Hvilken størrelse Galaxy Watch 3 skal du købe 41mm eller 45mm

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Den største og sejeste af Samsungs nyeste og bedste SmartWatch er den helt rigtige størrelse til større håndled. Det kommer i lidt større end den populære Galaxy Watch Active 2. Det packs i et væld af nye fitness, sundhed og livsstil funktioner i flere finish og farver.

Pros.

Hvis du har et mindre håndled eller er sat ud af voluminøse ure, så er dette et perfekt kompromis størrelse for dig. Du får stadig en imponerende 1. -inch SUPER AMOLED-skærm, samt alle funktioner tilgængelige på større model. De eneste ulemper er lidt kortere batterilevetid og mangler af en titan mulighed.

Pros.

Det har været næsten to år siden den oprindelige Samsung Galaxy Watch debuterede. I den periode, har det været en af ​​de bedste Android-smartwatches og en af ​​de bedste Samsung smartwatches derude. Det ser ventetiden var det værd, men som Samsung var i stand til at skrumpe sagerne lidt samtidig bibeholde de skærmstørrelser, tilføje nogle spændende nye farver og software optimeringer og indbygget avanceret fitness sporing og sove overvågning. Endnu en gang, får vi to forskellige størrelser, så der Samsung Galaxy Watch 3 er bedre for dig, at 41mm eller 45mm?

Samsung Galaxy ur mm eller mm Har størrelsen betydning her?

Forskellen mellem 41mm og 45mm kan ikke virke som så meget indtil du billede hver vagt på dit håndled. Hvis du har en større håndled som jeg gør, kan 41mm ser barnlig. Hvis du prydede med en mindre håndled, kan 45mm ser clownish. Forskellene er ikke bare ned til udseende; der er også urets vægt, Husmaterialet, og batteriets levetid til at overveje.

Som du kan se, den 45mm version kommer i to forskellige finish: rustfrit stål og titanium, og på grund af sin størrelse og materiale makeup, det vejer mere end 41mm versionen. Mærkeligt nok, 45mm rustfrit stål ur vejer fire og et halvt gram mere end 41mm versionen, men den 45mm titanium ur er faktisk den letteste af de varianter.

På grund af sin større kabinet, bør det ikke være nogen overraskelse, at 45mm Uret har en større batteri end 41mm version, men du kan blive overrasket over at erfare, at det er næsten 100mAh større! Samsung siger, at Watch 3 har en batterilevetid på op til to dage eller mere, men dette varierer baseret på urets størrelse. I betragtning af, at Galaxy Watch Active 2 holder op til to dage, jeg havde satsning, at 41mm version er tæt på to-dages-mærket, mens 45mm versionen kan skubbe ud over 48 timer under de rette omstændigheder.

Bottom line hvilken størrelse du bør vælge

Uanset hvilken størrelse Galaxy Watch 3 du vælger, er du nødt til at være at få, hvad der er nok den bedste SmartWatch til Android-brugere lige nu. Det har alle de smarte funktioner, du ønsker, med forbedrede løb, søvn, og sikkerhedsforanstaltninger bygget ret i. Dette ur virker endda med iOS, hvis du tilfældigvis hyppige, at lejren så godt. I sidste ende, Samsung Watch 3 er den næste generation af SmartWatch du har ledt efter.

Stor og fed

Den 45mm Samsung Galaxy Watch 3 bringer alt ønskede i en Android SmartWatch. To-dag plus batterilevetid, rustfrit stål og titanium finish, og øget fitness, søvn, og sikkerhedsfunktioner vrimler i denne bærbare.

En tinier ur

Hvis du vælger den 41mm Samsung Galaxy Watch 3, du kommer ikke til at gå glip af nogen af ​​de klokker og fløjter af dens større søskende. Selvfølgelig, at batteriet er en smule mindre, og der er ingen titanium version, men hvis du kan komme forbi dem mangler , du har fået dig en fremragende SmartWatch.

disse er de bedste google pixel pro skærm beskyttere til din telefon

Registreret kontor: Manak Affaldshåndtering Pvt Ltd. | Mez & 1. sal, A-83, Okhla Industrial Area, Okhla Phase II, New Delhi-110020, Indien | CIN: U27205DL2022PTC190441MANAK Affaldshåndtering Pvt Ltd. er ISO 27001 Compliance Certified. Navn på den person, der kan kontaktes i tilfælde af eventuelle forespørgsler eller klager: Manoj Kumar ** Alle produktnavne, logoer, og mærker tilhører deres respektive ejere. Alle firma, produkt- og servicenavne, der anvendes på denne hjemmeside, er kun til identifikationsformål. Brug af disse navne, logoer og mærker indebærer ikke godkendelse.

alternativer til Samsung Galaxy ur mm Sort

Oprettelse af en bedre verden â € ”den ubeskedne vision, som har drevet Samsung siden dens starten i 1938. modet til at investere i udvikling af nye teknologier er typisk for det selskab, som det fremgår af en række visionære løsninger. I øjeblikket er Samsung er den største gruppe af virksomheder i Sydkorea og den tredje verdens største konglomerat af omsætningen.

Samsung forbrugerne forbinder mærket med høj kvalitet forbrugerelektronik. Det er kendt for sin Galaxy-serie, en af ​​de bedste og mest eftertragtede mobiltelefoner i sin klasse. Man skal også nævne Samsung-tv'er, hvor der længe har været på forkant inden for teknologi og kvalitet. Kompetencen i selskabet er meget bredere. Den er aktiv i maskiner og tung industri, kemikalier , byggeri, detailhandel og finansielle tjenesteydelser.

Denne formular bruges kun til evaluere oplysningerne i beskrivelsen ovenfor. f du har spørgsmål om vores produkter, serviceydelser, transport eller anden anmodning, bedes du kontakte vores kundeservice.

Chcete doruÄ det zbožà gøre ÄŒeska? Prohlà © DNA> te si Samsung Galaxy Watch 3 45mm Ä ERNA ©. hcete doruÄ IA ¥ Tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Watch3 45 mm A ierne. ür Versand nach Deutschland, Besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 3 45mm Schwarz. ür Versand nach Ã-sterreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 3 45mm Schwarz. eller forsendelse til Det Forenede Kongerige besøge denne side Samsung Galaxy Watch3 45mm Sort. agyarországra törtà © na ’kiszállÃtásà © rt tekintse meg ezt en Terma © koldalt: Samsung Galaxy Watch3 45mm, fekete. ouhaitez-vous livrer des produits à la France? Examinez Samsung Galaxy Watch 3 45mm noire.

Tilbehør

Denne SmartWatch er let og har en robust krop, der er lavet af rustfrit stål. Desuden uret er yderst behagelige at have på og er vandtæt, da den vejer af uret er omkring 48 gram.

Samsung SmartWatch motiverer også mulighed for at være egnet. Du kan holde styr på din fysiske aktiviteter trin, sleep_quality, hours_slept, active_minutes, heart_rate. Endvidere SmartWatch kører på en Android v5. , IOS operativsystem. Du kan også synkronisere uret med din Android eller iOS-enhed for at modtage meddelelser om alarm_clock, goal_setting, påmindelser, social_integration.

Klassisk og førsteklasses design med roterende falsen

Den 45mm Galaxy Watch 3 har en umiskendelig dial. Denne slanke design, fås i de fantastiske farver Mystic Black og Mystic Silver, er skitseret på en unik roterende falsen, der giver uret et blændende udseende 24 timer i døgnet. Faktisk er det den eneste SmartWatch med en præcision roterende falsen til browsing applikationer.

En større, lettere og tyndere skærm

. Formet af en subtil roterende falsen, visning og fokusere på det, der betyder noget er lettere end nogensinde takket være det store 1. "skærm Galaxy Watch3 er tyndere og mindre, og 16% lettere, med et sofistikeret look, der er ideel til dine håndled takket være det kompakte design

. Overlegen kvalitet selv på remmen

Galaxy Watch3 fantastiske Designa er kronet med en top kvalitet ægte læder rem. Dens alderen læder giver det et naturligt look. Når du tænder det over du vil opdage en forstærket læder overflade, der beskytter remmen i at falme.

Men du kan erstatte sin 22 mm rem at tilpasse den til forskellige situationer. I vores katalog finder du et bredt udvalg af kompatible stropper, samt i de relaterede artikler i dette produkt.

Outstanding skønhed, enestående intelligens

Komplet unikke udseendet af din Galaxy Watch3 med et stort udvalg af urskiver at vælge imellem, alle matcher det slanke design af uret. Opret din egen kombination af mere end 40 muligheder og få den information du behøver et overblik mens nemt at få adgang til dine foretrukne apps.

overvågning Blodtryk

Styr din blodtryk gennem Samsung Health Monitor program uanset hvor du er. Før du bruger denne funktion for første gang, bare kalibrere det med et blodtryksapparat, og derefter de smarte sensorer vil måle dit blodtryk gennem en analyse af dine puls bølger. På denne måde kan du nemt tjekke dit blodtryk hver dag for at spore tendenser og få rapporter direkte på din telefon.

Følg din puls med EKG monitorering

Udforsk uden frygt. Galaxy Watch3 registrerer automatisk, hvis du falder takket være dens optimeret accelerometer og det sender en nød besked til din nødsituation kontakt angiver din placering.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung Galaxy Watch4 og Watch4 Classic lanceret med Wear OS og 5 nm chipsæt

Samsung udvidet sin bærbare lineup med lanceringen af ​​Galaxy Watch 4 og Galaxy 4 Classic på sit Galaxy Unpacked event 2021. Det vigtigste fokus i t

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb Galaxy Watch4 LTE 44mm Sølv Benytte de tilbud, gavner komplette features af dette produkt. Hør mere om pris at finde de bedste Ure til dig på Samsung Indien.

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth 46mm Black R6899. 0 smarte ure PriceCheck SA

Reach for en sundere dig i Galaxy Watch4 med et nyt OS, med fitnesssporing, kropssammensætning, blodtryk, EKG, trinstælling og mere

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Thom Browne Edition Galaxy Watch 4 Classic Price and Release Dato

Indtil nu vidste vi ikke, hvornår Galaxy Watch 4 Classic ville få Thom Browne Edition og havde ingen oplysninger om prisfastsættelsen.

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs 4 Classic Forskelle i forhold

Samsung Galaxy Watch 4 vs Galaxy Watch 4 Classic Hvilken skal du købe Heres hvad du bør vide om forskellene i pris og design.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Samsung Galaxy Watch 4 Classic gennemgang

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch 4 på Rs 3.000 Off On Amazon Sale Times of India

Samsung Galaxy Watch Active 4 forventes at tilbyde en cirkulær skærm, slankere kanter, og 40 mm og 44 mm størrelse varianter.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm BT Silver SMR880nzsaxaa Walmart. om

I morgen Køb Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm Bt Silver SMR880nzsaxaa på Walmart. om

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Samsung Galaxy Watch 4, se 4 klassiske, knopper 2 for at gå på prebookings i Indien i denne uge

Den nye Samsung Galaxy Watch 4 er en begrænset hardwareopgradering, men dens software er en stor aftale.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.