Opdatering ironisk gør Pixel 6 serie Magic Eraser forsvinde fix kommer siger Google

Google Pixel 6 anmeldelser

Interface handlinger er lidt anderledes at android 11 så ingen tilbage pil eller ikoner på bunden, det tager lidt at finde ud af bagsiden knalde at gå tilbage og den halve knalde op for at skifte mellem åbne apps, er dette også hvordan man tætte apps. Mine apps og alle Android data er kopieret over og synes at synkronisere bedre end min tidligere Android-telefon.

Kameraet er strålende, virkelig god sjov til brug og nok pro indstillinger til at holde de fleste spirende fotografer glad. Alt 20mp op du kan forstørre til A1 størrelse, så du kan bruge dette kamera for mange situation.

Ja, hvis du er ny til pixel, du bliver nødt til at vænne sig til interfacet, men det er ganske intuitivt, hvis du ikke kan finde ud af det "Google" det og du får flere YouTube-videoer og skrevet instruktioner om, hvordan at gøre, hvad du har brug for.

Det ser fantastisk selvom jeg fik cremefarvet én, jeg vil indrømme, jeg faktisk ikke varsel hvilken farve jeg havde bestilt, UPS, men var glædeligt overrasket. Det er meget klassiske ikke alt for feminin, at fyre ikke vil lide det. Plus vi alle nok få en sag, og det vil tage nogen farve gel sagen.

Det er virkelig glat glas. Super glat, så hvis du har håndelag problemer, du skal bruge en gel tilfælde, så du kan gribe telefonen uden det glide. Det vil glide næsten alle overflader. Det sandsynligvis på grund af. Kameraet enhed på bagsiden midler telefonen ikke sidde fladt, men det generer mig ikke. En gel tilfælde vil beskytte det og gør kameraet føler mindre pladskrævende. Skærmen, super skarp! Farverne er stor. Jeg finder det scannet fingeraftryk meget hurtigere og mere pålidelig end min gamle telefon. Ingen ansigtsgenkendelse, men som en kvinde, der til tider bærer makeup, andre gange ikke, nogle gange briller i mix, ansigtsgenkendelse var upålidelige for mig. Â Selvfølgelig jeg får en skærm beskytter, jeg foretrækker hydrogel beskyttere som jeg finder de arbejder bedre med i skærmen fingeraftrykslæser.

Google Pixel 6 halter problem kan være forårsaget af flere faktorer. Det kan være på grund af et softwareproblem, alt for mange apps kørende eller en hardware problem. For at rette dette, skal du udføre en række fejlfindingstrin.

Google Pixel 6 er en en af ​​de nyeste Pixel modeller til at ramme markedet i år. Dens bedst kendt for at bruge den interne Tensor chip, som forbedrer AI funktionaliteten af ​​enheden. Nogle af sine bedste funktioner omfatter en 6. tommer AMOLED skærm beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus, Google Tensor chipset, og et 4614 mAh batteri bare for at nævne et par stykker.

Hvorfor er min pixel telefon kører langsomt og frysning?

Et af de problemer med ydeevnen, at brugerne kan opleve med Pixel 6 er, når det halter, når du bruger den. Du kan opleve enheden stoppe for en stund, før du udfører en handling, eller du måske bemærke, at navigere dens menu er en træg proces.

Løsning: Luk alle kørende apps på din pixel

Når alt for mange apps kører på samme tid på din Pixel telefon det vil resultere i hive forbrug processor samt spise en masse RAM. Denne resultater i telefonen langsommere lidt som den forsøger at behandle anmodningerne fra de forskellige apps. En anden virkning af dette er, at du vil bemærke, at din telefon batteriets levetid vil dræne meget hurtigere.

Løsning: Udfør en soft reset på din pixel

Genstart af Pixel 6 vil opdatere sit styresystem samt tæt alle kørende apps og processer. Enheden RAM vil også blive ryddet af midlertidige data, der muliggør telefonen til at køre problemfrit.

Løsning: starte pixel i fejlsikret tilstand

Her er en lille hemmelighed, men: For som exceptionel af en Android erfaring som Pixel 6 giver dig nogle af telefonens mest formskiftende supermagt s kræver lidt teensy af lokke til at afdække . Uanset om det er at justere et par skjulte og ikke-at-all-indlysende indstillinger eller tilføje en off-the-slået-stien app i mix for at bringe ud en funktion fulde potentiale, en lille smule af små skridt kan gøre en outsized forskel i optimering din blændende nye Google-enhed og gøre det så stærkt som kan være.

Hvad gør man hvis din Google Pixel 6 Holder efterslæb

Følg disse seks trin, så skrue op for Pixel varmen endnu mere ved at tilmelde dig min Pixel Academy e-kursus. Det er en syv-dages email eventyr, der lærer dig tonsvis af tidsbesparende pixelhemmeligheder, og det er helt gratis for mine foretrukne Android-politiområder.

Pixel Trick #: Tap-Tap Challenge

Pixel 6 introducerede en nifty ny mulighed, hvor du simpelthen kan trykke på bagsiden af ​​din telefon og få det til at udføre en række forskellige handlinger for dig â € "tager et screenshot, spiller eller pauser medier, selv gør dig til en dynamisk goulash.

Pixel Trick #: Hurtighåndtaget roligt ned

Hvis du sagde "Summon nogle Goulash", "Jeg elsker dig. Men hvis du sagde "Stil din telefon", har du faktisk fået det alvorlige korrekte svar â € ", og du har identificeret nysgerrigt Glarings udeladelse i Pixel's Fast-Tap-system.

For alle de ting, som telefonens hurtige tryksystem kan gøre, kan det for en del mærkelig grund ikke sætte din telefon i en stille tilstand. Det er især vexing på pixel 6, da enheden også mangler mulighed for at trykke på dine strøm- og lydstyrkeknapper sammen for at slå lyden på den måde, du kunne på alle tidligere pixels.

Der er dog en nem løsning for dette, og når du ved, hvordan du bruger det, vil du spekulere på, hvordan du nogensinde har levet uden det. Den magiske, som jeg for nylig blev afsløret i min Android Intelligence-kolonne, kommer fra en simpel lille app, der hedder Mute. Installer det, åbn det en gang, og giv det tilladelse til at ændre dine systemindstillinger. Derefter:

Pixel Trick #: Knappen rod untangling

Men jeg mener, c'mon. Der er en grænse for, hvor meget der er for meget. Der er en linje. Og dreje lange tryk på pixel 6's strømknap til en dedikeret assistent-indkallingsfunktion â € "og derefter kræve, at du trykker på POWER- og VOLUME-UP-knapperne sammen for at komme til din telefons power-menu som et resultat â €" er krydser den linje. Det går et skridt for langt.

Den gode nyhed er, at pixel 6's birdbrained adfærd i dette område er let at fortryde. Men du vil gerne være sikker på at tage to fulde skridt til at gøre det â € "først for at tænde telefonens strømknap tilbage i en tænd / sluk-knap. Og for det andet for at genoprette genvejen ekstremt begravet på skærmen til adgang til assistent, der var til stede i pixels forbi.

Nu, næste gang du har brug for assistent, er alt, hvad du skal gøre, skubber fingeren opad ved en diagonal fra en af ​​dine skærmens nederste hjørner. Og næste gang du vil slukke for din telefon eller genstarte den, kan du bare trykke og holde tænd / sluk-knappen nede. Ligesom enhver sund, ville vagt normal person forvente.

Pixel Trick #: No-Fuss Hush sætninger

Taler om at tale til assistent, pixel 6 har en kølig ny mulighed, der giver dig mulighed for at få din yndlings virtuelle genie til at låne en hjælpende hånd uden at skulle sige alt, hvad "hej Google" Mumbo Jumbo. Men â € "Yep, du gættede det - det er op til dig at indse det eksisterer og derefter finde og aktivere det.

Pixel Trick #: Super-ringen Superpower

Med en klemme af omhyggelig planlægning kan du dog vende den akavede skærm afgrunden til en værdifuld kilde til a-takle info. Hemmeligheden ligger inden for en app kaldet Aodnotify, som er gratis med en valgfri $ 5 opgradering til avancerede indstillinger.

Installer den søn af en goofus, ild det op og gør din vej gennem sin oprindelige installationsproces. Når du kommer til hovedskærmen, skal du aktivere skifterne ved siden af ​​"Notifikationer" og "meddelelseslys."

Vær standard, swiping til venstre fra startskærmen på din Google Pixel 6 eller Google Pixel 6 Pro åbner Google-appen. På forsiden viser denne applikation nyheder, der måske ikke appellerer til dine præferencer. For ikke at nævne, at det vil bruge båndbredde fra dine mobile data.

Hvis kontakten ved siden af ​​denne indstilling er indstillet til højre, indikerer den, at Google App Swipe venstre genvej er aktiveret. For at slukke for det, skal du blot vælge denne indstilling for at flytte kontakten til venstre side.

Kan du slette Google App på Pixel eller Pixel Pro?

1. Åbn indstillingsapp. Du kan gøre det ved at skubbe opad fra et tomt rum på startskærmen for at få en liste over installerede apps på din smartphone. Dernæst skal du trykke på Indstillinger-appen.

Google har været i smartphone-forretningen lang nok til at producere seks generationer af pixelphones. De har alle været god værdi og anstændige telefoner, men med pixel 6 synes Google fuldt fokus på at forsøge at skabe en virkelig stor telefon, snarere end at være tilfreds med at spille catchup med Apple og Samsung.

Design: Head-drejning

Denne telefon skal modstå de fleste ridser, men pas på falder. Forsiden og bagsiden af ​​telefonen er dækket af en kemisk styrket glas kendt som gorilla glas, med det hårdeste glas placeres på forsiden. Det er glat at holde og kan glide sig fra et bord, hvis du ikke er forsigtig.

Bortset fra at skabe plads til kameraerne, tilbyder kameraet også et godt sted at hvile din finger, hvilket hjælper med at holde telefonen på plads og gøre det mindre sandsynligt, at du vil slippe det. Faktisk er bumpen så stor, jeg kunne hænge telefonen fra tegn ved hjælp af bare bumpen.

Google hævder også, at telefonen har en IP68 rating for støv og vandmodstand, en industristandard måling, hvilket betyder, at den kan overleve i op til 1. meter rent vand i tredive minutter. Salt og Kemikalier kan stadig påvirke telefonen, så det vil overleve i regnen, men ikke så godt i havet eller poolen.

Performance: Hurtig, med nogle hikke

På præstationsenden holder denne telefon sig mod konkurrencen. Gaming er virkelig glat, og jeg fandt det løb call of duty mobile fejlfrit, selvom jeg løb ind i et judderproblem med et par apps.

imdb og Amazon begge oplevede ganske lidt lag, når du ruller. Dette Manifested selv kun en gang i min testperiode, og det er svært at fortælle, om dette var et problem med appen, processoren, Android 12 eller en kombination af de tre. Adfærd har ikke gentaget sig selv, så det er også muligt, det var en fluke, men det er bestemt noget at være opmærksom på.

Tilslutning: Solid overalt

Jeg brugte pixel 6 på T-Mobile i Chicago, Washington, D., og landdistrikterne Virginia, der kører gamut af tilslutning. Til tider i landskabet Landskabet og i Mountains mistede telefonen sit signal helt, hvilket ikke er ualmindeligt for området.

Til sammenligning har jeg også båret en iPhone 13, der kører på T-Mobile's netværk. Pixel 6 havde marginalt bedre tilslutning end iPhone, men der var tidspunkter, at en telefon havde et signal, og den anden ikke og vice versa.

Display: Glat, som smør

Farver pop på denne skærm, og det er meget læseligt, selv i stærkt sollys. Tekst er skarp, skarp og let at læse. Du får også gode synsvinkler med lille farveændring, når du ser på telefonskærmen fra siden. Det er lige deroppe med andre flagskibstelefoner som iPhone 13.

Vigtig

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

I denne video im gonna vise dig, hvordan du tilslutter din iPhone eller iPad til dit TV, så du kan se Youtube, Netflix, vise billeder og videoklip, og også spille mobil ...

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Apple lancerer sin nyeste iPhone 7 og iPhone 7 plus for nylig. Selvom Apple gør sit mobile operativsystem iOS udelukkende til sin hardware og Microsoft gør Windows til computer, de to selskaber gør det nemt at tilslutte en iPhone 7plus til en Windows 10 PC. Sådan Slut iPhone 7plus til Windows 10 Installer iTunes

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvis din Windows 10 PC har en netværksforbindelse, kan du dele den med op til otte enheder i nærheden ved hjælp af mobilt hotspot funktionen.

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Bemærk Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med overvågede oplevelser på YouTube. Få flere her. Du kan tilslutte din

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Sådan tilslutter du en smartphone til tv'et med et USB-kabel og displayindhold

Nye teknologier gør det lettere at dele indhold fra din telefon til dit tv

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Fantastisk måde at forbinde Android til PC Mac Windows

Dette indlæg vil vise dig, hvordan du tilslutter Android til pc uden netværk og USB ved hjælp af en enkel metode.

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Sådan Cast til TV trådløst fra Android eller iOS smartphone Smartprix

Denne tutorial handler om hvordan du kan tilslutte Android eller iOS Mobil til TV trådløst til Cast videoer og fotos. Vi vil gøre vores bedste, så du

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Android-telefoner og tablet kan forbinde til fjernsyn trådløst. Find ud af, hvordan skærmen spejler på Android, giver dig mulighed for at se dine apps på den store skærm.

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Bedste måder til skærm, der spejler Android, hvordan du forbinder din Android-telefon til et tv med USB, tv-kabel, HDMI-kabel eller Bluetooth.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.