iPad Batteri Tømning Hurtigt løse problemet i 4 trin

iPad Pro 2020 Battery Drain Fast Fix iPhoneGeeks

Whoa, Nelly! Er det ikke noget? Apple har netop sendt detaljer om sin iPad udskiftning af batterier, der er virkelig ikke et batteri udskiftning service på alle. Tjek virksomhedens åbning linje:

. "Nej. Du vil modtage en erstatning iPad, der ikke indeholder nogen af ​​dine personlige data, før du sender din iPad til service, er det vigtigt at synkronisere din iPad med iTunes for at sikkerhedskopiere dine kontakter, kalendere, e-mail-konto indstillinger, bogmærker, apps osv Apple er ikke ansvarlig for tab af data, når servicering din iPad."

Bemærk: Din iPad er ikke berettiget til udskiftning af batterier, hvis produktet er blevet beskadiget, for eksempel som følge af en ulykke, flydende kontakt, demontering , uautoriserede serviceorganisationer eller uautoriserede ændringer, eller hvis produktet ikke fungerer korrekt som følge af en komponentfejl. Læs venligst Apples reparation vilkår og betingelser for yderligere detaljer.

Hvor meget koster det? Tjenesten koster $ 99, plus $ 6. 5 forsendelse. De samlede omkostninger er $ 105. 5 pr. Alle gebyrer er i U.. dollars og er genstand for lokal skat. Hvordan arrangerer jeg iPad Udskiftning af batteri service? Batteriskift tjeneste kan arrangeres via din lokale Apple-forhandler eller Apple-autoriseret serviceudbyder, eller du kan kontakte Apples tekniske support. Vær venlig ikke at sende nogen tilbehør med din iPad.

Vil data på min iPad være bevaret ? Nej. Du vil modtage en erstatning iPad, der ikke indeholder nogen af ​​dine personlige data. Før du sender din iPad til service, er det vigtigt at synkronisere din iPad med iTunes for at sikkerhedskopiere dine kontakter, kalendere, e-mail-kontoindstillinger, bogmærker, apps osv Apple er ikke ansvarlig for tab af data, når servicering din iPad. Hvor lang tid tager det at modtage min erstatning iPad? Hvis du arrangerer tjeneste ved at ringe til Apples tekniske support, kan du forvente at servicen udføres inden for ca. en uge fra det tidspunkt, du sender din iPad til Apple.

Alle produkter, der anbefales af Engadget, vælges af vores redaktionshold, uafhængigt af vores moderselskab. Nogle af vores historier omfatter affilierede links. Hvis du køber noget gennem en af ​​disse links, kan vi tjene en affilieret kommission.

Hvordan at fastsætte en ipad der plejer tænde

Hold knappen Vågeblus til / og hjem knappen samtidigt i mindst 10 sekunder. Den røde skyder kan vises, og skærmen kan dæmpes men dont frigive de to knapper, indtil Apple-logoet vises.

nulstille ipadÂ

iPhone-brugere fik fordel af indfødte Battery Health et stykke tid siden, men theres ingen sådan funktion for iPad-brugere hidtil. I stedet, hvis du ønsker at finde ud af din iPads batteri sundhedstilstand, skal du anvende omgåelse løsninger.

Heldigvis er der flere gratis og effektive apps på markedet. I denne artikel, godt guide dig gennem trinene til at kontrollere din iPads batteri sundhed, og godt svare på et par relaterede spørgsmål så godt.

Men betyder det det vil kræve en lille smule mere indsats. Nå guide dig gennem processen med at bruge imazing software, som du kan installere på både MacOS og Windows-computere. Dette program ligner iTunes, fordi du kan bruge det til at sikkerhedskopiere dine iPads filer og udføre lignende opgaver.

Hovedsageligt, dens betød at give dig en oversigt over din iPads batteri sundhed. Med software betalte version, får du en masse flere funktioner, men den gratis version er mere end nok til at kontrollere batteriet, og thats hvad var her at gøre.

Sådan kontrolleres en ipads batteri sundhed på iOS?

Apple frigivet iOS 10 tilbage i 2022, og mange brugere stadig har denne version af Apples styresystem. Den gode nyhed er, at uanset hvilken iOS-version, kan du tjekke din iPads batteri sundhed ved at downloade imazing app på din computer. Her er hvad du gør:

Dead iPad batteri Pyt erstatte det, Apple bare sender en anden iPad til 99

Sådan kontrolleres en ipads batteri sundhed på iOS?

Det ellevte udgivelsen af ​​iOS kom i juni 2022. Hvis din iPad kører på iOS 12, kan du også bruge imazing at kontrollere sundheden for dens batteri. Sørg for, at iPad er tilsluttet computeren via USB. Så starte imazing og følge disse trin:

Sådan kontrolleres en ipads batteri sundhed på iOS?

Stadig, det ikke har en indbygget system til kontrol af batteriets levetid, så hvis du ejer en iPad med dette operativsystem, du har brug for en tredjepart app såsom imazing at overvåge batteriet. Du kan downloade imazing eller anden gratis app såsom coconutBattery til MacOS eller 3uTools til Windows.

Sådan kontrolleres en ipads batteri sundhed på iOS?

iPadOS 14 kom ud i juni i 2022, hvilket betyder, at dens den nyeste version af iPads operativsystem til denne dag. Hvis du har en helt ny iPad, du sandsynligvis ikke behøver at bekymre sig for meget om batteri sundhed.

Men, forståeligt , du ønsker at have mulighed for at tjekke det fra tid til anden. Youll brug en lys og en effektiv tredjepart app såsom imazing. Alt du skal gøre er at installere det på din computer, skal du tilslutte iPad med et USB-kabel og navigere den exceptionelt brugervenlig grænseflade.

Sådan kontrolleres en ipads batteri sundhed uden pc?

?? Hvor lang tid går en iPad batteriet holder Anyway Hvad er årsagen en iPad Batteri til Drain fælles Rettelser til iPad Batteri DrainHow at erstatte dine iPad Battery a a Æbler Solution til iPad BatteriesAn Alternativ Løsning: sælge os din problematisk iPad og Få en Brand-New One

Hvor lang tid tager en ipad batteri sidste alligevel?

I ejerne manual, Apple hævder en iPad batteri kan vare op til 10 timer. Men som enhver gadget ejer kan bevidne, at antallet isnt altid præcise og bør tages med et gran salt. Desuden er der masser af andre faktorer at huske på, nemlig hvordan du bruger din iPad.

Generelt bør du være bekymret, hvis din iPad batteriet dræne hurtigt, når du er ikke aktivt bruger funktioner, der suger op batterilevetid. For eksempel forestille sig batteriet er fuldt opladet, og du bruger Safari til at surfe på nyheder for en time. Efter denne time er gået, bør du ikke har lagt en betydelig bule i dit batteri procent. Hvis du gør det, kan der være et problem. Heldigvis blev her for at hjælpe dig med at løse det!

Hvad er årsagen til en ipad batteri til afløb?

En iPad batteri kan løbe en hel masse forskellige årsager. Nogle gange, løsningen på dit problem er indlysende. For eksempel, hvis du har din skærm indstillet til aldrig låses automatisk, ved et uheld forlader skærmen for længe, ​​kan være kilden til dine bekymringer.

Andre gange, dog årsagen Código som synlige. Når svaret gør ikke til stede i sig selv med det samme, dit første skridt er at være opmærksom på de apps, der spiser op de mest batteri. Hvis du bruger en app hyppigt, vil det sandsynligvis forbruge en masse af dit batteri. Nogle gange kan der endda være nogle problematiske apps indtager et væld af batteri, selv når du er ikke bruger dem. Ikke sejt! Ikke at bekymre sig, godt fortælle dig, hvordan at tage sig af dem kort.

Kontroller ipad batteri sundhed

Nu hvor du ved, hvad der forårsager din dræne iPad batteri, er det tid finde ud af at gøre det stoppe. Heldigvis er svaret nogle gange er lettere og langt mindre teknisk end du måske forestiller dig.

Deaktiver baggrund app forfriskende

Lige hvad er Baggrund App Forfriskende? Nå, så tænk på hvordan din e-mail-app ved, at du netop modtaget en ny besked. Den app forespørger e-mailserveren alle så ofte derefter sender dig en meddelelse, når en ny e-mail hits din indbakke. Praktisk? Ja! Et stort dræn på din iPad batteri? Også ja.

For essentielle apps som din e-mail, der giver dine apps for at opdatere i baggrunden er utroligt hjælpsomme. Visse apps, kan dog gøre det for ofte. Faktisk kan du have snesevis af applikationer, der udfører en baggrund refresh ukendt for dig med et par sekunders, i sidste ende dræbe batteriets levetid.

Genstart din iPad

For en iPad uden en Home-knap: Tryk og hold knappen top og på volumenknappen på samme tid, indtil Power Off mærke vises, og træk det hele vejen til højre. At tvinge genstart, hurtigt trykke på og slippe knappen Lydstyrke op. Så, hurtigt trykke på og slippe knappen Lydstyrke ned. Endelig skal du trykke på og holde knappen Power, indtil enheden er genstartet.

Opdater din iPad

Der er en forskel mellem batterilevetid og batteri levetid. Batteriets levetid er, hvor længe du kan bruge din iPad, før du nødt til at opkræve det. Batteri levetid er, hvor længe din iPad batteri vil faktisk sidste, inden du bliver nødt til at få det erstattet, den er baseret på, hvor mange opladning og udledning cykler netop din iPad batteri er i stand til, mens de stadig bevarer mere end 80 % af oprindelig kapacitet. I dag skal vi til at dække iPad batterilevetid.

Vær på vagt over opladning iPad batteri i alt for varme omgivelser, da dette vil reducere afgiften til batteriet, et køligt miljø er meget bedre. Du bør også være opmærksom på, at ved hjælp af en iPad-tilfælde eller et dæksel under batteriopladningen kan overophedes din iPad på grund af utilstrækkelig Ventilation, som kan beskadige batteriet. Må ikke Overladning din iPad, da dette reducerer batteriets levetid. Oplad dit iPad-batteri ofte, hvis du tillader batteriet at dræne helt på gentagen basis, vil det reducere batteriets levetid. Lad batteriet helt dræne en gang om måneden, og derefter genoplades til 100% â € "Dette er kendt som Kalibrering Batteriet.

Selvfølgelig vil dit iPad-batteri ikke vare for evigt, Apple-staten, at et korrekt vedligeholdt iPad-batteri er designet til at beholde op til 80% af dets oprindelige kapacitet på 1000 Fuld opladning og Udladning Cykler . Du kan vælge at udskifte dit batteri, når det ikke længere indeholder tilstrækkelig opladning for at opfylde dine behov. Der er masser af eksterne batteriopladere på markedet, så måske er det noget at overveje, før du køber et nyt iPad-batteri.

Efter opladning til 100% batteri slukker iPad sig med lav batteriindikator. Hvis jeg forsøger at tænde den lige efter - viser det stadig lavt batteri og vil ikke starte. Efter få forsøg giver det mig mulighed for at tænde igen, det starter til hovedskærmen, jeg kan se, at batteriet er 100%, men hvis jeg forsøger at gøre alt, lukker det igen med samme lavt batteriindikator.

Ifølge Apple er batteriets levetid for sin iPad 4 tablet slated for at vare op til 10 timers kontinuerlig brug. Et fælles problem, som iPad-brugere støder på, er et batteri, der hurtigt dræner, begrænser det, de kan gøre, når de er på farten. Bare fordi du har en iPad, der konstant er drænet af juice, betyder det ikke, at det er et dødt produkt. Der er nogle enkle ændringer, du kan gøre for at sikre, at batteriet varer længere.

Justeringer.

Der er en række enkle justeringer, du kan gøre for at forlænge batteriets levetid. Det vigtigste måske er at altid være opdateret om softwareopdateringer, da ingeniører normalt finder nye måder at udvide batteriets levetid gennem eksisterende hardware. Slukning af push-meddelelser, sluk for Wi-Fi og cellulære data, når du ikke har brug for det, og hentning af data er mindre ofte andre måder at spare batterilevetid på. Ovennævnte alle er bevist at dræne batterilevetid hurtigt, så minimere Din brug af disse funktioner giver din iPad et batteriforøgelse.

Skærm lysstyrke

Ifølge Apple har det største batteriafløb at gøre med skærmens lysstyrke. IPad leveres med en auto lysstyrke funktion, som justerer skærmen baseret på lysforholdene omkring dig. Tænd dette for at sikre, at dit batteri ikke hurtigt dræner, og at du også får den bedste skærmens lysstyrke til din situation. Apple siger også, at sænke lysstyrken, om det er i lavbelysende forhold eller bare generelt, udvider batterilevetiden.

Vigtig

Apple iPad Pro 2021 12. tommer 256 GB WiFi Space Grey Tablet Computer Apple på LDLC

Apple iPad Pro 2021 12. tommer 256 GB WiFi Space Grey Tablet Computer Apple på LDLC

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Bedste Black Friday Ipad Deals 2021 Alt det største salg lever stadig nu

Bedste Black Friday Ipad Deals 2021 Alt det største salg lever stadig nu

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple iPad Pro 12. 2018 Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om.

Apple iPad Pro 12. 2018 Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om.

PIM produktdata Compulocks Space iPad Pro 12. tommer 5. 4. 3. Gen Sikkerhed Skærm Kabinet Sort 299PSENB Tablet Security Kabinetter Space iPad Pro 12. tommer 5. 4. 3. Gen Sikkerhed Display Kabinet Sort, sammenligne, anmeldelser, sammenligning, specifikationer, pris, brochure, katalog , produktinformation, indhold syndikering, produktinformation, produktdata, datablad

APPLE IPAD Pro 12,9

APPLE IPAD Pro 12,9

12.9 Flydende Retina XDR Touchscreen 2732 x 2048 skærmopløsning 264 ppi Apple M1 8Core CPU 128GB Opbevaring 8GB RAM WiFi 6 802.11ax Bluetooth 5.0 Front 12MP Ultra Wide Camera Bag 12MP 10MP kameraer 40 GBS Thunderbolt Connectivity Understøtter Apple Blyant 2. generation iPadOS

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

iPad Pro Næsten halv pris i Woots Postcyber Monday Apple Sale

Gennemgang af 2021 M1 12. Inch Apple iPad Pro Efter 6 måneders brug, de øverste funktioner, ulemper til brug af denne iPad, og hvornår man skal gå pro vs. iPad Air eller iPad ...

Apple iPad Pro 12. tommer 2018 WiFi-cellulære pris, specifikationer, funktioner, sammenligning

Apple iPad Pro 12. tommer 2018 WiFi-cellulære pris, specifikationer, funktioner, sammenligning

Apple regler tabletten roost, men er den nyeste iPad Pro en værdig tilføjelse til iPad-linjen

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Æbler 29 W strømadapter oplader iPad Pro skøre hurtigt

Æbler 29 W strømadapter oplader iPad Pro skøre hurtigt

, USB IPad Pro Air Mini, Galaxy Tabs,. ,

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.