iPhone Batteri Størrelser mAh iPhone 3GS til iPhone 13

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Apple annoncerede sin nyeste iPhone 7 og iPhone 7 Plus ved en særlig begivenhed i Californien i sidste uge. Ligesom alle andre iPhone introduktion, Apple didnt dykke ud detaljer som RAM eller batteri størrelse af enheden. Nu Chinas TENAA certificering websted har bekræftet den nøjagtige batteri størrelse både iPhone 7 og 7 Plus.

Apple udøvende Phil Schiller annoncerede iPhone 7 med længste batterilevetid nogensinde på en iPhone. Accordig til Apple, iPhone 7 varer 14 timer på Wi-Fi-browsing, mens iPhone 7 Plus varer 15 timer på Wi-Fi-browsing. Phil tilføjede, at iPhone 7 varer to timer mere end iPhone 6s mens iPhone 7 Plus ophold i live i en time mere end iPhone 6s Plus.

Så hvordan har Apple gør iPhone 7 rækkevidde sidste længere? Selvfølgelig, ved at tilføje en større batteri. Ifølge TENAA certificering, iPhone 7 har en 1,960mAh batteri, mens iPhone 7 Plus packs en endnu større 2,900mAh batteri. De nye batterier er næsten 14 pct større end den, der findes på forrige generation iPhone.

Selv om det er bemærkelsesværdigt bedre end iPhone 6s rækkevidde, iPhone batterier blegner i sammenligning med Android konkurrence. Standarden batteri størrelse på de fleste Android flagskibe stå ved 3,000mAh mens nogle Android smartphones også kan dobbelt op som magt bank med deres humoungous 6,020mAh batteri.

Apple iPhone 7 Plus er også den hurtigste smartphone til rådighed på markedet lige nu. iPhone 7 Plus med 3GB RAM og A10 Fusion chipset scorede 3233 om single-core, mens multi-core score var 5363. Med hensyn til single core resultat, Æbler ny A10 Fusion chip er hurtigere end sin egen A9X chipset, Qualcomms Snapdragon 820 og Samsungs Exynos 8890 processor.

Vigtige forskelle

iPhone 7 og iPhone 7 plus er blevet løsladt i et stykke tid. Har du købt endnu? For at tage sig af din smartphone, skal du passe på batteriet først. Så at lære mere information om iPhone 7 & iPhone 7 plus og den måde at oplade det sømmeligt er det grundlæggende trin. Nu lader først og fremmest finde ud af, hvor mange mAh er nødvendig for at oplade iPhone 7 og iPhone 7 plus.

Der er to versioner af iPhone 7 med forskellig skærmstørrelse, 4. inches for iPhone 7 og 5. inches for iPhone 7 plus. I betragtning om, at skærmen er en af ​​de største fyre, der bruger masser af strøm, batteri kapacitet for dem er forskellige. Ifølge de data frigivet af Apple, iPhone 7 har en 1960 mAh batteri, der er lidt større end den 1715 mAh batteri i iPhone 6s. IPhone 7 plus har en 2900 mAh batteri, der er større end iPhone 6s Pluss 2750 mAh batteri så godt.

Begge har indbygget batteri, så du kan ikke bare tage det ud og skifte en anden til støtte. Den eneste måde er at oplade det ved enten oplader eller strøm banker. Er magt bank med 1.960 mAh kapacitet i stand til at oplade iPhone 7 for en gangs skyld eller magt bank med 2.900 mAh til iPhone 7 plus? Negativ. De fleste nye frigivet høj kvalitet power banker er omkring 90% effektiv, hvilket betyder, at for at oplade din iPhone 7 for en gangs skyld, vil du har brug for mindst 2178 mAh tilbage ved magten bank og til iPhone 7 plus, bør kapaciteten i det mindste være 3222 mAh.

Baseret på dette, kan du beregne, hvor mange gange de fleste el-banker kan oplade din iPhone 7 eller iPhone 7 plus i teorien. For eksempel, en EasyAcc Compact 20.000 mAh Power Bank teoretisk kan oplade din iPhone 7 eller 7 plus 5 til 7 gange. Og du kan nemt holde den sammen med telefonen, mens den oplades.

Som forbrugere, lære om, hvor mange mAh til at oplade iPhone 7 & iPhone 7 plus er meget vigtigt at passe godt på din smartphone. Men der er stadig nogle tips om sikkerhed opladning du skal huske på:

Vores mest populære model batteri tilfældet for iPhone 6 Plus er nu tilgængelig i en model udviklet specielt til brug med iPhone 7 Plus! Vi er stolte af at tilbyde den mest kraftfulde batteri cover der nogensinde er designet eksklusivt til brug med iPhone 7 Plus!

Nu støtter Apple Lightning hovedtelefoner! Plus Cases er proud at frigive en af ​​de første batteri tilfælde udelukkende er designet til iPhone 7 Plus, der understøtter fuldt ud brugen af ​​lyn hovedtelefoner. Sæt din favorit par lyn stil hovedtelefoner direkte ind i den indbyggede lyn-port i bunden af ​​batteriet sagen og begynder at lytte til din yndlingsmusik eller foretage et vigtigt opkald ved hjælp af dine hovedtelefoner! Plus Cases tilbyder en af ​​de eneste batteri tilfælde for iPhone 7 Plus, der understøtter både musik og mikrofon funktioner fra de lyn stil hovedtelefoner. Du kan også bruge din lyn hovedtelefon adapter til plug-in AA par 3. mm hovedtelefoner.

Ingen ekstra kabler er nødvendigt! Dette batteri case gebyrer og synkroniserer med din Apple Lightning kabel. Vi tilbyder de eneste iPhone 7 Plus batteri extender sager, der ikke kræver nogen ekstra kabler til opladning!

Hævet bezel! Dette batteri tilfælde har en hævet bezel at omgiver telefonens skærm for at undgå skader i tilfælde af utilsigtet falder. Hold dig fuldt beskyttet, mens de fik op til 275% af ekstra batterilevetid!

Få fuld beskyttelse af din iPhone 7 Plus med denne stilfulde, let og batterikasse beskyttende. Surf på internettet, se film, spille spil, sende e-mails og snakke i timevis længere på din iPhone 7 Plus bruge denne super overkommelige batteri cover designet eksklusivt til iPhone 7 Plus!

Vores batteri tilfælde har høj kvalitet, lithium-polymer batterier, der er garanteret til at tilbyde dig maksimal kraft og holdbarhed! Må ikke nøjes med batteri tilfælde med billige, lav kvalitet, batterier, der kun vil vare dig uger, og kan forårsage skade på din telefon.

Plus Cases sætter en ære i at tilbyde det største udvalg af de mest kraftfulde batteri tilfælde tilgængelige online. Du kan være sikker på du køber en langvarig, overlegen kvalitet, batteri cover designet eksklusivt til din mobiltelefon. Alle vores tilfælde kun er udstyret med den højeste kvalitet lithium-polymer-batterier er designet til et minimum på 500 komplette opladninger. Vi har også konstruere vores tilfælde kun bruger premium kvalitet materialer for at sikre holdbarhed og maksimal beskyttelse til din telefon. Hver sag vi sælger er bakket op af vores 30-dages tilfredshedsgaranti og indeholder en komplet fabriksgaranti beskytter dig mod eventuelle defekter. Vi udfordrer dig til at sammenligne batteriets kapacitet og prisen på vores tilfælde til nogen af ​​vores konkurrenter. Plus Cases garantier for at tilbyde dig mere magt for færre penge!

Efter debut af iPhone i 2022, udviklerne hos Apple arbejdet hårdt for at gøre deres produkter skiller sig ud fra konkurrenterne ved at indføre slankere design, klarere skærme og mere effektive funktioner. Det er klart, at det var en vellykket mission; siden den første udgivelse, har virksomheden debuterede 21 iPhone-modeller med populære, imponerende funktioner som Siri og fingeraftryk sensorer. Men hver ny tilføjelse er kommet til en pris â €”behovet for stadig stærkere batterier, således at mængden af ​​tid iPhones kan gå uden opkrævning Código blotte minutter tak til alle dem, spændende, men batteridrevne nedbrydende ny funktioner.

Batteri afløb, desværre, er et fælles problem for iPhone-brugere, og hvis din telefon altid er ved at løbe tør på trods af dine bedste opladning indsats, skal du måske til at tage det til en Apple Store til reparationer eller en erstatning. Før du gør det, selv om, sammenligne dine enheder batteri niveauer med den gennemsnitlige afgift levetid for forskellige iPhones under regelmæssig brug, for at se, om din telefon er virkelig dræne måde hurtigere end normalt. Selvfølgelig, hvis du har brugt en af ​​de ældre modeller for en række år nu, og ser faldet batterilevetid, der kan bare være normal slitage, så holder det i tankerne, når man sammenligner batteriets levetid til gennemsnittene nedenfor.

Iphone og iphone s

Udgivet i 2022, iPhone 5 bød på en 1440 mAh batteri, og Apple hævdede en enkelt opladning på denne enhed kan vare op til 225 timer, hvis telefonen var ikke i kraftig brug. Men Engadget rapporterede iPhone 5 varig kun lidt over 11 timer i løbet af sine test, mens AnandTechs tests viste tættere til et gennemsnit på blot fem timer per opladning, med telefonen mister 10% til 15% af sin opladning hver time. Mange brugere har oplevet lignende resultater eller funktionsfejl batterier, og den dag i dag, nogle mennesker stadig beklage iPhone 5s kort batterilevetid.

IPhone 5S har et større batteri på 1560 mAh, men det viste stadig kun små forbedringer i forhold til 5. Tech Radar fandt ikke en enkelt afgift, der varer de 10 timer, Apple hævdede, at telefonen ville i regelmæssig brug.

iPhone og iPhone S

Iphone 6s fared værre på grund af sin mindre 1715 mAh batteri. Selv om det syntes at være en nedgradering, sagde Engadget, at det mindre batteri var at gøre plads til den nye 3D Touch-hardware på denne model. Apple hævdede, at 6'erne var mere energieffektiv og ville tilbyde samme batterilevetid som de 6, men betroede anmeldelser ikke fandt det at være tilfældet, rapportering af 6'erne med 5% mindre batterikapacitet end 6.

iPhone og iPhone Plus

2022s iPhone 7 Kom uden en hovedtelefonstik, for at gøre plads til bedre kameraer og et større batteri, ifølge randen. Faktisk var batterierne til begge modeller imponerende: iPhone 7 havde et 1960 mAh batteri, mens 7 plus havde et 2900 mAh batteri. Ifølge Apple var den større størrelse beregnet til at øge 7s opladningstid med to timer fra 6s.

I test fandt randen iPhone 7 at vare omkring 10 timer, og 7 plus varig 12 timer, når i mellemstore brug. Tech Radars Testing fandt iPhone 7 næppe at gøre det igennem en dag, og generelt varede bare syv minutter mere end 6s. Sites review af iPhone 7 plus var mere positiv, men med telefonen tilsyneladende varet en hel dag med tung brug.

iPhone og iPhone Plus

I 2022 udgav Apple iPhone 8 med et 1821 mAh batteri, mærkbart mindre end iPhone 7s og dårlige nyheder for alle, der ikke var imponeret over den telefoner batterilevetid. Tech Radar bemærkede, at iPhone 8S batterilevetiden kun varede omkring 13 timers regelmæssig brug, og betroede anmeldelser modtog et lignende resultat under testene, kun at få en iPhone 8 til at leve igennem dagen ved konstant at ændre indstillinger og justere skærmens lysstyrke.

iPhone 8 plus havde også et mindre batteri end 7 plus, med en kapacitet på 2675 mAh. Tillid til anmeldelser viste ikke batterilevetiden på denne modelændring meget fra enten 7 plus eller 8, men bemærkede 8 plus havde ikke brug for konstante justeringer til sidste dag.

iPhone x, iPhone XS MAX og iPhone XR

IPhone X, ud i 2022, indeholdt et 2716 mAh-batteri, som Apple hævdede, ville give telefonen mulighed for at vare to timer længere end de 7. Trusted anmeldelser fandt dette til at være sandt, rosede det faktum, at telefonen ikke ramte rødt før arbejdsdagen slutter efter regelmæssig brug. Tech Radar lykkedes at køre telefonen ned efter 12 timers tung brug, konkluderer , at mens iPhone XS batterilevetid ikke er mind-blæser, er det sikkert bedre end nogle iphones af gamle â € "det er mere end acceptabelt . Toms Guide fandt signifikant mindre imponerende resultater fra deres strenge test, med XS-batteriet, der ligger lige lidt på 10 timer.

Apple fortsætter med at udvikle og forbedre sine iPhones hvert år, men som flere funktioner, der kræver ekstra energi- og hardwareplads, bliver tilføjet til hver ny model, vil batterilevetiden forblive en bekymring. Virksomheden har taget skridt i den rigtige retning med modeller som XR, og det vil forhåbentlig kun forbedre derfra.

Vi har kontanter på leveringsfaciliteten også tilgængelig. Men hvis du vil have penge på levering, så skal du betale ekstra Rs 100 som COD bekvemmelighedsafgift. Rs 100 bekvemmelighedsafgift skal forudbetales, hvilebestillingsbeløb, du kan betale på tidspunktet, hvis levering.

For at bekræfte din ordre, vær venlig, whatsapp os dine krav detaljer sammen med den ordremængde, du har brug for og din adresse. Vi har delvise kontanter ved levering, forudbetalt 'faciliteter til rådighed hos os.

Vigtig

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Find de bedste Brugte 8 Plus pris i Indien Bruges 8 Plus til salg i Indien. Renoveret Seal Pack 8 Plus, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 11 mere i OLX Indien. Indien.

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

To bigsize budget iPhones gå hoved til hoved.

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Renoveret iPhone 8 Plus Bedste pris Ny batteri Unlocked 30 dage pengene tilbage garanti 36 måneder garanti gratis forsendelse Op til 70 fra.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Støtte til Argos-produktet 1117772, Apple Lightning til 30pin adapter. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

At lytte til musik i bilen er en af ​​de lysere pletter i kørslen, og kan gøre en daglig pendler meget mere tålelig. Hvis du ønsker at lytte til musik på din iPhone 6, kan du tilslutte din iPhone til biler stereoanlæg og højttalere, som er meget højere og bettersounding end

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

Køb Iphone Aux Kabel og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

Mekl telefona vciu vai KDU citu telefona vai datora aksesuru Ienc un noskati savjo LMT eveikal

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Butikker og Online RetailersLike Best Buy, Walmart og Amazonare tilbyder Black Friday Apple tilbud på alle mulige produkter som iPads, Airpods og MacBooks. Find din næste opgradering lige her.

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Dont sætter sig for de forudinstallerede apps Apple, Microsoft og Android, hold dig med. Bland det lidt op

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.