Sammenligne Samsung Galaxy A52 5GvsSamsung Galaxy S10 Plus

Samsung 5G Smartphone Samsung 5G mobiltelefon Samsung 5G Cell Phone Pris

Vigtige forskelle

Følgende tutorial viser alle metode til master reset Samsung Galaxy A52 5G. Tjek hvordan du gør hard-nulstilling af hardware nøgler og Android 11 indstillinger. Som et resultat din SAMSUNG Galaxy A52 5G bliver som ny og din Snapdragon 750GÂ kerne vil køre hurtigere.

Første metode:

Hvordan går det YouTube syg, Eric tilbage i med en anden video, og i dag vi laver et kamera test af Samsung Galaxy A52 5g. Dette er fronten mod kameraet, og det optager på 4k 30 billeder per sekund, lad mig vide, hvordan det ser ud. Det ligner baggrunden blæses ud ganske lidt, men ja vi kommer til at tage nogle billeder og noget video ved hjælp af denne enhed, og lad jer vide nøjagtigt, hvor god eller dårlig galaksen A52 5g er. Så lad os gå videre og hoppe ned i det og komme i gang, så glem ikke at abonnere ligesom og dele, og gøre alt, hvad andre ting i orden. Lad os gå i orden, så at gå over specs af kameraerne, virkelig hurtig af galaksen A52. Din primære sensor vil være en 64 megapixel vigtigste sensor.

Du får en 12 megapixel ultrabred, en 5 megapixel dybde sensor og et 5 megapixel makro sensor. Din forside vender kameraet vil være en 32 megapixel front vender kamera, 4k 30 billeder i sekundet på forsiden og bagsiden i orden. Så dette er 4k 30 frames per sekund bagudvendt kamera. Samsung Galaxy A52 5g: du kan skifte mellem den ultra-bred, de primære og to gange tele og tilbage til de vigtigste Samsung Galaxy 852 5g okay. Så dette er 1080p 60 frames per sekund Samsung Galaxy 5g, og vi går her: 1080p 60 frames per sekund, som ser bedre 4k eller 1080p rart, smukke skyer på himlen, blå himmel fremragende dag, okay.

Så dette er fremadvendte kamera optagelse ved 1080p 60 frames per sekund. Ser det bedre? Det er alt stadig at få blæst ud på denne front overfor kamera. Sandsynligvis det ligner det i søgeren uh. Så igen som jeg sagde dette er en mid-range telefon Samsung Galaxy 852 5g, og det er sådan det ser ud. Dette er, hvordan himlen ser meget, meget blæst ud og ja front vender kamera.

Samsung Galaxy, 852, 5g, 1080p, 60 billeder i sekundet i orden, så jeg håber du nød optagelser af Samsung Galaxy A52. Dette er en bagudvendt kamera, optagelse og vidvinkel og ja glem ikke at abonnere. Lad mig vide i kommentarerne ned under, hvad du synes om billederne. Er de gode? Er de dårlige uh? Som jeg sagde tidligere, dette er en mid-range telefon, det er 500, men kameraerne er temmelig anstændigt på her, bortset fra at fremadvendte kamera uh have den blæst-out baggrund, som var virkelig, virkelig dårlig, men ja. Tak fyrene for at se abonnere ligesom og dele, og jeg vil se jer i den næste video fred.

Sammenlign mobiltelefoner - sammenligning smartphone specs

Samsung Galaxy A32 er den billigste 5G telefon Samsung tilbud lige nu på omkring $ 280, men er det klogt at bruge den laveste for 5G hvilke Código selv at hurtigt på A32, når du kan få det meget bedre Galaxy A52 til omkring $ 500?

Skærm

Right derefter, til at starte, begge enheder er identiske med hensyn til skærmstørrelsen. De har begge kommer ind på 6. inches, men thats hvor ligheder ende. Den A32 5G kommer med Super Awesomely Dull 60Hz 720P IPS panel, hvilken slags lider ghosting, mens A52 leveres med en 120 Hz 1080p AMOLED-panel, som da du allerede har gættet, sport storslåede farver og tørrer gulvet med A32.

Og bare for at gnide mere salt i såret, gør ikke Galaxy A32 dæmpe dens display nok i mørke, som kan være en smerte i disse kedelige aftener. Så vi er ret meget sikker på, at Samsung gjort et forkert valg her med A32s displayet.

Design

Design-wise er hvor dens mere op til præference. Den A32 kommer med sin hipster blank plast tilbage med fremspring for hvert kamera linse mens A52 forsøger at imitere hvad S21 har stået på i det ved at inkludere en mat plastik tilbage med sådan en naturlig kamera bump i stedet af de skarpere bump vi er vant til. Begge enheder har deres afbryderknappen og volumen rocker på højre side, og du vil bemærke, at A32 har en sidemonteret fingeraftryksscanner, som er ret nice mens A52 sport det nye optiske under-display fingeraftryksscanner var alle begyndt at vænne sig til. Vi bør også tilføje, at A32 er tungere end A52 og tykkere end den smeltede ost på din pizza. Så som du kan se, begge har deres op- og nedture, men det er alle ned til præference.

Ydeevne

Hvad med ydeevne så? Tja, hvis det højere antal A52 ikke var indlysende, så lad os starte med at sige, at dens hurtigere, men før vi gør det synes simpelt, så lad os også tilføje, at forskellen skal være ubetydelig . Hurtigt trækker op specs af begge enheder, viser os, at A32 er sportslige en lavere mellemtone Mediatek chip, mens A52 er sportslige en mid-range Snapdragon SoC.

Vi ikke varsel meget af en forskel i vores dag-til-dag brug undtagen måske lidt mere krævende spil. Så der sætter disse 2 enheder tæt og theyre bøde for casual spil, godt for nogle YouTube, og fantastisk for alt andet. Du vil måske bemærke en stamme her eller der, men alt i alt, gode udfører telefoner. Bare huske på, at A52 vil føle sig generelt langt mere glat takket være dens 120 Hz panel.

Kamera

I form af kameraer. Begge enheder kommer med en quad-kamera setup, hvor kun 3 kameraer er anvendelige. Hovedsensorens på A32 er 48MP mens A52 har en højere sensor opløsning på 64MP. Den makro kamera på både er 5MP og ultrabrede er 8MP for A32 og 12MP til A52. Det fortæller os ikke meget af sig selv, så med interesse for at finde ud af, hvilke enheder billetpriser bedre, besluttede vi at pit dem mod hinanden.

Her A52 havde klart mere skarphed, men det er også en tendens til at oversaturate . Desuden A32 kan gøre bredere skud. Dynamisk område er også fint, men ikke den stærke kulør af det ene af disse kameraer.

Mens begge enheder formået at klart adskilt motivet fra baggrunden, Galaxy A32 var simpelthen for langt bagud i form af hardware for at bringe ud af detaljerne i emnet, hvilket resulterede i en lidt slørede billeder, mens A52 klarede sig langt bedre i denne henseende.

Dette er Samsungs Galaxy A-52 5G og det bringer nogle gode specs i forhold til den almindelige Galaxy A-52 samt en højere pris er opgraderingen værd at omkostningerne selv, og er det stadig konkurrencedygtig nok mod andre high værdi midten Rangers og vilje for GSM arena og lad os finde ud af i vores hele anmeldelsen

Men her får du en 120 hertz opdateringshastighed i forhold til 90 hertz på den anden model. Det betyder, at aflæse og rulle indholdet på skærmen ser så meget glattere. Det er ikke adaptiv. Det vil enten køre på 60 eller 120 hertz afhængigt af dine indstillinger og vil ikke ringe ned yderligere for at spare energi.

Denne skærm er helt rart dog med dyb kontrast de sorte og grå farve nøjagtighed. Max lysstyrke er for godt. Vi målte op til 380 minutter, når du bruger den manuelle skyder og det øger op til 790 nit og automatisk modus gik ud i lyse solen.

Til denne pris, en masse konkurrenter faktisk kører flagskib klasse silicium, men ydelsen her er stadig fast for en mid-range enhed. Både CPU og GPU klogt spil kører ganske godt, og ACC til 5G også gør et nice job så langt som termik gå.

Okay, højre Lad os gå videre til telefoner andre funktioner, som er stort set den samme som på den almindelige Galaxy A-52. For lyd er der både en hovedtelefonstik samt en stereohøjttaler opsætning. Med ørestykket fordobling som den øverste højttaler.

Det er ren leder endnu feature pakket og kommer med løftet om masser af software support nede ad vejen. Der er en hel Android 11 funktioner, her som forbedrede medieknapper i skyggen meddelelse. En funktion, som vi virkelig gerne er mulighed for at pin apps i toppen af ​​menuen for aktieoptioner.

Tænd telefonen er en 40 500 millioner Batteriet det samme som i A-52, men faktisk batterilevetid er en smule bedre her. Den 5G model oparbejdet en udholdenhed bedømmelse af 111 timer og vores patenterede tests.

Opladning hastighed er intet særlige selvom. Telefonen leveres med en 15-watt-adapter i kassen, og med det vi var i stand til at opkræve fra nul til 34% og en halv time af fuld opladning tog en time og 40 minutter.

The Galaxy A-52 5G har 4 kameraer på bagsiden der er en 64 megapixel quad bjørn vigtigste cam med selv er en 12 megapixel ultra bred, en fem megapixel makro cam og en dybde sensor, Â Billeder fra den vigtigste knast kommer ud og 16 megapixels som standard, og de er helt fast med nok detaljer.

Fremragende kontrast, præcise farver og stort dynamikområde takket være HDR. Vi har set skarpere billeder fra denne klasse dog. Og faktisk får du et skarpere resultat, hvis du deaktiverer HDR på bekostning af de tonale ekstremer.

Telefonen har to gange tabsfri zoom fra de vigtigste kamera, hvilket opnås ved at beskære fra midten af ​​den fulde 64 megapixel billede. De er gode med fremragende detaljer, præcise farver og fremragende kontrast og dynamikområde men hver enkelt tager et par sekunder til processen.

Well megapixel fotos fra den ultra-wide kamera er fremragende. Nogle af de bedste du kan få fra en mid-range telefon. Den støjreduktion er blid, hvilket resulterer i et godt niveau af detaljer og du får prisværdige farver og kontrast samt dynamisk område.

De vigtigste Kameraet optager udestående fotos. De har flot detalje, lavt støjniveau, mættede farver, god kontrast og prisværdigt eksponering og dynamisk område. For nogle grund nat-mode skud kommer ud i en QROPS 12 megapixel, og de er ikke en stor forbedring i forhold til de billeder auto-tilstand. Nogle blæst højdepunkter og mørke skygger gendannes og støjen er ryddet op på bekostning af nogle fine detaljer til tider.

natoptagelser fra den ultra-wide eller Okay, eksponeringen er bedre end forventet. Den detalje er ikke halvt dårlig og farverne har god mætning . nat-mode gør en stor forbedring dog. Billederne er lysere med mindre støj og endnu bedre farver.

A-52 5G kan fange 4k video ved 30 fps med både hans vigtigste bageste kamera og den ultra-wide kamera, men der er kun støtte til stabilisering antenne DP opløsning. Anyway 4k videoer fra den vigtigste knast er fremragende til klassen med masser af detaljer og lav støj. Plus farverne er korrekte. Kontrasten er stor og dynamikområde er bred til

Den ultra-wise 4k optagelser er mere støjende end de vigtigste knaster og der er nogen blødhed i hjørnerne af rammen. Det er stadig helt rart dog med fremragende detaljer i centrum af rammen, præcise farver, god kontrast og enestående dynamikområde.

Så det er Samsung Galaxy 852 5G. Du får en smart Soft Matte design, en 120 hertz en OLED-skærm, en solid 5G aktiveret chipset, god batterilevetid, stereohøjttalere og Samsung softwaresupport. Plus der er en stor rundt omkring kamera erfaring til det alle lyde stor.

Et andet skridt

I 2022, er der ingen grund til at begrænse dig selv til at få den nyeste iPhone. Til hjælp med at gøre et informeret valg, har vi fundet de bedste Samsung telefoner går og i dag, vi sammenligner Samsung Galaxy S20 FE 5G og Samsung Galaxy A52 5G.

Begge disse er på mere billige ende af Galaxy-spektret, ofte koster en masse mindre end den prestige Galaxy S21 line-up, men det betyder ikke ske på bekostning af nogen mærkbar funktioner eller specs eller, som det sker, 5G.

I de senere år har Samsung lagt et stort arbejde i at afrunding de uslebne kanter på nogle af sine ældre håndsæt. The One UI hud på Android, for eksempel, er blevet en meget glattere og mere attraktiv over "ren" Android, som findes på Pixel rækkevidde. Kameraerne også er kommet på stormskridt, nemt at konkurrere med iPhone.

Sammen alle disse ændringer er meget, meget velkommen og vise modenhed både virksomheden og Galaxy rækkevidde i almindelighed. Borte er de dage, hvor anbefale en Galaxy-enhed kom med kvalifikationskampe forhold til en iPhone; de er let på samme niveau nu.

Samsung Galaxy S fe g vs Samsung Galaxy en g: funktioner og specifikationer

Før vi starter, de fysiske og interne forskelle mellem disse to telefoner er meget lille. I store træk, at S20 FE er lidt kraftigere end A52, som er at forventes givet FE passer i den høje ende af S20 rækkevidde og A52 er fast mid-tier.

De har begge en 6. -inch 120Hz kant-til-kant skærm med en stift-hul foran kamera, der er dybest set umærkelig ved normal brug; 6,500mAh batterier; mellem 6 GB og 8 GB RAM; Android 11 med One UI 3.; USB-C; under-display fingeraftrykssensorer; og, selvfølgelig, 5G-forbindelse.

Måske den mest markante forskel mellem S20 FE og A52 er den række af farver på tilbud. Den S20 kommer i lavendel, mynte, navy, hvid, rød og orange, mens A52 fås i sort, hvid, violet og blå. Hvis du elsker at have en farvestrålende telefon, S20 FE er den bedre indsats.

Vigtig

Samsungs 4K OLED Galaxy Chromebook er 400 off for Cyber ​​Mandag

Samsungs 4K OLED Galaxy Chromebook er 400 off for Cyber ​​Mandag

Samsung Galaxy Chromebook 2 ringer bakke de highend funktioner til en mere overkommelig pris. Var det kompromis for meget

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S10 LOCK CODE UNLOCKRADAR

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S10 LOCK CODE UNLOCKRADAR

Sådan opvarmes din CarrierRicted Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S20 Ultra gennemgang

Samsung Galaxy S20 Ultra gennemgang

Få vejledning i at downloade den nyeste softwareopdatering til forbedringer af ydeevnen til din Galaxy S20 Ultra 5G, herunder aktuelle Android sikkerhedsrettelser.

Officiel Samsung Galaxy S21 Ultra Clear View Cover Case Sort

Officiel Samsung Galaxy S21 Ultra Clear View Cover Case Sort

Køb online på Trikart efter de bedste tilbud. Shop dine mobiler, mobil tilbehør, computere, husholdningsapparater og mere fra komfort i dit hjem.

Galaxy S21 Ultra ejere hvad skærmopløsning bruger du

Galaxy S21 Ultra ejere hvad skærmopløsning bruger du

Er det Samsungs halvhjertet forsøg på en 2021 flagskib

OtterBox Pop Symmetry Antimikrobiel Samsung Galaxy S21 Ultra 5G tilfælde sort

OtterBox Pop Symmetry Antimikrobiel Samsung Galaxy S21 Ultra 5G tilfælde sort

Den Otter Pop Symmetry serien leveres med en integreret PopGrip der kollapser flad at flugte med sagen for nem pocketability og dens PopMount Kompatibel. Designet til at passe Samsung Galaxy S21, Galaxy S21, og Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra 5G Smart Clear View Cover med S Pen Harman House

Galaxy S21 Ultra 5G Smart Clear View Cover med S Pen Harman House

Denne officielle Samsung Clear View Cover i Sort er den perfekte måde at holde din Galaxy S21 Ultra beskyttet samtidig holde opdateret med dine meddelelser takket være den klare opfattelse forsiden. Det leveres også med en S Pen indehaver holde din stylus sikker. Officiel Samsung Galaxy S21 Ultra Clear View Case Med S Pen Sort

OtterBox Symmetry Series Taske til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Stardust Tilbehør tmobile for Business

OtterBox Symmetry Series Taske til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Stardust Tilbehør tmobile for Business

OtterBox Symmetry Clear Case til Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Klart Klart tilfældet med en ultratynd profil, der viser din stil knapper og mute switch arbejde ligesom du forventer, at Holdbar beskyttelse skjolde mod dråber, stød og fumler

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Clear View Cover Black Samsung Galaxy S21 Ultra 5g Clear View Cover

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.