Telefon Tilbehør Tastaturer

Magic tastatur til iPadPro 12. tommer 5thGeneration USENGLISH Hvid

Den professionelle kilde

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vælg et land

Vi bruger cookies til at personliggøre indhold og annoncer, og at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame og analytics partnere, som kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem.

Vælg et land

For at gøre det endnu mere nyttigt, kan brugerne tilføje et tastatur til mix. En kvalitet iPad Pro-tastaturet gør tabletten føler mere som en bærbar computer, og åbner op for en verden af ​​muligheder i både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Der er snesevis af kvalitet iPad Pro tastaturer på markedet, både fra Apple selv og fra et væld af tredjeparts producenter. Nogle dobbelt som støtteben og beskyttende tilfælde, nogle har et pegefelt så godt, og andre simpelthen giver en lettere, hurtigere måde at skrive.

The Magic Keyboard er Æbler seneste forsøg på en iPad tastatur, og dens en bedøvelse. Dens tilgængelig for både 11-tommer og 12. -inch modeller af iPad Pro, og også arbejder med nyere iPad Airs.

Den seneste iteration af Magic Tastatur understøtter 3., 4., og 5. generationer af de 12. En € ³ iPad Pro, samt alle versioner af 11A € ³ model. Det kan foldes op til at give en vis beskyttelse til for- og bagsiden af ​​tabletten, når du er på farten.

The Magic Keyboard er specielt udviklet til iPad, og det viser. Den lydhør touchpad er kompatibel med alle iPadOS multi-fingerbevægelser og andre kontroller, med et klik-helst design. Pegefeltet føles meget som en på en Macbook Pro, dens kvalitet virkelig hjælpe oprettet Magic Tastatur bortset fra konkurrencen.

Pegefeltet er usædvanlige, men tastaturet er lige så imponerende. De saks-switch nøgler og plastiklåg vil føle sig meget velkendt for brugere af de seneste MacBooks, og giver en tilfredsstillende maskinskrivning oplevelse. Tasterne er baggrundsbelyst med justerbare lysstyrke niveauer, og den eneste reelle forskel er udeladelsen af ​​flugt- og funktionstaster på den øverste række for at spare plads.

Selvfølgelig theres en downside til denne model, og dens en, der vil være bekendt for Apple fans: pris. Den større version af dette tastatur omkostninger omtrent lige så meget som en entry-level iPad, som synes overdreven. Ikke desto mindre, dette er uden tvivl den bedste iPad Pro tastatur på markedet â €”, hvis du ikke har noget imod at betale for det.

De fleste tastaturer på denne liste stik direkte i selve iPad'en, og væsentlige dobbelt som en iPad sagen. Logitech K380, på den anden side, er en simpel standalone tastatur, der tilsluttes via Bluetooth.

Fordelene ved at bruge et tastatur som dette er betydelige. For én, dens meget billigere, på omkring 10% af prisen på Magic Tastatur ovenfor. Dens også mere alsidig, da K380 er kompatibel med næsten alle Bluetooth-enhed, herunder din computer, smartphone, Apple TV, osv

I stand til at huske op til tre af Bluetooth-enheder bindinger på én gang, kan det hurtigt skifte mellem dem ved at trykke på en knap. Det er også intelligent registrerer og tilpasser sig den enhed, dens aktuelt parret med, så OS-specifikke funktioner til arbejde overraskende godt, om du er forbundet til en Android smartphone, Windows-computer eller en iPad Pro.

Hvilken farve Samsung Galaxy S21 skal du købe

Den ulemper til dette tastatur er dobbelt: for ultrahurtige typers, nogle faldt tastetryk er mulige, og da det gør fysisk forbindelse til din iPad, vil du også brug en iPad stativ eller en sag med en støtteben til prop tabletten op i en behagelig stilling. Det betyder også, at denne opsætning virker kun på et bord: det er ikke stor for faktiske lap-top brug.

Bedste Folio tastatur tilfældet for større ipad fordele: Apple Smart tastaturfolioetuiet

Hvis du ønsker et tastatur / tilfælde combo men ikke ønsker at betale den høje pris for en Magic Keyboard, Apple Smart Keyboard Folio er et godt alternativ til større iPad Pros. Dens rådighed for første og anden generation af 11-tommer versionen, og tredje generation versioner videre af 12. -inch model.

Som det magiske tastatur er denne model specielt designet til iPad og bygget af Apple. I modsætning til det magiske tastatur koster det ikke en arm og et ben. Det monterer også iPad via en sikker magnet og trækker strøm fra iPad for at holde sig kørende.

Den mest betydelige forskel mellem dette og det magiske tastatur er, at Smart Keyboard Folio ikke indeholder en trackpad: Dens et tastatur og kun et tastatur. Det betyder, at du har brug for en ekstern mus for at få en mere laptop-lignende oplevelse, eller du kan trykke på iPad-skærmen, hvis du foretrækker det.

Denne model er også lidt tykkere end det magiske tastatur, så det giver en smule mere beskyttelse for iPad selv. Det er ikke ligefrem robust, men det er mindst mere omfattende end det ultra-tynde magiske tastatur. Manglen på Trackpad er den største ulempe her sammen med de manglende medier og funktionstaster.

Hvis du har en af ​​de mindre iPad Pro-modeller, er YEKBee iPAD-tastaturet en god mulighed. Dens tilgængelig i 9. -Inch og 10. eller 10. -Inch versioner, der hver kommer i en række farver. Dens tynde og lette, men giver stadig en anstændig beskyttelse og er også kompatibel med de fleste andre iPads.

Dette er et relativt simpelt Bluetooth-tastaturhus, men er prissat i overensstemmelse hermed. Det er den bedste mulighed, hvis du er på et strammere budget og ikke ønsker et selvstændigt tastatur som K380 nævnt ovenfor.

Bemærkelsesværdige funktioner omfatter en 10-farve Baggrundsbelysning System, 360 graders skærmrotation og flere tilfælde farver end det meste af konkurrencen. Det har også en fuld øverste række med mediastaster, i modsætning til de Apple-designede tastaturer på denne liste.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Det magiske tastatur er en fantastisk følgesvend til iPad Pro og iPad Air. Det har en utrolig skriveoplevelse, en trackpad, der åbner nye måder at arbejde med iPados, en USBâ € «C-port for opladning og for- og backbeskyttelse. Det magiske tastatur har en flydende Cantilever design, så du kan vedhæfte iPad Pro og iPad luft magnetisk og for at justere det til den perfekte synsvinkel for dig.

Apple afsløret på tirsdag i sin fjederbelastede begivenhed den femte generation iPad Pro sammen med et nyt hvidt Magic-tastatur. Mens tilbehøret til den 11-tommers model allerede er tilgængelig, skal Apple udskudt Salget til 12. -Inch-modellen.

Ifølge den franske websted iGeneration har den femte generation 12. -inch iPad Pro brug for et nyt magisk tastatur, så alle, der har købt en ældre version, der håber at bruge den med den nye model, bliver nødt til at købe et nyt tilbehør .

Mens 2022 12. -Inch iPad Pro bredt svarer til de 2022 og 2022 modeller, skiller den nye tablet ud på et punkt: dens tykkere, ved præcist 0. mm. Det lyder måske ikke som meget, men det er nok for Apple at justere sit magiske tastatur, Dedikeret Trackpad-tastatur. Og ifølge dokumentationen til de Apple Stores, som vi har været i stand til at høre, er det gamle magiske tastatur ikke kompatibelt med de store iPad-proffer af 2022.

Denne nye model er 0. mm tykkere, fordi den har en ny Flydende Retina XDR display, der bruger mini-LED-teknologi. Dette panel bruger 10.000 mini-LED'er, hvilket giver meget større kontrol over lokaliseret Baggrundsbelysning , hvilket giver højere lysstyrke og dybere sorte. Kombinationen øger kontrastforholdet, såvel som at bruge mindre strøm.

Problemet er, når det er lukket, det magiske tastatur greb tabletten temmelig stramt. Apple har ikke efterladt en millimeter leeway, fordi tilbehøret skal holde iPad på plads og forhindre, at den falder til bunden af ​​en taske eller værre på asfalten, hvis du flytter sættet uden anden beskyttelse. Men med den ekstra en halv millimeter på 2022 generationen er denne meget præcis pasform et problem, og enheden måtte redesignet.

Det samme gælder ikke for den 11-tommers model, da den har samme størrelse og vægt som den tidligere model. Det nye magiske tastatur starter på $ 299 for den 11-tommers model og $ 349 for 12. -Inch-versionen.

Den femte generation iPad Pro introducerede M1 chip på Apples Tablet, med op til 50% hurtigere ydeevne, en ny Thunderbolt port og 5G-støtte. Pre-orders starter næste uge, og iPad vil være tilgængelig i anden halvdel af maj.

Om forfatteren

Den smarte tastatur folio til 12. -InCh iPad Pro er et behageligt tastatur, når du har brug for det til at være, giver elegant front- og rygbeskyttelse, når du ikke giver mulighed for bekvem synsvinkler. Og med ingen opladning eller parring, skal du blot vedhæfte tastaturet og begynde at skrive

Hvis du kan håndtere den stejle pris, er det magiske tastatur simpelthen det bedste tastaturkasse til iPad Pro. Det magiske tastatur Transformerer Din iPad Pro i en computerlignende enhed. Den har en Trackpad- og SCISSOR-switch-taster, så du har lyst til, at du skriver på en MacBook. Ipad Pros Smart Connector styrer det, så det skal aldrig oplades. Det har også en USB-C-opladningsport, så du kan oplade iPad Pro, mens du bruger THunderBolt-porten til andet tilbehør. I år har du et farvevalg af sort eller hvid.

Apples Smart Keyboard Folio har et behageligt tastatur inden for en traditionel type sag. Selv om det mangler en trackpad, har den front- og rygbeskyttelse til din iPad Pro, med justerbare synsvinkler. IPADs SMART-stik styrer Smart Keyboard Folio, så der kræves ingen opladning eller parring.

Logitech Combo Touch Keyboard Case er et alsidigt tastatur, der er pakket med funktioner. Ligesom det magiske tastatur er det drevet af iPad Pro's Smart Connector, så der kræves ingen opladning. Den indeholder et nyt klik hvor som helst Trackpad, hvilket er fantastisk til multi-touch-gestus. Tastaturet selv er Aftageligt Hvis du vil bruge iPad uden den. Det har også en kick-back stativ med ekstra fleksibilitet til at se en film eller tv-show.

The Brydge 12. Max + har en stor multi-touch trackpad samt et fuldt tastatur med funktionstaster. IPad pro snaps på sagen magnetisk. Denne sag er drevet af Bluetooth 5., Så det skal straks tænde, når den er tilsluttet. Det har en tre måneders batterilevetid, ifølge Brydge.

Budget Keyboard Case: Levet Keyboard Case til iPad Pro Inch-He Generation

Levet tastatur taske er et godt valg, hvis du søger at spare et par dollars. Den har en aftagelig Bluetooth-tastatur, en Apple Pencil Holder og et 650mAh genopladeligt batteri, der varer 220 timer og har en standbytid på 800 timer.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I betragtning af en lys og lommeløs telefon læses gode husholdninger Anmeldelse af Apples mindste variant af dets flagskib, iPhone 13 mini.

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Æbler mindste iPhone med 5. tommer skærm kan kaldes iPhone 12 Mini

Apple har mange forskellige modeller af iPhone 5 nu SE, iPhone 6, og iPhone 7. var her for at hjælpe dig skelne mellem de to, for at være sikker på at få dig den rigtige Loopy

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

iPhone Sammenlign modellerne Apple CA

Du kan få en iPhone 13 Mini starter ved 700, men der vil være en iPhone 14 Mini Måske ikke.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

OtterBox Symmetry iPhone 11 Pro Max sag, Gul

Beskyt din iPhone 11 Pro med disse store tilfælde

Beskyt din iPhone 11 Pro med disse store tilfælde

HANDSON med alle de nye iPhone 11 pro tilfælde muligheder og farver, herunder ny silikone, læder, læder folio og klare tilfælde.

Apple kan skære iPhone 11 Pro produktion på grund af markedets skift til 5G

Apple kan skære iPhone 11 Pro produktion på grund af markedets skift til 5G

Apple iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G sammenligning baseret på specs og pris. Du kan også sammenligne kamera, ydeevne og anmeldelser online for at afgøre, hvilken enhed er bedst at købe.

The Big Phone Store

The Big Phone Store

I nærheden af ​​IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. for salebuy online i bedste pris i Jaipur. IPhone 11 Pro Max 64 GB grøn farve dou .. Brugt Mobiltelefoner QuikrDoorstep

iPhone Sammenlign modellerne

iPhone Sammenlign modellerne

Ingen kan bebrejde dig for at være en smule tabt, når det kommer til alle de nye iPhone-modeller. Der er en masse af dem. Borte er de dage af årets iPhone. Husk, at huske, når der var kun én Ha. Nu er der omkring fem nye modeller med hver udgivelse, alle med navne, der lyder stort set den samme.

Apple iPhone 11 Pro Maks specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Maks specs, revision, dato frigivelse PhonesData

Apple iPhone 11 Pro Max kommer i en større 6. tommer skærm, med samme specifikationer ses på standard iPhone 11 Pro-versionen. Det bruger 1242 x 2688 pixels

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.