Hvad søger du efter

Tmobiles cifre tilbyder professionelle en billig måde at få flere numre på en telefon

Denne carrier-grade kvalitet bit er den primære måde, tjenesten søger at sætte sig fra hinanden fra Google Voice og forskellige VoIP-stil muligheder. Måske mest interessante her er det faktum, at tjenesten vil kunne bruges på håndsæt, der er bundet til forskellige netværk. Så cifre kunder vil kunne få adgang til tjenesten Verizon, AT & T og Sprint Phones.

App lancerer i dag i beta. Der er stadig en masse info endnu at blive annonceret, herunder prisfastsættelse, selvom selskabet siger, at det vil være opnåelige , hvilket sandsynligvis betyder i det mindste, at det vil koste mindre end din standard dataplan. Og for T-Mobile Signering betyder blandt andet at du har din fod i døren med ubarmhjertig.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

T-Mobile afslørede netop sit svar på AT & TS Numberync-teknologi, som lader kunderne bruge et telefonnummer på tværs af alle deres tilsluttede enheder. T-mobils version kaldes cifre, og det vil lancere i en begrænset, opt-in kunde beta, der begynder i dag, før du ruller ud til alle tidlige næste år.

Du kan gøre og tage opkald og tekster på den enhed, der er mest hensigtsmæssig, sagde firmaet i sin pressemeddelelse. Bare log ind og Bam, din opkaldshistorik, beskeder og endda voicemail er alle der. Og det er altid dit samme nummer, så når du ringer eller tekst fra en anden enhed, vises det som dig. Når det forlader beta, vil cifre koste et ekstra månedligt gebyr, men T-Mobile er ikke Revealing Prissætning i dag. Dette vil ikke blive behandlet som at tilføje en anden linje til din konto, siger Coo Mike Siever. Forvent os at være Disruptive her.

Og mens dens hovedfunktion er et nummer til alt, tilbyder cifre T-Mobile-kunder en anden stor Perk: flere numre på samme enhed. Dette vil lade dig bytte mellem personlige og arbejdstal uden at skulle opretholde separate linjer og konti. Du kan også give et ekstra sæt cifre i situationer, hvor du måske er tøvende med at give nogen dit primære nummer; Dette midlertidige nummer frem til dine enheder som ethvert andet opkald. Du kan have flere numre til de ønskede formål, baseret på T-Mobiles salgsfremmende video.

På nogle måder lyder dette som en udviklet tage på Google Voice. Virksomheder kan give deres medarbejdere cifre til at bruge på deres personlige smartphones â € "Selvom disse telefoner er på AT & T, Verizon og Sprint, siger T-Mobile. Og et enkelt cifre nummer kan også indstilles til at ringe flere personer på én gang. Ligesom Google Voice. Nogle kontoforhold med T-Mobile vil blive forpligtet til at bruge cifre på andre luftfartsselskaber.

Denne løsning vil arbejde på tværs af stort set alt. ID går næsten så langt som at sige nogen forbrugerelektronik enhed, sagde CTO Neville Ray. Der er ingen begrænsninger, da der er med disse andre systemer. Han sagde, at T-Mobile holder syv patenter og tæller på backend af cifre. Ingen kommer op med som ren og som integreret og så simpelt som en løsning for kunden at styre. Når randen spurgte om sikkerheds- og spoofingrisici, sagde Ray med sikkerhed, at cifre numre bærer de samme sikkerhedsforanstaltninger som enhver anden T-Mobile Line.

Der er et stort stort problem dog: cifre arbejder ikke for øjeblikket med imessage. T-Mobile er opmuntrende Beta-deltagere til at slukke for æbler Massivt Populær Messaging Platform for Smoothest Erfaring, som kan afskrække nogle mennesker fra at prøve det i første omgang og blive en Hurdle til adoption.

Afsluttede den akavede to-telefon-jonglere, sagde Chief Operating Officer Mike Siever. Med cifre behøver du ikke at bære to telefoner for at have to tal. Nu kan du bruge mere end en cifre linje på samme smartphone - for erhvervslivet, for livet, for alt hvad du behøver. Det vil der spare mange mennesker en masse jonglering og en masse penge.

Dette giver naturligvis mening. Takket være internettet og fremkomsten af ​​stærke mobile enheder, vi ikke længere virkelig har en linje eller specifik telefon. Var adgang vore tekster, opkald og apps på flere enheder i flere steder. Og Cifre er en naturlig udvikling af, hvordan vi forbinder med mennesker.

AT & T i slutningen af ​​sidste år annoncerede en tjeneste kaldet NumberSync, der lader kunderne forbinde deres primære mobilnummer til alle deres tilsluttede enheder. T-Mobile Cifre gør det samme, men endnu vigtigere, det giver også flere T-Mobile tal, der skal bruges på en enkelt enhed.

Nogensinde været i en situation, hvor nogen beder om dit nummer, men du virkelig ikke ønsker dem at have dit hovednummer? Med Cifre, kan du blot give dem en alternativ nummer thats ikke dit primære nummer.

T-Mobile siger Cifre prioriterer opkald fra din telefon i forhold til andre data, så opkald er mere pålidelig med krystalklart HD lydkvalitet og fuld mobilitet. Dette, virksomheden siger, er fordi Cifre er dit rigtige trådløse nummer med ægte trådløs kalde en € ”ikke bedste evne dataforbindelse ligesom youd komme med over-the-top Internet kræver tjenester.

Et mangel , der er blevet identificeret, er det faktum, at Digits mangler iMessage kompatibilitet. Som sådan vil iPhone-ejere har brug for at deaktivere iMessage og i stedet rely på standard tekster mobil, T-Mobile COO Mike Sievert fortæller PCMag.

Indtil da T-Mobile siger brugere Cana fat cifrene app fra App Store eller Google Play. Interessant nok, kan du endda bruge Cifre på enheder fra andre luftfartsselskaber som AT & T, Sprint eller Verizon.

T-Mobile planer om at lancere cifre kommercielt begyndelsen af ​​næste år, på hvilket tidspunkt itll begynder betaling for optionen. Hvor meget, spørger du? Nå, T-Mobile isnt sige lige nu mangler at bemærke, at itll være billigere end at tilføje en ny linje til en konto.

TAL fungerer på to måder: du kan have flere numre på en enkelt telefon eller et enkelt nummer på flere telefoner. Sidstnævnte vil være tilgængelig for alle gratis. Du skal blot aktivere dit nummer på en anden tilsluttet enhed og dine opkald og sms vil blive leveret der. Det virker også på en computer. Hvis du ønsker et andet nummer til brug med cifre, vil det koste dig $ 10 per måned. På den måde kan du have personlige og arbejdsmæssige tal, der går til den samme telefon. Virksomheder kan endda bruge cifre til flugt opkald til et nummer til flere personer. En familie kunne flytte deres hjem fastnet nummer til cifre og har det ringe alle i huset.

Når TAL går i luften, vil den automatisk blive integreret i en plus add-on planen. Hvis du allerede betaler for denne plan, får du en anden TAL nummer gratis. Cifrene app er allerede i Play Butik fra beta-perioden. Du skal bruge det, så snart tjenesten lanceres.

pressemeddelelse

Telefonnumre er så yesterdayâ €”cifre er nu, siger John Legere, president og CEO for T-Mobile. Fra næste uge, T-Mobile gør ikke har telefonnumre anymoreâ €”har vi cifre. Theyre din REAL T-Mobile telefonnummer, men med ingen af ​​de gamle grænser. Cifre anden branche-ryster Un-carrier innovation med henblik på at ændre trådløs for god.

I løbet af beta-program, titusinder af T-Mobile kunder sætter TAL gennem sine Skridt, tester TAL indfødte problemfri integration i Samsung Galaxy smartphones og cifrene iOS og Android apps. I en opfølgende undersøgelse, beta testere sagde deres foretrukne funktioner blev ved hjælp af deres cifre på en sekundær telefon, ved hjælp af en anden TAL linje på deres primære smartphone og sende SMS-beskeder fra en pc. Ninety-seks procent bruges cifrene app på yderligere smartphones og tablets, og 41 procent brugte TAL via en browser på deres pc.

Onsdag den 31. maj alle T-Mobile telefonnumre vil automatisk blive cifre og alle T-Mobile kunder kan bruge deres cifre på stort set alle tilsluttede deviceâ €”telefon, tablet, SmartWatch, computer og meget mere. For eksempel, hvis du vil have dine telefonopkald til ringen både din smartphone og din tilsluttede SmartWatch, kan TAL få til at ske. Ønsker du at skyde en tekst fra din tablet eller bærbar? Cifre kan gøre det, også. Bevæger sig fremad, dens alt sammen en del af at være en T-Mobile kunde.

Vigtig

UBIO LABS Trådløs opladning Stand Brugervejledning Here4Gear Manualer Tech

UBIO LABS Trådløs opladning Stand Brugervejledning Here4Gear Manualer Tech

Ubio Labs. 1.535 3. Kraftfuld design, strålende teknik. Gør det sædvanlige, ekstraordinært.

KUWAIT Loyalitet i partnerskaber.

KUWAIT Loyalitet i partnerskaber.

Find top login links til Uca login side direkte. Sideløbende, nyttige links vedrørende Uca Login er også til stede.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få gratis Metro Go My Learning nu og bruge Metro Go My Learning straks at komme i gang eller fra eller gratis forsendelse

Telefon Opgradering Smartphone Upgrade UScellular

Telefon Opgradering Smartphone Upgrade UScellular

Ingen én test mobiltelefoner tjenester som vi gør. Få ydeevnebedømmelser og prisfastsættelse på NA U.. Cellular mobiltelefon service.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I betragtning af en ny mobiltelefonplan Besøg vores bedste mobiltelefonplaner af 2021 Guide for at finde den rigtige trådløse plan for dig.

Black Friday Bluetooth højttaler beskæftiger 2021 theres stadig tid til at fange store besparelser

Black Friday Bluetooth højttaler beskæftiger 2021 theres stadig tid til at fange store besparelser

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Ultimate Ears Hyperboom Wireless Bluetooth højttaler

Ultimate Ears Hyperboom Wireless Bluetooth højttaler

Læs anmeldelser, sammenlign kundeudviklinger, se skærmbilleder og lære mere om Softwarename. Download softwarename og nyd det på din iPhone, iPad og iPod touch.

Hyperboom Portable Bluetooth Speaker Black Hyperboom

Hyperboom Portable Bluetooth Speaker Black Hyperboom

Ultimate Ears Hyperboom til salg. Køb det største udvalg, klik for at se Søg ebay hurtigere med PicClick. Penge tilbage garanti sikrer, at du modtager det emne, du bestilte eller få dine penge tilbage.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

UE Boom 3 er et godt stykke tech til en fantastisk pris. Dens bærbare, hvilket gør det til goto for dem, der ønsker at lytte til musik overalt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.