Muligt at ændre SIM-kort PUK på Android-enhed

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Når en angriber revner nøglen, kan han begå Premium SMS Svig, Omgåelse Opkalds-id-kontrol, manipulere voice-mails, omdirigere indgående opkald og tekstbeskeder, misbruge USSD-betalinger, spor og phish brugere, installer malware på deres enheder, eller udfør noget andet browserbaseret angreb. Med Data Access Aktiveret hævder NOHL en angriber kan klone SIM-kort, dekryptere 2G, 3G og 4G-trafik, klon NFC takers og fremtidige SIM-applikationer, og ændre operativsystemet for at forhindre fremtidig patching.

Er din Android-telefon SIML låst? For det meste er det observeret, at folk ikke engang ved, om deres telefon er SIM-låst eller ej. Nå, hvis du også er den, der ikke har viden om dette, så bekymre dig ikke som her i denne tutorial vil vi diskutere om dette problem.

Så vi vil først starte denne rejse ved først at finde ud af, om din telefon er låst eller ej, og hvis den er, hvordan du låser op Android SIM-kort på din enhed og nyder de fuldstændige fordele ved ulåst telefon.

Bemærk: Forsøg ikke at låse op for SIM uden den rigtige PUK-kode, da dette vil blokere din SIM helt. Hvis det bliver blokeret, vil du miste alle de oplysninger, der er gemt på din SIM, og du skal få et nyt SIM-kort.

Fantastisk

Du skal bruge PUK-kode for at låse op for dit Androids SIM-kort, hvis du glemmer PIN-koden på din Android-enhed. PUK-koden er en sikkerhedskode for alle de moderne SIM-kort, der bruges i smartphones, tabletter og andre mobile enheder. Forresten, hvordan man får PUK-kode uden at ringe til kundeservice? Venligst fortsæt med at læse, hvis du vil vide disse oplysninger.

Få PUK-koden uden at ringe til kundeservice

Når du køber et SIM-kort, kommer det i en lille pakke. Selvfølgelig vil PUK-koden blive inkluderet i den. Hvis du stadig har din SIM-kortpakke, vil du bare være i stand til at kigge efter plastkortet, som SIM-kortet blev snappet ud af. Der er otte cifret PUK-kode, der er trykt på bagsiden, sammen med SIM-kortets PIN-kode. Hvis du ikke kan se PUK-koden på bagsiden, skal du nok afsløre det. Nu, se efter en ridset område på bagsiden af ​​plastkortet. Derefter kan du bruge en mønt eller nøgle til forsigtigt at ridse på området og afsløre din PUK-kode. Endelig får du din PUK-kode uden at ringe til kundeservice.

Way: Log ind på dit mobile carriers site for at få din PUK-kode

På denne anden måde behøver du heller ikke at ringe kundeservice, men du behøver kun at logge ind på dit mobilkortswebsted for at få din PUK-kode. Baseret på forskningen leverer de fleste mobile carriers online-konti til deres kunder. Hvis det er tilfældet for dig, kan du nemt gå til dit mobile luftfartsselskab officielt websted. Derefter skal du logge ind med dine legitimationsoplysninger. PUK-koden vil blive opført under din egen profil. Lige nu er du i stand til at søge efter muligheden for at få din PUK-kode og derefter låse dine Androids SIM-kort op.

Lås dine Androids SIM-kort ved hjælp af PUK-koden

Når du har fået din PUK-kode, kan du nu låse dine Androids SIM-kort op. Som vi ved, at PUK-kode er en sikkerhedskode for alle de moderne SIM-kort. Hvis du sender den forkerte PIN-kode tre gange, så er dine Androids SIM-kort låst. Du skal bruge denne PUK-kode for at låse den op. Husk endnu en gang, at indsætte forkert PIN-kode tre gange vil få dine Androids SIM-kort deaktiveret. Så det er virkelig vigtigt at indsætte den rigtige. Hvis du får en besked om, at du er i stand til at kontakte din mobilbærer for at låse din enhed op, så tryk blot på OK. Derefter viser din telefon PUK-skærmen, så du ved, at du har ti resterende forsøg, før dit SIM-kort bliver ubrugeligt permanent.

Måske vil nogle af jer finde det lettere at få PUK-koden ved at ringe til kundeservice. Du skal vide, at din mobil carrier kender din PUK-kode, da den fremstillede dine Androids SIM-kort og også juster PUK-koden til at begynde med. På dette tidspunkt er du i stand til at ringe til kundesupporttjenesten på din mobil carrier og derefter forklare dit problem, at dit Androids SIM-kort er låst. Selvfølgelig skal du fortælle din identitet korrekt ved at besvare nogle sikkerhedsspørgsmål som dit navn, adresse og fødselsdato. Når du er i stand til at bevise din identitet, vil kundesupporten på din mobil carrier give dig PUK-koden til dit Androids SIM-kort.

Hvis en forkert pin indsættes mere end tre gange, bliver din telefon låst. De kan løses til deres oprindelige ulåste tilstand ved at indsætte en PUK-kode, der leveres af mobiludbyderen. Hvis den forkerte PUK-kode indsættes otte gange i træk, bliver din enhed blokeret permanent og også uoprettelig , så du har brug for et nyt SIM-kort. Derfor skal alle mobiltelefonbrugere holde deres PUK-kode, der nedskrives på et sted, der er adskilt fra enheden. Når PUK-koden er indsat, skal stiften nulstilles. PUK-koderne bruges til at låse op på PIN-koderne, hvis SIM-kortet er blokeret.

På mit daglige job er jeg en softwareingeniør, programmerer og computertekniker. Min passion er Montering PC hardware, studere operativsystem og alle ting relateret til computere teknologi. Jeg elsker også at lave korte film til YouTube som producent. Mere på om migâ € |

Nyttige søgninger

Lær, hvordan du pukser op i Samsung Galaxy A20. Hvis du indtaster en PIN-kode forkert flere gange i træk, blokerer enheden dig fra at forsøge igen og kan også skade dit SIM-kort permanent.

Indtastning af PUK-koder

Jeg indtastede de sidste 8 cifre i mit SIM-nummer, det fortsatte derefter med at spørge mig om en ny PIN-kode, som jeg indtastede og bekræftede ny PIN-kode. Nu fortæller jeg mig at indtaste min PUK, og jeg har kun et par forsøg tilbage, før jeg er helt låst ud af min telefon for evigt

Hent venligst en moderne browser:

En PUK-kode står for ikke-offentlig frigør nøgle. Det er en helt unik kode, dette er forbundet på din mobiltelefons SIM-kort og er typisk otte cifre lange. Du vil måske have PUK-koden, når du har indstillet en SIM-kortlås og indtastet den forkerte adgangskode tre tilfælde. Din telefon bliver låst, og du vil have PUK-koden til at befri den

Brug PUK-koden til at låse en android g

Låsekoden hjælper dig med at beskytte din telefon mod uautoriseret brug. Du kan indstille din telefon til at bede om låsekoden, som du definerer. Hold koden hemmelig og på et sikkert sted, adskilt fra din telefon.

Hvis du glemmer koden, og din telefon er låst, vil din telefon kræve service. Yderligere gebyrer kan gælde, og alle personoplysninger på din telefon kan slettes. For mere information, kontakt den nærmeste autoriserede servicefacilitet til din telefon eller din telefonforhandler.

IMEI-kode

Din telefoner IMEI-kode er også udskrevet enten på din telefon eller på SIM-bakken afhængigt af din telefonmodel. Hvis din telefon har en flytbar bagcover, kan du finde IMEI-koden under omslaget.

Find eller lås din telefon

Hvis du mister din telefon, kan du muligvis finde, låse eller slette den eksternt, hvis du har logget ind på en Google-konto. Find min enhed er som standard til telefoner, der er knyttet til en Google-konto.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En PUK eller nonpublic Unlocking Key er en sikkerhedsfunktion på mange mobile gadgets, der beskytter dit SIM-kort info. PUK-koden er unik i YourSim-kortet og er påkrævet, mens en SIM-kort PIN-kode blev indtastet forkert mere end et par tilfælde. Høne har du et PIN-kode til dit SIM-kort som et yderligere sikkerhedsniveau, du skal sortere PIN-området i hver enkelt gang du tænder din mobiltelefon. Hvis du gør det forkerte 3 dage, kan SIM-kortet være sikret, og du kan ikke bruge telefonen. I dette eksempel skal du bruge din Pukcode til at frigøre SIM'en.

Hvis forskellige sælgere SIM-kort fortsætter med at blive nægtet efter en succesfuld låse op, så er din smartphone sandsynligvis "hardlocked" gennem din udbyder, læs FAQ for løsninger. Nfastened i app opladning for at låse op, så du vælger at dække, hvis dit program sikkert kan være låst op, ikke før. Backup / RestoreStribute er gratis og forbliver løs gebyr udstillet tidligere end ordreberettigelse på telefon, hvis vi ikke kan frigøre dit apparat .

Du kan beskytte dataene på din telefon til det punkt, hvor ingen kan få adgang til det uden at kende de forskellige koder eller har det nøjagtige biometriske mønster af dit fingeraftryk. Men hvad med dit telefonnummer eller dine stemme- / dataplaner? Selv med den bedste beskyttelse på din smartphone-katalogstruktur, kunne nogen simpelthen fjerne dit SIM-kort - hvilket indeholder dit telefonnummer, sikkerhedsdata, faktureringsoplysninger og andre typer data - og placér det i deres enhed.

Hvis din transportør ikke tilbyder standard PIN-kode, er det oftest enten 0000 eller 1111. Men husk, du får tre forsøg. Hvis de tre forsøg fejler, skal du komme ind i PUK. Uden den PUK, vil din enhed ikke få adgang til SIM-kortet. Uden SIM-kortet kan du ikke bruge enten din stemme eller dataplan med enheden.

Opsætning af SIM-lås

Ansvarsfraskrivelse: - Alle de oplysninger, der deles i denne app, er fra verous online ressourcer, vi forsøgte vores bedste for at holde oplysninger opdateret og autentisk. Brugere anbefales at søge emne korrekt før gælder.

Godt app garanteret

I desperation har du placeret dig foran din troværdige computer, åbnet din webbrowser og begyndte at søge på internettet, der håber at finde nogle nyttige tips til at håndtere det. Så du endte her, på denne artikel dedikeret til, hvordan man henter PUK-kode. Er jeg forkert? Nej, her. Så håber jeg virkelig, at jeg kan hjælpe dig ud.

Med denne vejledning i min i dag har jeg til hensigt at illustrere alle de forskellige og mulige operationer, som du kan gøre for at forsøge at genoprette PUK-koden i tilfælde af glemsomhed eller tab. Alt i alt er det ikke vanskelige operationer at udføre, men selvfølgelig skal du have et minimum af tålmodighed og en god dosis af ro for at få alt til at gå godt. Så? Vil du gerne prøve og få ret til hjertet af sagen? Ja? Store! Så koncentrere dig om nedenstående oplysninger og følg instruktionerne, jeg er ved at give dig trin for trin. Alt vil fungere for det bedste i sidste ende. Held og lykke!

Hvad er PUK-koden

Før du forklarer de trin, der normalt skal tages for at hente PUK, tror jeg, at jeg skal give dig mere information om den pågældende kode, hvis du ikke ved det selvfølgelig.

Vigtig

Gennemgå ApplesNy Purple iPhone 12

Gennemgå ApplesNy Purple iPhone 12

Få op til 240 fra en ny iPhone 12 eller iPhone 12 Mini, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Macerich Properties Queens Centre

Macerich Properties Queens Centre

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke ud, hvad dine venner har familiemæssige interesser blevet opfange deling rundt om i verden.

El Aceite de Oliva ayuda en prevenir el cncer y ralentiza su avance

El Aceite de Oliva ayuda en prevenir el cncer y ralentiza su avance

El mtodo fue descubierto por usuarios de la rød social Reddit, que buscaban evitar un Procedimiento automtico que los Modelos ms Antiguos llevan en cabo para evitar daos en la batera y apagones

El Roaming Automtico Nacional es Aprobado por el Senado

El Roaming Automtico Nacional es Aprobado por el Senado

Permitir que en aquellas localidades donde solo existe tætning de un operador, el resto de los usuarios de otras compaas puedan conectarse en Dicha tætning y som usar su infraestructura para tener servicio.

Set Up nye iPhone 12, Transfer fra gamle iPhone Lynguide 2021

Set Up nye iPhone 12, Transfer fra gamle iPhone Lynguide 2021

Hurtig start fungerer ikke, når du overfører data fra gammel iPhone til ny iPhone Her er hvad de skal gøre, når Hurtig start ikke virker eller vises på iOS 111.213

Hurtig start ikke arbejder på iPhoneipad Tjek 6 rettelser her

Hurtig start ikke arbejder på iPhoneipad Tjek 6 rettelser her

Er din hurtige start ikke fungerer på iPhone efter opgradering til iOS 1514 Hvis ja, dækker denne artikel alle de løsninger, du vil vide om, hvordan du løser dette problem med de mest enkle trin.

Quickstart Tilføj skilt i med Microsoft om at en iOS eller MacOS app Microsoft identitet platform

Quickstart Tilføj skilt i med Microsoft om at en iOS eller MacOS app Microsoft identitet platform

Kom i gang ved hjælp af din Apple iPhone eller iPad på iOS 11. På denne side Knapper og ikoner Device tutorials og brugervejledning firsttime brug Knapper og ikoner Theres en masse du kan gøre med din nye enhed

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dårlige møder tilfældigvis den bedste af os, og desværre kan de sker ofte. Her er hvordan vi kan forbedre 5 af de mest almindelige arbejde møder.

Mobil telefon basestationer og sundhed

Mobil telefon basestationer og sundhed

Udrulningen af ​​5G hjælp super højfrekvens radio æteren har antændt gamle frygt for mobiltelefon stråling risici, med coronavirus konspirationsteorier er den nyeste rynke.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.