Olixar iPhone 12 Pro Privacy hærdet glas Skærmbeskytter

iPhone 12 TemperedGlass Privacy Behandlet Skærmbeskytter Belkin

Computer privatlivets fred skærme giver sikker databeskyttelse

Privacy-skærme er en glimrende måde at forhindre visuel hacking på computerskærme, uden at gå på kompromis indhold klarhed. Med privatlivets fred skærme til computere, kan brugerne koncentrere sig om arbejde, fordi de blokerer alle seere uden for en 60-graders vinkel. Alle på hver sin side af skærmen ser kun en mørk skærm. Filtre tilbyder også ekstra beskyttelse af skærmen mod ridser, snavs, støv og fingeraftryk. Privatliv skærme er også let at anvende med klare instruktioner, selvklæbende hæftebånd, og sidemonterede flige. Til at holde resten af ​​enhver arbejdsplads pæn, overveje at bruge trådløse tastaturer og mus til at eliminere rod og støv, der overskydende ledninger kan forårsage.

Vælg den rigtige computer privatliv skærm til din skærm

At arbejde korrekt, at de personlige oplysninger skærm protektor behov være den korrekte størrelse til skærmen. Standarddimensioner for bærbare og stationære skærme er 17, 19, 23, 24 og 27 inches. Disse er også tilgængelige for bredformat med høj opløsning CRT-modeller. For en nøjagtig match, overveje en brand, der tilbyder en skærm privatliv skærm designet til at passe den bærbare eller stationære computer model. Der er et par måder at installere privatlivets fred filtre. En type anvender en ramme og bøjlearme med selvklæbende strimler at holde skærmen på plads. En anden mulighed er rammeløse fanen indehavere eller lim, der holder filteret fastgjort til skærmen. For at opnå optimale resultater, altid holde filtre til en ren overflade.

Funktioner af privatlivets fred skærme til computere

Sammen med at skjule data fra folk i nærheden, kan disse beskyttere forbedre brugernes oplevelsen med en mat finish, der bidrager til at reducere blænding fra stærkt lys og solskin ved at sprede den refleksion og giver brugeren et bedre overblik over skærmen. Hvis blænding er ikke et problem, mange mærker tilbyder både en mat og blank løsning. Som håndled hviler til tastaturer er ideelle til bedre ergonomi, computer privatliv skærme er ideelle til øjenbeskyttelse. De reducerer blåt lys transmission med op til 35 procent.

Sammenlign forskellige mærker af computer privatlivets fred skærme

* Returns: Den 30-dages returret periode regnes fra fakturadato. Undtagelser fra Dells standard tilbagesendelsespolitik gælder stadig, og visse produkter er ikke berettiget til afkast til enhver tid. Tv afkast er underlagt udsætning gebyrer. SEEA dell. about / returret.

Celeron, Intel, Intel-logoet, Intel Atom, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside-logoet, Intel vPro, Intel Evo, Intel Optane, Intel Xeon Phi, Iris, Itanium, MAX, Pentium og Xeon er varemærker tilhørende Intel Corporation eller dets datterselskaber.

© 2022 NVIDIA, NVIDIA logoet, GeForce, GeForce RTX, GeForce MAX-Q, GRID, SHIELD, Batteri Boost, CUDA, FXAA, GameStream, G-Sync, NVLINK, Shadowplay, SLI, TXAA, PhysX, GeForce Experience, GeForce NU, Maxwell, Pascal og Turing er varemærker og / eller registrerede varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i U.. og andre lande.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Med et privatliv filter, når den ses fra en Anglea den Olixar Privacy Screen protector vil sikre folk i nærheden, kan ikke glance igen og se din skærm. However set fra lige på, vil skærmen protektor synes gennemsigtig.

beskytte følsomme indhold på enheden fra dem omkring dig

Beskyttelse af dine følsomme data har aldrig været så vigtigt med antallet af ondsindede hack angreb stigende år for år og data bliver stjålet hvert minut af hver dag. Indførelsen af ​​BNPR, steg 2-trins sikkerhed, fingeraftryks-scannere og mere ambitiøse adgangskoder er alle vigtige i at beskytte dine rettigheder og holde dine data sikkert. Gå et skridt videre med dette privatlivets glas og forhindrer forbipasserende fra fra at peaking over din skulder og fysisk stjæle dine dyrebare data eller se personligt indhold. Hvis du bruger en virksomhedsenhed, der indeholder følsomme kunde- og forretningsdata, er det potentielt endnu vigtigere at beskytte disse data fra nysgerrige forbipasserende, da du kunne holdes ansvarlig for eventuelle data, der er stjålet fra den pågældende enhed.

Høj-spænding hærdet glasbygning til forbedret stødbeskyttelse

Udformet med tempereret glasteknologi indeni, denne Olixar Tempered Glass Skærmbeskytter til iPhone 12 Proâ giver dig et shatterprofil design, der beskytter din dyrebare skærm fra utilsigtede bangs og dråber.

Nem installation uden risiko for bobler

Den super-tynde Olixar-temperede glasbeskyttelsesbeskytter giver optimal klarhed, der modstår ridser og skraber. Du kan nu forlade din iPhone og dine nøgler i lommen uden at skulle bekymre dig om din enheds skærm.

Oleophob coating forhindrer fingeraftryk og gør rengøring let

Den oleopobe belægning giver olie-resistens for at forhindre pletter som følge af olie, kosmetik og andre forurenende stoffer uden regnbueffekt. Eventuelle mærker og fingeraftryk kan tørres let væk. Nyd optimal klarhed og nem tørrensning for at opretholde en uberørt ren skærm!

D Afrundet kant for komfort og sikkerhed

Det sidste, du vil, når du har en glasskærmbeskytter, der sidder stolt oven på din telefonsskærm, er en kvadratisk kant. En ret vinkel er skarp og skarp er ikke en god ide, når man beskæftiger sig med glas. For det andet bliver det afskåret lettere. Mens en skærmbeskytter er design til at tage skade, er det bedste forsvar en buet kant til at afbøde energi væk fra virkninger. Endelig ser det bare ud i klassificering. Du har allerede en buet kant på telefonens skærm, så matcher den gode kurve med 2. D-kurven på tilbud her.

Lavet til iPhone Pro

Privacy-skærmbeskytteren er en enhed, der knyttes til forsiden af ​​din smartphone skærm, blokerer visningen af ​​forbipasserende. Det kan hjælpe dig med at undgå akavet samtaler, beskytte dine personlige oplysninger, og få dig til at føle dig mere komfortabel offentligt. Her er nogle gode muligheder for beskyttelse af personlige oplysninger.

Glas Elite Privacy beskytter din Apple iPhone 11 eller XR-skærm fra slag og nysgerrige øjne. Vi har tilføjet et tovejsfilter til vores stærkeste, mest avancerede glasskærmbeskyttelse, så du får fuldskærms privatliv, når den ses fra siden. Vores eksklusive ClearPrintâ "¢ Teknologi holder din skærm ser uberørt og fingeraftrykfrit, og de afskårne kanter af skærmbeskyttelsen blander sig i de rene linjer på din telefon.

Beskyt følsomme oplysninger fra nysgerrige øjne med denne Kensington Privacy Screen for 11. -Inch laptops. En anti-reflekterende belægning hjælper med at minimere blænding og forbedrer klarheden, mens de inkluderede rammeløse faneholdere eller dobbeltsidet tape gør det nemt at installere. Denne Kensington Privacy Screen for 11. -Inch laptops leveres med en rengøringsdug for at fjerne støv og fingeraftryk.

Skjul følsomme oplysninger om skærmen med denne Kensington Privacy Screen for 12. -Inch laptops. En anti-reflekterende belægning hjælper med at blokere blænding til klarere synlighed og avanceret blåt lys Filtrering Reducerer overførsel af skadelige stråler med op til 30 procent. Denne Kensington Privacy Screen Conststricts viser visningsvinkler for at blokere følsomme oplysninger fra siden.

Hold fortrolige oplysninger private, når du arbejder i befolket spillesteder med denne Kensington Snap2 Privacy Screen. Det blå lys filter reducerer træthed i øjnene, mens beslagdelene i overensstemmelse med en mangfoldighed af skærmtyper for ekstra fleksibilitet. Denne skærm Kensington Snap2 privatliv har hårdt coatede film for at forhindre udtværing, så indholdet er rene og læsbar.

Tilføjet styrke og privatliv

TemperedGlass Privacy Behandlet Screen Protector tilbyder avanceret beskyttelse mod stød, ridser og nysgerrige tilskuere . Funktionen Privat sorte ud skærmen fra siderne i stående tilstand, mens det stadig tillader dig at dele indhold, når du vil i landskabet. En ny, antimikrobielle overtræk beskytter produktet mod mikrobiel vækst, uden at ofre touchscreen respons eller klarhed. Fremstillet ved hjælp af premium japansk glas, bevarer den glatte glider og fornemmelsen af ​​skærmen, og er testet grundigt for at levere den lysstyrke, skarphed og klarhed, du forventer fra din iPhone. Easy Juster bakke muliggør enkel og præcis ansøgning, til at yde maksimal beskyttelse.

Beskyt din fred i sindet

Overalt vi går, vores telefoner indsamle microbes- fra vores fingre, lommer, punge eller bilsæder. Glaset indeholder et antimikrobielt middel til beskyttelse af produktet mod mikrobiel vækst, der forårsager misfarvning og nedbrydning.

Avanceret forsvar mod ridser og virkninger

Vores beskyttelsesbeskyttelse af temperedglass giver multi-level beskyttelse og testes i vid udstrækning for at modstå dybniveau skader forårsaget af lejlighedsvise dråber og virkninger. Vi underkastes også det til streng testning for at beskytte din skærm mod overfladebeskadigelse fra kontakt med hårde, metalgenstande som nøgler og mønter. Bevist i test for at have en hårdheds rating på 9h **, det er det højeste niveau af ridsebeskyttelse til rådighed.

Hold din skærm privat

TemperedGlass Privacy giver dig mulighed for at nyde fuld skærm privatliv i portrættilstand, holde dine e-mails, tekster og fotos beskyttet mod nysgerrige øjne. Hvis du vil dele, hvad der på skærmen, skal du blot vende din telefon til Landskabstilstand for en uhindret Udsigt fra alle vinkler. Lavet med Micro Louver-teknologi reducerer det avancerede 2-vejs sidefilter syn i en 30-graders vinkel for det ultra-privatliv, der er nødvendigt i dagens tilsluttede verden.

Synlig klarhed

Vi tester vores skærmbeskyttere til de højeste Optometriske Standarder. Designet og konstrueret fra høj kvalitet, holdbart japansk glas for at levere den lysstyrke, skarphed og detaljer, du forventer fra din telefonskærm. Resultatet er et krystalklart beskyttende lag, der giver den samme visuelle oplevelse som selve enheden.

Føles som din naturlige skærm

Glas sammensætning betyder, at fingeren glider glat over skærmbeskyttelsen, ligesom den gør over din enhedsskærm. Den super-tynde 0. 3mm glas bevarer touchscreen følsomhed for at reagere præcist til din berøring. Derudover er det blevet konstrueret med fingeraftryk og oliebestandighed for at hjælpe med at holde skærmen til at føle sig rent og ser klar ud.

Selvfølgelig ønsker du at beskytte dit privatliv og din telefon. Â Hærdet glasskærmbeskytter giver mulighed for at beskytte dine telefoner med privatlivets fred, så du kan nyde hver af din aktivitet på de overfyldte steder og føle sig trygge. Så for at opretholde fuldstændig skøn er det altid tilrådeligt at installere privatlivets tempererede glasbeskytter.

Denne proces er faktisk et banebrydende og innovativt produkt som skærmbeskytter, fordi det beskytter din telefon på forskellige måder, og vi vil diskutere alle punkterne i denne artikel. Engrosmarkedet af hærdet glasskærmbeskytter er lavet af det højkvalitetsglas, der lover sejhed og holdbarhed, hvilket også betyder, at det giver slagbeskyttelse og ridsefasthed og hjælper med at forhindre revne skærme. Â Producenter af tempererede glasskærmbeskyttere forsøger altid at inkorporere forskellige high-end teknologier til deres proces for at beskytte det bedste produkt til markedet.

Vigtig

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Hvad der præcist er Juice Hæve- Sådan ikke falde for den USB-oplader fidus Tjek vores nye indlæg

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Download PUK SIM-kode Lås op for Android på APTOIDE Lige nu ingen ekstra omkostninger. Brugerbedømmelse for PUK SIM-kode Lås 0

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Din praktiske guide til Apple iPhone 7 128 GB og hjælp du bliver en ekspert Sådan låse eller låse sim af din Apple iPhone 7 128 GB Hvordan at fastsætte 2022

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode personligt identifikationsnummer så en identifikationskode er forpligtet til at foretage telefonopkald og bruge mobildata.

Airtel Sim Puk kode Kaise Khole Airtel PUK Kode Lås op 2020

Airtel Sim Puk kode Kaise Khole Airtel PUK Kode Lås op 2020

Forbrugerklager og anmeldelser om Airtel PUK-kode. Airtel Kontakt Information og services Beskrivelse., Side 3

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Lær at PUK låse Samsung Galaxy Tab 3. Hvis du indtaster en forkert PIN-kode flere gange i træk, kan enheden blokerer dig fra at forsøge igen og også permanent skade dit SIM-kort.

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode personligt identifikationsnummer til at kræve en identifikationskode for telefonopkald og cellulardata brug.

Apple iPhone 11 Online 128 GB Opbevaring, Lilla til Best Price VIJAY SALG

Apple iPhone 11 Online 128 GB Opbevaring, Lilla til Best Price VIJAY SALG

Få op til 120 fra en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. 0 Finansiering til rådighed. Køb nu med gratis levering.

iPhone 11 128GB lilla

iPhone 11 128GB lilla

Få op til 160 fra en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.