Sådan fejlfindes din pulsenhed

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Du kan købe og styre Metro Bike Share passerer i din TAP-konto ved hjælp af TAP-appen. Du skal dog fortsætte med at bruge dit registrerede plastikklapskort for at låse op Metro cykler. Alternativt kan du bruge Metro Bike Share app til at låse op en cykel. På dette tidspunkt understøtter Metro Bike Share Docking Stations ikke iPhone, Apple Watch og Digital Tap Card-funktioner.

Ja, men kun et trykkort kan aktiveres som dit Express Transit Card ad gangen. Som standard er det første trykkort, du tilføjer til tegnebog, aktiveret som dit Express Transit Card. Du kan muliggøre et andet trykkort i Express Transit-indstillinger.

Det er bedst at planlægge for at sikre, at din iPhone er opkrævet. Iphone XS, XR, og nyere iPhones har dog Power Reserve-tilstand, som giver dig mulighed for at foretage en transaktion med dit Express Transit Tap-kort i op til fem timer, når dit iPhone-batteri er udtømt.

Bemærk: Mens du er i Power Reserve-tilstand, er din transaktionshistorik ikke tilgængelig, hvis den anmodes af en billethåndhævende officer for at validere den betalte billetpris. Vi opfordrer kraftigt kunderne til at planlægge og sikre, at din enhed er tilstrækkeligt opladet, før du kører.

Ja, brug eventuelle pass, du måtte have på dit trykkort, før du overfører din iPhone eller Apple Watch. Eller du kan tilføje et nyt trykkort til din Apple-tegnebog og bruge passet på dit plastikkort separat.

Du kan også midlertidigt suspendere dit trykkort på en tabt enhed ved at sætte den enhed i tabt tilstand. Når du vælger Lost-tilstand, kan din enhed ikke bruges til at ride transit eller foretage transaktioner med Apple Pay.

Både grønne og hvide Viva viagem-kort har nøjagtigt de samme funktioner, men dækker forskellige transportoperatører. Det Green Viva viagem-kort kan bruges i alle medlemsoperatører. Det hvide Viva viagem-kort er ikke gyldigt på Metro Transportes Do Sul. Hvis du vil bruge disse operatører, skal du tappe dine billetter på det grønne kort.

Hvad er Viva viagem-kortet?

På Metro Network kan Viva viagem-kortet købes og indlæses på billetautomater og billetkontorer. Hold køb / load kvittering med dig, da du skal bruge det i tilfælde af kort fejlfunktion .

Hvor meget koster VIVA viagem-kortet?

Viva viagem-kortet er klar til at blive brugt, når de toppes op. Bare nærmer kortet til den kontaktløse validator og vent på, at portene skal åbne. VIVA viagem-kortet er et personligt kort, jeg. . Det kan ikke bruges af mere end en person ad gangen, selvom vi toppes med multiplo-billetter.

Gyldighed

Viva viagem-kortene gælder for et år efter køb. I løbet af denne periode kan de toppes op ubegrænset. Udløbne kort kan ikke længere genindlæses, men eventuelle resterende billetter kan stadig bruges.

EU ønsker, at alle skal bruge USBC ChargersIncluding Apple

Kontroller kreditbalancen på dit Viva viagem-kort

Hvis dit kort ikke virker, bedes du først kontrollere din kreditbalance på læseren af ​​en billet salgsautomat eller billetkontor; Hvis kortet har kredit, men ikke kan læses, bedes du vise dit kort og købe kvittering til en Metro-medarbejder; Hvis kortet kan læses, overfører Metro personale sin kredit på et nyt kort. Hvis dette ikke er muligt, skal du følge Metro Staffs-instruktionerne. F Intet personale er synligt på stationen, brug intercomerne i hjælpepunkterne i nærheden af ​​adgangsportene og på billetmaskiner. F tilfælde af Fejl Med ingen synlig skade vil kortet blive udskiftet gratis, forudsat at det stadig er gyldigt. Hvis kortet er beskadiget eller er udløbet, bæres omkostningerne ved et nyt kort af kunden.

Anbefalinger.

â € "Dette kort er gyldigt i et år. Hold det sikkert i denne periode; â € "Hold købskvitteringen med dig â € "Ved validering af kortet, se, at det ikke er tæt på andre kontaktløse kort; â € "Hold kortet i god stand.

Ofte stillede spørgsmål

Den Kochi1 Card er et forudbetalt kort lanceret af KMRL og Axis Bank for problemfri rejse på Kochi Metro. Ved at bruge Kochi1 Card, kan du benytte en 20% rabat på rejse billetpris hver gang du swipe kortet. For at downloade Kochi1 app til Android-brugere,

Rabat på metro billetpris

Tale til ANI, en embedsmand fra DMRC sagde: "Smart-kort og token begge er tilladt for pendling i Delhi metro fra i morgen og frem Dog smart cards vil være foretrukne holde for øje kontaktløs kommunikation."

SBI card lanceringer kontaktløse multi-purpose kort i partnerskab med delhi metro

Den Delhi Metro SBI Card er et multi-purpose kort, som fungerer som et kreditkort, samt en metro chipkort. Kunderne kan ansøge om combo kortet gennem salgsteamet til stede ved metrostationer samt online via e-anvende platform på SBI Card hjemmeside på et årligt gebyr på Rs 499.

I corona gange, ePay virksomheder har en masse ridning på kontaktløse løn på jernbane, metro

Top digital betaling selskaber, betalingsgateways, fabrikanter af udstyr og banker søger samarbejdsmuligheder til omfang og afprøvning af nye kontaktløse teknologier til at tilbyde sådanne tjenester og vinde andel i den massive offentlige transit markedet.

Delhi metro introducerer facilitet til automatisk top-up i smart cards på AFC porte

Delhi Metro tjenester er forblevet suspenderet siden 22. marts blev dagen Janata Udgangsforbud indført i kølvandet på coronavirus udbruddet. ccording til kilder, har det lidt et tab på næsten R'er 1.300 cr indtil nu.

Bengaluru metro jernbaneforbindelse fra am til pm i juli

PRESTO tilbyder en 24/7 Virtual Assistant, samt Live Chat Agenter, der er tilgængelige i de samme timer som vores kontaktcenter, mandag til fredag ​​6 a. . til 10 s. ., Weekender 9 a. . til 9 s. . og på helligdage 9 a. . til 5 s. .

Geta TAPP løn-kort på RTA transit centre eller downloade transit app gratis adgang til TAPP løn og alle dens fordele

Vælg derefter det beløb, du ønsker at tilføje til din accountâ €”eller oprette en brugerdefineret beløb. Youll nødt til at kontrollere, om du er en regelmæssig, reduceret eller paratransit rytter for at sikre din konto fratrækker den rette mængde når boarding. Så bekræfte dit køb.

Hvis du stadig tidligere har købt Tapp Pay passerer på din konto, kan du bruge disse gennemløb ved at gå til din Transit profil under ikonet gear og vælge den billet, du ønsker at bruge. Dette anbefales kraftigt før udnytte billetpris capping som du kun har 365 dage til at bruge købt bussen passerer, inden de udløber.

Alle kiosker accepterer kreditkort, debetkort, og ved Wright Stop Plaza de kiosker accepterer også kontanter. Kunderne kan også bruge en af ​​RTAS partner salgssteder. For en komplet liste over steder, Â klik her.

I øjeblikket er der ingen omkostninger til at modtage et kort; dog er kunderne opfordres til at holde dette kort, og læg det til fuldt ud at drage fordel af regionale handelsaftaler nye betalingssystem og billetpris capping, samt tilføje et nyt kort til kontoen skal kortet blive tabt eller stjålet. Kontakt RTA på 937-425-8300, hvis dit kort er tabt eller stjålet.

Du kan kun Geta Tapp løn-kort på RTA transitcentrene

Kunderne skal indtaste en gyldig e-mail-adresse og oprette en adgangskode til belastning midler til deres konto. Inden navet, kan en komplet kontooversigt ses, og midlerne kan tilføjes til enhver tid ved hjælp af et betalings- eller kreditkort.

kan også tilføjes Midler til et Tapp Betalingskort ved hjælp af en betaling kiosk på ethvert RTA transit center. Alle kiosker accepterer kreditkort, debetkort, og ved Wright Stop Plaza de kiosker accepterer også kontanter. Kunderne skal du følge anvisningerne på kiosken for at tilføje midler. Kontanter kan også bruges til at sætte penge ind ved at gå til en af ​​RTAS partner salgssteder. For en komplet liste over steder, click her.

Hvad er billetpris capping?

For at komme i gang med at bruge Fare Loft på mobil, downloade Transit app og oprette en konto. Tilføj et kredit- eller betalingskort til din konto og tilføjelser midler. Når midlerne er på din konto og klar til brug, tryk på tur nu, når du er boarding til at åbne din konto og scanne din stregkode på betaling læseren.

Hvis du bruger en Tapp Betalingskort, skal du sørge for dit kort har midlerne. Du kan indlæse midler i Tapp Pay Hub, ved enhver betaling kiosk på RTA transitcentrene, eller gennem en af ​​RTA partnernetværk salgssteder placeret her.

Rutevalg

Anyways, var min Metro SMARTride tilsluttet, og mens de gjorde en flush, en af ​​de cylindre spruttede lidt. Jeg straks blev anmeldt som er fantastisk, og de havde løste problemet, før jeg kunne påpege det.

Jeg har prøvet at genstarte enheden, nulstille den, jeg selv gjorde ol' 'tage det ud, sætte den tilbage i' trick, og jeg kan ikke få det til at gå væk. Mekanikeren nulstillet instrumentbrættet for alt, hvad der blev arbejdet på i dag, så jeg ikke har en blinkende check engine lys eller noget.

Arrangementet Kalenderen viser kommende klubarrangementer. Vælg en visning, og brug derefter navigationsknapperne til at flytte mellem datoer. Klik på begivenheden for at se flere oplysninger, herunder begivenhedsbeskrivelsen, tider, placering, gebyrer og eventuelle regler for Deltagelse ; Du kan også registrere dig for begivenheder fra denne skærm. Klik på Glas på på værktøjslinjen for at se søge- og filterindstillinger.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær om telefonen lags eller fryser. Find alle brugsguide, fejlfindingstips og ressourcer til dit Huawei-produkt.

Sådan genstarter du en Galaxy Note10 til sikker tilstand

Sådan genstarter du en Galaxy Note10 til sikker tilstand

Det kan synes at være en vittighed, men slukning af galaksen note 10 eller 10 er ikke så simpelt som det vises.

Galaxy Note 20 serien ikke opladning Her er 13 måder at løse det TechieTechTech

Galaxy Note 20 serien ikke opladning Her er 13 måder at løse det TechieTechTech

Behov for at fabrikken nulstille din Samsung Galaxy Note 20 eller Note 20 Ultra Heres hvordan du udfører fabrik reset på Samsung Galaxy Note 20 og note 20 Ultra.

Sådan Reset en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

Sådan Reset en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

I dag i denne artikel, er jeg kommet op med en vejledning om fastsættelse af almindelige problemer i Samsung Galaxy S21 Plus. Så Hej gutter, hvordan har du det håber jeg du har

Sådan nulstilles en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

Sådan nulstilles en frossen Samsung Galaxy S21 Android 11

Jeg købte S21 lige efter lanceringen i januar. Enhed, der bruges til at genstarte 45 gange om dagen. Det havde genstartet problem fra de sidste 34 måneder. jeg

Sådan Screenshot på Windows Screenshot på PC Tutorial

Sådan Screenshot på Windows Screenshot på PC Tutorial

ReutersThere er flere måder at tage et skærmbillede på Windows 10. indows 10 indeholder flere måder at tage screenshots af hele din computerskærm, eller bare

LG Stylo 2 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

LG Stylo 2 specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Oplev de bedste måder at tage screenshot med din LG Stylus 2, der kører Android 6.0 Marshmallow bekvemt med apps og indbygget løsninger.

Screenshot LG Stylo 5, hvordan man

Screenshot LG Stylo 5, hvordan man

Sådan Aktiver Juster AlwaysOn Screen On LG Stylo 5

Sådan laver du et screenshot i LG Stylo 5

Sådan laver du et screenshot i LG Stylo 5

Oplev vores 5 teknikker til at tage et skærmbillede på LG Stylo 5. Oplev hvordan man laver et screenshot nemt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.