Foto afslører Apples plast wrapfree iPhone 13 emballage

Dette er, hvordan den iPhone 13S Box Uden plastikfolie Looks

Med plastikfolie gået, er Apple nu ved hjælp af et papir etiket med en pull-fane design som en sæl. Som billedet deles af leaker Duan Rui shows, det er ikke muligt at åbne iPhone 13 detail boks uden at bryde papir wrap segl.

Den unboxing oplevelse af iPhone 13-serien vil være lidt anderledes med plastikfolie gået. Men papiret wrap vil stadig sikre, at du får en unik og elegant unboxing erfaring thats typisk er forbundet med et Apple-produkt.

Apple tendens til at gøre nogle store bæredygtighed forbedringer med hver ny iPhone lancering. Sidste år, det droppet opladeren i boksen til at gøre den samlede pakke mindre og reducere carbon footprint.

Ved at droppe plastikfolie på iPhone 13s boksen i år, Apple hævder det vil reducere plast spild af over 600 tons. Thats absolut massive og shows hvor meget indsats Apple lægger ind reducere sit carbon footprint på tværs af hele sit produkt og supply chain. Selskabet agter at fjerne plast fra alle dets emballage i 2025.

Vælg et land

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Som en del af nye miljøarbejde annonceret tirsdag, Apple sagde, at det vil skære ned på den bruges i iPhone 13 emballage ved at fjerne den ydre plastfolie, der typisk knæsætter enheden i sin kasse materiale.

billedet viser en iPhone 13 pakke forseglet med en mærkat, der integrerer en trækketappen at holde kassen sikre indtil den er klar til at blive åbnet. Det fremgår, at den beskyttende etiket tillægger en indvendig sektion af kassen top og det ydre område af boksen nederst.

Apple har anvendt en lignende tåre-away-system til sine første-parts tilbehør i årevis, med plast klistermærker først optræder på små genstande som kabler og senere Apple Watch bands. Papir-baserede etiketter som den, der anvendes på iPhone 13 emballage er typisk forbeholdt større tilbehør med todelte stive kasser.

Ifølge Apple vil skifte væk fra plastikfolie undgå 600 tons affald, formentlig i løbet af enhedens levetid. Selskabet har forpligtet sig til at fjerne plastik ud af emballagen i 2025.

Apple fremhæver andre miljømæssigt venlige aspekter af iPhone 13 på sin hjemmeside, at bemærke håndsættet bruger 100% genanvendte sjældne jordarter i magneter, 100% genbrugspapir tin i lodninger af sin hovedkortet og batterimanagement enhed, 100% recirkuleret guld i plettering af hovedkortet og kamera tråd, og upcycled vand plastflasker til det dielektriske materiale, der komponerer iPhone antenne linjer.

Apple lancerede iPhone 13-serien tidligere på måneden og som led i sin kampagne mod at skade miljøet, har virksomheden redesignet emballagen. Apple vil være helt at udelade brugen af ​​plast ombrydes omkring kasserne, når de nye telefoner er afsendt.

Apple hævdede, at fjerne det lag af plast over en iPhone boks ville betyde besparelse 600 målinger tons plast, og at virksomheden planer om at helt eliminere brugen af ​​plast i alle dens produkt emballage i 2025.

Den plastikfolie vil i stedet blive erstattet af en ny afrivningskant, der nu lavet helt tør for papir. Dette papir er limet til kassen og kan openedorn én gang. Svarende til plastikfolie, dens funktion er at holde indholdet af kassen intakt under forsendelse samt for at sikre kunderne får en ny telefon pakke, der ikke har været åbnet eller manipuleret med før.

Takket være en bruger på kinesisk mikro-blogging hjemmeside Weibo, vi nu også har vores første kig på, hvordan den nye iPhone 13 pakke vil se ud uden fanen papir erstatter plast wraps. Tjek det ud nedenfor.

Apple hugget en stor luns af deres iPhone emballage sidste år, hvor mærket har besluttet at fjerne opladning mursten fra boksen, i stedet gøre dem tilgængelige som enkeltstående tilbehør, der kan købes separat af dem, der har brug for det.

De in-box EarPods blev også sparet bort. Virksomheden tjente ros samt flak for flytningen, da mange også så det som en måde for mærket at tjene flere penge ved at sælge opladere separat. Den nye anti-plast beslutning synes at være en, der bør være lettere at forstå og acceptere for brugerne.

Efter Apple lancerede iPhone 13-serien af ​​mobiltelefoner på efteråret konferencen, har det også fastslået, at det ikke længere vil omfatte opladere og kablede headsets. Hertil kommer, i forfølgelsen af ​​miljøbeskyttelse, Apple annoncerede også annullering iPhone 13, iPhone 13 Pro ydre emballage BOXA € ŒPlastic film, blev det også eksponeret på internettet, at den nye iPhone 13 emballage kasse mangler plastfolie og nye billeder, så jeg skiftet til papir sealreplace.

Efter Apple aflyst plastik forsegling film af iPhone 13 emballage boks, det forårsagede en masse diskussion blandt netbrugere. Nogle mennesker mener også, at iPhone udpakning og tåreflåd ceremoni er væk! Der kan endda være tre store problemer, men Æbler produktdesign har altid fastholdt det højeste niveau, selv med sikkerhed mekanisme. For nylig har kinesiske Weibo-brugere også været den første til at afsløre de iPhone 13 og iPhone 13 Pro emballage kasser, og de er bestemt ikke længere at anvende plastikposer. Filmen, fordi der ikke er plastik forseglingsfilm beskyttelse, vil også teste emballagen, lagerstyring kvalitet og levering kvaliteten af ​​de operatører, fordi emballagen nemt kan blive snavset.

IPhone 13 ydre kasse emballage er erstattet med et papir tætning i stedet for plastfolien. Der vil være en grøn pil på den nederste kant af den ydre kasse, hvilket indikerer, at for at åbne iPhone 13 ydre kasse, skal papiret forseglingen afrives før den kan udskiftes. iPhone 13 ud af boksen.

I virkeligheden, selv om den gamle plastfolie af iPhone er demonteret, er der stadig en måde at re-sæl det, men de iPhone 13 anvendelser et papir segl. Fra design synspunkt, så længe det er let at blive fundet efter tåreflåd, det kan også give købere til at sikre, at de kan købe det. Det er en helt ny eksternt udpakket iPhone 13 mobiltelefon.

Selve iPhone 13 segl design, som dukkede op i forvejen så tidligt som i slutningen af ​​august, blev afsløret af Weibo bruger Yu Tech. Det er nøjagtig det samme som den nye iPhone 13 ydre kasse emballage forsegling.

Æbler officielle hjemmeside også nævnt, at der ikke længere anvendes brugen af ​​plastfolie til iPhone 13 og iPhone 13 Pro emballage kasser, der kan reducere mængden af ​​plast, der anvendes af 600 tons. De lovede også at opnå 100% kulstof neutralitet for alle Apple-produkter og forsyningskæder i 2030.

Apple også påstande om, at alle iPhone, iPad, Mac og Apple Watch enheder lanceret i det forløbne år er lavet af genbrugsmaterialer, herunder iPhones touch-motor 100% lavet af genbrugte sjældne jordarter, som er den samme for Apple og enhver smartphone for første gang i historien.

På nuværende tidspunkt er iPhone 13 serien vil blive officielt lanceret den 9/24. I år iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max vil være de mest populære modeller. Desuden vil de forudbestillinger af de nye farver af iPhone 13 nødt til at vente tre uger eller en måned. Det viser, at Apple i år Den nye telefon er stadig meget populær blandt offentligheden. Opfølgning Mr. Crazy også vil bringe dig en detaljeret iPhone 13 out-of-the-box evaluering og anbefalinger til beskyttende case tilbehør.

Flere iphone nyheder

Hvis du kan lide at undervise i denne artikel, vil jeg gerne lære mere om Apple oplysninger, iPhone, Mac skjulte 3C færdigheder, velkommen til at følge Mr. Crazy FB fan gruppe, Telegram, MeWe, Instagram og abonnere på YouTube-kanaler , vil der være mere nyttigt Del færdigheder undervisning med alle.

Tech gigant Apple har redesignet emballage tværs sin iPhone 13 lineup og ved at eliminere den ydre plast wrap, har det været i stand til at undgå 600 tons plast over levetiden af ​​produkterne. Apple - som har erstattet iPhone 13 kasse plastfolie med en fane papir med en afrivningsstrimmel for at sikre, at enhver manipulation er synlig - har til formål at få hele sin virksomhed carbon neutral i 2030.

. "I 2030 vil Æbler hele virksomheden være carbon neutral, fra forsyningskæden til magten kunder bruger i hver enhed, vi gør i år, så har vi gjort betydelige fremskridt med at minimere vores påvirkning af miljøet ved ombygning < / A2> emballagen tværs iPhone 13 lineup," firmaet sagt.

Ved at eliminere den ydre plast wrap, selskabet undgår 600 tons plast over levetiden af ​​produkterne, som bringer den tættere på sit mål om helt at fjerne plastik fra al emballage i 2025, tech firma tilføjet.

Sidste juli Apple havde afsløret sin plan om at blive carbon neutral tværs samlede virksomhed, der fremstiller forsyningskæden, og produktets livscyklus i 2030. Cupertino-baserede selskab har arbejdet på at fjerne plastik, øge genanvendt indhold, og reducere volumen som led i sine bestræbelser for bæredygtighed.

Tidligere i denne måned, havde Apple lancerede iPhone 13 sortiment med priser der starter ved â,¹69,900 i Indien. Hele iPhone 13 lineup bruger 100 procent genanvendt sjældne jordarter og magneter, og 100 procent genanvendt tin i lodde af hovedkortet. Interessant antenneelementerne linjer i iPhone 13 opstilling brug up-cycled vand plastflasker.

Apple har to robot demontering linjer kaldet 'Daisy' i USA og Holland, at hjælp i genvinding af materialer som sjældne jordarter fra sine produkter. Tidligere på året havde Apple sagde, at over 110 af sine produktions partnere i hele verden, herunder Wistron og Flex i Indien, er på vej mod 100 procent vedvarende energi til produktion af Apple-enheder - hvilket ville se næsten otte gigawatt af planlagte ren energi kom online.

iPhone 13 detail boks vil op næste give en anden in-box produkt nærved. Efter oplader og hovedtelefoner, er Apple siges at være at fjerne USB-kablet fra iPhone 13 detail boks. Den Cupertino baseret tech gigant er igen at gøre en undersøgelse om en udtalelse via en ny undersøgelse. Denne gang iPhone 13 detail boks vil ikke komme med USB-kablet, som pr rapporterne.

På iPhone 12 lanceringen den annoncerede Apple, at de vil fjerne den opladning adapter og de EarPods fra alle iPhone detail bokse i fremtiden. Nu er de landmåling nogle brugere uanset om de bruger den opladning adapter inde i boksen.

Apple er igen beder om en lignende udtalelse via en ny undersøgelse. Sandsynligvis Apple vil nu afbrød USB-kabel, der kommer inden for iPhone kassen. Blandt spørgsmålene i undersøgelsen, Apple spurgte også, hvis brugerne er tilfredse med den FaceID autentificering tech. Virksomheden er sandsynligvis arbejder på et par alternativer så godt.

ios opdatering drab procent batteri på få minutter

Den seneste iOS 14. opdatering siges at være at dræbe 50 procent af batteriet på iPhones på bare 30 minutter. Ikke kun batteriforbrug, har flere brugere rapporteret, at iPhones efter opdateringen er at genstarte på egen hånd. Også, efter at batteriet afløbet, er nogle telefoner genstart på egen hånd, og igen batteriet steget op.

Flere brugere har klaget på den officielle udvikler forum og Reddit, at iOS 14. dræber batteriets levetid af iPhones meget hurtigt. Apple har tidligere været sigtet for med vilje bremse gamle iPhones og tilføje glitchware at dræbe batteriet hurtigere.

Spørgsmålet bliver hovedsageligt står over for brugere af iPhone XS, iPhone 7, iPhone 6S og den første generations iPhone SE fra 2022. Apple er endnu at frigive en ny opdatering, men selskabet er normalt meget hurtig i at udrulle opdateringer for at løse sådanne spørgsmål. Der forventes en opdatering vedligeholdelse i næste uge.

Også: iphone serien ikke vandtæt, æble løj, idømt en bøde i Italien

De nye Apple-telefoner er vandtætte, i det mindste hvad virksomheden krav. Men den virkelige historie bag er lidt anderledes, og Apple har gjort falske påstande. Den helt nye Apple iPhone 12-serien er ved at blive markedsført som sikkert at drukne op 30 minutter under vand, men i det virkelige de Arent.

Enhederne er der reklameres som vandtæt, men anordningerne ikke. Italiens antitrust autoritet sagde reklamerne er vildledende . Som pr regulator , har Apple annonceret de nye iPhones som vandafvisende uden afklarende deres vandtæthed ratings.

Apple har også beskyldt for at være narre kunderne gennem ansvarsfraskrivelser . Så har den myndighed afholdt Apple under vildledende kunder som kunden vil blive ydet nogen støtte for den skade, der er forvoldt deres telefoner med vand og andre væsker som hævdede selskabet enhederne er vandafvisende.

Seks år i at skrive med primært fokus på smartphones, tech tendenser, e-handel, telecom, forbruger tech, internet, sociale medier, spil og meget mere. En digital marketingmedarbejder, ivrig rejsende, kaffe entusiast og en deltids-pædagog.

Vigtig

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Hvor kan man købe iPhone 13 ulåst og gennem din udbyder

Hvis din iPhone 13 plejer låse, når du er iført en maske, du er ikke alene.

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5 får den bedste pris i Qatar 2021, specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone 5s forventede pris i Pakistan er Rs. 25799. venligst komme tilbage igen for at se laveste pris fra pålidelige online butikker.

Den digitale Crown

Den digitale Crown

IPhone SE er en stor budget iPhone, men det betyder ikke, dens disponible. Vi er skyld tjekket ud de bedste tilfælde for din iPhone SE, der også ske for arbejdet med iPhone 5 og 5s, således at dens sikker mod ridser og skader, mens du stadig ser skarp.

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

iPhone 6 12.4.9 16H5Restore.ipsw Ezfirmware

Vi leverer direkte links til alle officielle versioner af iOS firmwares til enhver iPhone, iPod, iPad og Apple Watch. Hurtig søgning instant download

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Bedste pris til Apple iPhone 6 Plus er Rs. 39.999 som 19 December 2021. Læs fulde specifikationer, ekspert anmeldelser, brugervurderinger og ofte stillede spørgsmål. Oplev 360 graders visning og fotogalleri. Sammenlign priser før du køber online. Apple iPhone 6 Plus har en specscore af 68100.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 6 Plus specifikationer Display 5. inches IPS LCD Kamera 8 MP Sapphire krystal objektivdækslet, OIS, PDAF, BSI sensor Processor Apple A8 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 2915 mAh

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du er spekulerer på, om iPhone 6 er stadig en god telefon i 2020, dette indlæg dækker alt fra skærmstørrelse til iOS opdateringer til at forenkle din beslutning.

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

IPhone 6 4. tommer 1334x750, 8 MP kamera 1810 mAh, A8 Processor 1 GB

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Google har lanceret en ny lineup af highend Pixel enheder udstyret med chips af sit eget design. Her er hvordan det højeste tier model, Pixel 6 Pro, stakke op mod Apples iPhone 13 Pro Max.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.