Den Latterligt Simple Guide til Pixel 5 og andre enheder, der kører Android ...

Pixel 5 For seniorer

I denne fejlfindingsvejledning, vil vi vise dig, hvad de skal gøre, hvis din Google Pixel 4a holder halter og frysning. Vi vil undersøge alle muligheder, og udelukke dem én efter én, indtil vi kan fastslå årsagen og forhåbentlig være i stand til at løse problemet. Fortsæt læsning for at lære mere.

LAG og fryser er blandt de mest almindelige problemer, du kan støde på i ny og næ. Det meste af tiden, de er ikke rigtig alvorligt, og du kan være i stand til at løse dem ved at gøre et eller et par procedurer. Hvis du er en af ​​ejerne af Pixel 4a, der har disse problemer, heres hvad du bør gøre: Â

Først løsning: lukke programmer, der kører i baggrunden

Oftere end ikke, performance problemer skyldes apps, nedbrud eller venstre kører i baggrunden. Hvis venstre kører, fortsætter de med at bruge din telefon RAM og CPU, og hvis theres allerede en flok af dem kører, kan du opleve, at din enhed begynder at løbe langsomt.

Anden løsning: kraft genstarte telefonen

Den næste ting du skal gøre, hvis din Pixel 4a halter stadig og fryser, selv efter at lukke alle baggrunden apps, er at gøre den tvungne genstart. Dette vil genopfriske din telefoner hukommelse og genindlæse alle apps og tjenester. Her er hvordan dens gjort: Â

Tredje Løsning: Kontroller, theres nok lagerplads

En anden ting du skal tjekke er opbevaring. Hvis theres kun et par gigabyte tilbage, bør du overveje at styre det, eller prøv at slette nogle apps, du ikke bruger længere. Du kan også downloade store filer og videoer til en computer for at frigøre noget plads.

fjerde løsning: søge efter nye opdateringer

Det er også muligt, at disse spørgsmål skyldes fejl med firmwaren. Så hvis de har fundet sted uden synlig grund og kan ikke fastsættes af de tidligere løsninger, så prøv at se, om der er en ny opdatering tilgængelig.

femte løsning: fabrik nulstille telefonen

Når du har gjort de tidligere løsninger og din Pixel 4a halter stadig og fryser, så har du ikke andet valg end at nulstille din telefon. En fabrik reset vil løse eventuelle problemer med ydeevnen, herunder disse dem. Men sørg for at sikkerhedskopiere dine vigtige filer og data.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Google Pixel 4a Holder efterslæb og frysning Efter Android 11

Din Google Pixel 4A kan lave lyde, lys op, eller vibrere for at lade dig vide om en app meddelelse. Alle har deres egne præferencer for de typer meddelelser, som de ønsker at modtage, og du måske ikke lide det, når telefonen vibrerer. Derfor kan du spekulerer over, hvordan man kan stoppe din Pixel 4A fra vibrerende .

De fleste af de forskellige apps på din enhed har deres egen kombination af indstillinger for meddelelser. Dette gør det nemt for dig at vide, hvilken app har sendt en underretning uden selv at kigge på det. Du har måske endda fundet, at du kan justere den type meddelelse vibrationer for nogle apps.

Hvordan man kan stoppe google pixel en fra vibrerende

Efter at have modtaget sine bachelorer og masters grader i datalogi tilbragte han flere år at arbejde i it-ledelse for små virksomheder. Men han arbejder nu på fuld tid skriver indhold online og skaber websites.

De internet behandler selv de mest mindre Apple Software Update indledningsprocessen som overskrift-værdig begivenheder. Det samme kan ikke siges om opdateringer til de fleste Android-enheder, men der plejer stoppe Google fra at forsøge. På mandag, Google annoncerede nyeste Feature Drop til sin serie af Pixel-telefoner.

En af de måder, at Pixel telefoner forsøger at begrænse antallet af skridt der kræves for at tage et foto eller åbne en app er med Quick Tap. Du skal blot trykke på bagsiden af ​​telefonen to gange, og det Pixel vil udføre enhver handling, du indstiller. Tilbage i oktober annoncerede Google, at snapchat snart ville udnytte denne funktion til at gøre Pixel den hurtigste telefon til at foretage en Snap. Mindre end to måneder senere, Quick Tap til Snap er her som en del af den nyeste funktion dråbe. Og således, Google holdt sit løfte.

Rettelser og forbedringer i opdateringen fra december

Så meget som vi kunne lide Pixel 6, det er svært at ignorere alle de spørgsmål, som early adopters har kørt ind. Den gode nyhed er, at der ud over alle de nye funktioner, Google også lappet tæt på 100 bugs i sin meddelelse fra december 2022 opdatering. Heres en udtømmende liste over alle de rettelser, du kan forvente:

slå automatisk opdatering af apps til eller fra

Clearing cache eller data fra en app kan løse nogle softwareproblemer. Hvis du rydder data, går alle data gemt i den pågældende app, f.eks. Indstillinger, loginoplysninger og gemte spil. Hvis du ikke vil rydde dataene, skal du først rydde cache først. Hvis du stadig oplever problemer, så klare også data.

Opdater apps

Holde dine Android-apps opdateres er vigtig, da disse opdateringer omfatter normalt fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer. Og som standard, vil dine apps opdateres automatisk, når en ny version er tilgængelig.

Tjek de produkter, der er nævnt i denne artikel:

Dine apps vil ikke opdateres automatisk længere. Du bliver nu nødt til at opdatere dem manuelt â €”du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette ved at tjekke vores artikel 'Sådan opdaterer apps på din Android-enhed manuelt eller automatisk.'

Relateret dækning fra hvordan man gør alt: Tech:

BEMÆRK: Du skal være logget ind på din Google-konto for at se bugs på Google Issue Tracker. Også en påmindelse til brugere, der besøger links til Issue Tracker: stjerne problemet. O ikke kommentere, medmindre du har belæg for aktie.

Chatrum

Det er interessant, at Google frigivet Pixel 4a så tæt på udgivelsen af ​​Android 11. Vi forventer det i næste måned sammen med de nye Pixels, så vi vil skimme løbet Android 10 mest fremtrædende træk.

Hvis du ikke har valgt Android 10 gestus navigation ved nu, er du tilbudt en hurtig tutorial om hvordan man bruger det. Du kan altid skifte indstilling, hvis du foretrækker det klassiske navigationslinjen. Du kan også justere back-gestus følsomhed her.

De hjem skærme er rent og ryddeligt. En vejr og dato widget er i toppen, med en dock, Google-søgning bar og Google Assistant genvej i bunden. Den app skuffe popper op med en knalde opad. En knalde til højre åbner din Google-feed. Som før, er der masser af præinstalleret og downloades wallpapers til Pixel løfteraket.

Alle Android 10 telefoner har universel levende billedtekster, der er adgang fra menuen volumen. Vær opmærksom på, at denne funktion vil forbruge mere batteri, når den er aktiveret. Siden lanceringen engelsk er det eneste understøttede sprog.

Altid-på displayet er tilgængeligt på indstillingerne for skærm. Den 4a har ikke Motion Sense hardwaren, at Pixel 4 har der vågnede telefonen med en bølge, men det har "Tryk for at kontrollere" og "Løft til at kontrollere" muligheder for at gøre kontrol af tid eller underretninger let. Ambient Display vil også kort vise underretning, når de ankommer.

Med hvert år der går, Googles software er mere solid, poleret, og holder fik dybere integration med Google Assistant. Android 11 kommer i næste måned, så vi forventer en masse nye funktioner til at komme. Den Pixel 4a forventes at være blandt de første i køen til at modtage opdateringen.

Syntetiske benchmarks

Den Pixel 4a bruger UFS 2. lagring, som er langt overlegen i forhold til den 3a s eMMC 5. opbevaring. I Androbench, så vi signifikant forbedring i opbevaring omdrejningstal under Pixel 3a s. Ellers UFS 2. egner sig godt i denne klasse, glad for at se Google indhente. 6 GB LPDDR4X RAM gør Pixel 4a føle det er ikke at bryde en sved, når de forsøger at jonglere en masse apps. Dag-til-dag brug er stor.

Jumping i benchmarks, CPU-intensive Geekbench test viser Pixel 4a har forbedret sin single-core ydelse i forhold til sidste år, at få omkring en forbedring på 50%. Samlede, multi-core resultater viser en marginal forbedring. Den Pixel 4a vil ikke være at få nogen imponerende ydeevne scoringer fra nu af. Dette chipsæt blev bygget til effektivitet.

De sammensatte resultater fra AnTuTu 8 viser forskellen i ydeevne over Snapdragon 670 og MediaTek Helio P65. En mindre åbning udskilles den SD730 fra SD765G. En forskel i ydelse kan være mærkbar mellem 670 og 730, men vi taler små fraktioner sekunder.

Antutu

Hvad med GPU performance? Den Adreno 618 pumpes ud 30 fps i de mindst intensive GFX 3. Manhattan test. 16fps blev opnået i det mest intensive GFX test. Ikke stjernernes, men det bør ikke stoppe dig fra at spille et spil på 4a. Alle spil har software optimeringer til almindelig glathed med nogle af skorpen skåret fra.

Vigtig

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvis din Windows 10 PC har en netværksforbindelse, kan du dele den med op til otte enheder i nærheden ved hjælp af mobilt hotspot funktionen.

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Bemærk Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med overvågede oplevelser på YouTube. Få flere her. Du kan tilslutte din

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Nye teknologier gør det lettere at dele indhold fra din telefon til dit tv

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Dette indlæg vil vise dig, hvordan du tilslutter Android til pc uden netværk og USB ved hjælp af en enkel metode.

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Denne tutorial handler om hvordan du kan tilslutte Android eller iOS Mobil til TV trådløst til Cast videoer og fotos. Vi vil gøre vores bedste, så du

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Android-telefoner og tablet kan forbinde til fjernsyn trådløst. Find ud af, hvordan skærmen spejler på Android, giver dig mulighed for at se dine apps på den store skærm.

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Bedste måder til skærm, der spejler Android, hvordan du forbinder din Android-telefon til et tv med USB, tv-kabel, HDMI-kabel eller Bluetooth.

Sådan tilsluttes min Android-telefon til LED-tv ved hjælp af et USB-kabel VisiHow

Sådan tilsluttes min Android-telefon til LED-tv ved hjælp af et USB-kabel VisiHow

Hvis du har brug for mere plads på din Android TV, kan du fjerne nogle af dine apps og spil. Du kan også tilslutte et USB-drev. Bemærk T

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Køb Apple Smart Keyboard til iPad 10. Inch 8. Gen engelsk, Sort fra shopkees til den bedste pris

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.