Hvad er møde nu, og hvordan bruger jeg det i Skype

Toucan Begivenheder

Vi er skyld i alle oplevet en dårlig forretningsmøde. De kommer i mange former og former. Der er dem, hvor deltagerne møder op 15 minutter for sent, dem med en uklar formål, og igen er der dem, du ikke selv føler du har brug.

Hvis du er en mellemleder, tilbringer du ca. 35% af din tid på møder. Øverste ledelse anvender et svimlende 50%. Hvorfor det? Kunne det være, at forsøgte at multitaske â € ”at gøre for mange ting på en gang €”når de i virkeligheden var ikke at være produktiv på alle? Eller er vi planlægge møder simpelthen ud af vane?

Uanset grunden, dens en masse tid er tilbringe forsøge at bounce ideer, løse problemer, og i sidste ende få noget gjort. Alle disse møder kræver en vellykket strategi. Thats hvorfor weve sammensat en liste over must-know regler om, hvordan man driver en effektiv forretningsmøde, både for at møde ledere og deltagere.

Disse tips Arent universelt gælder for alle møder. Nogle bør kun være forbeholdt de mest formelle. I stedet skal vi håber, at læseren vil se på dette som en diverse samling â € ”, og hvor læseren frit kan vælge og vrage, hvad der kunne være relevante for deres eget miljø.

Før et forretningsmøde

Ikke alt kan eller bør løses i et møde. Måske du dont selv nødt til at planlægge det! Thats hvorfor det første og vigtigste regel er at have et bestemt formål, før du planlægger et møde. Hvis du ikke har et formål, dont planlægge et møde. Kan sagen løses via e-mail eller en hurtig snak i stedet? Så gør det i stedet.

kun invitere de nødvendige mennesker

Medtag kun de mennesker, der er relevante for diskussionen eller har noget at sige i sagen. Indbydende alt for mange mennesker, som ikke direkte involveret isnt bare spilder deres tid, dens spilde alle elses så godt. Ud over, at hvis du overcrowd mødelokale, du plejer at få så meget gjort.

Amazoner Jeff Bezos hævder, at man aldrig skal have et forretningsmøde, hvor to pizzaer kunne brødføde hele gruppen, ideen er, at jo flere mennesker i et møde, op ad mindre produktive youll ende med at blive.

Det plejede at være, at en erhverv dikteret din persona, hvilket betyder, at lægerne handle på en bestemt måde thats anderledes end revisorer eller grafiske designere. Men vi alle kommunikere på forskellige måder, ligesom vi lære og engagere sig i forskellige måder også. Hvis du forstår dit publikum, så du ved, hvordan man holder dem beskæftiget så godt.

vælge det rigtige tidspunkt

Organisering rundt flere tidszoner eller bare en større kontorlokaler kan være skræmmende. I sidste ende, det er svært at gøre alle tilfredse. Prøv at være samvittighedsfulde af det faktum, at, hvis du organisere en transatlantisk møde nogle mennesker er lige begyndt for dagen, med den anden indpakning op.

Dette påvirker tidspunktet for mødet, men også energien i de respektive værelser, og indgrebet med den, der præsenterer. Dens ikke noget, man kan ændre, men dens noget, du bør være opmærksom på og anerkender.

vælge den rigtige mødelokale

Vælg mødelokalet gælder for mængden af ​​mennesker, forsyninger, og typen af ​​møde youre have. Den samme rum ikke virker for både brainstorm, spurter, og 1: 1s. Dens afgørende at få det rette miljø.

iPhone X vs iPhone 11 sammenligning Skulle du opgraderer

Ikke blot rummet skal passe sessionen youre om at have, det skal opfylde kravene til den rigtige type udstyr også. Tænk enhed kompatibilitet, skærme, belysning. Og dont strejfer gangene ti minutter før for at sikre theres et værelse til rådighed.

sende en officiel invitere

Du kan ikke forvente, at folk til at dukke op til tiden, hvis der er ingen fast dato og tid booket i deres kalender. Sørg for at sende en officiel invitere på forhånd via din foretrukne kalender tjeneste, så de mennesker deltager kan reservere deres tid.

hvor meget tid har du brug for?

Har du nogensinde været i et forretningsmøde, der varede måde længere end nødvendigt? Ja, os også. En masse møder er planlagt til en hel time, nogle endda to, når de kun skal være halvdelen tid eller mindre.

Ligesom du should not invitere en hel liste over unødvendige mennesker, should not mødet fortsætte i længere tid end hvad der er behov for. I sidste ende, ved hjælp af mere tid end du har brug dræber produktiviteten og gør folk mister fokus.

Standarden en time forretningsmøde sker ofte, fordi det er nemt at tidsplanen i kalendere, og måske fordi dens hvad weve altid gjort. Møder kan være kortere og længere, afhængigt af formål og mål. Spørg dig selv, før ethvert møde, om du har brug for det på alle, og hvis, hvor meget tid til at afsætte.

Er det et tilbagevendende møde? Så chancerne er youre følge op på noget fra sidste runde. Medtag hvad der blev drøftet i det sidste møde, og også nogen resultater gjort i mellemtiden.

redegøre for, hvilke deltagere skal medbringe

must-haves til at bringe til et møde omfatte notatskrivning gear, såsom en notesblok og pen eller bærbare computer. Begge kan komme i handy, finder vi. Disse dage, dens normalt altid i orden at bringe en bærbar computer til at tage noter, men det afhænger af, hvor du skal hen.

At have bærbare computere i de forretningsmøde miljø racer tøven og i nogle tilfælde endda respektløst møde adfærd, så vær opmærksom på, at når planlægning og anbefale folk at bringe dem. Vi kunne ikke leve uden vores, ligesom nogle virksomheder aldrig gå nogen steder uden en stak visitkort. Men selv vi gerne holde de bærbare computere ud af ligningen hver én gang i et stykke tid.

har en dagsorden

Detailing hvad mødet vil dække vil hjælpe dig og de andre deltagere holde dig til emnet for varigheden af ​​mødet. Hold den simple dagsorden og sende det ud flere dage i forvejen for folk at få en chance for at se det over.

sæt succeskriterier og kalibrere forventninger

et møde, især et ordinært møde i mennesker, der deler en særlig interesse og har forbundet med hinanden gennem en social-networking website: et meetup for nye mødre i nabolaget; en Meetup til at planlægge turen.

Origin ofmeetup

En Meetup er en organiseret indsamling af mennesker, især et ordinært møde i mennesker, der deler en fælles interesse eller hobby. Det er normalt initieret og arrangeret gennem et socialt netværk eller et websted.

Hvor does meetup fra?

Som et verbum, mødes registreres på engelsk i hvert fald så langt tilbage som 1880'erne. Det efficient indtil 2000'erne, at det begyndte at blive brugt som et navneord i form af Meetup, tak for en stor del til Meetup. about og personlige møder med mennesker, at det gjorde det nemmere at organisere.

Vidste du ?

En Meetup er en populær måde for folk med fælles interesser eller erfaringer at komme sammen, såsom folk, der har en bestemt hunderace eller kvinder, der er i tech industrien. Eller det kunne bare være nogle venner whove planlagt at hænge ud.

Prøv using Meetup!

Du kan være vært for alle mulige arrangementer på Toucan! Vi er skyld set en række forskellige typer af eventsâ €”alt fra fødselsdage til bryllupper, fra Jeopardy spil til forretningsmøder, fra netværksarrangementer til seminarer. Toucan er designet til at være fleksibel og til at rumme en række forskellige behov. Den grundlæggende idé er, at der på Toucan, kan du emulere in-person, gruppe interaktion. Brugere kan se, hvem der er i rummet, hvad samtaler foregår, og vælge præcis, hvordan de ønsker at deltage. Du er velkommen til at eksperimentere, og lad os vide, hvor Toucan tager dig!

Toucan er en platform bygget til alle. Uanset om du er en børnehave lærer, samfund organisator , networker, familiemedlem, en ven, eller bare en glad person, Toucan er for dig! Denne platform bringer folk sammen, dens så enkelt er det. På Toucan, dont vi ønsker at fortælle brugerne, hvordan de skal bruge vores platforma €”vi vil have dig til at fortælle os!

Du kan have op til 150 personer i en Toucan rum. I hver samtale gruppe, kan du få op til 16 personer. Så dont være bange for at invitere alle dine venner! Hvis du har brug for at invitere flere mennesker, komme i kontakt med os atcontacttoucan. vents.

Facebook, Linkedin eller Google-konto, der blev oprettet din profil, og klik på Opret begivenhed. Du kan have en begivenhed planlagt i mindre end 30 sekunder! For at invitere dine gæster, sende det unikke link begivenhed via tekst, sociale medier, EMAILA €”uanset hvad, du gerne. Hvad venter du på?

Vi tjekker din browser doodlecom

Den 1-2-All er en lettelse teknik, der gør det muligt for større grupper til at generere spørgsmål, forslag og løsninger alle på samme tid, hvilket gør at alle deltagere får mulighed for at bidrage. han møde leder udgør et spørgsmål, spørger derefter hver deltager til at overveje svaret lydløst på egen hånd. Gruppen så bryder i par for at diskutere emnet, og måske derefter foursomes. Endelig diskussionen flytter til hele gruppen. Denne teknik er også kendt som. ead mere

De 4 spørgsmål Meeting er en teknik til afklarende og formidle mødet formål. Tilskrives American Express, vil mennesker, der bruger denne teknik besvare disse spørgsmål i mødeinvitationen. Hvad er formålet - beslutning, informationsdeling eller brainstorming? Hvad er problemet - € | I fem ord eller mindre? Hvem har allerede vejet ind og hvad skulle de sige om det? Hvad vil overraske mig i dette møde?

4LS-teknikken er en brainstormingsteknik til at indsamle feedback på et nyligt gennemført projekt eller et stykke arbejde. Folk i mødet bliver bedt om at brainstorm feedback i fire kategorier: Ting de kunne lide, ting de lærte, ressourcer de manglede, og ting de længtes efter.

Bøger

Glat HD Conferencing Experience. Den har 1080p HD, filtre og virtuel baggrund. Desuden opretholder dens AI-baserede taleforbedringsfunktion en jævn lydlevering selv under overskydende pakkeltab.

VOOV-møde giver sikkerhedsbeskyttelse med funktioner som f.eks. Meeting passwords, låsemøder, flytende deltagere ud, venteværelser og Watermarks effektivt forebyggelse af at opfylde informationslækage.

Vores ingeniør team har kørt standupsâ hverdag siden 2022. Fra vores egen erfaring, og gennem vores samtaler med nogle af Geekbots 100.000 brugere, bemærkede vi et sæt hyppige / gentagelse Spørgsmål, som mange hold gentager Spørgsmål, som mange hold har om daglige standupmøder.

Vigtig

TWatch anmeldelse 2021 Dont Køb Indtil Youve Læs dette

TWatch anmeldelse 2021 Dont Køb Indtil Youve Læs dette

Der indføres en endelig rangordning af de allerbedste smartwatches penge kan købe, herunder wearables fra Apple, Samsung, Fitbit og mere.

Kig på, se eller ur

Kig på, se eller ur

Find ud af, hvordan du kan se. Tjek alle de måder at live stream NFL Network NFL RedZone tværs mobil, tablet, desktop tilsluttede enheder

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Mariners fans kan ride til spillet på Ekkolod, Link letbane og ST Express til tmobile Park. Lyd Transit online trip planner vil hjælpe nd din bedste mulighed fra dør til dør.

Samsung SMT733NZKAXSA Galaxy Tab S7FE 12. WiFi 64GB Sort på The Good Guys

Samsung SMT733NZKAXSA Galaxy Tab S7FE 12. WiFi 64GB Sort på The Good Guys

Dens ikke kun godt for de ting, vi alle elsker at gøre, såsom at se film, spille spil og streaming af musik dens en kreativ kraftcenter, også, og kan være temmelig praktisk i køkkenet

Den bedste iPhone 13 tilbud er her mål, bedste køb, Verizon og mere

Den bedste iPhone 13 tilbud er her mål, bedste køb, Verizon og mere

Få specifikationerne, nøglefunktioner, priser og tilgængelighedsoplysninger for æbler 5G iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 PRO, og iPhone 12 Pro Max, den nye lilla iPhone 12, iPhone 12 mini og lufttag.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Skulle du stadig få en iPhone 12 i disse dage for at finde ud af, så vi på, hvad du giver op ved at vælge en ældre iPhone over iPhone 13.

8 kvalitet telefoner under 200 Vores foretrukne budget telefoner, der leverer masser for prisen

8 kvalitet telefoner under 200 Vores foretrukne budget telefoner, der leverer masser for prisen

Los ltimos Modelos de mviles Samsung al mejor precio Samsung S9, Galaxy Note 9, Samsung S8 y muchos ms da jeg Ligesom Phone

Celulares. about Estados Unidos Comparador, opiniones, Precios y planer de Celulares y tabletter

Celulares. about Estados Unidos Comparador, opiniones, Precios y planer de Celulares y tabletter

Venta de Celulares Iphone, Samsung Galaxy, Motorola, Sony, LG, BLU desbloqueados al borgmester y detal, bærbare computere, Tablas y mucho ms. Aceptamos cualquier tarjeta. La mejor Tienda de Celulares en Miami Florida.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Gennemse og sammenligne sats planer, addons, roaming priser og langdistance opkald information fra TELUS.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.