Kunde Ratings Anmeldelser

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Det er en forfærdelig følelse at forlægge ting. Det tidspunkt, hvor dit hjerte springer et slag, som du rører ydersiden af ​​din chinos lomme og indse bilnøglerne Arent der. Eller du kan ikke finde din laptop sleeve, som du hoppede fra det ene mødelokale til den anden i kontoret. Meget irriterende. Utrolig tidskrævende at spore dine skridt. Og gør dig til at ligne lidt af et værktøj, for at være ærlig. Tile, et firma, der fremstiller trackers, der er designet til at hjælpe dig med at overvinde netop dette problem, har været en af ​​de løsninger hidtil. Og mens Tile kan krybbe alle de ønsker, men de kan simpelthen ikke matche, hvad Apple har været i stand til at gøre med de nye AirTag trackers. Enhver iPhone kan rapportere tilbage en tabt element, hvor som helst i verden. Og AirTag erfaring simpelthen bygger derfra.

Men hvad med mine personlige oplysninger? Apple er uden tvivl bruge en massiv og stadigt voksende netværk af enheder til at skabe en uset maske, som kan kommunikere i sig selv og hjælpe hinanden, når det er nødvendigt. Selv om det er en momentan tilslutningsmuligheder, thats nok til at trække i de nødvendige lokaliseringsdata thats nødvendige for at hjælpe dig spore og hente. Først og fremmest, Apple siger, at hver AirTags Bluetooth identifikator er randomiseret med korte mellemrum. Også, selv om der er en situation, hvor de Apple AirTag trackers nødt til at tage hjælp fra maskerne i Apple-enheder til at hjælpe din finde vej til det, ingen personligt identificerbare oplysninger deles med nogen enhed tilsluttet med, selv om et øjeblik. For det andet eventuelle iPhones eller iPads eller Mac-computere, der forbinder med Apple AirTag på noget tidspunkt, forbliver helt anonym og krypteret. Apple siger også, at alle de lokaliseringsdata for en AirTag aldrig er gemt på trackeren, mens relæet af lokaliseringsdata til din Find My app fra tracker også er krypteret.

Dont Get Evil ideer, vil Deres Hemmeligt Placeret AirTag Be Revealed hurtigt nok: Hvis du tror, ​​hemmeligt at placere en lille AirTag tracker vil give dig mulighed for at spore en andens bevægelser, youd være forkert. Hvis der er en usammenhængende AirTag i din nærhed og din iPhone kan opdage det, vil du blive underrettet med en AirTag Detected nærheden af ​​dig vågen. Hvis du stadig ikke kan finde det i et par minutter, vil trackeren bruge den integrerede højttaler til at spille en advarselslyd til at hjælpe dig med at finde det. Det eneste er, itll være i stand til at gøre alt dette på en iPhone, iPad eller iPod Touch kører iOS 14. eller iPadOS 14. eller senere versioner. Jeg har ikke været i stand til at teste denne funktion med en person, der kun bruger en Android-telefon.

Vil du gerne En Emoji på din AirTag? Apple Indien Online Store har mulighed for at personliggøre din AirTag med graveringer, og dette vil være et gratis add-on til alle AirTag køb. Du kan bruge tekst, emojis og tal, eller en blanding af dem. Måske skelne hver en, som du vil bruge sammen med en emoji af gadget eller tilhørsforhold itll blive mærket med? Eller initialer for at holde din adskilt fra familiemedlemmer? Det er bare en pæn mulighed for at få, overvejer denne Código noget youll være i stand til at få gjort senere. Og selv om det ikke er det, noget cool indgraveret på den AirTag simpelthen øger sin visuelle appel.

Apple AirTag er prissat på Rs 3.190 for en enkelt tracker og en pakke med 4 trackere omkostninger Rs 10.900. Den praktiske og nytte er uovertruffen og vil fortsætte med at være sådan i lang tid, udelukkende fordi Apple har den massive usete net af enheder roaming Jorden. Uovertruffen også, indtil nogen kan rival, skala. Måske Google kan, men ville det? Den AirTag simpelthen virker, i ægte Apple formular. Du behøver ikke at komme igennem riger opsætning, og trackeren vil stort set fortælle dig at sidde op og tage varsel, når du har brug for at sidde op og tage varsel. Apple isnt åbner det op for en hvilken som helst tredjepart dataadgang, og alt i mesh og kæden er krypteret og anonymiseret. Der er folk, der ubønhørligt krybbe om, hvordan Apple skaber et økosystem, du ikke kan forlade. Theres en meget god grund til at mennesker ikke ønsker at afslutte. Fordi alt virker bare.

AirTag er en super-nem måde at holde styr på dine ting. Sæt den ene til dine nøgler, glider en anden i din rygsæk. Og ligesom det, de er på din radar i Finda Mya app, hvor du også kan spore dine Apple-enheder og holde op med Friendsã ogen familien.

Ping det finder det

forlægge noget som din tegnebog doesnt nødt til at være en big deal, når det har AirTag vedlagt. Du kan afspille en lyd på den indbyggede højttaler ved at gå til nye elementer fanen i Finda min app, eller sige heya Siri, finde min tegnebog. Hvis sit skjul i nærheden en €”ligesom under sofaen eller i det næste rum â €” blot følge lyden og din søgning isa forbi.

Kold warmwarmer hot

Hvis din AirTag er i nærheden, kan din iPhone føre dig direkte til det med Precision Finding. Youll se afstanden til din AirTag og retningen hovedet på en €”Alla takket være Ultraâ €’Wideband teknologi.

Precision fund er kompatibel med:

Når youʼve forlod noget langt bagefter, ligesom på stranden eller gymnastiksalen, det Finda Mit netværk â €”hundreder af millioner af iPhone, iPad og Mac enheder rundt om i verden â €” hjælper opspore din AirTag. Og det er designet til at beskytte dine personlige oplysninger hvert skridt på the måde.

Hvordan virker det?

Din AirTag udsender en sikker Bluetooth signal, der kan påvises ved enheder i nærheden i Finda mit netværk. Disse enheder sender placeringen af ​​din AirTag til iCloud â €”så kan du gå til Finda Min app og se det på et kort. Hele processen er anonym og krypteret for at beskytte dine personlige oplysninger. Og itʼs effektive, så thereʼs ingen grund til at bekymre sig om batteriets levetid eller data brug.

Losta tilstand gør at finde tingene even lettere

Ligesom dine andre Apple-enheder, kan AirTag blive sat i Losta Mode. Så når dens opdaget af en enhed på netværket, vil du få automatisk en underretning. Du kan også indstille det, så nogen kan få dine kontaktoplysninger ved at trykke din AirTag med en NFCâ € ’stand smartphone â €” thats den samme teknologi, der lader folk betale for ting med their telefoner.

Beskyttelse Isa built i

Kun du kan se, hvor din AirTag er. Dine lokaliseringsdata og historie er aldrig gemt på AirTag selv. Enheder, der viderebringe placeringen af ​​din AirTag også forblive anonym, og at lokaliseringsdata er krypteret hvert skridt på vejen. Så ikke engang Apple ved placeringen af ​​din AirTag eller identiteten af ​​den enhed, der hjælper Finda det.

AirTag er designet til at afskrække uønsket sporing. Hvis nogen andens AirTag finder vej ind i dit kram, vil din iPhone varsel sin rejse med dig og sender dig en advarsel. Efter et stykke tid, hvis du stadig Havent fundet det, vil AirTag begynde at spille en lyd, så du ved dens der.

Selvfølgelig, hvis du tilfældigvis er med en ven, der har en AirTag eller på et tog med en hel masse mennesker med AirTag, dont bekymre. Disse alarmer udløses kun, når en AirTag er adskilt fra ITSA ejer.

Smukt enkel

En en-tap opsætning straks forbinder din AirTag med din iPhone eller iPad. Indtast et navn til din AirTag, vedhæfte den til det emne, du ønsker at spore og youʼre god til at gå. Vil AirTag underretninger på din Apple Watch også? NoA problem.

Længe leve batteri

Vi er skyld hentede fire-pack, og godt gøre nogle ekstreme test med dem. Vi vil sætte dem gennem ekstrem varme, ekstrem kulde, og ekstrem slippe. Nå gør et væld af sjove ting med disse AirTags.

Hardware

Lad os tage et nærmere kig på denne enhed. Dens lavet af en hvid plast på den ene side, og vi ser Apple-logoet og en rustfri stål låg på den anden side. Det opfanger fingeraftryk, og desværre går dette rustfrit stål side ridse virkelig nemt. Så hvis du har vedhæftet dette til dine nøgler eller noget andet med en ru overflade, forvente at få nogle ridser på den.

Åbning denne enhed er temmelig let. Du er bare kommer til at sætte en tommelfinger på hver side af den rustfri stål side, tryk ned, og drej. Det kommer til at åbne enheden op, udsætte batteriet nedenunder. Batteriet er et CR2032. Det er en temmelig standard batteri, og du kan forvente dette batteri til sidste for omkring et år.

Du bør bemærke, at hvis du har små børn rundt, kan den nemme adgang til denne lille batteri være en alvorlig fare. Faktisk Officeworks standset salget af AirTags tilbage i maj, med spekulationer flytningen skyldtes sikkerhedsproblemer.

Apple har dog fremført, at AirTags er "designet til at opfylde de internationale børns sikkerhed standarder, herunder dem i Australien, ved at kræve en totrins push-og-sving mekanisme til at få adgang til brugerens-udskifteligt batteri

. Tilbehør

Hvis du tager et kig på AirTag, youll varsel, at der ikke er nogen huller. Der er ingen sløjfer. Der er ingen riller til dig til virkelig at vedhæfte noget gennem denne enhed direkte. I stedet er du vil få brug for at afhente et tilbehør.

Vi hentede læder nøglering, at Apple sælger. Det er en temmelig standard udseende læder nøglering. Åbn snap og dias i din AirTag. Så, gå videre og klik den lukket, og du er alle indstillet. Du kan bruge den anden ende til at fastgøre AirTag til noget. Ringen på dette er temmelig stor, og hvis du ikke ønsker at bruge det, kan du altid bare tage det ud og sætte dit eget mindre ring ind i dette. Denne nøglering er efterlade din AirTag udsat på begge sider, som kommer til at lade det være tilbøjelige til at skrabe.

Lokalisering mistede airtags

Vi mærkede Ours Steves nøgler og kortet viser os, hvor nøglerne er placeret. Du kan også lave den tabte enhed afspille en lyd, der vil fortsætte med at spille, indtil du finder det. At lyden er faktisk temmelig Louda €”højere, end vi forventede fra en enhed, der er denne lille.

Hvis du ikke kan høre lyden, kan du altid klikke på Søg option, der bringer en præcis placering for dig at følge. Husk, kan du bruge denne fund funktion med retningspil kun hvis du er inden for Bluetooth-rækkevidde af den manglende AirTag, som kommer til at være et sted mellem 30 og 40 fod. Noget over, der vil være et hit og en miss.

Demo

Løft dine hænder, hvis du nogensinde har forlagt en nøgle eller en glemt hvor du holdt den pung, og så brugt en masse tid på at lede? Technologys Svaret på dette er en Bluetooth-tracker, og ve været rundt i et stykke tid. Men nu, at Apple har sprunget ind i spillet, er det helt sikkert fortjener et nærmere kig. Indtast AirTag, en lille, knap skinnende, som du kan bruge til at mærke noget vigtigt, og spore det ved hjælp af din iPhone, hvis du mister den.

Ved tagging, mener jeg du kan vedhæfte en AirTag til, sige din bil Keya € | undtagen det faktum, at Apple har glemt at sætte i en nøglesnor hul. Indtast AirTag Læder nøglering. Hvad med at fastgøre en med din rygsæk? Indtast AirTag Loop. Disse er pebret tilbehør, koster så meget som en AirTag selv. Heldigvis selv, kan du finde masser af tredjeparts dem til billige online, selvom du bør være opmærksom på, at de, overhøjden virkelig matche kvaliteten, pasform og finish af Apple-mærkevarer dem.

Kommer tilbage til AirTag, er den blanke knap drevet af en 2032 mønt batteri, som skal vare op til et år, som pr Apple. Den blanke overflade er nem at ridse, men den lille enhed vejer kun 11 gram og er IP67 også. Opsætning af en AirTag er enklere end at blinke øjnene og næsten lige så hurtigt.

Bare pull out plastik mærke fra en ny AirTag og bringe det tæt på en iPhone, og bom â € ”du bør se en poppe op på din telefon til at sætte det op. Du kan gå videre og tildele den et navn, ligesom Tom, Dick, Harry, eller at holde tingene enkle, bilnøgler, rygsæk, eller handbagâ € | får du afdrift. Efter dette, kan du bruge finde min app på din iPhone til at spore dens placering.

Men hvad nu hvis du skulle miste din AirTagged bilnøgler i et indkøbscenter, for eksempel? Nå, thats hvor Æbler Find Mit netværk kommer i. Du ser, hver AirTag udsender en sikker Bluetooth signal, der kan fanges af alle iPhone i nærheden, som sender sin placering til iCloud, og i sidste ende til ejerne iPhone. Alt dette sker i en meget sikker måde, og Apple hævder, at ingen, herunder virksomheden selv, er indviet i de placeringsdetaljer. Du skal også mulighed for at sætte din tabte AirTag i Lost-tilstand, hvilket kaster op en meddelelse på enhver iPhone, iPad eller Mac, der registrerer det. Heck, kan endda Android-telefoner med NFC bruges til at læse dine kontaktoplysninger fra en AirTag, hvis youve medtaget disse oplysninger, samtidig med at Lost Mode.

I mit forbrug, jeg fandt AirTag at være utrolig præcis inden for Bluetooth-rækkevidde inde i huset. Find min app skærme vejlede og pege dig i den rigtige retning, indtil du finder den opfører knappen. At teste, hvor godt det virker udendørs, jeg bevidst mistet en AirTag på et sted, jeg troede ville have en høj koncentration af iPhones â € ”et indkøbscenter i det sydlige Delhi på en søndag. Resultaterne var lidt af en blandet landhandel i den forstand, at mens Find min app var ikke i stand til at føre mig direkte til AirTag, gjorde det vise mig det sted som for et par minutter siden. Et scenario som dette naturligvis har en langt bedre chance for at arbejde endnu mere præcist i et land som USA for eksempel, hvor der er flere iPhones rundt.

Vigtig

Apple til boost annoncer business as iPhone ændrer ondt Facebook

Apple til boost annoncer business as iPhone ændrer ondt Facebook

Apple gør ikke nedbryde, hvor mange penge de enkelte tjenester gør. Men vi ved, hvad virksomhederne segmentet er sammensat af, hvor meget de opkræver, og om de er noget godt. Med den service virksomhed ind i en ny æra, heres et overblik over, hvor det står i dag.

AppleCare til iPhone og AppleCare for tyveri Loss iPhone

AppleCare til iPhone og AppleCare for tyveri Loss iPhone

Hvis du beskadiger eller mister din iPhone, så AppleCare vil gøre reparation eller udskiftning koste meget mindre. Hvis du ikke, selv om, så det er en masse penge for ingen fordel. Her er hvad du får, og hvordan man kan afgøre, om dens værd for dig.

Er AppleCare Værd for iPhone i 2021 MacMyths

Er AppleCare Værd for iPhone i 2021 MacMyths

AppleCare giver exceptionel beskyttelse til Apple iPhone og iPad. Tilføj den til din FlexiLease, PureRental eller Enhed as a Service løsning.

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

En AppleCare support rep taler Mac malware bliver værre

httpsmacmost. ome2019 Når du køber en ny Apple-enhed, kan du også købe en udvidet garanti kaldet AppleCare. Dette er ikke kun dækker Mac, iPhon ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den sorte silikone Case for iPhone 11 Pro Max beskytter og passer stramt over kurver din iPhone, uden at fylde. Køb nu på æble. om.

iPhone 13 Pro Silikone Taske med MagSafe Blue Jay

iPhone 13 Pro Silikone Taske med MagSafe Blue Jay

Shop Apple iPhone 13 Pro Max Silikone Taske med MagSafe Marigold med vores Pris beat Garanti. Køb med Afterpay eller Zip. Nyd gratis Klik og indsamle. Gem med Officeworks.

Original Apple 5W USB strømadapter, A1385 oplader terning

Original Apple 5W USB strømadapter, A1385 oplader terning

Hvordan iPhone 7 oplades hurtigere med Apple 12W USB Power Adapter

Apple Lightning Digital AV Adapter

Apple Lightning Digital AV Adapter

Shop Apple Lightning Digital AV Adapter og andre navn mærke Apple Lightning Tilbehør Indenrigsministeriet School på The Exchange. Youve optjent ret til at shoppe skattefrit og nyde gratis forsendelse

Gennemse rabatter Ona.

Gennemse rabatter Ona.

Apple har udgivet nye supportsider, der rådgiver om, hvordan man monterer, bruger og rengør ansigtsskærmen, der producerer og distribuerer til Frontline HealthCare-medarbejdere, der bekæmper Covid19.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.