Dine Etsy Privacy Settings

Apple iPhone XR Clear Case CoolBlue

Det klare tilfælde, der lækkes ud i oktober, er lavet med en blanding af optisk klare polycarbonat og fleksible TPU-materialer, så du kan nyde dit iPhone XRS-design, mens du holder det beskyttet.

Et af de største salgssteder i iPhone XR er dets farverige design. Ligesom iPhone 5C kommer den i kølige finisher som rød, blå og gul, men snarere end at blive lavet af billig plastik, det har glaspaneler foran og taske ligesom dets flagskibs søskende.

iPhone XR Clear Case tilbyder perfekt beskyttelse

Det klare tilfælde er forskelligt fra de gennemsigtige tilfælde, du kan købe på Amazon og eBay for en dollar. Apple udformede det fra omhyggeligt udvalgte materialer for at sikre, at brugerne får stor beskyttelse og en krystalklar finish.

Det er også udformet med en blanding af optisk klare polycarbonat og fleksible TPU-materialer, så sagen passer til højre over knapperne for nem brug. På overfladen er en ridsefast belægning blevet påført ikke kun for ydersiden, men også til interiøret.

Bestil iPhone XR Clear Case i dag

Det klare tilfælde for iPhone XR er tilgængelig for bestilling fra Apple Online Store i dag, prissat til $ 39 med gratis forsendelse. Det ser ikke ud som den klare sag har ramt fysiske Apple butikker endnu, men vi forventer, at det snart sker.

Splinterny: Laveste pris

1 iPhone XR Clear Case. Følsom skærmbeskytter er i overensstemmelse med telefonskærmen og holder den skrøbelige glasrense-, crack- og pletfri. Ellers vil sideknapperne ikke virke, og skærmen berører følsomheden vil blive påvirket.

Om dette produkt

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den 6. -Inch iPhone XR udgør en unik udfordring, når det kommer til at droppe beskyttelse. Fordi det kommer i et bredere udvalg af farver end iPhone XS og iPhone XS Max, kan du måske have en sag, der gør det muligt for det karakteristiske look at skinne igennem. Apple har løst det dilemma med et klart tilfælde designet specielt til din iPhone XR. Men der er masser af andre lette, fashionable og holdbare iPhone XR-tilfælde, der har fået vores øje.

Apple iPhone XR CLEAR CASE

Hvis du vil have en sag, der lader din XR's farve skinne igennem, tilbyder Apple også iPhone XR Clear Case. Den gennemsigtige sag er den første af sin art for Apple. Fabrikanten hedder, at dens $ 39 tilfælde er en blanding af optisk klare polycarbonat og fleksible TPU-materialer. Sagen har et ridsefast udvendigt og interiør, og det kan forblive på, mens du trådløst oplader din iPhone XR via din Qi-certificerede oplader.

totallee clear case for iphone xr

Med denne klare tilfælde fra tothinglee til iPhone XR kan du vise din telefons farve, mens du har tilføjet en vis beskyttelse. Sagen har en gummiagtig finish, der tilføjer greb, og sagen er lavet af robust og fleksibel TPU, som skal stærkere end billig, hård plastik. Virksomheden tilbyder en 30-dages, pengene tilbage garanti.

LifeProof SLAM til iPhone XR

Hvis du foretrækker et livspræget tilfælde til beskyttelse af din iPhone XR, er virksomhedens $ 50 slam et godt sted at starte. Livsprøvet slam kommer i en række farver og ombrydes omkring backplate og rygsøjlen af ​​iPhone XR. Den bageste plade er klar, så du kan se den farve, du valgte i Apples håndsæt, og rygsøjlen er farvet. LifeProof siger, at det har designet SLAM'en til at modstå dråber på op til 6 fod. Der er dog ingen reel skærmbeskyttelse her, så hvis du leder efter det, skal du vende andetsteds.

Element Case Illusion

Element Case's Illusion lader dine iPhone XRs sande farver skinne igennem, takket være et tonet polycarbonat-tilfælde, der giver beskyttelse til din telefon, mens du stadig viser sin særprægede finish. Element lover mil-spec drop beskyttelse, selvom $ 30-sagen er designet til at være letvægts. En hævet perimeter på forsiden holder din skærm fra at komme i kontakt med eventuelle uforgivelige overflader.

Otterbox Pursuit Series

Otterbox har flere tilfælde muligheder for iPhone XR, men Otterbox forfølgelsen er en af ​​de bedste. Det kommer i en række forskellige finish, herunder sort og grå og sort og hvid, og har også en "audio-gennemsigtig maske", der sikrer, at din iPhone forbliver sikkert uden at ofre lydkvalitet. Selvom Pursuit ser lidt pladskrævende ved første øjekast, er det slanke nok til ikke at tage for meget plads i lommen. Og selv om det passer på toppen af ​​iPhone XR knapper, bør Otterbox sag ikke volde nogen problemer ydeevne ved justering af lydstyrken eller dreje på håndsættet.

Silke kung fu greb

Silke tilbyder en af ​​de mere overkommelige iPhone XR sager på markedet med selskabets Kung Fu Grip. Sagen, der koster kun $ 12, er designet til at være tynd og knus iPhone XR uden at fylde ret meget. Den er udstyret med air-lommehjørner til at absorbere stød under et fald, og dens teksturerede sider gør det mindre sandsynligt, at glide ud af dine hænder, når du bruger den. Bedst af alt, silke sag er let nok til at stadig føler sig trygge i hånden eller lommen, når du rejser.

Case-mate McLaren

Hvis du er på udkig efter en højere ende sådan, at tilbud alvorlig beskyttelse, overveje Case-Mate McLaren. Sagen, som koster $ 50, løfter droppe beskyttelse i højder på op til 10 fod. Den er lavet af kulfiber og har orange detaljer, der er en hilsen til McLaren mærke. Sagen arbejder med trådløse opladere, har fleksible sider til at hjælpe dig med at holde et stærkt greb om telefonen og kommer med en livstidsgaranti.

Casetify fordrejet

Casetify s Warped tilfælde er designet til at tilføje lidt flair til din smartphone design. De $ 45 tilfælde har en hvid-og-sort design på ryggen og en robust konstruktion omkring rygsøjlen for at mindske risikoen for skader på din iPhone XR. Ifølge Casetify, sagen er militær-grade drop-bevis, og der er en gummi beskytter omkring iPhone bagudvendt kamera til at reducere chancerne for at det bliver dinged eller ridset under brug. Med en bezeled design på forsiden, skal din iPhone XR skærm være sikker, hvis håndsættet falder fladt på en overflade.

Mous iphone xr grænseløs

Mous' iPhone XR Grænseløs 2. tilfælde kommer i en række forskellige versioner, herunder kulfiber, valnød, bambus og shell. Det er en tynd sag, dækker iPhone XR s bagplade og rygrad og anvendelser hvad Mous kalder AiroShock teknologi til at absorbere stød, når din smartphone falder til jorden. Ligesom Grænseløs 2. tilfældet for andre iPhones, de $ 50 iPhone XR version har magneter indeni, som lader dig fastgøre den til en bil telefonholder, et tilbehør som en magnet-klar pung og andre enheder.

Speck Presidio greb + glitter

Der er ringe chance en iPhone XR inde Speck s Presidio Grip + Glitter cover der nogensinde vil glide ud af dine hænder. De $ 45 tilfælde har en struktureret ryg, der gør telefonen nem at holde på. Og selv om din iPhone lodder til jorden, Speck sag stadig tilbyder 10-fods drop beskyttelse. Kast i tre forskellige farver â €”Starlit Purple, Obsidian Black og Bella Pink â €” og du har fået en sag, der leverer nogle flair med dens beskyttelse.

Tech evo luxe

Tech21 s Evo Luxe tilfælde er designet til aktive mennesker, der ønsker beskyttelse mod en dråbe. Sagen er lavet af et vævet stof på ryggen og bruger en indvirkning materiale kaldet FlexShock at beskytte din iPhone i et fald. Tech21 sag er designet til at holde en slank profil, så det ikke fylder for meget plads i lommen, og det fungerer godt med trådløse opladere. Måske vigtigst, har Tech21 styrket de beskyttende funktioner i sin sag, lover en sikker iPhone XR selv hvis du taber din telefon fra 12 fod. Evo Luxe kommer i en række forskellige farver, herunder sort, grå og kastanje.

Iphone xr smart batteri sag

IPhone XR allerede holder en temmelig lang tid på en opladning â €”11 timer, 26 minutter fra vores Toms Guide batteritest. Men tilføjer Apples nye Smart Battery Case for iPhone XR til mix, og du kan afvikle gå lang tid mellem søgninger efter stikkontakter. De $ 129 case øger taletid på op til 39 timer, internet bruger op til 22 timer og videoafspilning op til 27 timer. En mikrofiber foring inde i Smart Battery Case holder din iPhone XR lun mens silikone eksteriør giver dig noget at greb. Vores eneste klage er, at sagen kun kommer i sort eller hvid, og ikke den regnbue af farver fremhævede i Apples XR lineup.

Katalysator beskyttelse mod stød

Catalyst Impact Protection Case er et andet fint valg, hvis du er mest bekymret om at holde din telefon sikkert, og du behøver ikke nødvendigvis noget imod en tykkere design. De $ 40 tilfælde har en tyk kofanger omkring rygsøjlen og bruger en air dæmpning teknologi til at mindske virkningerne af nogen indvirkning. Den Impact Protection har også en hævet ringen for at beskytte din touch screen i tilfælde din iPhone falder nedad. I et ulige twist har iPhone XR-katalysatorens slagbeskyttelseskasse et hjul øverst. Når du spinder det, kan du tænde og slukke for lyden på din telefon.

Uag plasma serie

Urban Armor Gears Uag Plasma serie er et af de mere interessante tilfælde design i denne Roundup. Den leveres med en pansret skal, der har forstærkede områder i centrum og op til hjørnerne. Som du måske forventer bare ved at se på Plasma-serien, opfylder sagen militære karakterstandarder for beskyttelse. Plasmaet har et ridsefast design og anvendelser " Oversized Tactile Buttons" for at beskytte iPhone XR's knapper langs rygsøjlen.

Don Reisader er en kommunikation Strategist , Konsulent, og Copywriter Hvem har også skrevet til mange førende teknologi og forretningspublikationer, herunder CNET, Fortune Magazine og New York Times , såvel som Tom's Guide.

Hent venligst en moderne browser:

Beskyt din iPhone XR med denne Apple iPhone XR Clear Case. Apple iPhone XR er tilgængelig i en svimlende 6 forskellige farver. Det ville være skam, hvis du plukket en lys, slående farve, men skal dække det med en kedelig iPhone-sag. Denne gennemsigtige sag hjælper dig med at forhindre netop det. Sagen er tynd, lys og føles godt i hånden. Både i det indre og udvendige af sagen har ridsefast belægning. Når du opkræver iPhone XR, kan du lade den efterlade din iPhone i sin sag.

Blandt andre fordele, der har en klar sag på din iPhone XR, giver dig mulighed for at vise sin skønhed og bære den med stolthed. Men ud over dette er mange af de klare tilfælde, især dem, du er ved at læse om, fremragende til at beskytte din premium smartphone. Mange af dem er slanke, komfortable til at håndtere og passer perfekt til iPhone XR uden at forårsage meget forandring til telefonens udseende. Nu skal du være utålmodig for at tjekke disse klare tilfælde, arent dig? Slap af og læs videre som vi præsenterer dig bedst 6 fra ESR, som er egnede til at beskytte din iPhone, samtidig med at du opretholder sin skønhed.

iPhone XR Essential Slim Clear Soft TPU Caseâ € "$ ~ $

Beskyt din iPhone XR med dette klare tilfælde, der er tynd og letvægts. Med en dimension på 1 mm er det behageligt at holde, mens du beskytter din telefon mod bunden med sit pålidelige stødabsorberende system. Dens hævede kanter skjold skærmen og kameraet på din telefon fra at blive beskadiget, da det opretholder det slanke udseende. Det klare tilfælde passer perfekt til iPhone XR, og giver et fast greb og sikrer telefonens klarhed med dets høje TPU-materiale, der anvendes i produktionen.

iPhone XR Bumper Hoop Caseâ € "$ $

Det klare tilfælde tilbyder dual lag for total beskyttelse af din iPhone XR og er meget fleksibel. Mens kameraets kant er specielt designet til at beskytte og forbedre sin fotograferingskapacitet, er indersiden af ​​rammen lavet af blødt materiale til optimal beskyttelse. Dette er det perfekte tilfælde til din iPhone XR, hvis du er en kamera entusiast. Med bekvemmeligheden, at denne sag sikrer, føles det behageligt at holde uden at tilføje stor vægt på telefonen. Og det understøtter trådløs opladning, hvilket er en anden tilføjet funktion, der sikrer bekvemmelighed ved at bruge denne klare sag.

iPhone XR Air Armor Clear Caseâ € "$

Denne sag tilbyder total beskyttelse for din iPhone XR fra dagligdags aktiviteter med dets hårde og fleksible bagcover. Sagen bevarer skønheden i din telefon uden at ændre sit normale udseende, mens du beskytter det. Det er let og meget behageligt at gribe, da du næppe føler sagen på det. Hold din iPhone fri for gulning og For tidlig Skader, når du drager fordel af de fremragende materialer, som denne sag besidder. Du kan bruge det i lang tid på grund af sin varige ejendom, og det føles så behageligt at bruge.

Vigtig

Carlson Wagonlit Travel Islamabad Pakistan steder

Carlson Wagonlit Travel Islamabad Pakistan steder

SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN beliggende i Pakistan. SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN adresse, telefonnummer, e-mail, hjemmeside, anmeldelser, Kontakter, beliggenhed. SPRINT OLIE GAS SERVICE FZPAKISTAN forretning profil på BusinessList.pk

148 Luksus Retail Jobs i Washington, District of Columbia, USA 9 Ny

148 Luksus Retail Jobs i Washington, District of Columbia, USA 9 Ny

Leder du efter job, der ansætter 17 eller yngre, lister vi næsten 50 detailforretninger, der ansætter AGES 14, 15, 16 og 17. Find hver butikker Minimumsalderskrav indeni.

Spanske Unions Cry Foul som Inditex lukker butikker

Spanske Unions Cry Foul som Inditex lukker butikker

1.237 Retailjobs til rådighed i Greenville, SC. Se lønninger, sammenlign anmeldelser, nemt og bliv ansat. Nye detailkarriere i Greenville, SC tilføjes dagligt på sædvanligvis. om. Løsningsmåden til at finde din næste detailjobs muligheder på, er simpelthenhired. Der er over 1.237 Retail Careers i Greenville, SC venter på dig at ansøge

De 25 Bedste Online Tøjbutik til mænd til Gem i Dine bogmærker

De 25 Bedste Online Tøjbutik til mænd til Gem i Dine bogmærker

Youll aldrig nødt til at shoppe instore til det perfekte outfit igen

ClubLink KRGinsure. om.

ClubLink KRGinsure. om.

Forsøger du at login til Trustsu Den nemmeste måde at gøre det på er at bruge de officielle links, som vi har givet i dette indlæg. Vi holder alle vores links ajour på alle tidspunkter.

Como Føj seu nmero de Celular sua conta do Twitter

Como Føj seu nmero de Celular sua conta do Twitter

Te decimos CMO Abrir WhatsApp Web en tu Computadora escaneando el cdigo QR con tu telfono celular, toma nota.

Internet:

Internet:

Jeg indsendt og godkendt, og kvalificerede sig til Emergency Bredbånd Benefit gennem National Verifikator den dag, det blev åbnet 12 maj ...

Comcast for at deltage i BOFA Securities Investor Conference

Comcast for at deltage i BOFA Securities Investor Conference

Comcast NBCUNiversal skaber utrolig teknologi og underholdning, der forbinder millioner af mennesker til de øjeblikke og oplevelser, der betyder mest.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.