Sådan skal du tage et skærmbillede ved hjælp af en Lumia 800 dublet

Sådan skal du tage skærmbillede på Nokia Lumia 920

Nokia Lumia serien har været rigtig berømt lige fra begyndelsen af ​​den æra af smartphones. Men på grund af deres forskellige karakter og deres Windows-operativsystemet føre til en smule vanskeligheder for brugerne og i sidste ende har virksomheden, for at skifte fra Windows til Android. Lets finde ud af, hvordan at tage skærmbillede på Nokia Lumia 920.

Sådan skal du tage skærmbillede på Nokia Lumia:

Dette er nok den mindst vanskelige og mest effektive måde at tage et skærmbillede med din Nokia Lumia 720. Faktisk at udføre fange, skal du blot skal du blot klikke 2 knapper på samme tid. Knapperne til at blive på vil være i stand til at svinge i overensstemmelse med den model af din mobiltelefon, men skal se ud en af ​​løsningerne herunder:

Når skærmbilledet udføres på Nokia Lumia 720, bør du se en slags flash på skærmen på din smartphone, og en svag støj. Hvis du ikke kan se eller høre, betyder det, at indfangning ikke virkede. Det sker nogle gange ikke at trykke på knapperne perfekt på samme tid. Det er det lille problem med denne måde at udføre tingene, skal du være temmelig behændig.

Tag et screenshot med Nokia Lumia søvn menu

Denne metode virker ikke på alle smartphones, men det er muligt, at det virker på Nokia Lumia 720. Teknikken er derfor at bruge standby menu til at bruge Screen Capture mulighed. For at få adgang til denne menu, dens utroligt nemt, du simpelthen nødt til at bo trykke på afbryderknappen af ​​Nokia Lumia 720. Når du er der, vil du observere standby menu, der giver forskellige valg herunder genstarten smartphone eller flytilstand. Nu, i tilfælde af at du finde ud af en Screenshot mulighed, du simpelthen nødt til at trykke på den for at starte skærmen kopi. I tilfælde af at du ikke opdage dette valg, er det sandsynligvis ikke tilgængelig på Nokia Lumia 720. Men får ikke bekymret, dens stadig muligt at lave et screenshot uden problemer gennem applikationer.

Tag et screenshot med en app

Hvis du ønsker en ganske enkel måde at tage et skærmbillede med Nokia Lumia 720, skal du sørge for, at der er masser af programmer, der giver dig mulighed for at gøre det. Så vi testet for dig den app Touchshot som vil gøre det muligt at lave et screenshot mere meget lettere end med de tidligere sete løsninger. Faktisk denne app giver mulighed for at oprette genveje for at vise skærmbilledet mulighed. Dette indebærer, at du kan indstille den app til at udløse indfangningen af ​​skærmen, når nogensinde du ryster Nokia Lumia 720, i tilfælde af at du vælge knappen på kameraet eller når nogensinde du trykke på ikonet meddelelse. Vi må indrømme, det er endnu mere interessant! Det er op til dig at bestemme den genvej, du ønsker, og du er i stand til at gøre så mange skærmbilleder, som du ønsker. Tror ikke to gange for at læse vores artikel, hvis du ikke ved, hvordan du installerer en app på Nokia Lumia 720.

Hvor skærmbilleder gemmes på Nokia Lumia

Tag et screenshot er relativt let, men du skal også have posibility at finde den på Nokia Lumia 720. Hvis du har gjort et screenshot og ønske om at dele det eller overføre det til din pc, skal du vide, hvor det er. Ofte er screenshots gemmes i et dokument thats tilgængelig fra fotogalleriet af din Nokia Lumia 720. Faktisk vil du nødt til at finde en bestemt mappe, der indeholder alle dine fanger. Dens vil være tilsvarende placering, hvis du brugte en app. På dette tidspunkt du ved alt!

Evnen til at fange skærmbilleder er en af ​​de mest indbydende funktioner i Windows-operativsystemer. Optagelse af skærmen vil komme i handy i mange situationer. De vil hjælpe dig med at anmelde problemer, du står over for med et program eller til klart skildrer trin for trin procedure kræves for at udføre en opgave i din smartphone. De vil lade youa aktie the høj score, du har foretaget i dine yndlingsspil med dine venner på de sociale medier. har bemærket, at mange mennesker ikke ved, hvordan man tager et screenshot i deres Lumia 520.

Funktioner

De fleste versioner af Windows Mobile har et standard sæt af funktioner, såsom multitasking og evnen til at navigere et filsystem, der svarer til Windows 9x og Windows NT, herunder støtte til mange af de samme filtyper. I lighed med sin desktop modstykke, kommer det sammen med et sæt af applikationer, der udfører grundlæggende opgaver. Internet Explorer Mobile er standard webbrowser, og Windows Media Player er den standard medieafspiller bruges til at spille digitale medier. Den mobile version af Microsoft Office er standard kontorpakke.

Deling af internetforbindelse, understøttet på kompatible enheder, gør det muligt for telefonen at dele sin internetforbindelse med computere via USB og Bluetooth. Windows Mobile understøtter virtuelt privat netværk i PPTP-protokollen. De fleste enheder med mobile tilslutningsmuligheder har også en radiogrænseflade Layer. Den radiogrænseflade Layer giver systemet grænseflade mellem Cell Core lag i Windows Mobile OS og radio protokolstakken anvendes af det trådløse modem hardware. Dette gør det muligt for OEM'er at integrere en række forskellige modemer i deres udstyr.

Brugergrænsefladen ændret sig dramatisk mellem versioner, kun bevarer tilsvarende funktionalitet. Den dag Screen, senere kaldet startskærmbilledet, viser den aktuelle dato, ejeroplysninger, kommende aftaler, e-mails, og opgaver. Proceslinjen viser den aktuelle tid samt lydstyrken. Enheder med en cellulær radio viser også signalstyrken på nævnte proceslinjen.

Historie.

Windows Mobile er baseret på Windows CEkernel og optrådte første gang som Pocket PC 2000-operativsystemet. Det omfatter en suite af grundlæggende applikationer udviklet med Microsoft Windows API, og er designet til at have funktioner og udseende noget der ligner desktop versioner af Windows. Det tillod tredjeparts udviklere til at udvikle software til Windows Mobile uden restriktioner, som Microsoft. Software applikationer var købes fra Windows Marketplace for Mobile under gudstjenesten levetid.

De fleste tidlige Windows Mobile-enheder kom med en stylus, som kan bruges til at indtaste kommandoer ved at trykke på det på skærmen. Den primære touch input teknologien bag de fleste enheder var resistive touchscreens, som ofte kræves en stylus til input. Senere enheder bruges kapacitiv sensing, som ikke kræver en stylus. Sammen med touchscreens, et stort udvalg af formfaktorer eksisteret i platformen. Nogle enheder featured udtagelige tastaturer, mens andre featured minimale ansigt knapper.

Windows CE

Den oprindelige Pocket PC operativsystem havde lignende udseende til Windows 98, Windows Me og Windows 2000-operativsystemer. Afgørende, i modsætning til den interface på forfædre til Palm-størrelse PC, Pocket PC havde en mindre rodet brugerflade mere egnet til en mobil enhed. Pocket PC 2000 er ikke understøttet fra september 10, i 2022.

Denne første udgivelse havde flere indbyggede applikationer, mange af dem på samme måde mærkevarer til at matche deres desktop modstykker; såsom Microsoft Reader, Microsoft Money, Pocket Internet Explorer og Windows Media Player. En version af Microsoft Office kaldet Pocket Office blev også bundtet og inkluderet Pocket Word, Pocket Excel og Pocket Outlook. Noter, en notatskrivning app oplevede sin første udgivelse, og vil blive understøttet af de fleste nyere versioner af Windows Mobile. Intelligent tegnunderstøttelse tilladt anerkendelse Noter at skelne stilarter håndskrift skal læres af OS under behandlingen for at forbedre nøjagtigheden og anerkendelse niveauer.

Pocket PC

Oprindeligt kaldet Pocket PC 2022, men senere omdøbt Windows Mobile 2022, oprindelig kodenavnet "Ozone", blev udgivet den 23. juni 2022, var baseret på Windows CE 4. kerne, og var den første udgivelse under Windows Mobile banner den.

Det kom i fire udgaver: "Windows Mobile 2022 til Pocket PC Premium Edition", "Windows Mobile 2022 til Pocket PC Professional Edition", "Windows Mobile 2022 for Smartphone" og "Windows Mobile 2022 til Pocket PC Phone Edition" . Det sidste er designet specielt til Pocket PC'er, som omfatter telefon funktionaliteter. Den Professional Edition blev anvendt i Pocket PC budgetmodeller. Det manglede en række funktioner, der var i Premium Edition, såsom en klient til L2TP / IPsec VPN. Windows Mobile 2022 blev drevet af Windows CE 4. 0.

Kommunikationsinterface blev forbedret med Bluetooth-enhed ledelse, hvilket gav mulighed for Bluetooth-fil strålede støtte, Bluetooth headset support og understøttelse af Bluetooth add-on tastaturer. Et billeder ansøgning med visning, beskæring, e-mail og strålede støtte blev tilføjet. Multimedia forbedringer inkluderet MIDI fil støtte som ringetoner i Phone Edition og Windows Media Player 9. med streaming optimering. Et puslespil med titlen Jawbreaker er blandt de forudinstallerede programmer. GAPI blev inkluderet med denne udgivelse at lette udviklingen af ​​spil til platformen.

Windows mobile se

Windows Mobile 2022 Second Edition, også kendt som "Windows Mobile 2022 SE", blev udgivet den 24. marts 2022, var baseret på Windows CE 4. kerne, og først tilbudt på DellAxim x30. Dette var den sidste version, der tillod brugere at sikkerhedskopiere og genoprette en hel enhed gennem ActiveSync.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Vi har brug for din hjælp! Hjælp os venligst med at forbedre vores indhold ved at fjerne spørgsmål, der i det væsentlige er de samme og sammenlægger dem i dette spørgsmål. Fortæl os, hvilke spørgsmål nedenfor er de samme som denne:

Bogen er til mobile retsmedicinske fagfolk, der har erfaring med at håndtere retsmedicinske værktøjer og metoder. Denne bog er designet til dygtige digitale retsmedicinsk eksaminatorer , mobil retsmedicinsk Undersøgere og retshåndhævende myndigheder.

Mobile Forensics præsenterer en reel udfordring for det retsmedicinske samfund på grund af den hurtige og ustoppelige ændringer i teknologi. Denne bog har til formål at give det retsmedicinske samfund en indgående indsigt i mobile retsmedicinske teknikker, når det kommer til at håndtere de nylige smartphones operativsystemer

Start med et kort overblik over retsmedicinske strategier og undersøgelsesprocedurer, vil du forstå begreberne File Carving, GPS-analyse og strenganalysering. Du vil også se forskellen mellem kryptering, kodning og hashing metoder og få fat i fundamentet for Reverse Code Engineering. Derefter vil bogen gå igennem iOS, Android og Windows Phone Arkitekturer og Filesystem efterfulgt af at vise dig forskellige retsmedicinske tilgange og dataindsamlingsteknikker.

Du vil også undersøge avancerede retsmedicinske teknikker og finde ud af, hvordan man skal håndtere tredje applikationer ved hjælp af casestudier. Bogen hjælper dig med at mestre data Acquisition på Windows Phone 8. Ved udgangen af ​​denne bog vil du være bekendtskab med bedste praksis og de forskellige modeller, der bruges i mobile retsmere.

Hjælpecenter

Nokia frigivet Lumia 925, der primært rettet mod de high end mobile brugere. Kommer med Windows Mobile OS Denne telefon skabte entusiasme i mobile brugere fra starten af ​​dens meddelelse. Da Nokia blev hovedproducenten til Windows OS, tog Microsoft også stor omhu med sin software, hvilket gør denne telefon til en perfekt blanding af high end hardware med awesome software. Da Windows Mobiler er mindre populariseret Sammenlignet med IOS eller Android, rejser folk ofte tvivl om OS-problemer, Apps-kompatibilitet, tager skærmbilleder mv. Lader se hver af dem er separate artikler. Kommer til screenshots, som iOS og Android, tager screenshots i Lumia 925 meget nemt, og der er tre populære metoder til at tage skærmbilleder fra Lumia 925.

Vigtig

iPhone13Pro1TB Graphite Verizon

iPhone13Pro1TB Graphite Verizon

Nuværende og nye Verizon kunder kan få en iPhone 13 om os med at vælge tradein på udvalgte Ubegrænset plans1 Basking Ridge, N.., Sept 14, 2021 GLOBE ...

Mobile Hotspot Setup iPhone

Mobile Hotspot Setup iPhone

Når du bruger telefonen som et personligt hotspot, kan du dele din telefoner internetforbindelse med andre enheder via WiFi. Hvis du vil bruge telefonen som et personligt hotspot, skal du konfigurere telefonen til internettet.

Sådan Reset Glemt Cricket Voicemail Adgangskode Cyclonis

Sådan Reset Glemt Cricket Voicemail Adgangskode Cyclonis

Cricket Visual Voicemail gratis Android app 3., 10.000.000 downloads Vis dine beskeder og afspille dem i vilkårlig rækkefølge. Svar via opkald eller tekst. Nogle voicemails er ...

Om ATT FORUDBETALT Voicemail

Om ATT FORUDBETALT Voicemail

Når folk kalder mig, de hører voicemail jeg oprettet med ATT. Voicemail de forlader gemmes og vises i Google Voice.The opkald er stadig ...

Hvordan man opsætter Voicemail på Galaxy S9 enkle instruktioner

Hvordan man opsætter Voicemail på Galaxy S9 enkle instruktioner

Hvis du har brug for at opsætte voicemail på din Samsung Galaxy S9, bare følg denne nemme skridtvise vejledning.

Sådan Fix iOS 11 VoicemailVisual Voicemail Ikke i orden på iPhone 66S77 Plus

Sådan Fix iOS 11 VoicemailVisual Voicemail Ikke i orden på iPhone 66S77 Plus

Har du nogensinde mødt voicemail eller visuel voicemail ikke arbejder på iPhone 6, 6s, 7 eller 7 Plus efter opdatering til iOS 11 Hvis ja, så tjek dette indlæg for at få 7 effektive tips til at fastsætte iOS 11 voicemail ikke arbejder på iPhone 66S77 Plus.

Sådan ændrer du din Voicemail på iPhone

Sådan ændrer du din Voicemail på iPhone

Er der nogen metode til at ændre din telefonsvarer på iPhone bare lære flere detaljer om de løsninger fra artiklen nu.

Hvordan skal tjekkes Voicemail på iPhone SE6s65s5c54s43GS

Hvordan skal tjekkes Voicemail på iPhone SE6s65s5c54s43GS

Denne artikel viser, hvordan du adgang til din iPhone voicemail-beskeder og besvare dem. Og det viser dig også hvordan du kan lytte til voicemail, når iPhone dør.

Opsætning af Voicemail Brug din iPhone som en telefon

Opsætning af Voicemail Brug din iPhone som en telefon

Sådan opsættes voicemail på iPhone XR Max att Sådan opsættes voicemail på iPhone XS Max Verizon Sådan opsættes voicemail på iPhone XS tmobile I Sådan opsættes voicemail på iPhone XR Max att Sådan opsættes voicemail på iPhone XS Max Verizon Sådan opsættes voicemail på iPhone XS tmobile I denne po

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.