iPhone 13 Pro anmelder denne Pros fik nogle ulemper

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

1Den skærm har afrundede hjørner, der følger en smuk buet design, og disse hjørner er inden for en standard rektangel. Målt som en standard rektangulær form, den 6. -inch skærm er 6. 8 inches diagonalt. Faktisk synlige område er mindre.

Video

Pro kamerasystem med nye 12MP Tele, Bred, og Ultra Wide kameraer; LIDAR Scanner; 6x optisk zoom; makrofotografering; Fotostile, ProRes video, 1 Smart HDR 4, Nat-tilstand, Apple ProRAW, 4K Dolby Vision HDR-optagelse. | 12MP TrueDepth front kamera med Night mode, 4K Dolby Vision HDR-optagelse.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Næsten hvert år siden 2022, Ive fået en ny iPhone. For nogle år lover store forbedringer i forhold til pasta €”andre er mere trinvis. Men 14 år ind i iPhones liv, de store opdateringer er decideret færre og længere imellem.

Sådan er det også med iPhone 13 Pro. Dette er den tredje Pro-branded iPhone i Apples historie, og med hver iteration, dens stadig mere tydeligt, at moniker er mere markedsføring end noget af stoffet.

Hvad gør en Pro telefon? Disse dage sine flere kameralinser, forskellige materialer, og en eller to ekstra funktioner. Ikke en bedre processor, øget lagring, eller endnu mere RAM, de traditionelle kendetegn for pro i Mac lineup. Denne isnt en telefon til PROSA €”hvad ville en professionel smartphone bruger selv ud? Er resten af ​​os rang amatører i sammenligning?

En stålsat blænding

Eksternt iPhone 13 Pro og 13 udseende meget lig: Theyre nøjagtig samme højde, længde og tykkelse. Og alligevel Pro er materielt vægtigere end den normale 13, til tonerne af en fuld ounce og forandring. En stor del af det er fordi Apple bruger rustfrit steel3 i pro-telefoner, i stedet for den anodiseret aluminium af de 13 og 13 mini. Jeg har ikke holdt en iPhone 13 eller 13 mini, men jeg forestiller mig vægtforskellen ville være mærkbar.

Disse forskellige materialer også egner sig til forskellige farver. Som med både 12 Pro og den 11 Pro, den 13 Pro leveres i guld, sølv, graphite4, og en speciel farve. På den 11 Pro det var Midnight Green, på 12 Pro Pacific Blue, og på den 13 Pro dens den nye Sierra Blå.

Apple gjort en stor del af Sierra Blue i dette års meddelelse, siger, at det krævede en ny proces, der anvender flere lag af nanometer -skala metalliske keramik. Tag fra, hvad du vil, men farven er helt sikkert meget lettere end den enkeltstående nuancer af de sidste to år, og jeg generelt finder det meget behageligt. Efter flere år med plads grå / sorte telefoner, Ive taget til bestilling enkeltstående farve hvert år af samme grund, at jeg ofte bestille særlige på en restaurant: hvem ved, hvornår det vil komme rundt igen? Dens også de nærmeste Pro telefon brugere komme til de sjove farver af de 13 og 13 mini. Kom nu, Apple: pros gerne have det sjovt også.

Lang historie kort: det er en flot blå. Nogle kan finde det lidt mere grå, men det stadig lyder som blå for mig, selv i svagt lys. Det hjælper nok at mit kontor, hvor jeg bruger en masse tid, er en lignende blå nuance.

Jeg må også nævne kameraet bule på bagsiden: Æbler fuldt omfavnede kameraet modulet på ryggen, og dens temmelig stor på 13 Proa €”mærkbart større end de 12 Pro. Generelt denne Código megen enorme, men jeg har bemærket, at, når de kombineres med den beskyttende læbe rundt linserne på den klart tilfælde Im benytter, jeg er nødt til at være mere præcis om at sætte min 13 Pro ned på min Studio Neat MagSafe opladning dock hver nat; det gør ikke align helt så pænt, som læben rammer kanten af ​​dokken. Det virker stadig, men jeg har absolut endte med min telefon oplader ikke en gang eller to gange, fordi jeg ikke har det siddende perfekt.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Screening proces

Helt ærligt, jeg tror ikke jeg ville lægge mærke til Fremme skærm på iPhone 13 Pro. Min iPad Pro har det, og det sjældent springer ud på mig der. Eller rettere, hvilke forskelle jeg ser i displayet på min iPad og iPhone jeg normalt kridt op til andre faktorer, ligesom de relative skærmstørrelser, før jeg tænker på forfremmelse.

Men lo og beskue, bemærkede jeg ProMotion på iPhone 13 det andet jeg startet det op: fra aflæse op af låsen skærmen for at flytte mellem startskærme, kunne jeg fortælle, at det var en anderledes oplevelse. Bedre? Thats sværere at sige: til mine øjne det kiggede lidt uhyggelig, ligesom motion-udjævning sæbeopera Effekt af mange moderne tv. Ting bare kiggede lidt for virkeligt ved at 120 Hz opdateringshastighed. Når det er sagt, efter et par dage, jeg dybest set tunet det ud, med undtagelse af den lejlighedsvise fejl.

Den virkelige magi bag Promotion er den variable del af ligningen, som lader det tilpasse sig, hvad indholdet bliver vist. Så rulle gennem websider, spejlvende mellem hjem skærme, eller in-app animationer alle kig meget glat, men de videoer, du ser, vil dukke op i deres oprindelige frame rates, så de vil stadig se ud, som du forventer dem til.

Endnu vigtigere, de variable opdateringshastighed betyder, at når skærmen gør ikke behovet for at opdatere constantlyâ €”ligesom hvis du bare at læse statisk tekst eller ser på en stadig photoâ €” det kan throttle at opdateringshastigheden hele vejen ned til 10 Hz, hvilket giver en indholdsmæssige strømbesparelser.

Af hensyn til sammenligning med den tid, jeg har slået det i, min iPhone 12 Pro havde mistet lidt af batteri healthâ €”Jeg tror, ​​det var ned til 93 procent, når jeg sidst checkedâ €” men det fik temmelig drænet ved udgangen af ​​dagen. Selv med moderat forbrug, jeg så det rammer, at 20 procent advarsel oftere end ikke.

Den 13 Pro, i mellemtiden, har knap nok ramt det punkt overhovedet. Selvfølgelig, det er en helt ny telefon, og det vil altid have bedre batterilevetid end et år gamle model, men Ive været imponeret over, hvor meget saft der er tilbage efter en hel dag brug. Ser man på batteriet skærm i Indstillinger, dens sjældent faldet under 25 procent, og mange dage, dens tættere på 50 procent. Thats bare latterligt.

I sidste ende er fremme skærm er rart, men det er ikke en funktion, der Id anbefaler opgradering til Pro til. Hvis der er noget, jeg tror, ​​at stigningen i magt effektivitet er mere værd, og hvis du opgraderer til det, de jævnere animationer kommer med på turen. Under alle omstændigheder plejer jeg være alt for overrasket over at se ProMotion sive ned til den standard iPhone 14 eller iPhone 15 senest, så hvis du går glip af det denne gang rundt, vil du sandsynligvis have en chance på det.

Kamera-Rah-Rah

Vi taler om kameraet er den vigtigste funktion på en smartphone, og mens Id hævder, at gestalt af en telefon er vigtigere, det er svært at argumentere for, at hvad angår den vigtigste enkeltstående diskret funktion, er det sandsynligvis gør trumf andre overvejelser.

IPhone 13 Pros kamerasystem er den mest betydningsfulde ting, der adskiller det fra standard 13, og dens utvivlsomt hvad der sker for at trække mest opmærksomhed fra potentielle købere. Og jeg ønsker ikke at nedtone det: det er en rigtig god kamera.

Meget er blevet skrevet om iPhone 13 Pro kamera, meget af det, som folk, hvis viden om og begejstring til fotografering langt udkonkurrerer min egen. Så hvis jeg kan tilbyde min lægmænd mening, dens dette: iPhone 13 Pro kamera brillerer ved at gøre dig bekymre sig mindre. Hvis du tager et billede, kan du være temmelig sikker på, at du er kommer til at ende med et solidt skud, uanset hvad motivet eller belysning er ligesom.

For eksempel er den anden uge, nogle venner kom over at sidde i vores indkørsel og besøg. Da det kom tid for dem at forlade, forsøgte vi at tage et gruppebillede med en bred vifte af belysning: en af ​​dem var allerede sidder i deres bil, blev alle andre krøb udenfor i mørket. Var resultatet fantastisk? Nej, men man kunne se everybodys ansigter tydeligt nok. Den 12 Pro var ingen daske i afdelingen natindstillingen, men Æbler beregningsmæssige fotografering blot holder får bedre.

En af de største forbedringer af 12 Pro sidste år var tilføjelsen af ​​en 2x teleobjektiv. I år har iPhone 13 Pro forøgede det til 3x, og efter min mening dens en velkommen tilføjelse. Ive hørt folk kommentere, at 3x virker som for meget til tider, og theres ingen mulighed for at falde tilbage til 2x, som nu er et digitalt i stedet for optisk zoom niveau. Men personligt tror jeg du kan aldrig få for meget telephotoâ €”dens en af ​​de største begrænsninger en smartphone kamera, og Im en stor fan af 3x linse. Der var skud, der var lige uden for min rækkevidde beforeâ €”som at tage et billede af en fugl i et træ outsideâ €” og jeg elsker, at jeg kan få dem nu.

At kunne fange noget fra en ekstrem closeup af noget småt til et objekt langt væk, og har det ser godt uanset hvad er en reel præstation. Id sige det er endnu mindre årsag til, at nogen skal trække et traditionelt kamera ud, men virkelig, hvor mange mennesker rent faktisk har et traditionelt kamera overhovedet?

Da året trækker sig til en tæt, blev der behandlet til den sædvanlige flurry af high-end smartphones foran næste genflagskibe. De, der leder efter en af ​​de bedste telefoner i virksomheden, vil utvivlsomt have deres øje på Apple iPhone 13 Pro Max, Cupertinos nyeste teknologiske showpiece.

Mens designet kan have næppe ændret siden 2022s iPhone 11-serie, fortsætter Apple med at hælde sine nyeste hardware- og softwareinnovationer i Pro Max. Denne års model ser især lovende ud til videografer takket være dets helt nye kamera og displayfunktioner. Så kom og tjek hvad den seneste iteration har at tilbyde i vores Apple iPhone 13 Pro Max Review.

Hvad du behøver at vide om Apple iPhone Pro Max

iPhone 13 Pro Max er æbler Premium Smartphone Offer til 2022, der sidder øverst på iPhone 13-området. Dens ledsaget af den almindelige iPhone 13, iPhone 13 MINI og iPhone 13 PRO modeller.

I år er både Pro og Pro Max showcases for Companys bedste mobilteknologi. Herunder en opgraderet processor, 5g forbedringer og nye kamerapuligheder. Håndsætene springer også en ny 120Hz kampagnevisning, MagSafe-kompatibilitet, en IP68-rating, et mindre displayhak og en forbedret frontvendt højttaleropsætning. De eneste ændringer mellem Pro og Pro Max er skærmstørrelsen og batterikapaciteten sammen med en prisforskel på $ 100.

Fortsat sidste år Kontrovers , der er ingen oplader i kassen, bare en lyn til USB-C-kabel. Apple er glad for at sælge dig en adapter til $ 19 eller en trådløs Magsafe oplader til $ 39. Alternativt kan enhver USB-strømforsyning 2. Plug rated til 20W eller flere oplades iPhone så hurtigt som æbler officielle produkter.

Iphone 13 Pro Max hit butikker sammen med den bredere iPhone 13 familie den 30. september 2022. Dens tilgængelig for at købe fra Apple, Amazon og mange, mange andre tredjeparts forhandlere rundt om i verden.

Design: kopi, indsæt

Hvis du har set en nylig iPhone, har du set iPhone 13 Pro Max. Apple har ændret sig meget lidt om dette år klassisk design, og hvorfor ordne hvad der ikke er brudt? Iphone 13 Pro Max er dog 12g tyngre og 0.5 mm tykkere end den tidligere model. Det er en stor, omfangsrig, uhåndterlig telefon.

Vigtig

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

IPhone 6 4. tommer 1334x750, 8 MP kamera 1810 mAh, A8 Processor 1 GB

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Google har lanceret en ny lineup af highend Pixel enheder udstyret med chips af sit eget design. Her er hvordan det højeste tier model, Pixel 6 Pro, stakke op mod Apples iPhone 13 Pro Max.

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

iPhone 6 o aparelho da Apple que mais vai para o conserto

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Shop eBay for et godt tilbud på 7 128GB. Youll finde nye eller brugte produkter i 7 128GB på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Apple Watch 7 bare ramt sit laveste pris i denne Amazon Black Friday tilbud, og vi forventer ikke det at vare længe

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Oplev korte videoer relateret til batteri iphone 7 mah på TikTok. Se populært indhold fra følgende skaberne AlQt. redovillafuerte12, JUVOjuvo90, Jay1tsjay, Oumardr Apple Solutionoumardr, iSaver GmbHisaver. Wiss. Udforsk de nyeste videoer fra hashtags iphonebattery, batteryiphone, iphone7batteryrepair.

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Nyd nye trendy markeringer af populære produkter. Udforsk det spændende udvalg af Hightech iPhone 7 plus 128 GB med de laveste priser online på Alibaba. om. Uovertruffen kvalitet iPhone 7 plus 128 GB for at give dig en eksklusiv følelse.

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Apple iPhone 7 og 7, og får en prisnedsættelse Forud for iPhone 8 India Launch

Den næste generation Apple smartphone kommer med bedre kamera funktioner og uden en port til hovedtelefoner

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Apple iPhone 7 Plus A1661 128GB, Rød

Widget By har åbnet forudbestillinger til den kommende iPhone 7 Plus i Jet Black. Dens ikke vil være billig, men det kan bare være det værd.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.