1686 produkter fundet for SIM-bakke til iPhone 7

iPhone 7 SIM-kortbakke Black Tech2Com NY ACCACH REMANUFARCURED

Dagens # iPhone7 Fejlfinding Page omhandler nogle netværks- og forbindelsesproblemer som det berygtede intet serviceproblem. Dette problem kan skyldes en række faktorer, så en iPhone, der viser, at det kan have en helt anden grund fra en anden identisk iPhone et andet sted. Dagens fejlfinding Episode dækker alle mulige løsninger, som en slutbruger kan prøve. Hvis du har dette problem i din iPhone, skal du fortsætte med at læse dette indlæg.

Løsning: Hej Greg. Når det kommer til intet serviceproblem på iPhones, er der normalt ingen universel løsning. Nogle kan skyldes en unik fejl i berørte enheder, mens andre kan være netværksrelaterede. Der er også andre enheder med dårlig hardware, der resulterer i, at de ikke er i stand til at registrere til ethvert netværk. For at få fejlfinding af dit problem og for at hjælpe andre, der kan være i en lignende situation, dækker godt alle de gældende trin nedenfor.

Den generelle tommelfingerregel, når det kommer til at bestemme god netværksdækning, er ved at kontrollere netværksstyrken eller signalstængerne. Hvis din iPhone ikke viser signalstængerne på et sted, men fungerer en i en anden, er du sandsynligvis i et dårligt overdækket område. Prøv at flytte ud i det åbne og se om det vil forbedre netværksdækningen. Hvis du har en lignende kompatibel iPhone ved hjælp af det samme netværk, skal du prøve at kontrollere signalstyrken og se, om der er en uoverensstemmelse . Hvis den anden iPhone har god signaldækning, mens den første ikke gør det, er problemet sandsynligvis telefonrelateret. Fortsæt med resten af ​​fejlfinding nedenfor for at rette den.

Genstart er en god måde at sparke enhver fejlfinding, og dit problem er ingen undtagelse. Genstart Rydder din iPhones-hukommelse, og hvis en fejl forårsager, at netværksindstillinger bliver problematiske, kan dette trin rette det. At genstarte er let; Bare følg disse trin:

Et af de ofte ignorerede vedligeholdelsesstrin for at sikre, at en iPhone fungerer korrekt, installerer IOS-opdateringer. For mange gennemsnitlige brugere er opdateringer køretøjer til nye kosmetiske ændringer. Faktisk er det kun et af resultaterne af installation af opdateringer. Den anden vigtige ting opdaterer nogle gange, er at bringe patches eller løsninger til at opdagede sårbarheder eller fejl. Normalt indstilles iPhone-enheder til automatisk at downloade opdateringer og informere dig om, at de nu kan installeres. For at se, om der er en afventer opdatering, kan du endnu ikke installeres, kan du gå til Indstillinger> Generelt> Om.

Nogle gange, fjerner SIM-kortet og indsætter det tilbage, at reparere netværksrelaterede problemer. Sørg for at tænde din iPhone først, før du fjerner SIM-kortet. Derefter, mens du stadig er lukket, skal du sætte SIM-kortet og tænde for telefonen igen.

Skal spørgsmålet forblive uløst på dette tidspunkt, er den næste gode ting at gøre, at nulstille netværksindstillingerne. Dette fejlfindingstrin kan løse alle mulige problemer. I det væsentlige vil nulstilling af dine iPhones-netværksindstillinger slette lagrede Wi-Fi-netværk og adgangskoder, cellulære indstillinger og VPN og APN-oplysninger. For at gøre dette trin skal du gøre nedenstående trin:

Selvom iPhone 7 nyder IP67-certificering, hvilket betyder at det kan komme væk med lejlighedsvise vandstænk, er denne beskyttelse ikke absolut. Nano-teknologien, der forsegler telefonen, kan slides af eller blive kompromitteret, især hvis telefonen er blevet droppet eller fysisk påvirket. Vand eller fugt kan sive indeni uden din viden, der forårsager alle mulige problemer. Hvis din iPhone blev våd, før den begyndte at handle op og ikke vise noget serviceproblem, skal vandskader være skylden. Desværre dækker Apple ikke beskadigede iPhones, så selvom det stadig er under garanti, vil du sandsynligvis betale for reparationen.

Hvis alle fejlfindingstrinnerne ovenfor ikke vil fungere overhovedet, lad din transportør vide om problemet, så de kan kigge på din konto for at se, om der er noget galt. Theres en chance Problemet er konto-relateret og har intet at gøre med din telefon. Nogle gange kan luftfartsselskaber forudse ingen serviceproblemer på grund af netværk idiosyncrasies Så de kan muligvis hjælpe dig ved at indtaste nogle koder.

Apple har for nylig indrømmet, at nogle iPhone 7-enheder, der blev afsendt mellem september 2022 og 2022. februar, kan støde på intet serviceproblem på grund af en dårlig komponent. For at se, om din enhed er en af ​​dem, skal du besøge dette link og følge Apples anvisninger.

Hvis din iPhone 7 ikke er blandt dem med fremstillingsdefekt, er det muligt at have en ukendt hardwarefejl. For at rette det, du har brug for at lade Apple kontrollere enheden fysisk, så de kan enten reparere eller udskifte det.

Problem: iphone plejer aktivere med succes i et netværk

Løsning: Hej Andrea. Det bedste, du kan gøre lige nu er at kontakte din udbyder og spørge dem, hvis den nuværende telefon model, du har, er foreneligt med deres system. Hvis du har en GSM-enhed og din nuværende netværk bruger GSM-teknologi, din telefon hardware er mest sandsynligt kompatible. Der kan imidlertid stadig være andre faktorer, der forhindrer det i at blive aktiveret. Kun din udbyder kan levere klarer krav så venligt tale med dem. Sørg for at du har de vigtige oplysninger, de kan have brug for fra dig ligesom telefonen model, serienummer, IMEI-nummer, osv

Problem: iphone holder siger søgning eller ingen service, når du bruger et andet SIM-kort

Løsning: Hej Murat. Hvis du har CDMA telefon, og du er i et CDMA-netværk ligesom US Cellular, telefonen skal omprogrammeres, før det kan bruge netværket. Indsættelse af et nyt SIM-kort plejer at gøre det, fordi det SIM-kort, kun er begrænset til så du kan bruge 4G / LTE. Telefonerne koder skal ændres for at registrere det med din nuværende netværk.

CDMA telefoner er i modsætning til GSM-telefoner i denne henseende. I en GSM-telefon, alt hvad du skal gøre, så længe dets netværk ulåst og ikke sortlistet , er at indsætte SIM-kortet. Vi ved ikke nok om detaljerne på telefonen selv, så vi kan forveksles. Sørg for, at du taler med din transportører teknisk support team, så de kan identificere årsagen til, at det ikke gør det muligt at bruge deres netværk.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Produktets leveringstid afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og forsendelsesmetoden valgt på tidspunktet for kassen. I de fleste tilfælde, når en ordre er modtaget, sendes den til vores bestillingsafdeling og er afsluttet inden for den viste tid, mens ordren gøres.

Kunde anmeldelser

Du ved, at lille stykke plastik, som du trækker ud fra bakken på højre side af din iPhone? Thats SIM-kortet, AKA, Subscriber Identity Module, et chipkort inde fleste mobiltelefoner, der kommunikerer med din udbyder. iPhones bruge en nano SIM-kort. Nano simpelthen beskriver størrelsen af ​​SIM-kortet i din iPhone. SIM-kortet bærer et identifikationsnummer, der er dit alene, og lagrer personlige data, som også er, eller burde være, din alene. SIM-kort giver dig mulighed for at flytte mellem telefoner og samtidig holde dit telefonnummer og data planer.

For at fjerne SIM-kortet fra din iPhone og nyere modeller, skal du følge disse enkle instruktioner:

Som du kan se, iPhone SIM-kort fjernelse isnt svært, men det er vigtigt, at du er blid og ekstra forsigtig, mens du forsøger det. Husk, at din personlige data er et af dine vigtigste aktiver, så altid beskytte det, og altid fjerne SIM-kortet, når du overgangen til en ny telefon. Også, nu hvor du ved, hvordan du fjerner SIM-kortet fra iPhones, dele denne guldklump med dine venner, så de er i know.

fjerner jeg iphone sim-kort anderledes end andre iPhone-modeller?

Nej, du kan følge de samme trin ovenfor for at fjerne SIM-kortet for alle iPhone-modeller. Alle iPhones udnytte nano-SIM-kort størrelse og har SIM-kortet i en lignende placering til iPhone 5, på højre kanten af ​​din iPhone. Der er mange spørgsmål om at fjerne iPhone 5 SIM-kort, fordi det var Æbler første ultra-slankt design, men du stadig følge samme procedure for at fjerne SIM-kortet fra en iPhone 5, som du ville til at fjerne SIM-kortet fra enhver anden iPhone-model .

Når du er klar til at handle i eller genbruge din iPhone, Gazelle er klar til at hjælpe dig. Du vil ikke tro, hvor nemt det er at få hurtige kontanter i dine lommer. Dens hvorfor mere end to millioner kunder har henvendt sig til Gazelle at genbruge deres brugte iPhones og andre enheder. Så dont forsinkelse - finde ud af i dag, hvor meget din iPhone er værd!

Alle versioner

Det er med vidt at acceptere store klageudskiftninger til originale dele, som holder en ret balance mellem pris og kvalitet. Det har bæredygtig leverer kæde i Kina, og alle komponenter i skærmen er kopikvalitet. Typisk LCD-skærmen er fra flere forskellige fabrikker , den mest populære 4 på kinesiske marked er JK, AUO, Longteng, og ShenChao. Ved at sammenligne lysstyrken og skarpheden af ​​LCD, fandt vi JK er den bedste kvalitet blandt dem, og den næstbedste er AUO. Ingen tvivl om, at de andre komponenter på skærmen er alle.

Det er uden tvivl, det er rive ned fra brugt iPhone med alle de dele 100% originale og fungerer perfekt ligesom en original ny skærm, det har, hvad den oprindelige nye skærm har. Den eneste klage over denne kvalitet er, at nogle af skærmene er med 1 eller 2 ridser, men stadig være velkomne af vores kritiske kunder, der kræver god kvalitet.

Det er 100% originalt fra Apple-autoriseret Fabrikker som Toshiba, Sharp og LG. Vi får denne form for skærm fra første niveau forhandler. Skærmbilledet på skærmen er oleofobisk overtrukket, hvilket forhindrer fra fingeraftryk, når du bruger din iPhone. Og begyndende med iPhone 7G, leveres Backlight fra forskellige autoriserede fabrikker med en anden kode. Baggrundsbelysning fra Sharp har koden begynder med DKH / CON, fra Toshiba begynder med C11 / F7C / FZQ, fra LG begynder med DTP / C3F.

Den side kan ikke findes

De fleste SIM-bakke til iPhone 7 indeholder tinnede kobberledninger til nem ledningsevne. Blød, flettet nylon frakker ydersiden, hvilket gør hver enkelt fleksibel og let at bøje uden at bære ud eller bryde. Nogle er kompatible med iOS-enheder, mens andre er designet til brug sammen med Android. Visse SIM-bakke til iPhone 7 er endda i stand til at tilslutte begge typer. Lavet med USB 2. Stik, mange mærker er velegnede til forbindelse med de fleste computere og AC-adaptere.

Butik til SIM-bakke til iPhone 7 på Alibaba. om at finde forskellige leverandører, der opfylder CE eller RoHS standarder for at sikre brugersikkerhed. Mange forskellige farver er tilgængelige, hvilket gør det nemt at oprette forskellige brugerdefinerede stilarter. Vælg en længde, der er ideel til den ønskede elektronik. Nyd styrke og holdbarhed, der gør det muligt for brugerne at holde de samme stik i lang tid uden behov for hyppige udskiftninger.

Få SIM-bakke til iPhone 7 fra producenter på Alibaba. om for at få kvalitetsudstyr, der vil forblive komfortabelt inden for et budget. En bred vifte af funktioner kan vælges for at få det perfekte batch. Gennemse SIM-bakke til iPhone 7 og få mere bekvemmelighed til hverdagens aktiviteter hjemme eller når du arbejder i et kontormiljø.

Vigtig

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Black Friday Apple Deals Find en ny iPhone eller et par AirPods til deres laveste prispriser

Butikker og Online RetailersLike Best Buy, Walmart og Amazonare tilbyder Black Friday Apple tilbud på alle mulige produkter som iPads, Airpods og MacBooks. Find din næste opgradering lige her.

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Den bedste iPhone, Android og BlackBerry apps

Dont sætter sig for de forudinstallerede apps Apple, Microsoft og Android, hold dig med. Bland det lidt op

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Fra sociale netværk til spil til vinthued fotografering, går iPhone og apps hånd i hånd. Selvom iPhone-fans konstant søger det nyeste og største af disse kompakte programmer, kommer iPhone ud af boksen med mere end 20 indbygget eller indfødte applikationer. For iPhone 5 opdaterede Apple mange ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find Gode tilbud på Apple iPhone oplader sammenlign priser Shop Online PriceCheck

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Vil du vide hvordan ny funktion, du vil se i iOS 15, sammen med udgivelsesdato iOS 15 og kompatible iPhones, så hop ret i.

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Hvis du har lyst til en forandring, så kan du altid skifte nogle af dine iPhones standard apps til interessante alternativer der er mange muligheder. Vi tager et kig på, hvad der sker, når du fjerner en indfødt app og foreslå et par kølige alternativer til din iPhones standard apps, der kan være værd at overveje.

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hej, jeg vil ændre min voicemail hilsen til standard besked, der indeholder mit navn. Jeg har en iPhone 4S. Jeg valgte den standard hilsen fra voicemail-menuen, men der læser di ...

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Hver gang jeg forsøger at oprette en brugerdefineret telefonsvarer på en iPhone 8, vender den enten tilbage til standardhilsen, efter at jeg har optaget og gemt en brugerdefineret hilsen, eller jeg får en fejl 1035. Ive også tri ...

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Medmindre der er en god grund til, at du vil have opkaldere til at modtage en intetsigende, generisk telefonsvarer, der giver lidt mere end dit telefonnummer og en tone, skal du oprette en personlig telefonsvarer på din iPhone. Æbler IOS 8 Operativsystem gør det nemt at optage og ændre en telefonsvarer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.