Apple lancerer ny Rød Farve varianter af iPhone 8, 8 Plus

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

Dens forståeligt, at folk måske ønsker at anvendelsesområdet ud Æbler flashiest nogensinde håndsæt før begå. Især når udefra, den 8. Plus kunne ligne en håndfuld små opgraderinger med trådløs opladning smidt i

. Men som altid med Apple, theres meget mere til denne telefon end sin spec ark. Dens kun når du begynder puffede din vej udenom, at du er klar over, hvor meget disse små ændringer tilføje op til en meget bedre samlet oplevelse.

Design: samme gamle, samme gamle

Fra forsiden, ikke en masse synes at have ændret på iPhone 8. Plus. Dens stadig næsten utilgiveligt stort, overvejer shapeshifting Android-telefoner weve set over de seneste 12 måneder. Og thats ikke alle ned til skærmforholdet krumspring enten en € ”Google Pixel har en lige så stor 5. i, 16: 9 skærm og er en god par centimeter smallere og kortere end 8 Plus.

Dette betyder at bruge telefonen man udleveret kan være lidt usikker, da du er ofte ændre din greb for at dække alle områder af skærmen. Du kan som altid sagte trykke to gange på hjem-knappen for at skrumpe de øverste ikoner ned, men at han skal give hjælp du får til dit mest brugte emoji yderst til venstre.

Hjemmet knap forbliver til stede og korrekt på 8 Plus, med den samme haptisk feedback-fornemmelse, der blev lanceret sidste år. Det betyder, dens ikke faktisk en knap, men det føles som det er, når du klikker på det. Dette fortsætter med at fordoble op som Æbler Touch ID fingeraftryksscanner til at låse din telefon og betale via Apple betale en € ”en afprøvet og testet formel, der virker så glat som det altid har gjort.

Vend telefonen rundt og thats når youll varsel hvis konstruktionen ruske op begynder. Aluminium tilbage er blevet erstattet af glas, så trådløs opladning kan deltage i festen. Aluminium stadig løber rundt i kanten af ​​telefonen, hvilket skaber en lille højderyg, hvor glas og metal mødes. Ingen biggie, men det er ikke helt så glat i hånden, da aluminium finish af før.

Apple lover glasset â € ”for og bag â €”er den stærkeste nogensinde brugt i en smartphone. Nej, var ikke til at slippe det at sætte dette på prøve, men ja, du måske føler mere tilbøjelig til at få en sag for dette, hvis du har tidligere gået uden.

Med det nye design kommer en ny tage på rosen guld farve farvestilling introduceret i iPhone 6s. Dens nu blot mærket op som guld, og slutter sig til sølv og rum grå i line-up. Mens de to andre er ens i deres farve, guld vælger en cremet, nogensinde-så-lidt-pink finish på bagsiden, med en subtil rosa guld farve til logoet og omkring dens kanter. Dens lidt retro-agtige, men vi kan lide det.

Imprægnerende afkast også i en IP67-rating. Thats nok til en dunk på op til en meter i 30 minutter om € ”ikke helt så god som imprægnering på Samsung telefoner på IP68, men nok til de fleste uheld.

Selvfølgelig theres iOS 11 installeret ud af kassen. Vi er skyld gjort en mere dybdegående stykke på iOS 11s bedste funktioner, men nok til at sige det ser flot ud. Dens dristigere og smartere, og lige så sjovt at navigere rundt, med en forbedret og tilpasses kontrolcenter, der placerer den skifter du behøver blot en knalde væk.

Relateret indhold

Den næste generation af iPhones blev lanceret i Indien i dag. Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus blev lanceret af Akash Ambani, ætling af Reliance Industries formand Mukesh Ambani, ved Reliance jio hovedkvarter i Navi Mumbai. Både smartphones vil gå på salg fra 06:00 i dag, lige efter pre-bookinger for enhederne tæt. Apple har lanceret iPhone 8 og iPhone 8 Plus i 64 GB og 256 GB varianter i Space Grey, guld og sølv. Den 64 GB variant af Apple iPhone 8 vil være tilgængelig på Rs 64.000 og 256 GB variant, vil blive solgt på Rs 77.000. Til Apple iPhone 8 Plus, vil den 64 GB varianten kommer med en pris af Rs 73.000 og 256 GB-varianten vil koste Rs 86.000.

Pre-bookinger for Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus begyndte en uge tidligere den 22. september på tværs af forskellige online og offline kanaler. Pre-booket Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus vil blive leveret fra den 29. september og frem. Den Cupertino tech gigant vil markedsføre sine nye iPhones via online shopping-platforme samt mursten og mørtel butikker. Den nye Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus vil være tilgængelig på online shopping platforme Amazon Indien, Flipkart, og Infibeam. Også, efter et partnerskab mellem Apple og Reliance, Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus bliver også solgt gennem Reliance jio hjemmeside og Reliance jio butikker. Reliance jio tilbyder også tilbud og særlige genoplade tilbud om køb Apple iPhone 8 eller iPhone 8 Plus fra en af ​​sine kanaler.

Købere kan vælge en tilbagekøb tilbud fra jio til Rs 99 samtidig med at købe Apple iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, som giver dem mulighed for at have 70 procent af udgifterne til den tilbage efter 12 måneder. Dette tilbud vil dog kun anvendelse, såfremt køberen anvender et jio SIM-kort.

Apple iPhone 8 Plus gennemgang

Reliance jio har også tilbudt en Rs 799 plan for både efterbetalte og forudbetalte brugere, der køber Apple iPhone 8 eller iPhone 8 Plus. Jio abonnenter kan enten indtaste en 12-måneders kontrakt, hvor de køber Rs 799 pakke hver måned i et år, eller betale Rs 9588 for et årsabonnement. Planen vil tilbyde 3 GB 4G-data, sammen med gratis opkald og ubegrænset tex-meddelelser, sammen med adgang til alle jio applikationer. For forudbetalte jio brugere, vil kontrakt på 12 måneder kommer med gyldighedsperiode på 28 dage, mens den for efterbetalte brugere vil det være i overensstemmelse med deres regning cyklus.

Flipkart tilbyder et ombytningstilbud for nye Apple iPhone 8 modeller, som lover yderligere bytteværdier op til 12 procent på tidligere flagskib smartphones som Apple iPhone 6 og iPhone 6s, OnePlus 3T, og andre. E-handel gigant tilbyder også ingen omkostninger udstedere af elektroniske penge, begyndende fra Rs 5.334 per måned.

Med den nye glas og aluminium design, Apple hævder, at de nye iPhones er blevet fremstillet af den mest holdbare glas nogensinde i en smartphone. Fortsætter med 4. tommer skærm på iPhone 8 og 5. tommer skærm på iPhone 8. Plus, både smartphones har Retina HD-skærm med True Tone at justere hvidbalancen på skærmen til at matche det omgivende lys. De iPhones har også fået de nydesignede højttalere, der er op til 25 procent højere og levere bedre bas.

De nye iPhones er drevet af A11 Bionic chipset, der indeholder en seks-core CPU design med to ydeevne kerner, der er 25 procent hurtigere og fire virkningsgrad kerner, der er 70 procent hurtigere end A10 Fusion. En ny, anden-generations ydeevne controller kan udnytte alle seks kerner på samme tid, at levere op til 70 procent større ydeevne til multi-threaded arbejdsbyrder , der giver kunderne mere magt samtidig give den samme store batterilevetid.

IPhone 8 fortsætter med at funktionen en enkelt kamera, men med forbedrede optik. Den er udstyret med en forbedret 12-MP kamera med en større og hurtigere sensor, et nyt farvefilter og dybere pixels. IPhone 8 Plus har dobbelt 12-MP kameraer og introducerer portrætfunktion med Portræt Belysning, bringer dramatiske studie lyseffekter til iPhone.

Jeg var til en fest den anden nat med flere folk, der vidste Id netop været i Apples årlige iPhone lancering begivenhed. Efter at have spurgt mig tonsvis af spørgsmål om den nye Apple Park campus, de naturligvis spurgt om den nye iPhone â €”, som vi alle dem betød den helt nye iPhone X. Mere end én person didnt selv kender iPhone 8 eksisterede.

Deres fokus â €”og virkelig, Æbler fokus â €” er på iPhone X, telefonen med komplet redesign, den kant til kant skærm, facial-anerkendelse system, og de helt nye interface-mønstre udviklet omkring fjernelsen af ​​hjemmet knappen.

IPhone 8 udvisninger har nogen af ​​der. Mens 8 og 8 Plus deler en processor, trådløs opladning kapacitet, og lignende kameraindstillinger til X, de mangler nogen virkelig nye ideer om, hvad en iPhone er en €”de er begge meget bare det næste skridt langs en sti Æbler været på i temmelig lang tid nu.

Men Apple sender millioner af iPhone 8s â €”til folk på opgradering planer, folk, der ikke ønsker at betale $ 999 for en iPhone X eller vente på hvad der virker som begrænset tilgængelighed, og folk der bare har brug for en ny telefon uden tænke over det for meget. Hvis iPhone X er Apples fed fremtidsvision, iPhone 8 er Apple at sikre alle andre til festen har en dejlig tid også. Hvis du ved, hvad en iPhone er, og du ønsker en, så iPhone 8 er netop, at den ene kryds længere ned linjen. Dens en iPhone.

Design

IPhone 8 er fundamentalt den fjerde generation af iPhone 6 â €”Apple fortalte os, det tænker på den 8 som et helt nyt design, men thats også hvad Apple sagde om iPhone 6S og 7. det skal tage en stor indsats for at holde Reinventing samme grundlæggende design uden reelt at ændre det. Den største forskel youll varsel er glasset tilbage, men bortset fra at intet har ændret sig €”den 8 og 8 Plus vil passe lige ind i 7 og 7 Plus sager perfekt.

At glas bagsiden er tungere end aluminium på 7, men dens ikke dårligt â €”i virkeligheden, jeg gerne, hvordan kombinationen af ​​glas og vægtforøgelse gøre telefonen lettere at holde end 6 og 7, som altid følte de var ved at flyve ud af min hånd. Du behøver ikke en sag for disse nye telefoner, men youll sikkert gerne en: Apple hævder glasset er stærkere end nogensinde, men Ive allerede ridset 8 Plus ved at bære den rundt i min lomme. Nå se, hvad der sker, når millioner af mennesker over hele verden begynder at droppe disse ting.

IPhone 8 kommer i tre farver â €”Jeg fik guld og sølv telefoner til gennemgang. Sølvet er temmelig velkendt, men guldet isnt præcis, hvad youd forvente. Bagsiden er en meget 70s udseende creme farve, hvor flere mennesker, jeg viste det til virkelig kunne lide. Det kan endda formilde dem, sørger over rosen guld mulighed.

I slutningen af ​​dagen, er du kigger på den samme grundlæggende idé som iPhone 6 og iPhone 6 er langt fra den smukkeste iPhone Apple nogensinde har lavet. Ive blevet råber den grundlæggende clunkiness af 6 design, da den 6 kom ud i 2022, da jeg skrev, at iPhone 6 Plus isnt smukke den måde iPhone 4 var smukt. I 2022 skrev jeg, at iPhone 6S Plus føles særligt surfbræt -y, og at det næsten er designet til at blive sat i en sag. Og sidste år, jeg skrev, at intet om iPhone 7s design overstiger resten af ​​branchen.

Og thats virkelig problemet â €”, mens konkurrenter som Samsung og LG har skubbet telefon hardware design langt fremad, iPhone har stort set stået stille i fire år. IPhone 8 kan være den mest polerede iteration af denne grundlæggende design Æbler nogensinde er lavet, men sammenlignet med Galaxy S8 og andre Android-flagskibe som LG V30, det bare yderst dateret. Æbler sande konkurrent til disse enheder er iPhone X, men selskabet fortæller os, at 8 er også et flagskib telefon, og disse enorme kanter og surfbræt dimensioner bare ikke klippe det i den øverste ende af markedet længere.

Galaxy S8 er bare en lille smule større end den almindelige iPhone 8, men det har en større skærm end iPhone 8 Plus, doesnt have et kamera bump, og generelt føles som en strammere og slankere pakke. I dont kærlighed Samsungs riffs på Android, men theres ingen tvivl om, at S8 er et pænere stykke hardware end iPhone 8. Og det er ikke kun OLED telefoner, der bevæger sig forbi kanter â €”Essential Phone har en kant-til-kant LCD-skærmen. Det synes klart, at Apples lægge alle dens design energi ind i iPhone X, og det betyder, at 8 lider i sammenligning.

Men selvfølgelig er det bare ligegyldigt, hvis du har nogen intentioner om at skifte væk fra iOS, eller du er låst fast i iMessage. Android-telefoner kan lige så godt ikke engang eksisterer for dig. De ting at vide er, at bruge penge på en iPhone 8 doesnt få dig forkant med telefonens design, eller endda Apple design â €”for det, youll nødt til at få en iPhone X.

Skærm og højttalere

Æbler tilføjet True Tone tech til iPhone 8 display, som først dukkede op på iPad Pro. Ive altid troet iPhone LCD var den bedste samlede skærm på markedet med hensyn til farvenøjagtighed, og True Tone bare gør det ser bedre, ved at måle omgivende lys med sensorer på forsiden af ​​telefonen og justere farvetemperaturen på flue. Du vil ikke mærke til det arbejde, mens dens på, men hvis du besat klikke på knappen til og fra under de fleste indendørs belysning youll se tingene varme lidt op, når dens aktive.

IPhone 8S opgraderede stereohøjttalere er imponerende god. Ligesom på iPhone 7, ørestykket får virkelig højt til at fungere som den anden højttaler, men hele systemet får op til 25 procent højere nu. Du kan høre faktiske stereo adskillelse , som er vildt.

Og jeg ville være efterladende, hvis jeg ikke påpege, at theres ingen hovedtelefonstik, som stadig rutinemæssigt irriterende på hver telefon, der undlader det. Æbler egen hovedtelefon dongle er en af ​​de laveste-ratede produkter på Apple Store, med kun 1. stjerner. Dens været et år, og den Lightning audio økosystem er stadig ekstremt umoden. Så meget desto mere grund til Apple for at rydde op i alle de trådløse lydindstillinger.

Vigtig

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Hvis du har lyst til en forandring, så kan du altid skifte nogle af dine iPhones standard apps til interessante alternativer der er mange muligheder. Vi tager et kig på, hvad der sker, når du fjerner en indfødt app og foreslå et par kølige alternativer til din iPhones standard apps, der kan være værd at overveje.

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hej, jeg vil ændre min voicemail hilsen til standard besked, der indeholder mit navn. Jeg har en iPhone 4S. Jeg valgte den standard hilsen fra voicemail-menuen, men der læser di ...

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Hver gang jeg forsøger at oprette en brugerdefineret telefonsvarer på en iPhone 8, vender den enten tilbage til standardhilsen, efter at jeg har optaget og gemt en brugerdefineret hilsen, eller jeg får en fejl 1035. Ive også tri ...

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Medmindre der er en god grund til, at du vil have opkaldere til at modtage en intetsigende, generisk telefonsvarer, der giver lidt mere end dit telefonnummer og en tone, skal du oprette en personlig telefonsvarer på din iPhone. Æbler IOS 8 Operativsystem gør det nemt at optage og ændre en telefonsvarer.

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Du kan optage en brugerdefineret hilsen til din voicemail eller bruge standard hilsen til Google Voice. Optag op til ti voicemail hilsener og vælg den ene thatyou gerne ringer op for at høre. Rec

Hvordan kan jeg gå tilbage til ID Generic Voicemail Hilsen Tilmeld dig diskussionen, stille spørgsmål, dele rådgivning.

Hvordan kan jeg gå tilbage til ID Generic Voicemail Hilsen Tilmeld dig diskussionen, stille spørgsmål, dele rådgivning.

Find den bedste login side kan ikke ændre iPhone voicemail hilsen. Du vil finde og få adgang til loginportaler med den mest optimerede proces.

Apple Dual SIM Telefoner med pris 19 December 2021

Apple Dual SIM Telefoner med pris 19 December 2021

En Dual SIM-enhed, der esim udstyret simpelthen betyder, at du kan have både en standard linje som og en anden linje for data plan for internettet. Find ud af mere

Lookup, konverter og få emoji

Lookup, konverter og få emoji

Apple Emoji er et sæt af mere end 1500 mærket humørikoner fra Apple til iOS og MacOS-enheder, såvel som WhatsApp og Snapchat Messengers. Kopi, indsæt, kommunikerer

esim Telekom szolgltatsok

esim Telekom szolgltatsok

Shkinen esim på saatavilla Rajaton ja Rajaton Lite liittymiimme. Tilaa liittym ja esim laitteeseesi verkkokaupastamme, Telia Kaupasta tai soittamalla.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.