Tilslut din Samsung Galaxy Tab 2 eller 3 Fanen 10., Tab 8., Tab 7., Tab 7. Plus til dit TV

Sådan tilsluttes min Android-telefon til LED-tv ved hjælp af et USB-kabel VisiHow

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Der er to måder Toa se Netflix fra din telefon til TV med et USB-kabel, ved hjælp af forskellige typer af forbindelser, der kan forbindes til HDMI eller anden port på tv'et. Med denne metode vil du spejle din Android-telefon til fjernsynet og gengive alle dine handlinger. Her er hvordan man se Netflix fra din telefon til TV med et USB-kabel nedenfor.

Sådan se Netflix fra mobiltelefon til tv med USB-kabel

For at se Netflix fra din telefon på dit TV med et USB-kabel, skal du bruge et bestemt kabel til at spejle din mobile enhed. Den nemmeste at finde og overkommelige er the MHL-kabel, som koster mellem $ 5 og $ 10 og kan nemt findes i elektronikforretninger.

Den anden mulighed er at bruge AA SlimPort kabel, der er mindre udbredt, men kan også findes i elektronik butikker, men som normalt koster mere, mellem $ 10 og $ 15. I modsætning til MHL, er det solgt i flere udgaver, afhængigt af udgående forbindelsestype: det er kompatibelt med HDMI, DisplayPort og arv DVI og VGA-porte, der ikke videresender lyd.

I begge tilfælde skal du benytte andre metoder til at sende lyden fra mobiltelefonen til TV, såsom en mandlig P2 kabel / han stereo RCA eller en adapter forbundet til tv analoge lydindgang.

I lighed, både kablede forbindelser understøtter 4K opløsninger op til 8K, foruden 7. Surround Sound-lyd, med understøttelse af True HD og DTS-HD, og ​​begge er kompatible med et stort antal af tilgængelige tv, smartphones og tabletter. Hertil kommer, spejling er øjeblikkelig og ukompliceret.

Mobile Connect Til TV app til Android-telefon til tv, det er en software til Android-stik, samt kortlæsere fra din telefon eller tablets- Alt du skal gøre er at forbinde tv'et for at læse telefonen informationer eller Tilslut tV med det samme hdmi kabel som din smartphone derefter åbne denne android software og Connext og du kan enjow watchin film og spil på tv. ou kan også vise din tablet skærm på tv ved hjælp kabel hdmi, hvis det har hdmi udgang. f din Android tablet har ingen HDMI udgang kan du tilslutte MHL adapter til hdmi splitter.

For en moderne Smart TV, et USB-flashdrev med en interessant film er næppe anvendelig, fordi alt indhold kan ses online. Men for klassisk plasma, LED, OLED-TV, visning fra et USB-drev er et alternativ til tilslutning af en pc til et tv eller betale for dyre betalte digitale tv-kanaler. Antallet af film, serier, videoklip optaget på drevene afhænger af dens størrelse. Men metoderne til, hvordan man kan tilslutte en USB-flash-drev til en smart-tv afhænger ikke af ham. Lad os se, hvordan du tilslutter dit USB-flashdrev til et tv.

Så hvordan du slutter et USB-flashdrev til et tv? Den nemmeste måde at tilslutte et USB-flashdrev er at bruge USB-stik, der er indbygget i Smart TV. Det kan være placeret på bagsiden, side, eller frontpanelet. Find et passende stik på dit tv, skal du installere USB-stick ind i stikket, tage TV-fjernbetjeningen, og vælg den ønskede mappe i filsystemet.

Hvorfor tilslutte et USB-flashdrev til tv

USB flash-drev er en lagringsenhed, som du kan optage videoer, fotos, clips og andre medier indhold. Du kan optage en mindeværdig video på det, som vil forblive i sin oprindelige kvalitet i lang tid. Ofte gamle kassetter er først digitaliseret på en DVD, og ​​derefter kopieret over på et flashdrev.

Alt dette giver dig mulighed for helt at fordybe dig i en verden af ​​biografen og se dine foretrukne film, tv-serier, tegnefilm på storskærm, med god lyd og klarhed. Og vigtigst af alt, er der ingen reklamer på flashdrevet. Og kvaliteten af ​​displayet er ikke påvirket af pålideligheden af ​​internetforbindelsen.

Fælles måder at tilslutte en USB-drev

Sådan se Netflix fra Android-telefon til TV med USB-kabel

Næsten alle USB flash drev er udstyret med en standard USB-stik. Dette gøres for bekvemmelighed tilslutning til en computer og bærbar computer. Men ikke alle tv-apparater er udstyret med dette stik, som lidt komplicerer forbindelsen processen.

Du kan ikke bruge adaptere til at forbinde udstyr. Sagen er, at flashdrevet selv ikke har en fuldt udbygget påfyldning. Dens bare en lagerenhed, der har brug for en anden enhed til at afspille filerne.

Direkte USB-forbindelse på tv

Den nemmeste måde at tilslutte et USB-flashdrev er at bruge USB-stik indbygget i nye tv-modeller. Det kan være placeret på bagsiden, side, eller frontpanelet. Det er signeret med den passende betegnelse .

Det er let at vende tilbage til broadcast-tilstand. Det er nok til at ændre signalkilden igen og returnere den til tv'et, hvis udsendelsen blev udført gennem antennen. Hvis fjernsynet var digitalt kabel, og vælg derefter HDMI, hvortil ekstra udstyr er tilsluttet.

Forkert flashdrev format

! Vigtig  Flashdrevet vil ikke forbinde til tv'et, hvis det har USB 3. specifikationen, og stikket i fjernsynet er 2.. NTFS eller ext3-filsystem muligheder understøttes ikke på tv. Hvis dette filformat ikke kan ændres gennem formatering, så du ikke selv behov for at forsøge at sætte udstyret til USB-indgangen på tv'et.

Læsning af en film gennem en dvd-afspiller

På trods af at DVD-teknologi er gradvist blive en saga blot, er det stadig findes i mange hjem og lejligheder. Der er brugere, der gerne kvaliteten af ​​afspilning af film og tegnefilm gennem dvd'er. Og i den samme enhed, er der ofte et stik til tilslutning af en standard flash-drev.

! Vigtigt  Du kan ikke køre video med en ny 4K-opløsning fra et USB-flashdrev gennem en DVD-afspiller, hvis selve udstyret ikke understøtter dette format. For at overføre denne kvalitet, er det bedre at købe Smart TV med nye matricer.

Tilslutning via en medieafspiller

En af de muligheder for at tilslutte et USB-flashdrev er at bruge en medieafspiller. I modsætning til DVD, dette udstyr understøtter og anerkender alle format muligheder. Du kan se videoer og fotos af næsten enhver form. Der er ingen grund til at konvertere.

Blok detaljer:

Android-telefoner normalt kommer med et USB-kabel, der formodes at være opladning og filoverførsel til computeren. Som tiden går, er USB blevet en alsidig havn nogensinde. Nu er det muligt at slutte telefonen til TV.

Da hver TV i verden har sin konfiguration og port, der forbinder en Android-telefon til tv'et måske ikke så let, som folk tror. Der er tre forskellige metoder, du kan prøve at tilslutte din Android-telefon til et TV via USB-kabel.

#, hvis du har en smart-tv, bare sæt den via en USB-port

Denne metode kan anvendes, hvis du har en moderne smart-tv og Android-telefon med video output-kapacitet. Når tilsluttet, kan telefonen bruges som fjernbetjening og skærm spejling. Du skal muligvis vælge en indgangskanal efter dets forbundne.

Vær opmærksom på, at ikke alle Android-telefoner kom med video output-kapacitet. Også nogle ældre Smart TV måske ikke kompatibel med Android-enheder og kan kun læse sin opbevaring. Hvis det var tilfældet, prøve andre muligheder nedenfor.

# spejl android til en bærbar computer, derefter til et tv

Efter telefonen parret med computeren ved at slutte den til tv'et via HDMI-kablet. De fleste TV på markedet i dag som regel har en HDMI-port. Nu, på din computer, skal du trykke på Vindue + P genvej og vælg Dubler at streame telefonerne vises til TV'et.

# brug specialiseret hardware til at oprette trådløs

Hardwaren Im vil tale om, er Chromecasts og Miracast. Disse enheder kan være fastgjort til et tv via en HDMI-port. De har indbygget WiFi, så du kan streame Android skærmen direkte til TV A €”ingen krævede kabel.

Konklusion.

Jeg har sluttet min telefon op til min gennem usb og på min telefon det siger tilsluttet som medieenhed. Men når jeg går til usb i indstillingerne på mit tv står der ingen enhed tilsluttet. Nogle ideer?

Tilføj plads ved at fjerne apps eller spil

Der en masse grunde til, at du måske ønsker at tilslutte din smartphone op med dit TV eller andre større skærme: at spille spil, for en mere intens filmoplevelse, at få adgang til filer, billeder og andre multimedier mv Sandt nok, Miracast og andre trådløse metoder er praktisk og mindre rodet. Anvendelse hardwired forbindelser imidlertid kommer med sine fordele: reduktion af forsinkelse, lav latenstid signalere etc. For at tilføje, er det relativt lettere at oprette i forhold til trådløse ruter.

Tilslutning som et lager eller medieenhed

Skal du bare nødt til at dele et par billeder fra din telefon med din familie og venner, og dit tv har en USB-port, kan forbindelsen gøres indsætte en almindelig mikro-USB eller USB-C ladekabel direkte til din tv. Denne metode virker også, hvis du har brug for at oplade din telefon.

Spejler din smartphone med USB ved hjælp af MHL

MHL-adaptere hjælper med at konvertere signalet fra din telefoner USB-port til et format HDMI-porten på dit tv kan læse en fortolke . Disse MHL-adaptere kommer normalt med en dongle, som kræver en strømkilde.

Mirroring din smartphone med USB ved hjælp af Slimport

Ligesom MHL er Slimport en anden teknologi, der giver dig mulighed for at sende lyd- og visuelle signaler fra din smartphone til dit tv ved hjælp af en kablet forbindelse. Men i forhold til MHL er Slimport bedre, fordi dens understøttede videoudgang kun er begrænset til HDMI kun. Slimport understøtter overførslen af ​​signaler til tv og skærme med DisplayPort, DVI og VGA-indgang. For at tilføje, SLIMPORT-adaptere og Omformere kræver ikke en ekstern strømkilde, da de tegner den nødvendige strøm fra den tilsluttede smartphone.

Vigtig

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Der er tre måder at slette tekstbeskeder fra iPhone. Lær at bruge hver for effektiv tekst fjernelse.

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

Sådan slettes en e-mail fra iPhone Mail

I den følgende artikel giver vi dig en StepByStep Guide med billeder og viser dig, hvordan du sletter e-mail-konto på iPhone SE, iPhone 66 Plus6S6S Plus, iPhone 77 Plus og iPhone 8X.

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Sådan sletter e-mail-konto på iphone 7 plus

Fristen kommer Svært opgave Giv den til en akademisk forfatter og få et unikt dokument om tid. Overkommelige priser, pålidelige garantier, og bonusser.

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

GuideHow at slette alle e-mails på iPhone 8iPhone X i iOS 11

Sådan Tilføj eller fjern Gmail-konti på iPhone 8 knap iPhone X iOS 11Best AnswerTap iPhones indstillinger. Tryk på post, kontakter, kalendere mulighed for at vælge det. Croll gennem listen over e-mail

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Sådan slettes alle e-mail på iPhone med iOS 13 Vejledningen Guide Geeksmodo

Æbler softwareopdatering giver brugerne mulighed for at oprette brænder e-mail-adresser heres, hvordan man gør det

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan sletter du din Google-konto i din Apple iPhone SE 2020. Fjern link fra Google. Slet alle oplysninger i Apple iPhone SE 2020. Fjern konto

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Der er tidspunkter, vi sender pinlige tekstbeskeder og derefter forsøge at finde måder at unsend Meddelelser på iPhone og iPad. Du kan finde mange løsninger derude, der lover at trække afsendt iMessage

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne artikel vil vise, hvordan man sletter beskeder på Facebook Messenger på din iPad eller iPhone med en skridtvise vejledning.

Skype på iPad slette Skype chats

Skype på iPad slette Skype chats

Du kan slette beskeder på din iPad for at frigøre værdifuld lagerplads, især hvis du sletter hele samtaler. Heres hvordan man gør det.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.