Android 11 vs Android 10 Hvad er nyt

Sådan opdaterer du din smartphone til nyeste Android version

Kort efter Google annoncerede udgivelsen af ​​Android 11 til smartphones, det også indført den nyeste opdatering OS til Android TV så godt. På Android TV, Android 11 leveres med sikkerhedsforbedringer, en-gang tilladelser, forbedret hukommelse ledelse, og andre nye funktioner, der align med kernen Android opdateringen.

scoped opbevaring

I tidligere Android-versioner, kunne en app gemme filer på flere steder på enheden. Det var også meget almindeligt for apps til anmodning adgang til at læse din lagerplads, lade dem adgang alt gemt på din telefon. Dette blev gjort det sværere at beskytte private data på din enhed, samt at sprede omkring de tilsvarende data for hver app.

Med Android 10, Google introducerede Scoped bagage, som giver hver app sin egen mappe til data, den har brug for at gemme. Hvis den app ønsker at få adgang til filer uden denne mappe, det har at anmode om tilladelse.

en-gang app tilladelser

Auto lav latenstid tilstand tillader enheder at deaktivere efterbehandling funktioner til at reducere ventetiden. Denne funktion er mest nyttig for spil, film og videokonference apps, hvor lave latency resulterer i den bedste oplevelse.

Google har præciseret, at dette er den eneste feature eksklusivt til Android 11 til Android TV, og vil være tilgængelig for Android 11 og derover. Virksomheden har også udtalt, at fabrikanter af udstyr bliver nødt til at vedtage funktionaliteten individuelt.

Android 11 lægger særlig vægt på medier kontrol. Det gør den ved at tilbyde opdateret MediaCAS støtte og udvidelser, flere gamepad indstillinger, lydløs støvle tilstand for systemopdateringer og inaktivitet prompter.

mere effektiv app test

Opdateringen til Android TV gør det meget lettere for udviklere at test apps til enheden. Test Harness mode byder app udviklere en række værktøjer til at automatisere hele processen med at skabe apps. Det genererer testrapporter, tilbud debugging støtte, og øger effektiviteten af ​​systemet.

Derudover Android TV tilbud Play Butik støtte i sin emulator. Dette hjælper udviklere test funktioner, abonnementer og den generelle drift af deres app uden at skulle arbejde direkte på en tv-apparat.

Google Play øjeblikkelige apps

Google først indført Øjeblikkelig Apps på Google I / O 2022. Denne funktion giver brugerne mulighed for at afprøve apps uden egentlig at skulle installere dem. Nu har virksomheden indført Instant Apps på Android TV, med Google Play Direkte.

Med denne tilføjelse kan udviklere nemt lade brugerne afprøve deres apps. Efter at have oplevet dem, kan du beslutte, om du vil installere den fulde app. Denne tilføjelse er især praktisk til tv-brugere, som enhederne ofte kommer med mindre lagerplads end smartphones.

reviderede Google Play-interface

Den opdaterede Google Play-app bringer et nyt udseende og nye app samling, samtidig gør det nemmere for dig at abonnere på apps. Startskærmen Android TV nu kommer med en ny startside, der fremhæver tendenser indhold. Dette hjælper med opdage nye apps.

gboard til Android TV

Android 11 til Android TV leveres med et nyt tastatur på skærmen, som er en version af Gboard. Opdateringen kommer redesignet med nye layouts. Det er meget smallere end den originale og ikke optager meget plads.

Den anden store ændring er, at Gboard nu omfatter en taleinput tast på tastaturet selv. Tidligere app udviklere måtte skabe en stemme input nøgle til tekstfeltet. Opdateringen bringer bedre tale-til-tekst og prædiktiv skrive så godt.

indbygget i google assistent

Google Assistant yderligere hjælper dig med andre opgaver, såsom at styre dine smarte hjemmeenheder, udfører andre søgninger, og så videre. Dette er alle tilgængelige uden at forlade det, du i øjeblikket ser!

Før du starter

Denne guide vil vise dig, hvordan du opdaterer din Xiaomi til den nyeste softwareversion. Opdateringer giver dig adgang til nye forbedringer og retter fejl på din telefon. Det anbefales at sikkerhedskopiere din telefon, før du starter denne vejledning.

Swipe venstre

Google har annonceret den stabile version af Android 11. Og opdateringen er tilgængelig for flere telefoner. Men før opdateringen, kan du ønsker at kende de nye funktioner, som 11 bringer til bordet. Ergo, her har vi kurateret alle de vigtige nye ting, der vil øge brugeroplevelsen.

På dette tidspunkt Android er allerede en moden operativsystem. Derfor fungerer den nye opdatering som mere af en forfining fra en grænseflade og funktionalitet Standpunkt . Det betyder ikke, at der ikke er nye ting her. Der er rigeligt, faktisk. Kig â € "

Android vs Android: Hvad har ændret sig?

Android 11 er Prioritering sømløs kommunikation, da der nu er en dedikeret sektion kaldet samtaler øverst til meddelelser fra forskellige installerede chat apps. Dine Active Meddelelsesmeddelelser vises over andre meddelelser. Dette giver mening, da hver app ønsker et stykke af meddelelsesskyggen, og tingene vil være lidt mindre Cluttered nu. Du kan fokusere bedre på aktive samtaler.

Derudover er der to sektioner, nemlig advarselsmeddelelser og tavse meddelelser. Du kan nu prioritere meddelelser fra dine yndlingskontakter / samtaler for at vises øverst og omgå DND-begrænsningen.

Chat bobler

Chat bobler vil lade dig holde flere aktive samtaler på din startskærm. Dette bør fungere som FB Messenger bobler, men andre messaging apps i Google Play Store vil kunne effektivt implementere dem.

Super power menu

Android 11 har gotta den nye Super Power-menu, som lader dig administrere tilsluttede IOT-apparater samt bank / betalingsudbydere fra en enkelt skærm. Du har stadig nødknappen og opstartsmulighederne her.

Pin apps i Android Share menuen

Android 11 har en mulighed for at pin apps, du ofte deler med øverst på listen. Muligheden var der i Android 10 Beta, men blev tilbagekaldt i den endelige version. Jeg håber denne gang er her for at blive.

en gang tilladelser

Du kan nu give apps tilladelse til kun én gang. På denne måde kan du give apps, du ikke fuldt ud stoler på tilladelse til at bruge dit kamera eller din placering kun for en gang i stedet for levetid. Og dette er helt sikkert et stort skridt fremad for bedre brugerens privatliv.

Yderligere præsenterer det også et indstillingselement kaldet tilladelser nulstillet, hvilket automatisk vil rydde alle tilladelser fra apps, som du ikke har brugt i et stykke tid. Når dette er gjort, vil du selvfølgelig blive underrettet.

Native skærmoptagelse

I modsætning til på Android 10, valget Bluetooth Audio Codec i Android 11 udvikler muligheder Grays Out Codecs, som arent understøttede. Android 10 har også mulighed for, men Usupported Codecs arent gråtonet. Du kan også skifte mellem understøttede codecs, da hovedtelefoner ikke altid bruger den bedste løsning som standard.

Mulighed for at kontrollere displayets opdateringshastighed

Med høje opdateringshastighedsskærme, der i stigende grad bliver almindelig, har Google tilføjet en mulighed for at vise opdateringshastighed under udviklerindstillinger. Dette er fantastisk, da du ikke bliver nødt til at hurtigt gennem skyggefulde apps for at kontrollere, om din telefonskærm er faktisk forfriskende som annonceret.

Mediekontrol karrusel

Samsung Galaxy A20S er angiveligt fået en stabil version af Android 11-baserede en UI 3. Update. Opdateringen ruller i øjeblikket ud i Malaysia og forventes at nå andre markeder snart. Sammen med det nye OS, er opdateringen til SAMSUNG-smartphone bundtet med den 2022 juni Android-sikkerhedsplaster og leveres med mange Android 11-funktioner som f.eks. Chatbobler, nye personlige oplysninger, tilladelsesindstillinger og meget mere. Galaxy A20'erne blev lanceret i oktober 2022 med Android 9 Pie out-of-the-boks og modtog derefter en Android 10 opdatering i maj 2022.

Samsung Galaxy som opdatering Changelog

Sammobile rapporterer, at Samsung Galaxy A20S får en UI 3. Opdatering i Malaysia. Android 11-baserede UI får en opdateret brugergrænseflade, opdaterede lagerapplikationer, evnen til at fjerne placeringsdata fra billeder, engangs tilladelser, hurtigere udførte apps og forbedret hukommelsesforbrug. Samsung er kendt for at give to store OS opdateringer til deres budget smartphones, så det er sandsynligvis den endelige OS-opgradering til smartphone.

Bundtet med opdateringen er den 20. juni den 2022 Android Security patch. Opdateringen til Galaxy A20S har A207FXXU2CUFA som firmwareversion, men der er ingen oplysninger om størrelsen på opdateringen. Brugerne skal dog stadig opdatere smartphone, mens den er tilsluttet en stærk Wi-Fi-forbindelse og er sat på opladning. Forvent smartphone at modtage opdateringen automatisk over-the-luft. Hvis du ønsker at manuelt at kontrollere opdateringen, gå til indstillinger> Softwareopdatering> Download og installer.

Samsung Galaxy som specifikationer

Den tredobbelte bagkameraopsætning på galaksen A20S er Headlined ved en 13 megapixel primær sensor, der ledsages af en 8 megapixel ultra-brede linse og en 5 megapixel dybdeføler. Samsung har pakket et 4.000mAh batteri, der understøtter 15W hurtig opladning.

Er Samsung Galaxy F62 den bedste telefon under Rs. 25.000? Vi diskuterede dette på orbital, gadgets 360 podcast. Orbital er tilgængelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, og uanset hvor du får dine podcasts.

Googles Android OS har været ganske populært siden ankomsten. Takket være de overflod af funktioner og Customizations sammen med en lang række app support, gør dette mobil OS smartphone brug enklere. Virksomheden har opgraderet denne firmware og frigiver nye versioner på regelmæssig intervaller . Den seneste Android-version udgivet af Google er Android 11, og flere OEM'er er begyndt at udslette firmwareopdateringen til deres smartphones.

Mens de kvalificerede smartphones modtager den nye Android 11-version, modtager nogle enheder stadig de ældre Android 10 og Android Pie OS opdateringer. Smartphone-producenter sørger for at rulle de rettidige opdateringer, så brugerne kan gøre brug af de forbedrede funktioner. Vi har delet flere tips og tricks til at bruge Android OS-funktioner. Denne artikel fokuserer på de trin, som du kan opgradere din smartphone til den nyeste Android-version:

Trin 1: Før du begynder at downloade eller installere en opdatering, skal du sørge for, at du er tilsluttet et stabilt og højhastigheds-Wi-Fi-netværk og har mere end 50 procent af batteriet. Dette er for at sikre, at opdateringsproceduren er uafbrudt.

Vigtig

Ved hjælp af Siri med Microsoft at gøre på iOS 9 og iOS 10

Ved hjælp af Siri med Microsoft at gøre på iOS 9 og iOS 10

Denne blogindlæg viser dig, hvordan du bruger Siri på iPhone X, herunder hvordan du opretter Siri på din iPhone og hvordan du aktiverer det med eller uden knappen. Læs videre, hvis du har brug for detaljerne.

Amazon. about sprint hotspot

Amazon. about sprint hotspot

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Måder at finde meddelelser fra blokeret kontakt info

Måder at finde meddelelser fra blokeret kontakt info

Hvis de har skiftet til en android eller deaktiveret iMessage, så dine beskeder ville showKnow Alt Made Easy

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Tag et par minutter lige nu for at oprette dine nødkontakter og medicinske oplysninger.

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Regeringen tester en ny telefon og tablet service på 25052021 for at advare mennesker, hvis der er en fare i nærheden. Heres alt hvad du behøver at vide om testen og lanceringen af ​​denne nye elektroniske service.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Engang du måske ikke ønsker at skrive teksterne manuelt mens messaging. Kan være du er kørsel eller dine hænder er beskæftiget med noget andet vigtige arbejde. I...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kom din iPhone til at læse ud tekst til dig er en nem affairyou kan gøre det ved hjælp af noget, men indbyggede iOS funktioner.

Gør din telefon Tag Diktat

Gør din telefon Tag Diktat

Når du får en flash af inspiration væk fra dit skrivebord, har din smartphone konvertere dine talte ord til tekst filer til senere brug.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.