Mode med integritet

Asos bruger AR til at fremme og sælge friske produkter i lockdown

Andre foranstaltninger af Asos bebudet, som træder i kraft på torsdag, omfatter betalt orlov til medarbejdere, der har oplevet en graviditet tab eller undergår fertilitetsbehandling, med fem dage med løn, der er fastsat en cyklus for at sikre aftaler kan være til stede.

Selskabet sagde, at det vil give medarbejdere, der beskæftiger sig med graviditet tab, herunder aborter og aborter, at tage 10 dages orlov, med den politik, også gælder for partnerne i dem, der var drægtige og til surrogat graviditeter.

Vi er skyld lancerede disse nye politikker for at berolige alle Asosers, at de vil fortsætte med at blive støttet, personligt og økonomisk, i alle de svære tider. Var her, uanset hvad det er, og hvert skridt på vejen.

Samt abort, fertilitetsbehandling à ¢ â,¬â € œ som ikke er begrænset til et vilkårligt antal cyklusser à ¢ â,¬â € œ og overgangsalderen, bredere sundhedsspørgsmål, der kræver betalt ferie, såsom kræftbehandling og kønsskifteoperation, er også inkluderet i de politiske rammer.

Det kommer som Asos annoncerede sine etnicitet løn gap data for første gang tidligere på ugen, som viste median løn for etniske medarbejdere er nu 5.% højere end deres hvide kolleger.

De flytter ved Asos følger en erklæring fra netbank Monzo i maj, at det ville give betalt orlov til medarbejdere, der er berørt af tabet af en graviditet, efter afgang af sin tidligere administrerende direktør, Tom Blomfield.

I løbet af de sidste par år, har britiske selskab ASOS blæst op og blive en af ​​verdens mest populære online mode destinationer. Det sælger over 850 forskellige mærker, og også gør sin egen serie af overkommelige tøj og tilbehør. Men hvor etisk er ASOS privat område, og skulle du være på udkig andre steder for din online shopping fix?

Mens udsigten til billige og søde mode leveret til døren er spændende, de lave prisskilte ofte dementere de reelle omkostninger ved fast fashion: tvivlsomme arbejdsmarkedspolitikker og produktionsprocesser, som er skadelige for miljøet. Så lad os tage et kig på virkningen af ​​ASOS om mennesker, planeten og dyr.

Miljømæssig påvirkning

Vi bedømt ASOSs miljøpåvirkning ikke godt nok. Mærket har givet et offentligt tilsagn og har sat en intensitet mål at være en netto selskab nul-emissioner i 2030, men der er ingen beviser det har sat et absolut mål. Den ASOS mærke bruger nogle miljøvenlige materialer i sin beklædning, men der er ingen beviser det minimerer tekstil affald ved fremstilling sine produkter. Ud over dette, fandt vi ingen beviser ASOS redskaber reduktionstiltag vand i det meste af sin forsyningskæde.

I 2022, ASOS indført en samling kaldet Ansvarlig Edita ¢ â,¬â € et udvalg af tøj, tilbehør og skønhedssalon produkter, der markedsføres til en lavere miljøbelastning. Asos private label tøj omfatter omkring en fjerdedel af denne samling med stykker lavet i forbindelse med messen arbejdskraft partnere i Kenya, og nogle mindre indvirkning stoffer som Tencel.

Det er bestemt ikke godt nok for sådan en stor virksomhed. Dens et tegn på at kundernes efterspørgsel efter etiske produkter er stigende, og selskabet svarer. Men denne samling kun udgør en lille procentdel af de samlede genstande fremstillet af ASOS: resten af ​​området isnt dækket af stærke politikker, der ser til at mindske virkningerne af de produktionstrin. Eco kollektioner fra store mærker er ofte tegn på greenwashing.

Arbejdskraftens vilkår

ASOS arbejdskraft bedømmelse er også ikke godt nok. Næsten ingen af ​​dets forsyningskæde er certificeret af arbejdstagerrettigheder, der sikrer arbejdstagernes sundhed og sikkerhed, der lever løn, eller andre arbejdstagerrettigheder, og den fik en score på 41-50% i Fashion Transparency Index. ASOS udgiver en detaljeret liste over leverandører i den sidste fase af produktionen og nogle oplysninger om den anden fase af produktionen, samt nogle politikker til beskyttelse leverandører og medarbejdere i sin forsyningskæde fra virkningerne af COVID-19. Mærket sandsynligvis offentliggør oplysninger om sine leverandører politikker, revisioner og oprydning processer, og kan offentliggøre nogle oplysninger om tvangsarbejde, ligestilling mellem kønnene, eller foreningsfrihed. Det mest problematiske spørgsmål er imidlertid, at vi fandt ingen beviser det sikrer betaling af en løn til at leve i sin forsyningskæde, når det helt sikkert har råd til det.

Dyrevelfærd

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Asos satser Dens en start for dyrevelfærd: den har en formel dyrevelfærd politik på linje med fem friheder, bruger ikke angora, pels, ned, eksotiske dyr hud eller hår, og kilder uld fra ikke-mulesed får. Selvom ASOS har forpligtet sig til at eliminere nogle animalske produkter af en bestemt dato, er det stadig bruge læder uden at angive kilder.

Samlet bedømmelse

Så, hvordan etisk og bæredygtig er ASOS? ASOS er bedømt Ikke godt nok samlet. Der er gjort visse fremskridt ved at gennemføre foranstaltninger til at reducere kulstofemissioner; forbud mod pels og andre dyre-baserede materialer, og tilbyder en mere bevidst samling. Men meget mere kan stadig gøres. ASOS har brug for at forbedre på alle områder for at opnå en højere score.

Bemærk, at godt ud på dig ratings overveje 100'erne af spørgsmål, og det er ikke muligt at opregne alle relevante spørgsmål i et resumé af mærker ydeevne. For mere information, se vores Hvordan vi Rate side og vores FAQ.

Så vores tage? Hvis du har fået en ASOS vane, der bare plejer give, så tjek den ansvarlige Rediger for bedre valg. Eller endnu bedre, prøv ASOS lager mærker, at vi bedømme stærkt, såsom People Tree.

Gode swaps

Afends er en Australien-baserede tøjmærke fører an i økologisk hamp mode, ved hjælp af vedvarende energi i sin forsyningskæde for at reducere sin klimabelastning. Du kan finde hele spektret i størrelserne XS-XL.

Mate etiketten

MATE Label skaber rene Essentials lavet med GOTS certificerede økologiske stoffer og skånsomme farvestoffer. Dens mål er at tilbyde kvinder overalt et rent produkt, der er lige så smuk, som den er bæredygtig. Det er stolt kvinde-grundlagt og overvejende drives af kvinder. Denne amerikanske mærke fremstiller også lokalt at reducere sin carbon footprint. Find området i inkluderende størrelser XS-3XL.

Folk træ

Bæredygtig mode pioner og leder People Tree er en stor etisk mærke og en af ​​vores favoritter. Den helt anvendelser miljøvenlige materialer og adresser arbejdskraft risici ved at vedtage Fairtrade International - små producenter Organisationer adfærdskodeks. Find de fleste produkter i UK størrelser 6 til 18.

Redaktionel note

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Over et årti siden, vi lancerede Mode med integritet. Siden da har det vejledt vores tilgang til forretning og vores bestræbelser på at være en ansvarlig virksomhed, der leverer positive fordele for mennesker og minimerer dens indvirkning på planeten.

Thats hvorfor var forfriskende vores engagement i Fashion med integritet. Som theÃ, nextÃ, stepÃ, inÃ, vores sustainabilityÃ, mission, vel være at arbejde hen imod fourÃ, 2030Ã, mål, under to søjler à ¢ â,¬â € œ Planet og People.

Asos brand værdi på verdensplan -

I 2022, brandværdi af ASOS - et online mode og kosmetik detailhandler - udgjorde 1. milliarder britiske pounds, er steget 38 procent procent i forhold til sin brandværdi anslået i 2022. ASOS var den anden hurtigst voksende UK mærke i 2022.

I Storbritannien arbejder vi med The Princes Trust og Centrepoint at bekæmpe ungdomsarbejdsløshed og hjemløshed, og med ankomst Uddannelse til fond lederskab og livsfærdighedsprogrammer, som støtter udviklingen af ​​unge ind i voksenalderen.

Kenya partnere

Jeg har oplevet en kolossal forbedring i mit liv, siden jeg blev medlem af kurset. Nu mere end nogensinde jeg ser mig selv at være i stand til at nå mine mål i livet. Jeg er taknemmelig for projektet, tak ASOS Foundation.

Indien partner

Børnene er flyttet ind og nyder den skønhed og plads i deres nye hjem. De medarbejdere, mentorer og lærere er at finde disse kreative rum virkelig inspirerende at arbejde i à ¢ â,¬â € œ tak nogensinde så meget.

E-handel tøj platforme har rapporteret blandede resultater under lockdown. Selvom mursten og mørtel konkurrenter er blevet lagt lav ved tilskoddede høje gader, har bredere økonomiske medvind dæmpet forbrugernes begejstring for online shopping.

Desuden har låsning kompliceret dag-til-dag drift af websteder som Boohoo, H & M og Asos, med leverancer nu udføres i henhold til distancering regler sociale, og lager og admin personale furloughed og spredte. Den mest grundlæggende processer, der er nødvendige for at holde strømmen af ​​nye produkter farende ud til kunderne er også blevet forstyrret à ¢ â,¬â € œ med fotografer og modeller bundet til hjemmet, er produktet skud udelukket.

Asos har fundet en løsning på det sidste problem, i det mindste. E-Commerce Fashion Retailer har vendt sig til digitalt passende modeller med nye tøj, så det kan fortsætte med at fremme nye produkter til dets publikum under låsning.

Forhandleren har simulerende fittings ved hjælp af et værktøj udviklet af en Tel Aviv AR og AI firma, Zeekit, for op til 500 produkter hver uge ved hjælp af seks rigtige modeller. ASOS havde prøvet systemet, kaldet, at se min pasform, siden sidste år for at give flere monterede billeder af beklædningsgenstande på tværs af forskellige størrelser, nedskæringer og passer, men pandemien skubbede den for at accelerere forsøget.

Mærket fortalte tromlen, at teknologien virker ved digitalt at kortlægge hvert produkt på modellen på en "realistisk måde", idet der tages hensyn til størrelsen, skåret og passet af hvert beklædningsgenstand. Det sikrer også, at produktpræsentationen forbliver som "realistisk og engagerende" som muligt, mens de understøtter social distancering ved at fjerne behovet for modeller til at komme ind i Asos Studios.

Shoppere, der ser på de pågældende produkter, vil se en typisk udseende model skud, ledsaget af en kort ansvarsfraskrivelse: På grund af social distancering er vores modeller wfh â € œâ € œ så vi troede wed play rundt med Nogle smukke cool tech og vise dig, hvad vi kan gøre. Weve Digitalt passer til dette produkt på en model for at hjælpe med at vise, hvordan det kunne se ud. Resultatet er en simulering, så pasformen ikke vil være præcis.

Tim Carey, Senior Content Manager hos Asos Studios, forklarer: Var heldige nok til at have været Eksperimentering med Zeekits AR teknologi i et stykke tid, hvilket har betydet, at vi kunne skalere denne teknologi på kort varsel.

Det er et godt redskab til os at få til vores rådighed, og hjælpe os med at droppe nye varer på stedet hver uge og give kunderne realistiske produktbilleder i en studieindstilling, samtidig med at vores modeller og medarbejderes velfærd beskyttes.

Investeringen i en sådan teknologi følger fra ASOS, der rapporterer et fald på 25% i salget i april på grund af indførelsen af ​​COVID-19-beskyttelsesforanstaltninger. Fashion-mærket advarer investorer i starten af ​​sidste måned, at forbrugernes efterspørgsel i det nuværende miljø var langt den største usikkert Ty, virksomheden stod overfor.

Chief Executive Nick BEighton fortalte aktionærer om, at Asos 'fokus for anden halvdel af året ville være Balancing passende niveauer af tilgængelighed, nyhed og valg med usikkert niveauer af niveauer af forbrugernes efterspørgsel på tværs af sine nøglemarkeder.

Ar, men gør det mode

Før det besluttede at opdele sin brug af se min pasform, havde Asos eksperimenteret med forskellige AR-løsninger i årevis, idet man tog en test, bygge og lære â € œ Tidligere integrationer omfatter en virtuel catwalk-funktion i Dens shopping app og et størrelsesværktøj kaldet Fit Assistant.

Den Fremkomst Virtual Influencer Modeller og Digital-Only Beklædningsmærker som Happy99 antyder et indblik i Asos Global Publikum af Fashion-Loving 20- Somethings er allerede fortrolig med ideen om at engagere næsten med couture.

Den proliferation af AR Digital Montering Tech på tværs af luksus og hurtige mode platforme har ikke ændret forbrugeren adfærd selvom; Indtil pandemien, mærker stadig prioriteret fotos af modeller, der bringer deres produkter til liv.

I august lancerede forhandler Asos sin stil match værktøj på udvalgte markeder. Det lader brugerne tage et billede eller uploade et billede - om det er et billede, de har taget, et skærmbillede eller noget fra et magasin - og derefter søge Asos 'produkter til tøj eller tilbehør i det pågældende billede. Så for eksempel, hvis skoene din yndlings skuespiller havde på deres nyeste røde tæppe slået din fancy, kan du tage billedet, tryk på kameraikonet i Asos App Søgelinjen, upload billedet, fokus på skoene og søgningen. App'en vil hente varer Asos sælger, der ligner det, du leder efter. Style Match har stort set begrænset til Storbritannien hidtil, men i dag gør Asos stilkamp til rådighed for alle sine 16 millioner aktive kunder på både iOS og Android.

Vigtig

Assurant Repurposes sin 100 million Mobile Device

Assurant Repurposes sin 100 million Mobile Device

Assurant Repurposes sin 100 million Mobile Device

Plunketts Health Care Industry Almanac 2008

Plunketts Health Care Industry Almanac 2008

Nationwide tilbyder forsikring, pension og investeringsprodukter, der beskytter dine mange sider. Få hjem og bilforsikring citater online eller find en lokal agent.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Enklere priser og smartere dækning, fra Google.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

2 måneder siden Jeg laver et krav på min ene plus 8 5g brudt skærm, jeg fik udskiftningen, og næste uge sendte den brudte telefon ved hjælp af boks og afsender ...

Alliant Credit Union Online Banking

Alliant Credit Union Online Banking

Aetna tilbud sygesikring, samt tand-, vision og andre planer, for at opfylde behovene hos enkeltpersoner og familier, arbejdsgivere, sundhedspersonale og forsikringsselskaber agentsbrokers. Stien til sund starter her.

Tmobileasurant nægtede forsikringskrav er jeg skruet

Tmobileasurant nægtede forsikringskrav er jeg skruet

På mandag havde jeg min telefon stjålet og gik for at bruge min troværdige forsikring, som jeg har betalt månedligt for. Da jeg ikke har en fastnet, og dette ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Fil et krav på din synlige beskyttelsesplan er tilvejebragt af Assurant.

Kan du handler i telefonen på Xfinity

Kan du handler i telefonen på Xfinity

Xfinity Mobile Protection Plan Vs AppleCare ARVURS httpsarvurs. logspot. om.

Assurant Lukker 1. 5 milliarder Salg af Global Preneed virksomhed

Assurant Lukker 1. 5 milliarder Salg af Global Preneed virksomhed

Assurant Lukker 1. 5 milliarder Salg af Global Preneed virksomhed

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.