Samsung Galaxy Tab S7 FE WiFi-variant blev lanceret i Indien Pris, specifikationer

Samsung Galaxy Tab S7 FE 8GB RAM pris i Indien Phoneaqua

Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi-varianten har officielt debuterede i Indien. Virksomheden har tavst indført Fan Edition af tabletten, men blev enheden noteret på Amazon forud for lanceringen. Samsung Tab er nu til salg i landet. Det er drevet af den Snapdragon 778G SoC og kører på Android 11..

Samsung Galaxy Tab s fe wi-fi pris og tilgængelighed detaljer

Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi-variant er blevet lanceret i Indien i en enkelt 4GB RAM med 64 GB lagerplads. Enheden vil være tilgængelig med en prisseddel på Rs 41,999. Det vil blive tilbudt i Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green, og Mystic Pink farvemuligheder.

Fanen er nu tilgængelig for køb via Samsungs officielle online butik i landet og Amazon. n. Lanceringen Tilbuddet inkluderer en instant cashback af Rs 4.000 til HDFC kortholdere og på no-cost EMI muligheder. Selskabet vil tilbyde en udveksling rabat på op til Rs 14.200 og der vil være op til Rs 10,000 rabat hvis købt med et tastatur cover.

Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi-varianten er udstyret med en 12. -inch WQXGA TFT-skærm sammen med 2,560Ã-1.600 pixels opløsning. Den Fand Edition Tablet kører på Androi6 11 ud af kassen. Det er drevet af en octa-core Snapdragon 778G processor parret med 4 GB RAM og 64GB lagerplads. Det interne lager kan udvides op til 1 TB ved hjælp af et microSD-kort.

Enheden indeholder AKG tunet dobbelte stereohøjttalere, der understøttes af Dolby Atmos. Ud over dette, tabletten packs en 10,090mAh batteri, der understøtter 45W Super hurtig opladning. Med hensyn til tilslutning der isa 2. G + 5GHz Wi-Fi 802. 1 a / b / g / ac / økse, Bluetooth v5. , GPS, og en USB type C 3. Gen1 havn. Henviser sensorerne på telefonen omfatter et accelerometer, kompas, gyroskop, lyssensor, og en hal sensor.

For latest gadget og tech nyheder, ogen gadget anmeldelser, følg os Ona Twitter,  Facebook ogen Instagram. For newest tech & gadget videos abonnere på Oura YouTube kanal. Du kan også holde dig ajour ved hjælp the Gadget Bridge Android App. Du kan finde den latest bil og cykel nyheder her.

Komila er en af ​​de mest engageret tech forfattere på Gadget Bridge. Altid op for en ny udfordring, hun er ekspert i at dissekere teknologi og komme til sin kerne. Hun elsker at rode med nye mobiltelefoner, tablets og hovedtelefoner.

En god tablet kan være en stor bærbar streaming mulighed. En tablet med en tastaturfolioetuiet kan være en overraskende effektiv arbejdshest . Og en tablet med en stylus giver en stikkontakt til channelize kreativitet. Åh, for Android telefon brugere, det hjælper, hvis tabletten tilbydes det samme operativsystem. Samsung Galaxy Tab S7 FE tilbyder alt, plus mere.

Montering af alfabetet S til enhver Samsung-enhed gør det en deltager til en eksklusiv klub på grund af den vifte af funktioner. Dette er blæseren udgave, hvilket betyder en begrænset drinkskort på en jazz bar. Den sleekness af de bedste Android-tablet lige nu A €”Galaxy S7 + A €”, anvendes på den nye model, minus et par afpuds, som vi vil komme til at nede ad vejen.

I modsætning til en iPad, en pen eller hvad kaldes S Pen, er inde i kassen, uden omkostninger at drage fuld fordel af masser af apps, især dem, der hjælper skrive noter eller tegne. Efter at have nydt tabletten i et par dage, er jeg kommet til at værdsætte S Pen mere end nogensinde mens du arbejder på tre apps samtidigt â €”ligesom Excel, Powerpoint og Word â €” i tre forskellige vinduer.

Bortset fra, at Samsung har bevaret den fremadvendte kamera på den midterste af landskabet falsen, hvilket er nyttigt under videokonferencer. Og ringen har den helt rigtige tykkelse, fordi du bliver nødt til at holde tabletten på begge sider. Lader ikke komme ind i kameraet systemet siden tabletterne ikke er beregnet til fotografering.

Tablet-brugere ikke opgradere hvert andet år. Min far har brugt sin enhed til fire år nu, uden brummende. Hvis du har brug for en opgradering eller ønsker en anden skærm rundt i huset for WFH eller skolegang, dets en perfekt stand valgmulighed. I stedet for at eyeing den dyreste model, ligesom S7 +, fundere over, hvad det brugsmønster ville være ligesom. Selv om der er micro SD support, vores forslag er at gå til 6GB + 128GB versionen. Også dette er en præmie enhed, men en mere overkommelig bror af Tab S7 +. Samsung Galaxy Tab S7 FE tilbyder en konstellation af stjerneklar funktioner uden at koste jorden.

Samsung har annonceret lanceringen af ​​Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi-variant på det indiske marked. Modellen er udstyret med en 12. -inch skærm, en 10,090mAh batteri, og kører på Android 11. ligesom LTE-modellen.

Enheden huse et 8MP kamera sensor på bagsiden og et 5MP selfie kamera på forsiden. For tilslutningsmuligheder, Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi leveres med 2. G + 5GHz Wi-Fi 802. 1 a / b / g / ac / økse, Bluetooth v5. , GPS, og en USB type C 3. Gen1 havn.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 8GB RAM Indien

Samsung har lanceret en ny tablet med Snapdragon 750g SoC, 10,090mAh batteri, og en 12. -inch LCD-display med en 60Hz opdateringshastighed. Læs mere for at finde om Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G Pris i Indien, specifikationer, funktioner

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G pris i Indien 2022, Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G Pris i er INR 57.889. Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G smartphone Pris i Indien, specifikationer som den 19. december, i 2022.

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G Tab er udstyret med en 12. inches TFT-skærm med en skærmopløsning på 1600 x 2560 pixels og kører på Android 11. operativsystem. Smart Tab er drevet af Octa-core processor og Qualcomm chipset. Det har 64 GB / 128 GB / 256 GB Indbygget opbevaring og 4 GB / 6 DK / 8 GB RAM. THEA Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G kører Android 11 og er drevet af en 10090mAh Ikke-flytbare Li-Po batteri.

Det kører på en Snapdragon 750g chipsæt, med op til 6 GB RAM og op til 128 GB lagerplads. Den Tab S7 FE også packs i en 10,090mAh batteri, med understøttelse af 45W hurtig opladning, og er udstyret med en 8MP bageste kamera og en 5MP front vender kamera.

Samsung har helt lanceret sin Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi-udgave tablet under Galaxy S Tablet-serien i Indien. Den helt nye Tab fra Samsung er op til grab i Indien via Amazon og Samsung Indias officielle hjemmeside. Den seneste Galaxy Tab S7 FE med Wi-Fi-model aktier samme specifikationer som LTE-modellen. Til tilbagekaldelse, blev LTE model af Samsung Galaxy Tab S7 FE lanceret tidligere i juni måned. Den LTE variant leveres med cellulære tilslutningsmuligheder. Dette Samsung Galaxy tablet får 4GB RAM. Indretningen er drevet af Snapdragon 778G SoC. På den anden side, Wi-Fi model leveres med en 12. -inch skærm. Enheden packs i 10090mAh batteri. Det kører på Android 11. operativsystem ud af boksen, ligesom LTE-modellen.

Fanen S7 FE trådløs udgave er den nyeste tablet fra Samsung i Indien. Samsung Galaxy Tab S7 FE tablet pris i Indien starter Rs 41999. Tabletten er tilgængelige i enkelt valgmulighed opbevaring. Den leveres med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Samsung tilbyder denne tablet i fire farver, herunder Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green, og Mystic Pink farver. I mellemtiden er den sydkoreanske tech gigant notering denne enhed på Amazon Indien og Samsung Indias officielle hjemmeside og online butik.

I mellemtiden er Samsung også tilbyder nogle indledende rabat og cashback tilbud på denne tablet. Tilbuddene på Amazon og Samsung hjemmeside indeholder en Rs. 4000 øjeblikkelig cashback på HDFC Bankkort, udveksle rabat på op til 14200, og op til Rs. 10000 om køb af tastatur cover sammen. Samsung tilbyder også ingen omkostninger EMI muligheder for denne nyeste Wi-Fi-model.

Samsung Galaxy Tab s fe wi-fi tablet: specifikationer

For så vidt angår specifikationen er bekymret, Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi-udgave tablet kører på Google Android 11 OS de. Samsung tablet er også udstyret med en 12. -inch WQXGA TFT-skærm. Denne skærm får en skærmopløsning på 2560Ã-1600 pixels. Octa-core processor, Snapdragon 778G beføjelser denne tablet. Dette chipsæt også kommer i par med 4 GB RAM. Til tilbagekaldelse, LTE model leveres med Snapdragon 750g sammen med op til 6 GB RAM. Betragtninger, Wi-Fi modellen kun får 64GB lagerplads. Men lageret kan udvides via microSD-kort med op til 1 TB.

Kamera:

Som for kamerakonfiguration, Samsung tablet får en 8-megapixel primære kamera sensor på bagsiden. Betragtninger, til fotos og video-chat, den forreste sensor er en 5-megapixel shooter. For tilslutningsmuligheder, Samsung Galaxy Tab S7 FE Wi-Fi-variant leveres med alle nødvendige tilslutningsmuligheder. Disse inkluderer 2. G + 5G Wi-Fi 802. 1a / b / g / ac / økse, Bluetooth v5. . Derudover enheden får også GPS og en USB type C 3. Gen 1 Port. Læs også: Samsung Galaxy M42 smartphone med 5G-forbindelse og 6000mAh batteri

Andre specs:

Vedrørende sensorer, Samsung tablet indbefatter også et accelerometer, kompas, gyroskop, lyssensor, og en hal sensor. Til lyd, Galaxy tablet kommer med indbyggede stereohøjtalere, som er tunet af AKG. Det får også støtte til Dolby Atmos. Den komplette hardware på Samsung Galaxy Tab S7 Fe er understøttet af et 10090mAh batteri. Dette batteri leveres også med støtte til 45W super hurtig opladning. Med hensyn til dimensioner måler tabletten 185. ã-284. Ã-6. mm og vejer 610 gram.

Ekspert score

Samsung har lanceret Galaxy Tab S7 Fe's Wi-Fi-only model i Indien. Den slutter sig til den eksisterende LTE-version, som blev annonceret i juni i år. Prissat til Rs. 41.999, Tabletten er tilgængelig til køb via Amazon Indien i fire farveindstillinger. Både LTE- og Wi-Fi-only-versioner tilbyder et lignende sæt specifikationer, herunder en QHD + display og en snapdragon 778g chipset.

Vigtig

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 kunne være et reelt alternativ til de bedste iPads, og der forventes at være fire modeller.

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Lær at bruge den Mobile Device Unlock kode af Samsung Galaxy Light.SIM unlock phoneContact Customer Care for at anmode om Mobile Device Unlock kode til din phone.Verify IMEI ved at skrive 06

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Et ur, der virker omkring dig. Tag opkald, modtag meddelelser, få adgang til dine yndlingsapps og fortsæt med dine socialitet lige fra dit håndled. Ingen telefon ingen bekymringer. Watch Active2 4G giver dig mulighed for at forblive forbundet til alle områder af dit liv.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Indias mest betroede platform til at sælge gamle Samsung SmartWatch, sælge dine brugte Samsung SmartWatch online Cashify og få øjeblikkelig kontanter ved døren. Besøg hjemmesiden for at vide mere

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Vi sammenligner de vigtigste forskelle mellem Galaxy Watch 4 og Watch 3. Hvis du er overvejer et køb, skal du læse denne første

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Køb Samsung Galaxy 3 45mm 4G SmartWatch Mystic Silver online på EMI i bedste priser. Benytte let EMI tilbud og nul ned betaling på alle SmartWatch mærker til Bajaj Finserv EMI Store.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

The Galaxy Watch 4, Galaxy Buds 2 forudbestilling begynder i Indien den 30. august.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Kassen den seneste række af Smart ure i Pakistan. Bestil nu og få det på din dør skridt. Bedste Pris Hurtigste Delivery Service

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Samsungs nyeste SmartWatch er Galaxy Watch 3. Den nye model er tyndere og lettere end den ene, den erstatter, men det kommer med en højere pris. Det vil være tilgængelig i to størrelser, der starter 6. august.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.