Apple iPhone 11 128GB sort helt ulåst en renoveret klasse

Apple iPhone 11, iOS, 6.

IPhone-modellerne sælges i øjeblikket på Apple. OM arbejde med nano-sim kort og ESIM stemme og dataplaner fra kompatible luftfartsselskaber eller udbydere. * Og de arbejder på mange 4G LTE-netværk over hele verden. Kontakt tjenesteudbydere for detaljer.

Køb en SIM-fri iPhone fra Apple. OM giver dig mulighed for at vælge din egen transportør og skifte luftfartsselskaber til enhver tid. iPhone kan også være tilgængelig til en lavere pris med en kontrakt direkte fra din trådløse transportør.

ESIM-teknologien giver dig mulighed for at tilføje en stemme- og dataplan til din iPhone uden at bruge et nano-SIM-kort. Aktivering af en ESIM vil kræve scanning af en gyldig QR-kode distribueret af en trådløs bærer eller tilmelde dig en deltagende plan via en trådløs bærerapp. *

De fleste funktioner vil fungere sammen med dit netværk. Visse funktioner, såsom visuel voicemail, kræver bærestøtte og kan ikke fungere på dit bærere netværk. Kontakt din operatør for flere detaljer eller læs den trådløse bærestøtte og funktioner artiklen for at få flere oplysninger.

Bærere sælger typisk iPhone med en kontrakt, der subsidierer den oprindelige købspris på telefonen. Ved at købe din iPhone uden en kontrakt, kan du bruge ethvert SIM-kort fra en kompatibel transportør, herunder din nuværende.

Ja. iPhone er aktiveret til at arbejde på netværk ved hjælp af GSM rundt om i verden. Fordi iPhone-modeller solgt af Apple. OM er låst op, du kan købe et SIM-kort og service fra en lokal transportør på din destination. Eller tjek med din hjemmebane med hensyn til internationale roamingafgifter.

Nej. Ordrer placeret gennem Apple. OM kan kun sendes inden for landet eller købsområdet. Du kan også handle for venner og familie i lande eller regioner, hvor iPhone sælges. Bare besøg lokalforretningen i det land eller område, hvor du vil have dine produkter leveret. Eller for hurtig, nem bestilling og ekspertrådgivning, ring en Apple Store-specialist på 1800-80-6419.

Vælg et land

En SIM-fri iPhone købt fra Apple. OM er låst op. Det betyder, at du er arent bundet til en enkelt transportør og en multi-års servicekontrakt. Du kan vælge den transportør og takst, der passer til dig. Når din nye iPhone er aktiveret, forbliver den ulåst, hvilket betyder at du kan bruge den med enhver operatør, der giver service til iPhone.

iPhone-modeller, der for øjeblikket sælges på Apple. OM arbejde med kompatible netværk rundt om i verden, herunder 4G LTE-netværk. Tjek med din hjemme-operatør vedrørende internationale roamingafgifter, eller køb en kompatibel nano-sim på din destination.

Når det er tid til at slippe af din gamle enhed, kan Apple Recycling Partners vise dig, hvor du skal sende din smartphone, der skal genbruges. De kan også give en liste over lokale samlingspunkter i hele landet. Lær mere om ansvarlig genbrug.

Oprettet med en ny 12MP + 12MP Dual? Kamerasystem, der hjælper med at fange endnu flere af dine specielle øjeblikke, en 12mp Selfie Cam med SLO-MO Selfie-mulighed, evnen til at skyde 4K video, uanset hvilken linse du vælger og Bolig A Superfast A13 Bionic Chip, der muliggør gode spilindstillinger, er Apple iPhone 11 klar og venter på at være en del af handlingen.

HD-displayet Liquid Retina HD-displayet vil give skarpe billeder, uanset om du læser dine yndlingswebsteder, afspilning af spil eller optagelse af høj opløsningsvideo, mens styrket Glas hjælper med at forhindre ridser.

A13 Bionic chip A13 Bionic chip vil give fantastisk ydeevne såvel som energieffektivitet. A13 Bionic har tredje? Generation Neural Engine Technology til at bruge realtid maskine læring for at omdanne den måde, du bruger dine apps på.

Handige kameraer Du er ikke kun begrænset til egern, takket være iPhone 11s nem at bruge 12MP front kamera â € "Du kan stadig logge ind hurtigt med ansigts-id, men du kan også skyde 4k video eller have det sjovt med SLO -Mo selfie funktion. Normale selfies er taget hånd om med portrætbelysningsfunktionen - hjælper dig med at få endnu mere oppe eller kan lide.

De bageste dobbelte 12mp bred og ultra brede kameraer gør det muligt for dig at få alle i skud. Nattilstand vil hjælpe med at fange de lavtlys øjeblikke. 2x optisk zoom ud og 5x digital zoom hjælp, du får fantastiske close ups og auto image stabilisering sammen med optisk billede stabilisering vil hjælpe med at holde alt i fokus.

Hvad er Sim Free? Du modtager iPhone uden at skulle forpligte sig til ethvert netværk, hvilket giver dig fri til at bestemme hvilket SIM-kort der skal bruges i enheden. Dette giver dig mulighed for at finde den mest hensigtsmæssige plan, om den er kontrakt eller pay-as-you-go, i hele telefonens levetid. Du har også mulighed for at tilføje et fremmed simkort, så du kan bruge enheden i udlandet.

Vi kan hjælpe dig med at få oprettet vores specialist i butikspartnere kan hjælpe dig med at blive oprettet på din nye enhed med det samme. Vi kan hjælpe med alt fra at overføre personlige data fra din gamle enhed for at oprette eventuelle vigtige funktioner.

Skyd 4K video, smukke portrætter og fejende landskaber med det helt nye dual-kamera system. Fang dine bedste low-light billeder med nattilstand. Se True-to-life farve i dine fotos, videoer og spil på den 6. -Inch flydende nethinden. Erfaring Hidtil usete Ydelse med A13 Bionic for Gaming, Augmented Reality and Photography. Gør mere og opkræve mindre med batteriets levetid. Og bekymre dig mindre med vandmodstand op til 2 meter i 30 minutter.

^ Rabatter gælder for seneste tidligere billetkort / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Et nyt dualâ € 'kamera system fanger mere af, hvad du ser og elsker. Den hurtigste chip nogensinde i en smartphone og allâ € 'dag batterilevetid lader dig gøre mere og opkræve mindre. Og den højeste kvalitetsvideo i en smartphone, så dine minder ser bedre ud end nogensinde.

Allâ € yt dualâ €' kamera system. Tag dine billeder fra bred til Ultra-Wide. En redesignet grænseflade bruger det nye ultra-brede kamera til at vise dig, hvad der sker uden for rammen â € "og lader dig fange det. Skyd og rediger videoer så nemt som du gør billeder. Dens verdens mest populære kamera, nu med et helt nyt perspektiv.

Skyd og rediger den højeste kvalitets video i en smartphone. iPhone 11 skyder smukt skarp 4K video på 60 fps på tværs af alle sine kameraer. Det ultra brede kamera fanger fire gange mere scene, så det er perfekt til handlingsbilleder som din hund, der fanger en frisbee. Hvis du optager en præstation â € ", siger dine børn piano recital â €" Når du zoomer ind, er lydzoomerne også. Og nu kan du redigere videoer så nemt som du gør billeder.

Gå stor â € "Det nye ultra brede kamera fanger fire gange mere scene. Tænk Betagende Landskaber, der fortsætter for evigt. Indfangning af hele scenen og mængden på en musikfestival. Og ferie skud, der viser hele familien - herunder de synspunkter, du rejste 11.000 kilometer for.

Introduktion til nattilstand. Optagelse i lavt lys behøver ikke at være et skud i mørket. Nattilstand er en ny funktion, der tændes automatisk for lavt lyse fotos, som du aldrig har set. Der er ikke behov for flash, farver er mere naturlige, og billeder er lysere. Nattilstand slukket.

Med nye typer portrætter og flere belysningskontroller arbejder de to kameraer i iPhone 11 sammen for at skabe fantastiske billeder. Og portrættilstand fungerer nu med alt, hvad du elsker at skyde â € ", der indeholder dine bedste venner, to ørebenede eller fire.

Næsteâ € 'Generation Smart HDR. Takket være maskinindlæring er Smart HDR mere intelligent end nogensinde. IT Anerkender folk og behandler dem forskelligt fra resten af ​​skuddet. Så ansigter har smukke højdepunkter, skygger og naturlige "ser hudtoner. Og den fantastiske solnedgang i baggrunden ser stadig smuk ud.

Start med at skyde video øjeblikkeligt med QuickTake. Tag en video ved blot at holde lukkeren i fotomodus. Træk derefter til højre for at fortsætte optagelsen. Hvis du skyder udendørs, kan A13 Bionic bruge maskinindlæring til automatisk at spore et bevægeligt emne.

Introduktion af slofie. Alt ser køligere på 120 fps, selvom du bare siger ost, vinkende hej eller smider dit hår i brisen. Og nu kan du tilføje flere af alt til dine selfies takket være det nye 12mp-tredeph-kamera. Bare vend din iPhone til landskab, og kameraet zoomer automatisk ud for at passe mere ind.

Både iPhone 11 og iPhone 11 pro har den hurtigste chip nogensinde i en smartphone. A13 Bionic er så kraftfuld, alt hvad du gør er hurtig og flydende. Det virker også i den mest effektive effektive måde, så dit batteri varer længere. Faktisk er A13 Bionic så avanceret, dets år før pakken.

Yderligere Information

Apple iPhone 11 har en 12 megapixel ultra vidvinkel linse og en 12 megapixel vidvinkelobjektiv. På denne måde kan du fange flere billeder på ét foto eller en video end før. Med hensyn til hastighed er denne nye model et skridt fremad, takket være A13 Bionic Chip. Som følge heraf åbner dine apps hurtigere end nogensinde. Batteriets levetid er en time længere end dets forgænger, så din iPhone varer længere på en opladning. Vil du købe iPhone 11? Når du vælger en separat enhed, skal du overveje, hvor meget lagerkapacitet du har brug for, og hvilken farve du vil have.

For at få adgang til og bruge alle funktionerne i Apple Card, skal du tilføje Apple Card til Wallet på en iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPados. Opdater til den nyeste version ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Tryk på Download og installer.

** Tilgængelig plads er mindre og varierer på grund af mange faktorer. En standardkonfiguration anvender ca. 12 GB til 17 GB plads, herunder iOS 15 med sine nyeste funktioner og Apple-apps, der kan slettes. Apple Apps, der kan slettes, brug ca. 4. GB plads, og du kan downloade dem tilbage fra App Store. Opbevaringskapacitet kan ændres baseret på softwareversion, indstillinger og iPhone-model.

Vigtig

The Big Phone Store

The Big Phone Store

I nærheden af ​​IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. for salebuy online i bedste pris i Jaipur. IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. Brugt Mobiltelefoner QuikrDoorstep

iPhone Sammenlign modellerne

iPhone Sammenlign modellerne

Ingen kan bebrejde dig for at være en smule tabt, når det kommer til alle de nye iPhone-modeller. Der er en masse af dem. Borte er de dage af årets iPhone. Husk, at huske, når der var kun én Ha. Nu er der omkring fem nye modeller med hver udgivelse, alle med navne, der lyder stort set den samme.

Apple iPhone 11 Pro Maks specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Maks specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Max kommer i en større 6. tommer skærm, med samme specifikationer ses på standard iPhone 11 Pro-versionen. Det bruger 1242 x 2688 pixels

iPhone 11 Pro Max 256GB Gold Second Zistore

iPhone 11 Pro Max 256GB Gold Second Zistore

Apple secara resmi telah merilis iPhone 13 Series melalui begivenhed yang dilaksanakan pada 14 lalu September. Pada Acara tersebut, Apple mengumumkan iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, dan iPhone 13 Pro Max. Selain itu, Apple juga meluncurkan Apple watch generasi ketujuh dan opdatering iOS terbaru. Berikut Spesifikasi Lengkap iPhone 13-serien. Spesifikasi Lengkap

iPhone tilbud Bedste salgspriser for december 2021 Digital Trends

iPhone tilbud Bedste salgspriser for december 2021 Digital Trends

Hvis du køber en Z Fold 3 eller Z Flip 3 fra Samsung, kan du handle i en gammel enhed til at kompensere for omkostninger. Nogle af de værdier, er dog headscratching.

iPhone 13 bør du opgradere fra iPhone 11, iPhone XS, iPhone 8 og mere

iPhone 13 bør du opgradere fra iPhone 11, iPhone XS, iPhone 8 og mere

Sælg din gamle mobiltelefon med EE søgning til din enhed for at få et tilbud.

Vil du have en ny iPhone 13 Find ud af hvad din gamle iPhone er virkelig værd først

Vil du have en ny iPhone 13 Find ud af hvad din gamle iPhone er virkelig værd først

Sælg Apple iPhone 11 Pro Max telefon på eBay Selv gamle, brudt, og brugte telefoner er værd penge. Find ud af hvor meget.

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

Sådan fortæller du, om din iPhone har vandskader, selvom dens vandresistent

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Harga Apple iPhone 11 Pro Max Terbaru December, 2021 dan Spesifikasi

Alle nye triplecamera system. Allday batteriets levetid. Den hurtigste chip i en smartphone. Og en 6. tommer Super Retina XDR vise den største og klareste skærm i en iPhone.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.