Dont Svar tekstbeskeder af denne type. Det kan være en fidus

Hvorfor skal du ALDRIG svare på junk eller spam tekstbeskeder

Typer af sms phishing-svindel

LÆS MERE: * Northland kvinde snydt på $ 180k i simkort fidus * iPhone brugere advaret om at være på vagt over for phishing-angreb * ASB advarer 'smishing' fidus er i gang * Mobiltelefon kunder får fidus tekst

Dette vil slette alle data på din telefon, herunder personoplysninger. Må ikke gendanne fra back-ups er oprettet efter installation af programmet. Søge bistand fra en kvalificeret it-professionel, hvis du har brug for hjælp, er det sagt.

De tre teleselskaber alle bekræftede onsdag, at deres kunder havde modtaget store mængder af scam tekster fortæller dem, at de er nødvendige for at klikke på et link for at få en leverance omdirigeret.

En af de mest almindelige måder svindlere forsøger at få adgang til vores personlige oplysninger er gennem sms-svindel. Det efterlader en masse af os spekulerer på, hvordan at stoppe spam tekstbeskeder og blokere uønskede numre fra at kontakte dig.

Telefon opkald svindel har historisk set været en populær måde for svindlere at forsøge at få adgang dine personlige oplysninger og i ekstreme tilfælde søge identitetstyveri, men i de senere år har texting svindel været stigende big tid, hvilket gør det mere vigtigt end nogensinde at blive selvstændige opmærksomme på de typer af svindel, der finder sted, så du kan beskytte dig selv.

Hvorfor får jeg spam tekstbeskeder?

Desværre, din elendighed er en andens gevinst. Den mest almindelige måde at phishing tekst svindlere får dit telefonnummer er, når de køber data fra en anden kilde. Hver gang du indtaster dit telefonnummer til en hjemmeside eller tilmelde dig til en ny tjeneste, theres en chance for, at hjemmesiden kan dele dine oplysninger med en anden leverandør.

Once tyveri scam selskaber har dine personlige oplysninger, de håber at narre dig til at give dem mere kontooplysninger. Bankoplysninger er normalt, hvad theyre efter, men nogen finansiel information eller logins er værdifulde og kunne hjælpe dem såre dig i fremtiden.

Aldrig besvare risikable flotte spam tekster eller sms opkald til handlinger. Selv hvis du tror du har en sjov retort, der vil genere personen i den anden ende. Faktum er, at i den anden ende er en computer, der kører et program, og hvis du reagerer på beskeden, som bekræfter for dem, at dit nummer er et reelt og bæredygtigt antal, og de vil sandsynligvis kontakte dig igen.

Hvis du skal starte forfra med et nyt nummer, kan amaysim hjælpe dig med en mobil plan, der omfatter et nyt nummer â € ”alternativt, hvorfor så ikke kigge ind i en af ​​vores data-kun planer, hvis du ikke har planer om at sende eventuelle tekster.

Sådan blokere spam tekster?

Da ingen nyder at modtage uopfordret SMS-beskeder fra tilfældige tal, rapportering disse tal kan stoppe dem fra at kontakte andre mennesker. Blokering af en række udvisninger stoppe folk på den anden ende fra drift. Theyll til sidst skifte til et andet nummer, og sandsynligvis forsøge at kontakte dig igen. Hvis du rapportere spam SMS-beskeder, kan det forårsage en undersøgelse og sætte en stopper for de svindlere.

Rapportering spam sms-beskeder?

De coronavirus tekstning svindel varierer fra falske Medicare beskeder lovende fordele med hensyn til pandemi, til falske offentlige relief betaling pakker. Disse uopfordret SMS-beskeder bliver meget smart og vil undertiden ser legit.

Fix Samsung Galaxy A20 Batteri Aftapning Issue problem løst

Altid tjekke med de relevante kilder, før du klikker nogen links eller svare på beskeder eller talebeskeder. Hvis du har mindste mistanke det kunne være en phishing scam, blokere nummeret til hjælp holde dig sikker.

Spam tekstbeskeder er stigende. Fra svindel designet til at narre modtagerne til at klikke på links til spoof hjemmesider, spam om kost piller. Theyre et irritationsmoment. Men hvad sker der, hvis du svarer på dem, og betyder det du kan hackes eller snydt?

Vi skal først bemærke, at du bør aldrig reagere på en uopfordret spam tekst. Nogensinde. Selv hvis du er bare at give afsenderen et stykke af dit sind. Thats fordi indtil da, spammer sandsynligvis gjorde ikke kende, hvis dit telefonnummer var ægte, eller hvis det var aktivt bliver brugt.

Spammere vil ofte sende utallige beskeder til enhver kombination af tal, der potentielt kan make-up til et telefonnummer. Hvis du svarer, youve bevist, at dit telefonnummer er ægte og i brug. Den spammer vil derefter sandsynligvis sælge dit nummer til andre spammere eller cyber-kriminelle, hvilket betyder youll få mere spam tekster, mange, der kan være designet til at forsøge at snyde dig.

I så fald, den bedste fremgangsmåde er at rapportere spam sms ved at sende den til 7726, hvis du er i Storbritannien eller USA. Dette fremad teksten til din telefon firma, der kan undersøge det nærmere eller advare andre. Hvis teksten repræsenterede en bestemt virksomhed eller organisation, så du kan være i stand til også at rapportere det budskab direkte med dem. Tjek vores søster site ThatsFake at se, om de har den virksomhed eller organisation, der er anført i deres database.

Jeg svarede til en spam tekst med følsomme oplysninger

Alle banker og kortudstedere vil have sikkerhedsmæssige centre designet til at håndtere disse typer af hændelser, og kontakte dem med det samme vil reducere dine chancer for kriminelle stjæle dine penge.

Mens mange mennesker kan være bekendt med phishing-e-mails, der efterligner legitime virksomheder - og behovet for at undgå efter instrukser, inden sådanne beskeder - kriminelle har i stigende grad været at sende phishing beskeder via SMS-beskeder. På nogle måder, tekstbaseret phishing, også kaldet smishing eller sms phishing, er farligere end e-mail-baserede phishing, da det udnytter:

Så hvordan kan du bo sikkert? her er nogle tips:

Send ikke noget tilbage - ikke spørgsmål om afsenderens identitet, og ikke anmoder om at fjerne dig fra deres liste. Kriminelle sender masse testmeddelelser lære af sådanne reaktioner, at de har nået en rigtig telefon og vil sandsynligvis sende dig phishing e-mails, spam og andre uønskede meddelelser.

ikke sende private oplysninger via SMS-beskeder

Hvis du har mistanke, en eller anden grund, at en sådan besked kan legitimt - for eksempel, hvis du køber et hus og din ejendomsmægler tekster dig et spørgsmål - kontakt afsenderen ved at kalde ham eller hende, og give de relevante oplysninger efter indregning hans eller hendes stemme.

aldrig ændre din adgangskode, udstede en betaling, eller udføre andre følsomme opgaver, fordi du var instrueret at gøre det i en sms-besked

Hold telefonen operativsystem og enhver sikkerhedssoftware på enheden ajour - regelmæssigt tjekke for nye versioner og installere opdateringer. Husk også at installere apps og opdateringer kun fra store app stores.

deler ikke din celle-telefonnummer på sociale medier eller andre steder online

Selv i så fald er du måske ønske at manuelt at skrive linket i en browser. Under alle omstændigheder, hvis du har planer om at klikke på sådanne links, altid kontrollere den faktiske link sendt til dig for at se, hvor det virkelig punkter forinden at klikke på det.

tjek din telefonregning

Dine månedlige udgifter bør være relativt konstant. Hvis de ikke er, sørg for at der er en legitim årsag til ændringen. Nogle gange er der er legitime grunde til en telefonregning til forandring - men nogle gange kan det være resultatet af fortræd.

Junk tekstbeskeder

Hvis meddelelsen er klart en fidus eller et forsøg på at phishing oplysninger fra dig, svare med STOP er ikke kun ineffektivt, at dens en invitation blive bombarderet med masser af junk beskeder i fremtiden.

Når de får STOP svar fra dig, vil de vide, at dit telefonnummer er både aktiv og lydhør. Dette vil føre til dit nummer bliver placeret på en aktiv liste, der er solgt og videresolgt utallige gange blandt de dårlige skuespillere.

Da der ikke er nogen skudsikker metode til at afgøre, om en sms er lovligt fra en person du er gør forretninger med bare ved at læse det, når du Arent sikker youll behov for at gøre en lille undersøgelse, før de beslutter, hvad de skal gøre.

Truslen om scam tekstbeskeder kan nu synes fjernt, selv maleriske. Med alle de nye, eksotiske og sofistikerede angreb, der er opstået i det seneste årti, sikkert SMS angreb er lavt på listen. Men, kan de stadig være et stort problem.

Aktuelle sms scam taktik

Men en anden fidus truer offeret med vold, hvis de ikke betaler. Disse er forskellige tilgange til det samme mål: alle er designet til at udtrække information fra målet for forbryderiske formål. Hvad de alle har til fælles er, at de alle vil have dig til at gøre noget, som besøger et websted, skal du klikke på et link eller tage en anden handling.

Andre fidus tekstbeskeder referere fødevarehjælp jury pligt, en mobiloperatør, en bank, COVID-19 eller menneskehandel. Det gør ikke altid hjælp til at forstå det specifikke indhold af tekst-angreb, der allerede er sket, selv om. Fremtidige angreb vil blive designet til at overraske dig med helt nyt indhold.

Hvorfor folk falder for scam tekstbeskeder

Snydere er engageret i en back-og-tilbage at kæmpe med smartphone-brugere som en del af et større arsenal af mobile scam teknikker. Og de har to fordele. For det første udnytter de teknikker, der er resultatet af en evolutionær proces med at lære at svinge folk. Dernæst er ofre arent opmærksomme på, at konflikten selv finder sted.

En anden variation på dette tema er at trykke på en bekymring, du allerede ved, at folk tænker på. Det er derfor, at de mennesker, der sender SCAM-tekstbeskeder, elsker Upsetting Aktuelle begivenheder. Wildfires! PANDEMICS! Politik! Forbrydelse! Manglende personer! Ved Referencer Nuværende begivenheder håber svindlere at rute rundt om dine forsvar og få dig til at klikke eller handle. EN

Vigtig

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Medbring din mobiltelefon eller smartphone til Bell-mobilitet.

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Hvordan skal tjekkes IMEI-nummer i Apple iPhone 5C, hvordan man

Du kan finde IMEI-nummer på iPhone ved at gå til Indstillinger Generelt Om og også ved at tage et kig på bagsiden af ​​enheden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Indtast serienummeret eller telefon IMEI-nummeret og find ud af detaljerede oplysninger, specifikationer og tjek det i en database med tabte eller stjålne telefoner.

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Imilab KW66 Skærm beskyttere Gadget Planet BD

Køb Imilab KW66 Skærmbeskyttere online i bedste pris i Bangladesh på gadgetplanetbd.com. Originale produkt. Let Return, Online betaling. Shop nu.

9 vigtigste karakteristika ved ledelse af objektiv MBO

9 vigtigste karakteristika ved ledelse af objektiv MBO

Forvaltning af mål MBO er en systematisk tilgang til at fokusere de overordnede ledelsesaktiviteter og ressourcer på fastsatte organisationsmål.

Alle indgående opkald Ukendt

Alle indgående opkald Ukendt

klager og anmeldelser om Airtel Alle indgående opkald viser som ukendt forbruger. Airtel kontaktoplysninger og tjenester beskrivelse.

Aussies ramt af bølge af opkald spoofing svindel Hvad gør man hvis man får en

Aussies ramt af bølge af opkald spoofing svindel Hvad gør man hvis man får en

I stemme phishing eller vishing svindel, der ringer udgive legitime virksomheder til at stjæle penge og personlige og finansielle oplysninger.

Befriet faktisk

Befriet faktisk

Find fleksibel gæstfrihed, lager, rengøring og detailarbejde i hele Storbritannien. Faktisk er Flex den moderne løsning til midlertidig arbejde.

Inflight American Airlines for at vise alle NFL spil levende

Inflight American Airlines for at vise alle NFL spil levende

American Airlines har meddelt, at de vil tilbyde gratis inflight adgang til TikTok på flyvninger.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.