Samsung Galaxy Tab S7 5g Verizon SMT878U

Samsung Galaxy Tab S7 Fe går efter iPad Air med 12. tommer skærm, 5g

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Bliv nedsænket på fanen S7's 11 tommer skærm eller den fantastiske 12. tommer super amolet på fanen S7. En 120Hz opdateringshastighed for glatte visningserfaringer. Rich Audio og 3D surround sound med quad højttalere af AKG og Dolby ATMOS. Plus, det største spring i S Pen Responsiveness for ægte skrivning erfaring.

Samsung Galaxy Tab S G Verizon SM-TU Specifikationer og funktioner Oversigt:

Samsung Galaxy Tab S7 5G Verizon SM-T878U er en Android tablet med 5G netværk support. Det har 11 inches, WQXGA 2560 x 1600 pixels skærmopløsning. Og det drives af Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ CPU og Adreno 650 GPU. Det kører Android 10.

Denne Samsung Tablet giver brugeren 6 GB RAM. Hvor Android-operativsystemet kører, ud over brugerprogrammer og spil. Og for lagerpladsen har det 128 GB internt lager og op til 1TB ekstern hukommelse via microSD-kort.

At fange og dele de bedste minder om dit liv med familie og venner, kan du bruge det forreste selfie kamera, der har 8 megapixel af opløsning. Og 13. MP Wide + 5. MP Ultra-Wide Dual Main Camera med flash og autofokusfunktioner.

Samsung Galaxy Tab S FE Specifikationer

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Flaunts A 12. -InCH WQGA TFT LCD-skærm med en regelmæssig 60Hz opdateringshastighed og 2.560Ã-1.600Â pixels opløsning. Det er drevet af Qualcomm Snapdragon 750g SOC kombineret med Adreno 619 GPU, op til 6 GB RAM og 128 GB opbevaring, der yderligere kan udvides op til 1TB. Tabletten kører på Android 11-baserede Oneui 3. Brugerdefineret hud ud af kassen og har et stort 10,090mAh batteri med 45W hurtig opladningsstøtte.

I dag ved siden af ​​note20-serien smartphones frigiver Samsung også et par nye high-end tabletter i form af den nye fane S7 og TAB S7 +. Det har været lang tid siden Weve set nogle gode Android-tabletter, da markedet er tilsyneladende lille og kæmper i forhold til det mere almindelige-sted Appels iPads â € ", men dagens S7-serie hævder virkelig baren med hensyn til hardwaremuligheder, hvilket giver nogle betydelige opdateringer Til bordet for hvad der sandsynligvis er de bedste Android-tabletter på markedet lige nu.

Hvad gør den nye Galaxy Tab S7 tabletter Shine er deres helt nye snapdragon 865+ processorer sammen med højopløselige 120 Hz skærme, store batterier, Quad-Speaker Setups og et nyt design, som det er utroligt tyndt.

Start med SOC, den har den nye højtydende binned snapdragon 865+ SOC fra Qualcomm, med Samsung her ved hjælp af den fulde 3. GHz-topfrekvens på Prime CPU-kernen. Det er en dejlig præstationsforøgelse og bør gøre den nye fane S7S de hurtigste Android-tabletter på markedet lige nu.

Staren på showet I dag er fanen S7 +, som indeholder en 12. OLED-skærm med en 2800 x 1752 opløsning samt en 120Hz opdateringsfrekvens, der gør det muligt for den fulde native opløsning på panelet. I det væsentlige er dette chectmarks alle mulige funktioner et display, og skal være langt den bedste tabletoplevelse på markedet i denne henseende.

Bagsiden af ​​de nye tabletter er forholdsvis almindelige, bortset fra et langvarigt designelement, der strækker sig fra kameraerne. Dette er opladningsoverfladen for den nye S-PEN, som kan holdes af tilbehørsbogdækslet eller bogdækseltastaturet i denne position.

Tabletternes kameraer er ret ikke-ikripthvid, kun med Samsung Revealing 8MP for frontkameraet, et 13MP hovedkamera og en 5mp ultra-vidvinkel. Forventer ikke nogen stor kvalitet ud af en af ​​disse.

Størrelse-kloge, som Tab S7 + er en større enhed, det har også en større fodaftryk og vægt, ca. 12% større i hver dimension og lidt tungere på 575g. Den S7 + er udstyret med en 10090mAh batteri mens S7 er udstyret med en 8000mAh enhed.

Udover den høje kvalitet skærme af de nye tabletter, den ene anden værdifuldt element i de nye indretninger er deres tykkelse, som kommer ind på kun 6. mm for Tab S7 og blot 5. mm for Tab S7 +, hvilket gør sidstnævnte den tyndeste tablet af denne klasse nogensinde er lavet.

Relaterede læsning:

Samsung afslørede sin nye Galaxy Tab S7 FE, en 12. -inch tablet placeret som en mere overkommelig mulighed til Tab Galaxy S7 og Galaxy Tab S7 Plus. Selv om det måske ikke er så præmie som de modeller, den nye fane S7 FE flaunts nogle imponerende specs og funktioner. Vi bliver nødt til at teste tabletten før at sige noget endelig , men baseret på hvad vi ved indtil videre, kan du overveje denne skifer før udgifter dine surt tjente penge på en iPad Air eller Surface Pro 7.

Slotting over budgettet "Galaxy Lite" -serien som Samsungs sub-flagskib tablet-modeller, Galaxy Tab S7 FE vil forsøge at finde den samme balance som Galaxy S20 FE; en $ 700 smartphone bredt betragtes som en af ​​de bedste værdier i mobil. På $ 529 til start, Galaxy Tab S7 FE er ikke noget budget tablet, men det underskæringer flest premium muligheder fra Apple og Microsoft, mens leverer nogle af de bedste funktioner i Tab Galaxy S7 til en lavere pris.

Samsung Galaxy Tab s fe pris og availabilityÂ

Jeg har ikke set tabletten i person endnu, men det ser næsten identisk med den dyrere Galaxy Tab S7 baseret på pressefotos. Billeder af den forreste afslører tynde kanter omgiver et stort display og et webcam anbragt på den lange ende af tabletten.

Jeg er også glad for at se den dråbeformet magnetisk stylus holder tilbagevenden efter sin undladelse fra Galaxy Tab S6 Lite. Denne magnet holder S Pen på plads og oplader pennen, når den ikke er i brug. Også på bagsiden af ​​skifer er et aflangt kamera modul og subtil Samsung branding.

Samsung Galaxy Tab s fe batterilevetid og opladning

Ingen runtime estimater blev leveret, men Samsung lover "langvarig batterilevetid" ud af 10,090mAh cellen. Når det afløb, kan du top off Tab S7 FE via sin USB 3. type C-port, der understøtter hurtig opladning.

Samsung Galaxy Tab s fe vise et

Stor er bedre. På trods af sin mellemklassen pris, Galaxy Tab S7 FE flaunts en massiv 12. -inch, 2560 x 1600-pixel TFT LCD-skærm. Hvorfor er det sådan en big deal? Fordi Apple sælger kun én tablet med et stort panel, den 12. -inch iPad Pro, der koster $ 1.100.

Samsung Galaxy Tab s fe s pen og accessoriesÂ

Inkluderet i kassen er en S Pen stylus til at trække tage noter eller navigerer på nettet uden udtværing op at store skærm. Samsung præ-installerer flere tegning apps på Tab S7 FE og tablet ejere får også en 6-måneders forsøgsperiode på Clip Studio Paint.

Hvis du ønsker at slå din tablet til noget af en bærbar udskiftning, Samsung sælger en bogomslag tastatur tilbehør. Det ser trange baseret på de billeder, vi har modtaget, og der er ingen touchpad, så funktionalitet er begrænset. På den lyse side, sagen beskytter skifer og har en S Pen holderen, så pennen ikke bliver slået fra, når du skubber det ind i en rygsæk.

Samsung Galaxy Tab s fe ydeevne og GA

Vi vil sætte Galaxy Tab S7 FE gennem vores benchmarks for at se, hvordan det billetpriser mod konkurrence, men ikke placere væddemål på det konkurrerer med iPad Pro ikke mindre iPad Luft. Hvad du får er mulighed for 5G tilslutningsmuligheder dækker mmWave og sub-6GHz bands for den hurtigste og mest vidtgående mobil støtte.

OutlookÂ

Med en start pris på $ 529, Tab S7 FE er ikke ligefrem et budget Pick a €”falder mellem den billigere "Lite" version og den pricy Galaxy Tab S7 Plus. Imidlertid kunne det store display og premium funktioner gør denne værdien pick for dem, der har brug for en tablet til indtagelse af indhold og grundlæggende produktivitet arbejde.

Phillip Tracy er assistenten chefredaktør på Laptop Mag, hvor han gennemgår bærbare computere, telefoner og andre gadgets, mens den indeholder de seneste branchenyheder. Efter eksamen med en journalistik grad fra University of Texas i Austin, Phillip blev en tech reporter på Daily Dot. Der skrev han anmeldelser for en række gadgets og dækkede alt fra sociale medier tendenser til cybersikkerhed . Forud for det, skrev han til RCR Trådløs News dækker 5G og tingenes internet. Når han ikke er lappeløsninger med enheder, kan du finde Phillip spille videospil, læse, rejse eller ser fodbold.

Vigtig

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Den seneste læk afslører Galaxy Tab S7 Lite vil funktionen 44W hurtig opladning støtte, men Samsung vil skibet 15W adapter.

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE Pris i Indien er Rs. 6999 som 19 December 2021. Check Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE online på MySmartPrice.

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Samsung har måske et uheld faldt dens longrumoured Galaxy Tab S7 FE 5G Android-tablet tidligt.

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Hunger Apps Indien Private Limited OPC Tilbud LTE og WiFi Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE, Skærmstørrelse 12. Inches, Model Namenumber T975N i Hyderabad, Telangana. Få den bedste pris og læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 22565275273

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

LTEenabled Samsung Galaxy Tab S7 og S7 specifikationer, pris, tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab S7-serien er nu tilgængelig i Filippinerne

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Samsung Galaxy Tab S7 FE i 4GB RAM 64GB opbevaring option er prissat på Rs 46,999, mens den højere spec 6GB RAM 128GB kan havde for Rs 50,999.

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 kunne være et reelt alternativ til de bedste iPads, og der forventes at være fire modeller.

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Lær at bruge den Mobile Device Unlock kode af Samsung Galaxy Light.SIM unlock phoneContact Customer Care for at anmode om Mobile Device Unlock kode til din phone.Verify IMEI ved at skrive 06

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Et ur, der virker omkring dig. Tag opkald, modtag meddelelser, få adgang til dine yndlingsapps og fortsæt med dine socialitet lige fra dit håndled. Ingen telefon ingen bekymringer. Watch Active2 4G giver dig mulighed for at forblive forbundet til alle områder af dit liv.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.