Alcatel GO Flip 3 SmartFlip

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Vi havde min 94 år gamle svigerfar i for et besøg og hurtigt indså, at vi havde et problem. Hjemme har han en fastnet, hvor vi ikke gør det. Der skulle være et par timer om dagen, han skulle være vores hjem alene og besluttede, at vi skulle købe en telefon under sit ophold. Telefonerne var billige, og tjenesten tilbydes med telefonen var en god aftale med en måned til måned engagement. Den eneste klage fra mig, at volumen på ringetjeneren og højttaleren var lidt kendt. Da dette er designet til et bestemt marked, bør det have lidt bedre lyd både efter min mening.

Købte denne telefon til 90 år gammel, der har brug for en enkel at bruge telefon. Det har mange flere funktioner end nødvendigt til denne applikation, men er simpel nok til at bruge, at den skal fylde behovet. Tjenesten var let at starte, og telefonen fungerer godt.

Jeg bruger denne telefon til at gøre en ting - foretage telefonopkald. Det passer nemt ind i lommen, og det flyder åbent for at afsløre et tastatur med store tal. Bogstaverne er også let læsbare, men jeg skriver ikke. Jeg købte også en til min kone, og vi har en lav mest månedlig sats, der passer til vores behov og ikke bryder banken.

Fik dette til min far. Store knapper. Samme navigation som hans gamle flip-telefon. Ingen instruktioner til opsætning af voicemail eller kontakter, så jeg gjorde det for ham. Forbrugercellulær var let at tale med i etablering af service.

Fik denne telefon til vores bedstemor, da hun flyttede ind hos os. Hun har ikke brug for en smart telefon og ville bare have en grundlæggende flip-telefon til at kunne tage opkald - og denne passer til regningen! Anstændigt pris og plan, så vi er glade.

Købt dette til min far. Han har problemer med at arbejde smartphones, så jeg fandt denne for ham. Denne telefon er stor. Det er grundlæggende og meget nemt for ham at bruge, tastaturet har store tal, så han kan se dem godt, og det har god lyd. Han har høre problemer, og han har ingen problemer med at høre på denne telefon, det er højt og klart. Stærkt anbefale det til ældre eller bare nogen, der ønsker en god grundlæggende telefon.

Sikkerhed og brug

Gør videoopkald med din Alcatel GO FLIP 3 Det er meget nyttigt at holde kontakten med familiemedlemmer og venner, der er langt væk eller at have arbejdsmøder i dag, da fjernarbejde er i stigende grad populært eller for situationer på indespærring hjemme af hensyn til folkesundheden ud over at holde en virtuel dato før mødet personligt.

Der er i øjeblikket to applikationer til din ALCATEL GO FLIP 3 for at gøre VideoChat eller videotelefonen en efter en eller kvalitetsgruppe videoopkald, vi angiver nogle af disse apps til at installere på din GO-flip 3 i Dens interne hukommelse 4 GB skal være i kontakt via videoopkald, alle nedenstående programmer er gratis og giver dig mulighed for at foretage opkald og videoopkald helt gratis fra din mobil / mobiltelefon:

Google Duo

Åbn applikationsbutikken Kaios butik på din Alcatel GO Flip 3, i den sociale sektionssøgning efter Google Duo, klik på Installer, når installationen er færdig, skal du klikke på Åbn. Du skal have en Google-konto til at bruge den, i dine Kaios 2. Du skal allerede have din Google-konto konfigureret, så du skal logge ind straks uden problemer, hvis du ikke har en konto, kan du oprette det om et par minutter.

Bare åbent Duo på din GO FLIP 3, det vil bede dig om adgang til kontakterne på Alcatel og Tilladelser for at få adgang til kameraet og mikrofonen, klik på Tillad for at foretage videoopkald. Det kan bede om adgang til lokationen, din Alcatel Go Flip 3 har GPS A-GPS, selvom det ikke er nødvendigt at give denne adgang til at foretage videoopkaldet, kan du klikke på nægte. Det vil bede dig om at indtaste dit telefonnummer, det er nødvendigt at kunne kontakte andre brugere og foretage videoopkaldet, du vil modtage en SMS med en bekræftelseskode, som du skal indtaste i Google Duo for at fortsætte.

Du vil se en meget enkel, men måske lidt forvirrende grænseflade, for at ringe til, skal du søge efter en kontakt ved navn eller telefonnummer, hvis du ikke kan finde det, det skyldes, at brugeren ikke har Google Duo Programmet installeret på deres enhed, kan du sende dem en invitation fra knappen Inviter Venner.

whatsapp.

Den første ting du skal have installeret Whatsapp på din Alcatel GO Flip 3, hvis du ikke allerede har gjort det, klik på det følgende link for at se instruktionerne og derefter komme tilbage her. Installer WhatsApp om Alcatel Go Flip 3

For at starte et videoopkald på WhatsApp i en Go Flip 3, om det er en gruppe videoopkald eller to personer, skal du først starte videoopkald med en kontakt fra din telefonbog , søge efter kontakten og åbne en chat med det, i den øverste højre del af skærmen er der et videokamera ikon klik på og opkaldet starter.

I en eksisterende gruppe kan du også foretage et videoopkald til alle medlemmer af gruppen, for dette klik på ikonet telefon i øverste højre og vælg videoopkald, vil videoopkald ske til alle kontakter denne gruppe.

Denne avancerede funktion telefon har Google Assistant stemmestyring, Google Maps, og adgang til Kai app store. På hardware siden, det har 4G LTE, en stor skærm og tastatur, 2-megapixel kamera, musikafspiller, hukommelseskort slot, 3. mm lydstik, Bluetooth, Wi-Fi, farve ydre skærm, og HD Voice.

Specs.

THC Kommunikation annoncerer Alcatel GO FLIP 3 og Alcatel Smartflip, de første flip telefoner med Google Assistant. Smart funktion telefoner Arent en saga blot, de er heller ikke kun individer med lav indkomst. Tværtimod: to nye modeller rammer os gemmer denne måned viser, at theres stigende efterspørgsel efter smarte feature telefoner med nye målgrupper i Nordamerika.

Med deres evne til at modstå stød bedre end den typiske smartphone, deres imponerende batterilevetid, deres overkommelige priser, såvel som deres retro charme, Alcatel GO FLIP 3 og Alcatel Smartflip cater til udendørs arbejdere, udendørs sport entusiaster, senior borgere, og minimalister.

De nyeste tilføjelser til den linje af smarte feature telefoner af Alcatel â € ”den første model blev Alcatel GO FLIP, der blev lanceret i 2022 â €”GO FLIP 3 og Smartflip, ligesom deres forgænger, kommer med 4G LTE tilslutningsmuligheder, der gør taleopkald klarere og mere naturligt klingende; en quad-core processor, som bidrager til at øge den samlede hastighed; en 4GB indbygget hukommelse, der kan være strakt til 32 GB udvides microSD hukommelse opbevaring; og batteri, der holder op til 7 timers uafbrudt 4G LTE taletid.

Der er interesseret i at købe Alcatel Smartflip kan gøre det på AT & T og Cricket Wireless begynder i dag. Alcatel GO FLIP 3 vil være tilgængelig på Metro af T-Mobile ved udgangen af ​​måneden og på T-Mobile i oktober.

gælder visse begrænsninger. Total Trådløse forbeholder sig ret til at opsige din service for uautoriseret eller unormal brug. Plan, funktioner, dækning og begrænsninger kan variere. Der henvises altid til de nyeste vilkår og betingelser for brug på TotalWireless. om.

^ Dobbelt Data Promotion begynder 2022/01/27. Tidsbegrænset tilbud. Nye Aktiveringer Kun. Total Trådløse forbeholder sig ret til at aflyse eller ændre denne kampagne til enhver tid. Kun tilgængelig på $ 35-planen. Havne oprindelse fra Tracfone Trådløse mærker ikke opfylder betingelserne for denne kampagne. 90 dage efter første aktivering, vil fremme ender og kunde modtage standard $ 35 planen data kolonihave.

ËœOn planer $ 35 og op. $ 35 Plan anvendelser eksisterende udjævnede data kolonihave til hotspot. Planer $ 50 og op afsat op til 10 GB ikke-kan deles udjævnede data pr linje for hotspot brug, som er modregnes deres eksisterende højhastigheds data kolonihave. Data, Add-On-kort er uforenelige med brugen hotspot data. Hotspot er kun tilgængelig på kompatible 4G LTEdevices.

Hvis du ikke er tilfreds med din telefon og / eller tilbehørskøb, skal du blot returnere det til os inden for 30 dage, og vi vil erstatte det eller give dig dine penge tilbage. Det er så simpelt. Samlet trådløs Service Cards, og / eller ubrugte minutter kan ikke refunderes. Det tager op til 30 arbejdsdage at behandle retur og kredit din konto. Æren for returnerede telefoner og / eller tilbehør vises på dit kreditkort eller kontoudtog mellem 1-2 fakturering cyklusser.

serviceplan kort er ikke refunderes. Hvis Tjenestekort er købt som en del af en Total Trådløs telefon bundt, kan telefonen køb returneres / refunderes dog Service Card er ikke refunderes.

Alle tilbud er underlagt forandring eller ophør af Total Wireless, Inc. til enhver tid uden yderligere varsel. Samlet Wireless, Inc. forbeholder sig ret til at begrænse mængder og til at afvise eller annullere ordrer efter eget skøn. Produktet er ikke til videresalg eller distribution.

"Ingen gebyrer 24 måneder" betyder, at støtteberettigede forbrugere kun betaler enhedens detailpris over tid ved at foretage den aftalte på ruteflyvning / leasingydelser for deres lejede enhed uden at skulle betale yderligere gebyrer. Ikke alle kunder vil kvalificere sig. Vi kan kontrollere forbi transaktionsbeslutning betaling historie, men ingen etableret Fico score eller kredit historie er nødvendig. Godkendelse ikke garanteret. .

"Ingen kredit påkrævet" betyder, at selvom ingen minimum FICO-score eller etableret kredithistorie er nødvendig for at anvende, kan vi kontrollere tidligere betalingshistorik baseret på de oplysninger, du angiver i ansøgningen.

Alcatel Go Flipmc Kaios Flip Phone med G LTE

Alcatel GO Flipâ "¢ er mere end blot en grundlæggende telefonâ €" Det leverer de væsentlige funktioner, der skal være produktive i et holdbart kompakt flip-telefon design. 2. Displayet indeholder en nem at bruge intuitiv grænseflade og et tastatur designet til hurtigopkald og navigation. Tjek dine kalenderaftaler, svar på e-mail og surf på internettet med den hurtige hastighed på 4G LTE.

GO-flipet indeholder en quad-core-processor, perfekt til problemfrit overgang til og fra flere applikationer. Leder du efter en oplader vil ikke være en del af dine daglige bekymringer takket være det langvarige batteri. Det sekundære previewdisplay giver dig mulighed for at se opkald og underretninger uden at skulle åbne telefonen. Få hurtigt adgang til kameraet fra den dedikerede side-tast for at snappe fotos eller tage video. Og når du vil fange video i HD, har GO-flipet dig dækket.

Tech Specs

Den 2.-â, â, â, â, â, â € ™ -displayet har en nem at bruge intuitiv grænseflade, og tastaturet er designet med store knapper til hurtigopkald og menunavigation. Se hvem der ringer uden at åbne telefonen takket være 1. 4ã â, â, â € â € â € â € â € â € â € â € â € â € â €

Google er her for at hjælpe dig

Som en del af Kaios oplevelsen kommer GO FLIP 3 preloaded med Google Assistant, som hjælper dig med at få tingene gjort og finde svar på farten, bruge bare din stemme. Itâ € ¢ s din egen personlige Google, altid klar til at hjælpe.

Tilgængelighed for alle

Vær produktiv på arbejde og hjem takket være Kaios, en Quad-Core-processor, 4G LTE-hastigheder og en udvidelig hukommelsesplads, der understøtter op til et 32 ​​GB microSD-kort. Plus, leder efter en oplader, der ikke er en del af dine daglige bekymringer takket være det langvarige batteri.

Få forbindelse med ubegrænsede datapaner

Selv Alcatel MyFlip 2 er en funktionstelefon, men du bør ikke undervurdere det. Denne telefon tilpasser sig den nylige teknologi, som den frigives for nylig. For eksempel brugen af ​​4G-netværket på denne telefon.

Find ud af, hvordan du betjener det ved at vende gennem de manuelle sider. Desuden vil du opdage andre ALCATEL MYFLIP 2-funktioner. I denne artikel opsummerer vi Alcatel MyFLIP 2 brugervejledning til dig.

Kom godt i gang

Da dette er en flip-telefon, er formen og udseendet selvfølgelig anderledes end en smartphone. Hvis du er en flip-telefon newbie, læser dette kapitel er et must. Det første du skal gøre er at være opmærksom på, hvor nøglerne og knapperne er placeret.

Vigtig

Måder at finde meddelelser fra blokeret kontakt info

Måder at finde meddelelser fra blokeret kontakt info

Hvis de har skiftet til en android eller deaktiveret iMessage, så dine beskeder ville showKnow Alt Made Easy

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Tag et par minutter lige nu for at oprette dine nødkontakter og medicinske oplysninger.

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Regeringen tester en ny telefon og tablet service på 25052021 for at advare mennesker, hvis der er en fare i nærheden. Heres alt hvad du behøver at vide om testen og lanceringen af ​​denne nye elektroniske service.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Engang du måske ikke ønsker at skrive teksterne manuelt mens messaging. Kan være du er kørsel eller dine hænder er beskæftiget med noget andet vigtige arbejde. I...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kom din iPhone til at læse ud tekst til dig er en nem affairyou kan gøre det ved hjælp af noget, men indbyggede iOS funktioner.

Gør din telefon Tag Diktat

Gør din telefon Tag Diktat

Når du får en flash af inspiration væk fra dit skrivebord, har din smartphone konvertere dine talte ord til tekst filer til senere brug.

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Helt at slette alle dataene fra en Android-enhed eksternt og diskret anvendelse XNSPY. Du skal blot sende en kommando fra din computer og alt er slettet

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Glemt din iPhone-adgangskode Lær hvordan du får din iPhone til genoprettelsesfunktion, så du kan slette den og sætte det op igen.

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

Udforsk HTC Desire 530 smartphone. Se Tech Specs samt nyere HTC Telefonmodeller til rådighed på tmobiles Blazing Fast 4G LTE-netværk

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.