Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

FUNKTIONER Sød og nem at bruge - enkel navigation gennem kategorier og brugervenligt interface! Børstemundstykke - syv kategorier med mere end 150 søde klistermærker! Blyant værktøj - tilføje søde tekst til fotos: elsker citater, kærlighed beskeder, sjove ordsprog, venskab beskeder! Wand værktøj - dejlige fotoeffekter: røde hjerter, røde roser, lyserøde hjerter, blomster, stjerner! Overlappende funktion - tilføje et ubegrænset antal deco klistermærker, sted dem som du ønsker Nem gemme og dele - Facebook, Twitter og Instagram deling muligheder!

â~ ... Deco Pic Photo Editor Pro â~ ... lader dig dekorere billeder i den sødeste måde. Hvis du er en fan af fotografering og du kan lide at tage selfies og fotos af dine venner, er dette et ideelt billede redigering app til dig. Denne søde app til at tilføje klistermærker på billeder vil helt sikkert gøre dit foto udsmykning oplevelse meget sjovere. Download det nu og udforske alle de fantastiske muligheder, som vi har skabt specielt til en fotoredigering fan som dig. Der er en børste værktøj, en blyant værktøj, og en tryllestav værktøj, så gøre dit valg og være den første til at bruge denne fantastiske foto mærkat app. Hent det nu og bruge det, når du føler motiveret og inspireret til at skabe søde fotos. God fornøjelse!

Instagram er på sit højeste, så her er din chance for at skinne lyse som en diamant og blive en Instagram berømthed. Alt du skal gøre er at downloade denne awesome billede dekoratør, uploade dit favorit billede og redigere det i en stilfuld måde. Vælg mellem 150 søde klistermærker til fotos og lad fantasien få frit løb. Påfør søde læber, stjerner, hatte, hjerter og slik og gøre dine selfies ser smukkere end nogensinde. Saftige kys, solbriller, cupcakes, sløjfer og blomster venter på dig til at bruge dem på den mest kreative måde. Download denne decopic app i dag gratis og blive en rigtig professionel photofuniac i løbet af få minutter. God fornøjelse!

billedredigering apps er meget populære i dag på alle sociale netværk og blandt alle generationer, så hvis du ikke har en egnet foto editor installeret på din telefon, nu er endeligt din tid til at komme en. Fotocollager, foto gitre, retrica rammer og decoblend apps er meget populære nu blandt børn og især blandt teenagere, så du bør også deltage i mængden af ​​fotoredigering entusiaster. Hvis du leder efter apps ligner petapic, INSTA tekst, og insta citater, er du på det rigtige sted. Tilføj søde sjove citater, meddelelser og tekster, og sende det til din kæreste væg eller til dine venner Facebook tidslinje for deres fødselsdag. Pic udsmykning Mulighederne er mange â € ”alt hvad du skal gøre, er at træffe et valg. God fornøjelse!

Hvis du er afhængig af selfies, tænde telefonen kamera, tage et perfekt selfie, og tilføje en lang række fotoeffekter til det. Der er smukke bobler, glitrende stjerner og kometer som du kan sætte alle over dine fotos og gøre dem ser fin og elegant. Blandt foto redaktører til Instagram med klistermærker, denne ene er helt sikkert den mest avancerede. Hent â~ ... Deco Pic Photo Editor Pro â~ ... og anbefale det til alle dine venner. Vi garanterer dig timevis af sjov og kreativitet og talrige hjerter og folk på alle sociale netværk. Lad det bedste billede udsmykning med klistermærker begynder nu!

Om deco pic foto editor pro

For at installere Deco Pic Photo Editor Pro på din Android-enhed, skal du blot klikke på den grønne fortsat App knappen ovenfor for at starte installationen. Den app er noteret på vores hjemmeside siden 2022/02/03 og blev hentet 32 ​​gange. Vi har allerede tjekket, om downloadlinket er sikkert, men for din egen beskyttelse anbefaler vi, at du scanner den downloadede app med dit antivirus. Hvis din antivirus registrerer Deco Pic Photo Editor Pro som malware eller hvis download link til dk. ecoPicInstaStickers er brudt, brug kontakt siden for at kontakte os.

Versionshistorik

Her kan du finde changelog Deco Pic Photo Editor Pro, da det blev lagt ud på vores hjemmeside på 2022/01/01. Den nyeste version er 1.. og det blev opdateret på soft112. om den 2022/09/08. Se nedenfor ændringerne i hver version:

version

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Lad os nu tjekke, hvordan Samsung A03s udfører som en daglig chauffør. Han budget enhed kommer i tre farvevalg, som er sorte, hvide og blå. Vi blev lånt af firmaet en i blåt, og det ser ud til at være klassisk og minimalistisk. Det mangler fancy finish eller mønstre på bagsiden som vi plejede at se i andre telefoner i dette prisklasse.

På bagsiden har Samsung A03S en glat mattekstur lavet af polycarbonatmateriale af god kvalitet. Det gode er, det er en lav vedligeholdelsesstruktur med hensyn til snavs og fnug, så det er rent op til dig, hvis du vil tilføje et silikone etui til beskyttelse.

Kommer til displayet, har Galaxy A03S et 6. -InCH TFT LCD-panel. Som du ville forvente fra en budgettelefon, har den en HD + opløsning sammen med tykke bezels rundt omkring. Han WaterDrop-hak er ikke så fancy eller premium-udseende i forhold til hulpunchens design. Men det er slet ikke distraherende i det hele taget.

Adgang til denne side nægtes

Selvom denne enhed kun har et LCD-panel, producerer displayet flotte billeder og livlige farver. Bemærk, at farverne på displayet ikke vil være, da PUNCHY, og SORTS ikke vil være så dybe som AMOLED-skærme. Han resolution vil ikke være den skarpe såvel som den kun har en 720p beslutning. UT, dette vil gøre for prisen.

Enheden har kun en 60hz opdateringshastighed, så du skal klare din forventning om dens glathed i overgange og spil. E havde ikke meget af et problem ved hjælp af denne budgettelefon indendørs. Faktisk er skærmens synsvinkel stor. På den anden side er dens maksimale lysstyrke ganske gennemsnit under udendørs dagslysbrug. Der var et par gange, at jeg kæmpede med at læse oplysningerne, da jeg testede det.

Som nævnt ovenfor sporterer Samsung Galaxy A03S en enkelt grillhøjttaler. Men det var stadig i stand til at fylde et mellemrum med en høj og skarp lyd. På den anden side har taleren tendens til at producere forvrængning i musik, når vi maksimerer lydstyrken. Personligt havde jeg en bedre oplevelse, da jeg spillede musik med bare grundlæggende øretelefoner tilsluttet den. Mikrofonoptagelser er klare, men ikke så højt. Det blokerer støj pænt for en budgetenhed. Ørehøjttaleren fungerer også godt. Samlet set er dette ret anstændigt for opkald. HE A03S har en tredobbelt kameraopsætning sammensat af følgende: A 13MP F / 2. w / AF, en 2mp f / 2. makro og 2mp f / 2. Dybde plus LED Flash. Selvfølgelig har hver af sensorerne en dedikeret funktion til at garantere gode billeder til forskellige situationer.

Smartphone's kamera UI er ret simpelt. Det er dog udstyret med flere tilstande til optagelse. Det fik portræt, foto, makro, panorama, mad og en pro eller ekspert tilstand. Desværre mangler det en vidvinkelmodus til landskabsskud og en natmodus for lavt lys.

Bagkameraprøver

Med naturligt lys udefra var 13mp hovedkameraet i stand til at fange flotte billeder med en god mængde detaljer. Selv uden at aktivere HDR, ville skuddet stadig se anstændigt ud. Y Aktivering af HDR-funktionen, vi kunne få flere detaljer i billederne, og det er en god ting. Som du kan se, er de mere levende, men stadig naturlige udseende.

Enheden leveres også med en zoomfunktion op til 10 gange, men for os er det acceptable område, der skal bruges, op til 2x for social mediedeling. Baseret på ovenstående billeder er billederne stadig detaljerede og har god kontrast. Men da vi brugte 2x zoom ind, vises farverne lettere.

En lidt tonet-down triple kamera opsætning

Kameraet er et af de områder, hvor Samsung gjorde nogle cut-backs med hensyn til hardware på Galaxy A22 5G. Sammenlignet med Vanilla A22 mangler 5G-varianten OIS på hovedkameraet, har en lavere opløsning 5MP Ultrawide og mangler også et makrokamera. A22 5G ser lidt nedgraderet i denne afdeling sammenlignet med Galaxy A32 5G. De to har meget lignende opsætninger på papir, baseret på et hoved 48mp kamera. Endnu en gang falder galaksen A22 5g makro kameraet, og sammenlignet med A32 5G får også en lavere res 5MP Ultrawide. Selfie er også bumpet ned til 8mp. En temmelig hård nedgradering over en allerede uden tvivl nedgraderet kameraopsætning sammenlignet med Vanilla Galaxy A32 og dens 64mp vigtigste snapper.

Den 'argumable' del, der hovedsagelig kommer ned til, at A32 5G kan opfange 4K video, mens Vanilla A32 er afkortet ved 1080p, og galaksen A22 5g kan gå op til en Ukonventionel 1152p. Men mere på det i en smule.

Alternativt kan det bruge remosaicing algoritmer til at skyde i hele 48mp-opløsningen for mere detaljer. S5KGM2 har fase detektering autofokus. Det bruger især noget, Samsung kalder "Super-PD", som er en højtydende variant af fasen. Der er ingen OIS. Den GM2, som det i daglig tale kaldes, er faktisk en populær sensor, som findes i mange andre Samsung-enheder, samt Xiaomi dem, og vi føler temmelig sikker i sine evner.

Den ultrabrede Kameraet er ikke særligt imponerende på nogen måde. Dens opløsning er bare 5MP, med en temmelig mørke f / 2. blænde, temmelig lille 1/5. "Sensor, med 1. 2Âμm pixels og en ikke særlig bred 115 graders synsfelt. Intet at ringe hjem om. Samme gælder for 2MP, f / 2. supplerende dybde kamera.

den selfie cam mister nogle point for sin 8MP opløsning, ned fra 13 MP på Galaxy A32 5G og 20MP på vanille Galaxy A32 Så igen, har det en anelse lysere f / 2 objektiv Så der er det

... kameraet app på A32 5G er den seneste du får med One UI 3., den største forbedring er den udflytning af videoen beslutning til søgeren Bortset fra det, er det det samme som på alle andre Samsung pre-One. . UI 3., hvilket er en god ting, da det er ligetil og nem at bruge

grundlæggende er som sædvanlig - skubbe til venstre og højre vil skifte mellem tilgængelige tilstande, og der er en mulighed for at re-arrangere, tilføje eller fjerne nogle af tilstande fra søgeren Lodret aflæser i begge retninger vil skifte mellem forreste og bageste kameraer

.. den velkendte træ udpegning til zoom kontrol er her også, og med ingen tele om bord, får du tre træer for ultra-bred og to træer til den vigtigste knast. Du kunne zoome ind med en knivspids gestus, på hvilket tidspunkt yderligere forudindstillede zoomniveauer vises 2x, 4x, og 10x.

Søgeren har standard sæt af ikoner med indstillingerne tandhjul placeret i øverste venstre hjørne af skærmen. Den sædvanlige ting som gitterlinjer, lokaliseringsdata mv, kan findes i menuen.

Apropos manglende ting, Pro video heller ikke gøre cut. Heller ikke sjov - Samsungs nuværende samarbejde med snapchat, der bringer en roterende udvalg af snapchat filtrerer lige ind i standard kamera app. Vi kan ikke sige, vi savner det hårdt, men stadig følte vi bør nævne sit fravær, da det var sådan en stor del af markedsføringen for A72, A52 og A32.

Dagslys billedkvalitet

Stadig skud fra de vigtigste kamera er meget god samlet. Som vi sagde, har Samsung GM2-sensoren bevist sit værd igen og igen, og det helt sikkert ikke skuffe når parret med Samsungs fast behandling. Detaljerne i de 12MP skud er masser, og alt ser pænt og skarpe. Tja, måske med undtagelse af langt hjørner af rammen, som kan være lidt blødere på lejlighed.

Farverne er flot og levende, uden at være overmættede . Det er fantastisk at se, da Samsung har været kendt for at krank farver op i fortiden. Vi sætter pris på den mere "modne" behandling her. Der er ingen mærkelige farvestik. Dynamisk område, også er respektable, men ikke helt så brede som på højere ende modeller.

Disse særlige skud blev taget med standardindstillingerne på Galaxy A22 5G, hvilket vil sige med Scene Optimizer og Auto HDR aktiveret. Både spark i konsekvent og klart trækker deres egen vægt, som du kan se fra dette sæt af skud uden scene Optimizer .

Du kan også få en ganske god idé om, hvor meget af en forskel den ekstra beregningsmæssige behandling gør ved at se på billeder fanget i 48MP tilstand. Hverken Auto HDR eller Scene Optimizer er tilgængelige i denne tilstand, og det viser, især i scener med mere kompliceret belysning. Du kan tydeligt se højlys og skygger ser meget bedre i standard 12MP auto mode generelt. Der er også mærkbar kromatisk aberration , især med fine mønstre.

48MP skud, men absolut tilbyde mere løst detalje. Hvis det er en prioritet for dig og individuelle filer på over 20 MB i størrelse er ikke et problem, så gå efter det. Du har til at leve med en smule mere støj, så godt.

Vigtig

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Tag et par minutter lige nu for at oprette dine nødkontakter og medicinske oplysninger.

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Regeringen tester en ny telefon og tablet service på 25052021 for at advare mennesker, hvis der er en fare i nærheden. Heres alt hvad du behøver at vide om testen og lanceringen af ​​denne nye elektroniske service.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Engang du måske ikke ønsker at skrive teksterne manuelt mens messaging. Kan være du er kørsel eller dine hænder er beskæftiget med noget andet vigtige arbejde. I...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Kom din iPhone til at læse ud tekst til dig er en nem affairyou kan gøre det ved hjælp af noget, men indbyggede iOS funktioner.

Gør din telefon Tag Diktat

Gør din telefon Tag Diktat

Når du får en flash af inspiration væk fra dit skrivebord, har din smartphone konvertere dine talte ord til tekst filer til senere brug.

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Her er hvordan man sikkert tørre din Android smartphone til videresalg

Helt at slette alle dataene fra en Android-enhed eksternt og diskret anvendelse XNSPY. Du skal blot sende en kommando fra din computer og alt er slettet

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Sådan er duseresetwipe din iPhone uden adgangskode

Glemt din iPhone-adgangskode Lær hvordan du får din iPhone til genoprettelsesfunktion, så du kan slette den og sætte det op igen.

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

HTC Desire 610 Gophone Certified LiNenew

Udforsk HTC Desire 530 smartphone. Se Tech Specs samt nyere HTC Telefonmodeller til rådighed på tmobiles Blazing Fast 4G LTE-netværk

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

Hvordan kan du sætte et SIM-kort i en HTC Desire 610

HTC Desire SIM-kort, HTC Desire Sim Card Leverandører Register Find variation HTC Desire SIM-kort leverandører, producenter, virksomheder fra hele verden på micro SD-kort, grafikkort, hukommelseskort, Mobiltelefon SIM-kort

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.