke oprette forbindelse til WiFi-problem ved hjælp af WiFi-driver og Windows.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Trådløse internetforbindelser pludselig drop kan ikke oprette forbindelse via trådløse fejlmeddelelser, når du bruger et trådløst netværk. Disse instruktioner kan hjælpe.

Windows 7 Wireless Connection Setup

Windows 7 Wireless Connection Setup

FAQ til Samsung PC. Find mere om, hvordan jeg opretter forbindelse til et trådløst netværk på Windows 7 med Samsung Support.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.