Samsung Galaxy Tab S7 Fe WiFi Mystic Black

Galaxy Tab S7 Fe WiFi Black 128 GB Samsung Australia

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Udtryk dig selv med den ikoniske fane S7 Fe. Med en massiv, levende 12. display er den dynamiske S-Pen inkluderet og et langvarigt, hurtigt opladningsbatteri, Galaxy Tab S7 Fe er den ultimative enhed til kreativitet, studie og underholdning.

Big-screen underholdning Tag din streaming, kreativitet og sociale medier til det næste niveau på den massive og farverige 12. Display *. Du kan endda fordybe dig i en filmoplevelse med AKG Dual Højttalere, der drives af Dolby Atmos.

Skriv, tegne og oprette med S-Pen Tag noter, drej håndskrivning til tekst, eller tegne alt, hvad du kan forestille dig med den lavt latens, blød tippet S-pen. Når du er færdig, snapper det magnetisk til siden for nem at bære, og det er ikke nødvendigt at oplade det.

Kreativitet Indbygget Udforsk fantastiske kreativitetssoftware platforme, alle forudinstallerede. CANVA giver dig tusindvis af brugerdefinerede skabeloner til sociale medier, genoptages eller præsentationer; Clip Studio Paint er perfekt til illustratorer, og Penup er et godt samfund til at dele din kreativitet.

Arbejde på tværs af enheder Synkroniser Galaxy Tab S7 Fe for en sømløs multi-galakse oplevelse. Flyt websteder mellem enheder eller kopitekst på din tablet og indsæt den på din telefon. Hvis du får et opkald, mens du ser en film, er Galaxy Buds designet til automatisk at oprette forbindelse til din telefon, og derefter skifte tilbage til din tablet, når du er færdig. *

Mindre lag, mere sjovt udstyret med en højtydende snapdragon 750g chipset, Galaxy Tab S7 Fe holder din streaming og gaming glat og hurtigt. Du kan med lettere multitask og lancere og køre flere apps på en gang med minimal lag.

Klart kamera Det 5mp frontvendte landskabskamera er perfekt til videoopkald, der holder dig i midten af ​​rammen. Og med 3 mikrofoner indbygget, kan du chatte med mindre støj og klar lyd. Der er også et 8mp bagkamera, der giver dig mulighed for at fange på farten.

Vælg et land

Nyd Sleekness af Galaxy Tab S7 Fe i dine hænder. Den enkle, unibody design ser raffineret med minimal kamerahus på bagsiden, og den slanke formfaktor holder dit greb behageligt. Efter eget valg af fire ikoniske farver: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green og Mystic Pink.

Nyd de fordybende seværdigheder og lyde

Tag i de levende farver i Galaxy Tab S7 Fe's 12. "Display. Den fantastiske skærm lader detaljer skinne, og den filmiske oplevelse forbedres med utrolig lyd af AKG. Dual højttalere og Dolby ATMOS skaber Immersive Surround Sound for at placere dig i midten af ​​scenen på skærmen.

Batteriet til at tage på dine travle dage

Vend din fane til Landskabstilstand for et videoopkald, og flyttet Frontkamera holder dig i midten af ​​skærmen. Når du taler, kommer din stemme igennem klart via de 3 mikrofoner, der er indlejret omkring displayet.

Føles som en rigtig pen, men er så meget mere

Med lav latens og et blødt tip tilbyder den medfølgende s pen en naturlig skriftlig oplevelse. Mere end det gør det håndskrift i tekst i realtid og lader dig redigere tekst med enkle bevægelser. Når du er færdig, klikker det magnetisk til siden for nem at bære â € "Ingen grund til at opkræve s pen.

Gå videre, læg det hele skriftligt

Brug s pen sammen med clip studio maling for at bringe din vision til livet. Illustrere og skabe tegneserier ved hjælp af storyboarding, inking og andre værktøjer. App'en er din gratis i 6 måneder. Tid til at skabe kunst som profferne.

* Preload understøttet på udvalgte markeder. I andre lande kan Clip Studio Paint downloades fra Galaxy Store og er gratis i 6 måneder. ** Understøttede sprog til softwareindstillingerne: Engelsk, Fransk, Tysk, Japansk, Koreansk, Spansk og Traditionel Kinesisk. For tekstindtastning, arabisk, hebraisk og urdu er endnu ikke understøttet. *** Visse funktioner kan begrænses efter de 6 gratis måneders service. Betalt abonnement er tilgængelig til yderligere brug.

design som en professionel

Begynd at designe gratis med tusindvis af Tilpasset Skabeloner. Design Marketing materialer til præsentationer til sociale medier stillinger, alle på ét sted. Vil du tage dine motiver til det næste niveau? Prøv Canva Pro og låse smuk indhold og tidsbesparende værktøjer.

* App tilgængelighed kan variere fra land og region ** funktion understøtter 100 sprog *** Yderligere omkostninger vil blive opkrævet efter den gratis prøveperiode på 30 dage Canva Pro **** Kun tilgængelig for brugere, der... ikke tidligere har indløst den Canva Pro gratis prøveperiode.

Lad dine tanker flyde med noteshelf

Jeg vil være at bruge det primært til notatskrivning, Brug af flere vinduer på fanen for at se foredrag, pdf og skrive, også jeg som regel har flere faneblade åbne på min enhed mens du bruger browseren. Jeg spiller ikke nogen spil som sådan,

Stor skærm stor erfaring

Uanset om du studerer langt ud på natten eller tage en pause, vil du komme tættere på begivenhederne med en ultra-stor skærm og en 12. "visning overflade, der er behagelig for øjnene i næsten enhver lys Du. ll også høre alle detaljer i Dolby Atmos surround-lyd med to højttalere tunet af AKG

. dristige farver dristig udtalelse

Vær på forkant med dine studier med den medfølgende S-Pen. ¹ Den lydhør nye design skaber en oplevelse, der føles tættere på pennen på papiret end nogensinde før. Tryk let gennem dine yndlingsapps. Skitse til dit hjerte indhold. Tag noter i klassen, og konverter dem let til tekst med Samsung noter.

Flere arbejdsområde Flere måder at få arbejdet på

Strøm gennem din dag - og så Delvist på en enkelt opladning. Galaxy Tab S7 FE er drevet med lang batterilevetid, a² så det vil ikke lade dig ned i midten af ​​ting, om det er klasse eller dit yndlingsprogram. Når du endelig behøver at komme op, får den hurtige opladning USB-C-port dig sikkerhedskopiering til hastighed i en flash, hvilket betyder mere arbejde eller spil.

a² Baseret på gennemsnitlig levetid under typiske anvendelsesforhold. Den faktiske batterilevetid afhænger af faktorer såsom netværk, valgte funktioner og andre anvendelsesorienteret brugsmønstre. Resultaterne kan variere.

Hastigheden at flytte plads til at vokse

En stærk Qualcomm SM7225 octa-core processor leverer skør hurtig hastighed for en super jævn oplevelse. Tackle din skolearbejde eller miste dig selv i timevis af underholdning med minimale afbrydelser. Du vil også finde masser af opbevaring, så du kan holde alle dine yndlingsartikler praktisk til, når du har brug for dem mest.

Stream dit hjerte ud

Forkæl din appetit fjende underholdning med fri adgang til Samsung mobil-tv Plus. Dyk ind i over 160 kanaler og videoer på forespørgsel, såsom film, musik, nyheder og sport. Bedst af alt er dette indhold klar og venter på dig på din tablet, så du kan se dine yndlingsprogrammer på forespørgsel, når du er klar.

sætter dig center scenen

Den 3-MIC løsning reducerer surronding støj med 50%, så du altid lyde godt i din virtuelle klasse eller på en videochat. Du kan også enchance din fotografering færdigheder med et landskab-orienterede kamera, der automatisk holder dig i ramme - alt hvad du skal fokusere på, er din vindende positur. Plus, vidvinkel udsigt tager i flere af dine fantastiske kulisser, fra episk bylandskaber til bedøvelse ørken udsigter.

Klar, sæt, skabe

Ignite din kreative gnist med apps at udnytte styrken af ​​din fantasi . Opret levende tegninger i penup, eller gøre indhold sociale medier i Canva. Disse apps er forudinstalleret på din Galaxy Tab S7 FE, så du ikke behøver at jage dem ned på din egen.

Lad din kreativitet svæve

8 MP bag kamera med et 5 MP foran cameraOcta-Core Snapdragon 750g Processor kan du installere og køre flere apps4GB RAM sikrer effektiv performance64GB Opbevaring hjælper dig med at gemme dine filer easilyAndroid 11 drifts- system sikre en let brug

Nu kan du nyde den superhurtige præstationer sammen med en slank, enkel, unibody design! Som, Samsung Galaxy Tab S7 FE WiFi + 4G Android Tablet byder på en fantastisk skærm, fabelagtige kamera, og kraftfuld processor. Denne tablet kører på Android 11. operativsystemet. Den leveres med sensorer som Accelerometer, Gyro Sensor, Geomagnetisk Sensor, Hall sensor, lyssensor. Tabletten har en slående skærm, der giver dig en 12. -inch WQXGA skærm. Opløsningen er 2560 x 1600 pixels. Brug S Pen sammen med klip Studio Paint til at bringe din vision til livet. Illustrere og skabe tegneserier med hjælp af storyboarding, rentegning, og andre værktøjer. Start designe gratis med tusindvis af brugervenlige skabeloner. Samsung DeX giver dig adgang til dine apps og filer og lader dig åbne ting let gennem den intuitive, forenklet proceslinjen. De App ordre layout synkroniserer op med din App skærm, så du hurtigt kan finde den app, du ønsker. Det har en lagring af 64GB, der lader dig gemme dine filer med lethed.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Et ur, der virker omkring dig. Tag opkald, modtag meddelelser, få adgang til dine yndlingsapps og fortsæt med dine socialitet lige fra dit håndled. Ingen telefon ingen bekymringer. Watch Active2 4G giver dig mulighed for at forblive forbundet til alle områder af dit liv.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Indias mest betroede platform til at sælge gamle Samsung SmartWatch, sælge dine brugte Samsung SmartWatch online Cashify og få øjeblikkelig kontanter ved døren. Besøg hjemmesiden for at vide mere

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Vi sammenligner de vigtigste forskelle mellem Galaxy Watch 4 og Watch 3. Hvis du er overvejer et køb, skal du læse denne første

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Køb Samsung Galaxy 3 45mm 4G SmartWatch Mystic Silver online på EMI i bedste priser. Benytte let EMI tilbud og nul ned betaling på alle SmartWatch mærker til Bajaj Finserv EMI Store.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

The Galaxy Watch 4, Galaxy Buds 2 forudbestilling begynder i Indien den 30. august.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Kassen den seneste række af Smart ure i Pakistan. Bestil nu og få det på din dør skridt. Bedste Pris Hurtigste Delivery Service

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Kommende smartwatches 2021 Spændende wearables ventede på

Samsungs nyeste SmartWatch er Galaxy Watch 3. Den nye model er tyndere og lettere end den ene, den erstatter, men det kommer med en højere pris. Det vil være tilgængelig i to størrelser, der starter 6. august.

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Smarte ure med tilbud Kampagner tmobile

Fra Apple og Samsung til Fitbit og Garmin, theres et ur til ethvert behov og budget. Her er de 11 bedste smartwatches i 2021.

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

Samsung Galaxy Watch anmeldelse Høj Funktion, men ingen Finesse

December 2021 De seneste Samsung Galaxy Watch 3 pris i Malaysia starter fra RM 849. 0. Undersøg harga Samsung Galaxy Watch 3 i Malaysia, specs, anmeldelser, newsecondhand pris og mere på iPrice.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.