Samsung Galaxy Watch 2 afsløret med 1 Killer-funktion, rapporter krav

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Det helt nye Galaxy Watch Active2 kommer nu med en større brugerdefineret skærm i et tyndt design. Det sporer sundhedsindsigelser, samtidig med at du holder dig fuldt tilsluttet. Uanset om du er ude for et løb, eller skubber gennem din næste deadline, vil Galaxy Watch Active2 hjælpe med at holde dig i din optimale ydeevne inde og ude. Komfortabelt, stilfuldt og tilgængeligt i en række stilarter, farver og størrelser.

Tilpasset stylexpress dig selv med et ur ansigt for at passe til dit udseende og humør. Snap et billede af dit outfit eller scan din urstroppe, og Galaxy Watch Active2 vil sammensætte et urflade for at matche. ** Kræver Mystyle Watchface app og kompatibel smartphone. Scan QR-koden på rempakken for et link til Galaxy Store for at downloade et urflade, der matcher din rem. Stropper sælges separat.

Kamera Control * Galaxy Watch Active2 Giver dig mulighed for at styre dit telefonkamera eksternt for at hjælpe dig med at fange det perfekte skud. * Kamera controller funktion er kompatibel med Samsung Galaxy S10, S10 +, S10E, Â Note10, S9, S9 +, og Note9 modeller. * YouTube, Twitter, Google Oversætter og Camera Controller App kræver separat download før brug.

Fitness trackingmanually spor 40 + aktiviteter, auto track 7 aktiviteter, med realtid tempo coaching for løbere og omgangstid optagelse til cyklister. * Galaxy Watch Active2 er ikke en medicinskerapeutisk enhed. Fitness og sundhedsfunktioner er kun for Informations Brug af Samsung Health App med Galaxy Watch Active2 kræver tilmelding og parring med din kompatible smartphone. Smartphone-parring anbefales for at holde data lagret.

Sundhed og Wellnessenhance Din velvære med integreret rolig app for at hjælpe med at håndtere stressniveauer, mens dybdegående søvnalgoritmer kan sikre, at du har klar synlighed på dine fire stadier af søvn. * Galaxy Watch Active2 er ikke en medicinskerapeutisk enhed. Fitness og sundhedsfunktioner, herunder stresshåndtering og søvnovervågning, er kun til Informations Brug af Samsung Health App med Galaxy Active kræver tilmelding og parring med din kompatible smartphone. Smartphone-parring anbefales for at holde data lagret. Abonnementsgebyrer kan gælde.

Alle Samsung Galaxy ser aktive modeller og varianter alle forskellene i hver model, specifikationer og funktioner Samsung Galaxy Watch Active versioner og specs kan være forskellige for hvert land

Samsung Galaxy Watch Active 2 har 6 modeller og varianter. Generelt er versionerne de samme enhedsmodeller med nogle forskellige funktioner og specifikationer, da mængden af ​​intern opbevaring, processor eller kun 3G / 4G / 5G-frekvenser, der kan være forskellige afhængigt af landet Samsung Galaxy Watch Active 2 er tilgængelig til.

Gonna følg i fodsporene i sidste fredage Super Quick Post, jeg gjorde omkring min Apple Watch Series 5 Første indtryk video, men denne gang fra Samsung Camp. I går morges, er jeg unboxed den nye Samsung Galaxy Watch Active 2 og efter nogle testcykler pendler jeg i testen i morges på et løb omkring byen.

For dette indlæg skal jeg re-cap i en lille smule mere detaljer min video. Men forvent en mere detaljeret post ned ad vejen i oktober. Jeg ved, at der overraskende lille overlapper mellem mit læserskab her på webstedet og det over på YouTube. Så dette indlæg fungerer mest som en heads up, at hvis du leder efter nogle første første run data, har Ive det til dig nedenfor.

Nu kan du lide i sidste uge, jeg vil give mig en hurtig tidsbegrænsning. Pigen er ude for en tur og er sandsynligvis 15-20 minutter væk fra at komme hjem. Uanset hvad jeg kan passe, før hun går gennem døren "godt gør det godt. Forstået? Godt. Lad os gå!

â € "Batterilevetiden virker inkonsekvent . Eller i det mindste forkert Administreret af systemet. Da jeg gik i seng i aftes viste det sig 22 timers batterilevetid tilbage. Da jeg vågnede 5 timer senere, var det allerede død. Ikke sikker på hvorfor.

â € ”På grund af min store erfaring med at forsøge at få fitness / træningsdata ud af enheden, jeg brugte Endomondo ur app til at registrere løb. Jeg optager min cykel pendler ved hjælp af den almindelige indbyggede app, og didnt mærke nogen forskel mellem disse forlystelser og mit løb træning. I mit tilfælde har jeg det parret med min Pixel telefon, selvom Ill skifte den over til iPhone i den næste dag eller deromkring. Bemærk, at ingen telefon blev taget med mig på flugt.

â € ”Jeg blev blæst væk af hvordan fattige tilladelser godkendelsesprocessen er på vagt. Jeg talte ikke mindre end fem gange, at jeg var nødt til at godkende tilladelser til GPS / HR Sensorer / dataadgang for enten indfødte app eller Endomondo til brug. Dens nødder. Og i nogle tilfælde det gør ikke engang fortælle dig, at den har brug for adgang, er du nødt til at finde ud af det selv, når man ikke kan få GPS arbejder ret.

â € ”HR nøjagtighed startede temmelig ujævn under kørslen for de første 4-5 minutter, med en enorm forskel for de andre enheder. Det gik derefter gennem et par minutter af variabilitet , men det gjorde til sidst selv ud lidt og kiggede temmelig ren for resten af kørslen. Faktisk alle enheder og HR sensorer matchede meget stærkt for de høje tempo sprints jeg gjorde i slutningen:

Med det, The Girl er tilbage, så Im outta her. Ill cirkel tilbage ned ad vejen med flere datasæt som jeg indpakke en række bærbare anmeldelser inklusive Apple Watch Series 5, Garmin Venu, Vivoactive 4, og Suunto 5. blandes inden al den indendørs cykling ting. Frygt ikke, Oktober plejer være stille på alle!

Fandt dette indlæg nyttigt? støtter sitet!

Hvis du er ude efter Samsung Galaxy Watch Active 2 eller andre tilbehør elementer, skal du overveje at bruge affiliate links nedenfor! Som en Amazon Associate jeg tjene på kvalificerede køb. Det gør ikke koste dig noget ekstra, men din indkøb hjælp understøtte denne hjemmeside en masse. Endnu mere, hvis du bruger Backcountry. about eller Competitive Cyclist med kuponkode DCRAINMAKER, første gang brugere spar 15% på gældende produkter!

og selvfølgelig en € ”du kan altid tilmelde dig for at være en DCR Supporter! Der får du en annonce-fri DCR, adgang til DCR Karantæne Corner video serie pakket med bag kulisserne godbidder. nd det også gør dig awesome. Og bliver awesome er, hvad det hele handler om!

Tak for læsning! Og som altid, velkommen til at skrive kommentarer eller spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor, Ill være glade for at forsøge at besvare dem så hurtigt som muligt. Og endelig, hvis du følte denne anmeldelse var nyttig â € ”Jeg har altid sætter pris på feedback i kommentarerne nedenfor. Tak!

allerede med o?

Som firmaets nyeste tilbud, Samsung Galaxy Watch 4 bringer alsidig design muligheder, kropssammensætning analyse og en helt opdateres brugeroplevelse takket være den fusionerede Wear OS-software. Det har alle tegn på at blive den bedste SmartWatch nogensinde for Android-brugere.

Selvom Galaxy Watch 4 Classic ligner mere Samsung Galaxy Watch 3 â €” roterende falsen og alle en €”  standard Galaxy Watch 4 er en forlængelse af den aktive linje, minus Active branding.

Så af hensyn til denne face-off, vil vi se på, hvordan de $ 249 Galaxy Watch 4 sammenlignes med Samsung Galaxy Watch Active 2, uanset om du spekulerer om opgradering eller hvis du stadig skal købe de to -årig model til salg. Her er hvad man skal vide om Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch Aktiv 2.

Samsung Galaxy ur vs galakse ur aktive: specs sammenlignet

Galaxy Watch 4 starter på $ 249. 9 til 40 mm Bluetooth modellen og $ 299. 9 til 40 mm LTE model. Den 44mm model koster $ 279. 9 til Bluetooth og $ 329. 9 for LTE. Det er tilgængeligt fra 27. august 2022.

Når det først blev lanceret i 2022, Galaxy Watch Active 2 koste $ 249 på 40mm størrelse, og $ 269 for 44mm model. Men nu kan du finde Galaxy Watch Active 2 til salg som en af ​​de bedste billige smartwatches. Det sidste vi kontrolleret, du kan købe bestemte farver og konfigurationer for mindre end $ 200.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Active 4 kunne lancere i 2. kvartal 2021

Samsung Galaxy Watch 3 bringer tilbage roterende falsen plus et par andre tricks lige til dit håndled.

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung udvidet sin bærbare lineup med lanceringen af ​​Galaxy Watch 4 og Galaxy 4 Classic på sit Galaxy Unpacked event 2021. Det vigtigste fokus i t

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Galaxy Watch4 LTE 44mm Sølv Benytte de tilbud, gavner komplette features af dette produkt. Hør mere om pris at finde de bedste Ure til dig på Samsung Indien.

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Reach for en sundere dig i Galaxy Watch4 med et nyt OS, med fitnesssporing, kropssammensætning, blodtryk, EKG, trinstælling og mere

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Indtil nu vidste vi ikke, hvornår Galaxy Watch 4 Classic ville få Thom Browne Edition og havde ingen oplysninger om prisfastsættelsen.

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 4 Classic Hvilken skal du købe Heres hvad du bør vide om forskellene i pris og design.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch Active 4 forventes at tilbyde en cirkulær skærm, slankere kanter, og 40 mm og 44 mm størrelse varianter.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

I morgen Køb Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Bt Silver SMR880nzsaxaa på Walmart. om

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.