WARP Biloplader Til OnePlus 77T PRO

OnePlus Warp billader

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Denne OnePlus type C til 3. mm adapter er anvendelig til OnePlus 6T, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T og OnePlus 7T Pro. Hvis din telefon er en anden telefon, skal du passe. Håber du kan forstå.

Yderligere Information

Features: Farve - Grafit Materiale - PC + Al Dimensioner - 80 * 28 * 28 mm Vægt - 39 g Input - 12V / 24V = 4. A Udgang - Warp Charge: 5V = 6A max, Standard Charge: 5V = 2A Kompatibilitet - Warp Charge 30 Billader: OnePlus 7 Pro / 7T / 7T Pro, Fast Charge Billader: OnePlus 3 / 3T / 5 / 5T / 6 / 6T / 7 tips - data hentes gennem forskning udført internt af OnePlus, Opladningstiden kan variere en smule afhængigt af bilmodel. Denne bil oplader understøtter kun Warp charge, når den bruges til at oplade en understøttet enhed, og kun når du bruger det relevante OnePlus Warp-opladningstype-C-kabel.

Velkommen til den uofficielle Subreddit for OnePlus

Søgfunktion. Brug det. Lav indsatssposter, overdrevent diskuterede emner og artikler, der allerede er blevet bogført, er genstand for fjernelse. Så en? Rapportere det. Der omfatter ethvert indlæg, der ikke er direkte relateret til OnePlus eller OP-fællesskabet.

Indholdsfilosofi

Indhold, som gavner Fællesskabet, er værdsat over indhold, der kun gavner den enkelte. Det betyder, at tekniske spørgsmål, hjælp til at købe / sælge, rants, selvfremme og lignende ting, er genstand for fjernelse efter eget skøn. Vi opfordrer dig til at sende om nyheder og rygter og starte diskussioner, der tilføjer værdi til vores fællesskab.

link flair

Indsendelser skal mærkes med en flair baseret på deres indhold. Mens vi ikke håndhæver denne regel, hjælper det med at filtrere og finde indlæg, der interesserer dig. Disse flairs er tilgængelige fra lige nu:

Bruger flair

Vis din cool enhed i din flair. Klik på knappen Rediger ovenfor for at tildele en flair. Der er forskellige flairs for hver af varianterne af de forskellige indretninger, der frigives af OnePlus. Fremtidige produkter vil blive tilføjet hurtigst muligt.

Subreddit ressourcer

Mobiltelefon garanti serie 9 24 måneder, alle andre smartphones 12 måneder! JA! 2 års, Best Deal i UAE! 1 måneders garanti til opladning enheder. Watch garanti 12 måneder. Glas dæksler er ikke dækket af garantien.

> Enhver form for producent skyld vi giver 7 dage udskiftning garanti. Skal anmelde inden for 7 dage, vil Enhver forsinkelse ikke være acceptabelt. > Hvis du har modtaget en fysisk beskadiget produkt efter åbning pakke. > Hvis du ikke får det produkt, som vi annoncerede. > Hvis du ændrer mening / malplaceret ordre, venligst ikke bryde forseglingen af ​​den modtagne produkt. > Tilbagebetaling sker kun, når produktet er ikke tilgængeligt i vores klar lager, Skift dit sind / malplaceret ordre. > Når vi har modtaget din vare, vil vi straks underrette dig om status for din refusion efter inspektion elementet. > Du vil modtage tilbagebetaling inden 3-10 hverdage.

Køb OnePlus Warp Charge 30 Biloplader online fra Cellsii. om. Dont Lad lavt strømforbrug sinke din rejse. Den Warp Charge 30 Biloplader tilbyder den samme effekt som den Warp Charge 30 Power Adapter, få dig klar til at gå på bare 20 minutter.

The Official OnePlus WARP 30 hurtig opladning USB-oplader til bil i sølv. Utrolig elegant og hurtig, dette oplader er et must-have, takket være sit slanke design og super hurtig opladning satser, det Oplad dine OnePlus i 20 minutter. OnePlus kabel medfølger.

Anmeldelser med billeder

Jeg købte denne for OnePlus 7t. Efter at have læst, at det gjorde Warp / Dash opladning troede jeg det ville passe mine behov. Dette er ikke en Warp oplader. Dette vil opkræve på Dash hastighed, men ikke Warp. Min telefon gør sige "Hurtig Opladning", men ikke får den Warp afgift logo. Nogen bestille denne for Warp Charge skal være klar over dette. Når det er sagt, Dette oplader meget hurtigt. Hurtigere end de fleste af de andre opladere, jeg har brugt i min bil. Det har også meget robust konstruktion lavet af en høj kvalitet metalkonstruktion. Så. Selv om dette ikke oplades så hurtigt som min Warp oplader. det gør gøre arbejdet meget godt. God værdi for pengene. ville have været 5 stjerner, hvis opladeren gjorde det Warp Speed.

Jeg købte denne specielt til Dash opladning kapaciteter. Når tilsluttet min bils stikkontakt, får jeg ikke DASH OPLADNING indikationer. Observation gebyret sats for en stund videre viser at dette er bare en anden oplader. Jeg vil ikke anbefale dette produkt. Testet ved hjælp af en OnePlus 5T, ved hjælp af kabel forsynet med dette køb.

Nu, jeg også ønskede ikke at tilbringe $ 50 + for OEM OnePlus version, og mens jeg var skeptisk med denne ene, jeg har lige fået det i dag, og glad for jeg gjorde! Jeg kører en masse i løbet af ugen, så at have en Warp oplader kontra en typisk 2A oplader gør en verden til forskel. Som du kan se i screenshot af Waze, min 7T opdaget Warp Charger. Kablet leveres med det gør faktisk arbejde, selv om jeg har læst nogle anmeldelser her, at det ikke virker. Så kan være deres kabel var defekt?

specifikationer

Oplad på farten på Warp speedDont lod lavt strømforbrug sinke din rejse. Den Warp Charge 30 Biloplader tilbyder den samme effekt som den Warp Charge 30 Power Adapter, få dig klar til at gå på bare 20 minutter.

- overstrøm beskyttelses- Overladning beskyttelses- Overophedning beskyttelses- Kortslutning beskyttelses- temperaturregulator Cold temperatur charging- USB-port stress-testet over 5000 gange-Lighter plug stress-testet over 2000 gange

Forsendelsesomkostninger

Penguin. om. DA er dedikeret til at gøre det muligt for en unik & dejlig køb oplevelse for sine kunder. Vi er helvede-bundet til at sikre den højeste kvalitet og pålidelighed for vores kunder. Dog kan der være nogle uoverensstemmelser . På sjældent tilfælde kan du nødt til at returnere en ordre.

Retur politik:

*** Bemærk: 1. Kvaliteten af ​​produktet er afhængig af producenten. Pingvin. om. d har intet at gøre med det. Du kan ikke returnere en vare, hvis du ikke kan lide produktet kvalitet. 2. Penguin. om. d vil bære porto for 7 dage udskiftning garanti / Standard garanti. Kunden skal være forsynet med porto for General garantikrav.

Garanti politik:

uendelige muligheder. JUST CONNECTThis brugervenlig kabel giver dig mulighed for at indbygget parre din OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, OnePlus 6T, OnePlus 6, OnePlus 5T, OnePlus 5, OnePlus 3T eller OnePlus 3 med næsten hvilken som helst USB-enhed. han mulighederne er uendelige. Vil du oprette en desktop-lignende oplevelse Bare tilslut en mus eller et tastatur til din OnePlus 6T, OnePlus 6, OnePlus 5T, OnePlus 5, OnePlus 3T eller OnePlus 3.

? Certificeret af UL / FCC / CE / ROHS, bygget -i intelligente chip og dedikeret opladning kredsløb, intelligent justerer løbende for at forhindre overopladning og sikre en effektiv varmestyring at holde din telefon kølig under opladning.

OnePlus warp charge bil oplader

Umrelo. about er dedikeret til at muliggøre en unik & dejlig køb oplevelse for sine kunder. Vi er forpligtet til at sikre den højeste kvalitet og pålidelighed for vores kunder. Dog kan der være nogle uoverensstemmelser . I sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at returnere en ordre.

Retur politik:

Andersons prom, homecoming, skole ånd, og parade float forsyning er den one-stop-shop, som du har drømt om! Vi har tusindvis af prom og homecoming forsyninger, fra prom invitationer til prom favoriserer til Homecoming tiaras, kroner, kroning , og royalties forsyninger.

En dobbelt USB-port giver dig mulighed for at oplade to enheder på samme tid! Det er meningen, først og fremmest for OnePlus smartphones modeller, men du kan også bruge det til andre smartphones. Hold dette opladning adapter altid i bilen og tage det på hver tur. Når du har brug for ekstra kraft, kan du bruge den til at genoplade OnePlus hurtigt.

Features: - Dual USB warp bil oplader til opladning smartphones - Stabil, slidstærk, sikker at bruge med flere beskyttelse - Udvalgte af en LED lys ring, der hjælper dig med at indsætte kablet i mørke - Høj kvalitet metalkappe med fremragende moderne design - Kompatibel med alle OnePlus mobiltelefoner

Tilstand

Ikke kun gøre dig blive berettiget til at deltage i vores månedlige konkurrence, når du bliver medlem af Club Trendy, men du automatisk få en 7% rabat på produkterne nedenfor â,¬135, der ikke allerede er på tilbud, mulighed for at gavn af specielle tilbud og alle de seneste opdateringer på det mobile tilbehør markedet.

Vigtig

Velkommen til CMEP App i WebUI

Velkommen til CMEP App i WebUI

Overvågning, målinger, og instrumentering guide for Spark 3..

192. 68.. eller 192. 68.. Kan ikke få adgang Routerindstillinger

192. 68.. eller 192. 68.. Kan ikke få adgang Routerindstillinger

Denne artikel vil forklare, hvordan du bruger din MERCUSYS router som et adgangspunkt. Den vigtigste router vil være forbundet til MERCUSYS routeren via LAN-port en

Kan ikke få adgang til HG8145V Web Interface Huawei Enterprise Support Community

Kan ikke få adgang til HG8145V Web Interface Huawei Enterprise Support Community

Få adgang til din PLTT FIBR, MYDSL, ULTA og anden router eller modemside ved hjælp af standard admin brugernavn og adgangskode til at administrere dine netværksindstillinger.

Sikkerhed Sages Guide til Hærdning Network Infrastructure

Sikkerhed Sages Guide til Hærdning Network Infrastructure

Indias førende leverandør af forudbetalte efterbetalte mobil, bredbånd, 4G DTH-tjenester i Indien. Genoplad din forudbetalte mobil Betal din efterbetalte Bredbånd regninger online. Hør mere om Indias første åbent netværk.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Yellowbrick data lancerede Yellowbrick manager, en ny web UI, der tilbyder en ensartet oplevelse ledelse på tværs af data warehouse implementeringer.

Western Union-nummer Kontakt telefonnummer, Support E-mail, fax, adresse Is Open dag

Western Union-nummer Kontakt telefonnummer, Support E-mail, fax, adresse Is Open dag

Affiliate vandværker, Baton Rouge Vandselskab, Ascension Vandselskab, og Parish Vandselskab levere høj kvalitet vand til vores kunder i større Baton Rouge metro område.

CIS LATAM Red Multiservicio

CIS LATAM Red Multiservicio

Se puede Føj o recibir Dinero et ms de 190 pases del Mundo. Tu dinero llegar en minutos, con la Seguridad que, Empresas Como el Correo Argentino y Western Union pueden ofrecer.

Smykker, bluser voksen nyheder

Smykker, bluser voksen nyheder

Horror FIRE hele familien No Way Out Miami Haunted By Experience Walk gennem 2 Haunted Houses søvnløshed søvnlammelse, Battle zombier på vores Airsoft Simuleret jagtoplevelse smittet, fare vild i KidFriendly Maze IKKE SÅ HAUNTED

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvad er MMS et ofte almindeligt spørgsmål, når du ønsker at forstå, hvad denne form for kommunikation handler om. MMS Multi Media Messaging er en måde at sende beskeder, der indeholder billeder, video og lyd direkte til en mobil eller håndsæt. Opdag, hvordan din virksomhed kan skille sig ud med MMS i dag ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.