Del din placering på iPhone eller Android Dens intelligent, ikke uhyggelig

Hvordan kan jeg se, hvem jeg er Deling Min placering med på en iPhone 11 Live2Tech

Nogle gange er det ikke nok for dig at vide, hvor du er, eller hvor du skal hen. Nogle gange er du nødt til at lade andre mennesker kender. Måske du ønsker at dele en stor ny café, du har fundet, måske du fik adskilt i parken, eller måske har du brug for at blive hentet, hvor din bil brød. Sure, der er Find My til deling placering hele tiden, men når du har brug for at dele placering som helst, der er Maps.

Sådan deler din placering med kort til iPhone og iPad

Apple lejlighedsvis tilbyder opdateringer til iOS, iPadOS, watchOS, tvOS og MacOS som lukkede udvikler previews eller offentlige betaer. Mens betaer indeholder nye funktioner, de indeholder også pre-release bugs, der kan forhindre den normale brug af din iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, eller Mac, og som ikke er beregnet til daglig brug på en primær enhed. Det er derfor, vi på det kraftigste anbefale opholder sig væk fra udvikleren previews, medmindre du har brug for dem til softwareudvikling, og ved hjælp af de offentlige betaer med forsigtighed. Hvis du er afhængig af dine enheder, vente på den endelige frigivelse.

Ændringer kommer til Maps-programmet i iOS 14 og iPadOS 14. Disse omfatter indførelsen af ​​cykling retninger, der vil bestå af cykelstier, stier og veje. Elektriske køretøjer routing er også indgående.

Spørgsmål?

Hvis du nogensinde har prøvet at møde nogen på et bestemt sted, men du ikke kender den nøjagtige adresse, ville du sikkert sætte pris på muligheden for at fortælle dem præcis, hvor du er uden at kende detaljerne.

Du har en masse muligheder for at gøre det â €”kan du sende din aktuelle position til en person via meddelelser, kontaktpersoner, Google Maps eller Maps Apple. Og afhængigt af den app, kan du sende din aktuelle position bare én gang, eller dele din placering i en periode af tid â €”som er praktisk, hvis du er på farten og ønsker nogen til at være i stand til at finde dig, uanset hvor du er, for eksempel.

Hvordan til at sende eller dele din placering ved hjælp af meddelelser

Der er millioner af brugere over hele verden, der bruger WhatsApp regelmæssigt at blive forbundet med deres kære. Den app har en bred vifte af indiske brugere, der kommunikerer regelmæssigt via sende beskeder, kalder folk, deler steder og tilstande.

Placeringen deling hjælper dig med at få den aktuelle og de nærliggende steder af mennesker. Denne funktion hjælper dig med at spore placeringen af ​​venner og familiemedlemmer på ethvert tidspunkt. Dens den bedste måde at holde sig i kontakt med de medlemmer af gruppen spredt over hele kloden.

Deling af placering er en end-to-end krypteret meddelelse, og du kan slå det fra når som helst ved at deaktivere tilladelserne på jeres respektive iOS eller Android-enhed. Placering deling er mere nyttigt, mens rejser til et sted eller mangler, hvilken rute for dine kære.

Sådan deler din nuværende eller en nærliggende placering ved hjælp af en iphone:

Når du deler din rejse fremskridt med nogen, han / hun vil se din placering, før du ankommer til destinationen. Antaget du kommer til at deltage i fødselsdagsfest på din ven og desværre går i stå i en lang trafik, vil din ven være i stand til at kende din realtid placering indtil du kommer til stedet. Lad mig vise dig, hvordan du deler placering og tur fremskridt i Google Maps til iPhone.

Med tilføjelsen af ​​flere alle nye funktioner som muligheden for at vise parkeret bil, undgå vejafgifter og motorveje, Apple Maps har enormt forbedret i den seneste tid. Det er imidlertid nødvendigt, at gøre mere for at udfordre overherredømme Google Maps.

Grundlæggeren af ​​igeeksblog, Dhvanesh, er en Apple Aficionado, som ikke kan stå selv en lille innuendo om Apple-produkter. Han dækker editors chef for at sikre, at artikler matcher kvalitetsstandarden, før de offentliggøres.

Sådan aktie placering og retninger med Maps til iPhone og iPad

Leanne Hays er en SEO indholds strategiske og feature writer på iphone liv og har skrevet hundredvis af dybtgående how-to og fejlfinding artikler. Hun er en tidligere associeret redaktør for iPhone Life Magazine, og har skrevet til Iowa-kilden, såvel som webindhold for uddannelsesmarkedsføring. Leanne har en associeret grad i uddannelse, med fokus på pensum udvikling, samt en bachelorgrad inden for naturvidenskab. Hun har over ni års erfaring med SEO, social media management og webudvikling og skrivning. På trods af år med webarbejde er Leanne på ingen måde en tidlig adapter; hun kun ejede en smartphone i fem år, hvilket gør hende meget sympatisk til indlæringskurven for nye iPhone ejere. Hun nyder at gøre læserens liv lettere og sætte sin uddannelsesoplevelse til at arbejde ved at gå dem gennem de mest praktiske måder at bruge Apple-enheder, trin for trin.

Deling af dine levende placering er praktisk, når du vil have din familie og venner til at holde sig opdateret med din forventede ankomsttid. Desuden kan real-time placering deling også hjælpe dig med at holde styr på de whereabouts for dit barn. Takket være problemfri integration med Apple Maps, kan du nemt dele din live placering med en person i iMessage på din iPhone. Og hvis du Arent fan af bestanden navigation app til iOS, dens nu muligt at dele din levende placering ved hjælp af Google Maps via iMessage på iPhone. Så lad mig hjælpe dig oprette realtid placering deling i iMessage.

At gøre placering deler en bekvem affære, har Google tilføjet et køligt levende sted deling widget til sin populære navigation app i iMessage. Så næste gang du vil opdatere dine venner om din ETA, opdrage Google Maps widget inden iMessage selv. Pretty cool, isnt det?

Præ- rekvisitter til deling levende placering på din iPhone

1. Først sørge for, at du har aktiveret Del min placering i Find min indstilling på din enhed. For at gøre dette, hovedet over til Indstillinger -> Apple-id -> Find My. Nu skifte på Del min placering mulighed.

2. ​​Sørg for, at meddelelser app har adgang til din placering. Åbn app og navigere Indstillinger til beskyttelse af personlige oplysninger -> Placering Services -> Meddelelser. For en sømløs levende placeringsdelingen erfaring, skal du vælge, mens du bruger App indstilling under Tillad Placering Access sektion. Desuden skal du sørge for, at den præcise placering skifte er tændt.

Del realtid placering ved hjælp æble kort i iMessage på iphone

6. Thats it! Du har nu begyndte at dele din live placering via iMessage på din iPhone. Nu, du ønsker at stoppe med at dele din levende placering til enhver tid. Bare følg de samme trin som ovenfor for at nå den side kontakter, og tryk på Stop deling Min placering. Glem ikke at ramme Udført i øverste højre hjørne for at bekræfte ændringen.

Deling af direkte placering ved hjælp af google maps i iMessage på iphone

1. Siden realtid placering deling widget er tilgængelig i den seneste version af Google Maps-appen, skal du sørge for du har opdateret navigation app. For at gøre dette, skal du åbne App Store på din iPhone, skal du trykke på dit profilbillede øverst til højre. Her finder Google Maps og derefter trykke på Opdater. Hvis der ikke er en tilgængelig opdatering, vil du se et Open knappen ved siden af ​​det.

2., sikrer også, at Google Maps har adgang til din placering. Naviger til Indstillinger -> Privatliv -> Lokalitetstjenester -> Google Maps. Nu skal du vælge altid at lade den app adgang din placering uden nogen begrænsning. Desuden skal du sørge for, at Google Maps kan få adgang til din præcise placering for en bedre placering deling oplevelse.

Bare i tilfælde Google Maps mangler fra app skuffe Stryg fra højre mod venstre på den app skuffe til adgang på knappen Mere. Derefter skal du trykke på knappen Rediger øverst venstre hjørne på næste side og skifte på kontakten ud for Google Maps. Tryk på knappen Udført øverst til venstre til slut.

5. Du kan stoppe Google Maps fra deling din realtid placering på din egen vilje. For at gøre dette, skal du åbne samtalen tråd pågældende i programmet SMS på din iOS-enhed. Nu, vent et par sekunder, indtil det sted deling widget er opdateret. Efter dette, skal du trykke på knappen Stop.

Del realtid placering ved hjælp iMessage på iphone

Thats temmelig det! Så thats den nemmeste måde at dele din levende placering ved hjælp af Apple Maps og Google Maps i iMessage på iPhone. Dens altid bedre at have flere muligheder til din rådighed, så du kan vælge den foretrukne. Plus, dens store, at Google Maps endelig frigivet en iMessage widget til at gøre levende placeringsdelingen mere bekvem. Med det sagt, gå tjekke andre iMessage tips og tricks via linket artiklen. Og hvis du har spørgsmål og feedback, lad os vide i kommentarfeltet nedenfor.

Lær at bruge programmet Find min app til at dele din placering med venner og familiemedlemmer. Du cana selv oprette lokationsbaserede meddelelser, så du ved, hvis nogen efterlod en placering eller bare kom hjem.

When Del min Location er slået til, kan du dele din placering med venner, familie og kontakter fra din iPhone, iPad, ORA iPod touch med Find My. Du kan også dele din placering i Find personer app på watchOS 6 eller Latera med Apple Watch modeller, der har GPS og cellular og er parret med din iPhone.

Del med mennesker

Start i iOS 14 og MacOS Big Sur, kan du oprette tilbagevendende lokationsbaserede meddelelser. Dette lader dig vide, hvis nogen er ankommet til eller venstre et sted, eller ikke er på et bestemt sted i en bestemt tidsvindue.

Få besked, når en ven ankommer til, blade, eller ikke er på et sted

Hvis du er i en ny by på en forretningsrejse, ridning i ryggen af ​​en Uber eller sidder fast i trafikken, kan du dele din placering med deres kære og kolleger, så de ved, hvor du er, og at du er OKAY.

Jeg bruger disse værktøjer til at undgå "tekst mig, når du kommer hjem," samtale vi ofte har. Når jeg deler min placering, mine venner og familie ved, jeg har gjort det hjem efter en lang køretur. Også, jeg er i fuld kontrol, så jeg kan slukke for deling, når jeg vil.

Sådan deler din placering med Google Maps

Vidste du, at IOSA har en unik funktion, der giver dig mulighed for at dele din placering indefinitely med dine venner og familie? Denne indstilling er meget nyttig i mange tilfælde. For eksempel: Du kan dele location fra dit barns iPhone med dig, og kan finde dit barn, hvor han / hun går. Dit barn vil aldrig være ude af dit websted, så længe han har sin iPhone med ham, og den er forbundet til internettet.

En sådan placering deling indstilling giver dig mulighed for at spore, hvor din ven eller et familiemedlem er. Et andet eksempel: din mand kommer hjem fra en anden by, og han har delt placering med dig. Du behøver ikke at spørge ham igen og igen, hvor han har nået. Du kan kontrollere dig selv, og spore sin nuværende placering.

Sådan aktie placering på ubestemt tid eller i en vis periode fra en iphone

Nu kan der være forhold, som du har delt placering med mere end én person, og du ønsker at se alle de kontakter, der kan spore din placering, og ønsker at stoppe placering deling. Lets lære at gøre dette.

Sådan kontrolleres de kontaktpersoner, der kan spore din placering, og stop-placering deling

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Apple-enhed ejere kan dele placering på iMessage og tillade mig at guide læserne gennem enden. Google maps implementeret funktionen til Android-telefoner og Apple ønskede at levere avancerede funktioner, der overstiger alles forventninger. Heldigvis Apple var forud for alle andre i markedet, og de implementeret teknologien i iMessage tekstning platformen. Tillad mig at vise læserne, hvordan de kan bruge iMessage og GPS-teknologi helt.

Hvordan kan jeg dele min placering i iMessage?

I denne tutorial, vil jeg bruge en iPhone, og du kan gennemføre de samme ting på iPad'en, og jeg har allerede nævnt de begrænsninger nedenfor. Sørg for at tænde placering tjenester, som jeg allerede har vist nedenfor, så sørg for at følge den.

Apple-enhed ejere kan sende aktuelle placering i form af komprimerede billeder. Apple komprimerer placeringen til et billede, og modtagerne kan se 150 meters rækkevidde i billedet. Billedet vil være tilgængelige på tværs Apple økosystemet maskiner herunder iPhone, iPad, MacBook, og iMac.

Sådan deler levende placering i beskeder på iPhone eller iPad

Den Apple-enhed skal opfylde specifikke krav på grund af den teknologi designet til at arbejde en kombination af anden teknologi. Læs krav og derefter begynde at arbejde for gennemførelsen af ​​den funktion, fordi jeg ikke ønsker læserne til at fortryde senere.

Apple-enhed ejere behøver ikke at bekymre sig om at glemme de tidligere handlinger, fordi du vil blive underrettet med anmeldelsen i bunden af ​​den Messages tråd. Du kan altid slukke for levende placering deling funktion ved at følge de samme instruktioner, og det vil slukke med det samme.

Vigtig

Her er Sådan Problemfrit overføre dine kontakter fra én Android telefon til en anden

Her er Sådan Problemfrit overføre dine kontakter fra én Android telefon til en anden

Med den mindste indsats, kan du gøre din overgang fra en gammel android telefon til en ny helt problemfri og hasslefree.

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Dette indlæg primært introducerer hvordan du flytter kontakter fra Android-telefon til en anden Android-telefon, og hvordan man importere kontaktpersoner fra Gmail til Android.

3 måder at overføre kontakter mellem Android-telefoner

3 måder at overføre kontakter mellem Android-telefoner

Du kan kopiere kontakter mellem SIM og telefon. Denne måde, plejer du mister dine kontakter, hvis du skifter SIM eller telefon.

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Sådan Sync Android Kontakter med Whatsapp Covve

Med den mindste indsats, kan du gøre din overgang fra en gammel android telefon til en ny helt problemfri og hasslefree.

Fejlfinding iOS 14 Screen Mirroring ikke Working Issues

Fejlfinding iOS 14 Screen Mirroring ikke Working Issues

Her er hvordan man får adgang kontrolcenteret til kontrol musik og slå funktioner til eller fra.

Sådan slår du AirPlay skærmdeling på din iPhone, iPad eller Mac-computer

Sådan slår du AirPlay skærmdeling på din iPhone, iPad eller Mac-computer

På en iPhone eller iPad, kan du slå AirPlay fra app youre streaming ved at trykke på ikonet AirPlay og vælge Sluk AirPlay.

Sådan flipper du et billede på din iPhone ved hjælp af fotosappet i iOS 13, eller en tredjepartsapp

Sådan flipper du et billede på din iPhone ved hjælp af fotosappet i iOS 13, eller en tredjepartsapp

Kontrolcenter er en super kraftig måde at få adgang til de ting, du gør mest, og du kan tilpasse den til dine behov.

Apple AirPlay Visning af indhold fra Apple-enheder på Android TV

Apple AirPlay Visning af indhold fra Apple-enheder på Android TV

Der er en indstilling til flip billeder. Hvis whenthe frontkameraet er valgt du klikker på tandhjul underprogrammet hjørne, rulle ned i menuen finder du Saveimages som vendt slå denne fra.

Sådan Slå din Galaxy Note 20 i en Google Pixel i 11 Steps

Sådan Slå din Galaxy Note 20 i en Google Pixel i 11 Steps

Sådan deaktiveres TalkBack eller Voice Assistant på Samsung Note 20 Note 20 Plus

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.