Samsung Keyboard Cover til Samsung Galaxy Tab S7 5g

Samsung Galaxy Tab S7 Keyboard Cover Køb Online Xcite Kuwait

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Beskyt din Samsung Galaxy Tab S7 med denne sorte SaharaCase tastatur taske. Det tredobbelte materiale sikrer langvarig brug, mens det lette design muliggør nem transport. Denne saharacase tastatur taske har en ergonomisk Åbn knappen, der giver nem adgang til portene, og de hævede kanter beskytter din enhed mod skader i tilfælde af utilsigtet fald.

Beskrivelse.

Drej din tablet til en mobil Workstation Med bogdækslet Tastatur Slim for Galaxy Tab S7 Fe 5g / Tab S7 + - Sort. Denne lette og ultra-holdbare tablet cover har et indbygget tastatur, der giver dig mulighed for at arbejde, uanset hvor du er. Den store nøgle størrelse gør for sikker tastetryk og hjælper med at undgå typografier. Den indlejrede penindeholder holder din pen tæt, så du kan være kreativ, mens du er på farten. Og omslaget sanser, når du har lukket tabletten og vil tænde og slukke for din tablet, når du åbner og lukker dækslet.

Afterpay.

Tag det hele vejen tilbage til 165 °. Det er frihed, du aldrig troede, du ville få fra et tablettastatur. Book Cover Keyboard's Free Stop Hinge giver dig mulighed for at finde din perfekte vinkel for at sende e-mails, blogging, studere â € ", navnet det.

ubesværet kommer i  °

Med bogdæksel tastaturet, får tingene gjort, så meget lettere. Kommer med en større touchpad og intuitiv funktionstaster, giver tastaturet dig en sømløs oplevelse, og når du bliver brugt sammen med dex, får du en pc-lignende oplevelse med et enkelt tryk.

PC-lignende oplevelse med et enkelt tryk

Ikke overraskende, det bedste tastatur til Samsung Galaxy Tab S7 Fe er den officielle Samsung Keyboard Book Cover. Designet specielt til brug sammen med denne enhed og fanen S7 +, kan den prale af et slank design, nem vedhæftning med magneter og en dedikeret S-Pen rum . Det er ikke så perfekt som et tastatur, der er skræddersyet til din enhed.

Grundlæggende og pålidelige: Sparin tablet tastatur

Designet til at arbejde med næsten alle Bluetooth-aktiverede tabletter eller smartphones, kommer dette tastatur ikke med en sag, så du skal bruge din egen til at understøtte din tablet. Færdiggjort i grundlæggende sort, dets tynde og lette nok til at passe i en rygsæk eller dokumentmappe med fanen S7 Fe, så den kan bruges kontinuerligt i op til 30 dage og løbe i et halvt år i automatisk dvaletilstand. Husk dog, at tabletten virker med et par AAA-batterier, der ikke er inkluderet, så du skal også få pakken.

Magnetisk vedhæftning: FOLUU Keyboard Case

Som det officielle Samsung-sag er dette tastatur anbragt i et smart case cover, der magnetisk forbinder til at sove / vække enheden, når du åbner eller lukker den. Tastaturet er fastgjort via en magnet og er aftageligt, så det kan bruges med eller uden folio-dækslet. Fås i sort eller grå, den kan tilsluttes trådløst via Bluetooth eller MicroUSB.

Bedste LG Aristo 5 Reparation i Nearme

Touch af elegance: Ysmile tastatur sag

Tilføj elegance til din tablet med dette tastatur og case-kombination. Sagen er tilgængelig i tre farver og er lavet af slidstærkt PU læder, men tastaturet løber i op til 60 timer pr. Opladning af det indbyggede lithiumpolymerbatteri. Juster vinklen for at se, skrive og surfe på internettet og bekvemt opbevare S pen øverst.

Dette Reklameret Bærbart trådløst Bluetooth Keyboard leveres med 7 baggrundsbelyste farver, som du kan vælge at supplere dit spil, arbejdsdag eller anden aktivitet. Der er også tre niveauer af lysstyrke, så du kan se tingene klart, mens du brænder olie midt om natten, og du kan skinne lidt ekstra lys i et svagt oplyst rum om dagen. Det leveres også med en standholder, der giver dig mulighed for at gemme din tablet og understøtte den fra flere vinkler.

Pålidelig Mærke: Logitech K Multi-Device Wireless Keyboard

Du kan ikke fejl Logitechs Computer Peripherals . Dette tastatur er ingen undtagelse. Standen er integreret, men det er for kort til at gemme tabletten i liggende tilstand, men du kan bruge den til at stå enheden i portrætorientering. Brug Easy-Switch-drejeknappen til at skifte mellem tabletter, smartphones og andre Bluetooth-enheder.

Hvilken Galaxy Tab S Fe Case skal jeg vælge?

For nogle arbejdere har det været lang tid, da tabletter virkelig kan erstatte laptops og gøre alt, hvad de har brug for uden at investere hundredvis eller endda tusindvis af dollars i dyre bærbare computere. Det er blevet diskuteret. Kigger på premium-enheder som Samsung Galaxy Tab S7Fe, det virker helt sikkert muligt. Men det meste af ligningen er at tilføje et tastatur til den opsætning.

Ideelt set er det bedste tastatur til Galaxy Tab S7 Fe typen Bluetooth, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din tablet trådløst. Men den bedste all-purpose opsætning er et tastatur, der indeholder både et beskyttende folio og et indlejret og aftageligt tastatur. Der er ingen tvivl om, at Samsungs unikke bogomslag er den perfekte følgesvend til Galaxy Tab S7 Fe. De går sammen som jordnøddesmør og gelé.

I praksis kan du dog bruge ethvert universelt Bluetooth-tastatur på din enhed, hvis du har brug for fysiske nøgler, der gør det nemt at indtaste rapporter og udføre andre tastaturrelaterede aktiviteter. Hvis du stadig overvejer, om du skal opgradere fra Galaxy Tab S6 til Galaxy Tab S7, fungerer tastaturer uden tilfælde i denne liste på begge, så du kan få fat i en og beslutte senere.

$ 49 Minimum køb for tilbehør finansiering. Skatter yderligere; Samlede tilbehørsskatter på salg. Mens forsyningerne varer Vælg kun tilbehør. Brug af kuponer kan ændre betalingsbeløbet. Udstyrs afdragsplan: Hvis du annullerer trådløs service, bliver resterende saldo på tilbehør forfalden. Tilgængelighed og beløb af EIP-finansiering underlagt kreditgodkendelse. Down Payment & Unfinanceret del, der kræves ved køb. Balance betalt i månedlige rater. Skal forblive på kvalifikationstjeneste i god stand for varighed af EIP-aftale. Skatter og lateon-betaling gebyrer kan gælde. Kun deltagende steder. Eksempler vist afspejler nedbetaling og månedlige betalinger af vores mest kreditværdige kunder; Beløb for andre vil variere.

Samsung Book Cover Keyboard: Galaxy Tab S | Tab S +.

Her i Malaysia kommer de begge sammen med en ultra-lav latens s pen, og bogen dækker tastaturet. Men i lande, hvor Samsung Book Cover-tastaturet er valgfrit, er dette et must-get-tilbehør.

Samsung Book Cover Keyboard: Pris + Tilgængelighed

Det er ret tungt på 502 gram, men giver dig ikke kun et tastatur, men også en stor trackpad. Faktisk er dens trackpad meget større end trackpadet fra Galaxy Tab S6S Book Cover Keyboard.

Anbefalet læsning

Hvis du kan lide vores arbejde, kan du hjælpe med at støtte vores arbejde ved at besøge vores sponsorer, deltage i Tech Arp Forums eller endda donere til vores fond. Enhver hjælp, du kan gøre, er meget Værdsat !

Seneste artikler

Vi stræber efter at levere dine produkter så hurtigt som muligt. Produkter, der kræver installation, kan tage længere tid at levere. Ordrer under 20 kD er underlagt et leveringsgebyr på 2 kd. Besøg vores * Vilkår og betingelser for mere information.

Du kan returnere eller udveksle dit produkt inden for 14 dage efter køb ved at ringe til kundeservice på 1803535 eller for at planlægge en afhentning fra dit hjem eller send en mail til XsupportXcite. OM og en af ​​vores agenter vil komme tilbage til dig så hurtigt som muligt. For flere detaljer, besøg vores køberbeskyttelsesside og "Returns er nemme" sektion i vores vilkår og betingelser side.

Tror du måske har brug for en udvidet garanti på det produkt, du er ved at købe? Nå, du har held og lykke! X-Cite tilbyder op til 5 års udvidet garanti på toppen af ​​den 1 års garanti, det allerede tilbyder! Tjek vores vilkår og betingelser for at lære mere.

Samsung Galaxy Tab S WiFi GB + GB med tastaturbetræk

Forenkle dit daglige liv med dette originale bogdæksel tastatur fra Samsung. Det vil perfekt knytte til din Samsung Galaxy Tab S7 + for at beskytte det mod utilsigtet knocks og ridser. Med et integreret tastatur og S Pen Holder forbinder dette omslag til din Samsung Galaxy Tab S7 + for at skrive og skrive dine dokumenter og e-mails mere komfortable. Du kan også folde sagen tilbage i en stativ for at holde tabletten i den ønskede position. Bliv produktiv, uanset hvor du går med dette originale tastaturbetræk til Samsung Galaxy Tab S7 +.

Funktioner: - Official Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 + - Et integreret tastatur og S Pen Holder For nemmere at skrive og skrive - Bagsiden af ​​sagen kan vende ind i en stand for at holde tabletten i den ideelle position - Connect Dækslet med din Samsung Galaxy Tab S7 + Via Pogo Pin-stik - Højkvalitets taske til perfekt beskyttelse af din Samsung Galaxy Tab S7 + - Ergonomisk design til mere behagelig indtastning

Vigtig

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Review Underwhelming Performance

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Review Underwhelming Performance

Få Samsung Galaxy Tab S7 Fe Mystic Black Tablet med stort 10,090 mAh batteri og ansigtsgenkendelse. Tilgængelig på Abenson. om via samme dag levering.

Galaxy Tab S7 Fe WiFi Black 128 GB Samsung Australia

Galaxy Tab S7 Fe WiFi Black 128 GB Samsung Australia

Udtryk dig selv med den ikoniske Tab S7 Fe. Med en massiv, levende 12. Display inkluderede Dynamic Spen og et langvarig, fastholdelsesbatteri, th

Køb Samsung Tab S7 Book Cover Keyboard Efdt870bbggde

Køb Samsung Tab S7 Book Cover Keyboard Efdt870bbggde

Køb til Samsung Galaxy Tab S7 11 SMT870 Taske med tastatur Aftagelig tastatur PU Læder Cover til Samsung Tab S7 Plus 12,4 T970Tab A 7 2020 T500TAB S6 Lite P610TAB A 8.4 T307TAB 10.1 2019 T510 på Wish Shopping Made Fun

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 11.0 DA Keyboards

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 11.0 DA Keyboards

Køb Samsung Galaxy Tab S7 tastaturbetræk, Sort UK version online nu på Carrefour UAE. Butik fra et stort udvalg af smartphones, tabletter i slid i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours fantastiske priser, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore afkast

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Den seneste læk afslører Galaxy Tab S7 Lite vil funktionen 44W hurtig opladning støtte, men Samsung vil skibet 15W adapter.

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE Pris i Indien er Rs. 6999 som 19 December 2021. Check Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE online på MySmartPrice.

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Samsung har måske et uheld faldt dens longrumoured Galaxy Tab S7 FE 5G Android-tablet tidligt.

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Hunger Apps Indien Private Limited OPC Tilbud LTE og WiFi Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE, Skærmstørrelse 12. Inches, Model Namenumber T975N i Hyderabad, Telangana. Få den bedste pris og læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 22565275273

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S7-serien er nu tilgængelig i Filippinerne

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.