Nogle Samsung Galaxy S21 brugere på One UI 4 Android 12 ikke får underretninger for tekstbeskeder, fix angiveligt kommer snart

2021 Fix WhatsApp Meddelelser ikke arbejder på Samsung

Samsung s21 lyde anmeldelse ikke fungerer? Må ikke bekymre dig, hvis du har problemer, såsom: For eksempel betyder en notifikation ikke vises eller der er ingen lyd, når der modtages underretninger. Dette problem isnt virkelig så alvorligt, og der er enkle tips, der kan hjælpe med at løse det.

Hvordan at fastsætte samsung s lyde anmeldelse ikke arbejder på Galaxy S, S +, og s ultra

Hvis du har Forstyr ikke slået til, kan apps blive blokeret fra at sende meddelelser. Prøv at deaktivere funktionen og se, om det løser Samsung s21 lyde anmeldelse ikke fungerer problem. For at slukke Må ikke forstyrres, skal du gøre følgende:

Du kan tillade undtagelser og vælger at modtage meddelelser, mens DND er på ved at trykke Undtagelserne muligheder og vælge hvem du ønsker at modtage opkald, beskeder og samtaler fra. Du kan også vælge, hvilke apps til at sende meddelelser og vælge, om at aktivere alarmer, medier lyde, kalender event alarmer og påmindelser.

turn off strømbesparende tilstand

Den dvaletilstand funktion forlænger batteriets levetid af enheden ved begrænsende funktioner som netværk brug, baggrund aktivitet, og datasynkronisering, blandt andre ting. Aktivering Denne funktion forhindrer apps fra at køre og ikke sende meddelelser. For at udelukke denne mulighed, skal du slukke dvaletilstand og se, om det løser Samsung s21 lyde anmeldelse ikke fungerer.

Aktiver lyd til underretninger

Hvis du opdager, at nogle apps kan sende meddelelser og andre ikke kan, kan disse apps er blevet blokeret fra at sende meddelelser. Kontroller apps anmeldelses- og tillade meddelelser, hvis de bliver nægtet. Thats hvordan du gør det:

nulstille alle indstillinger

Denne handling vil gendanne enhedens indstillinger og indstillingerne for alle apps til deres oprindelige indstillinger. Dette kan løse samsung s21 lyde anmeldelse ikke fungerer problem, hvis det er forårsaget af en forkert indstilling.

Slet cache partition

Meddelelse funktion er en af ​​de mest kritiske funktioner hvilkensomhelst smartphone; det er designet til at få dig ajour med næsten alt, hvad der sker på din telefon. Så vi ved, hvor frustrerende det kan få, når meddelelsen lyden på din Galaxy S9 standser arbejdet. Heldigvis for dig, kan vi have løsningen på dette problem. ou bør være i stand til at løse dette problem på egen hånd; Det er for det meste som følge af nogle ændringer i telefonens indstillinger. I denne artikel, godt dele med dig de fem forskellige metoder, du kan bruge til at løse problemet med anmeldelse lyde, der ikke arbejder på din Galaxy S9.

Genstart din smartphone

Det første du skal gøre er at genstarte din telefon, noget genstarter blot svaret på eventuelle fejl sker på din enhed. For at genstarte din telefon, samtidig trykke på og holde knapperne Power og Volume Down. Ca. 10 sekunder efter, vil enheden starte vibrerende og slukker, og efter få sekunder, vil den genstarte processen starter. Efter at kontrollere, om underretningen lyden er begyndt at arbejde.

Vælg en anden meddelelse lyd

Samsung Galaxy S9 understøtter tre forskellige typer meddelelser tilstand: Lydløs, Vibration, og Ring-tilstand. En af de to første kan forhindre lyde meddelelser, check for at være sikker på du ikke aktivere dem ved en fejltagelse. For at gøre dette, skal du gå til menuen på din telefon indstillinger, skal du vælge lydstyrke indstilling, og som det er nødvendigt, justere lyden meddelelse.

Kontroller at sikre meddelelser er blokeret

En anden mulighed er at tjekke din meddelelse indstilling til at være sikker på de er blokeret , for det meste, hvis du stadig få meddelelse fra nogle få apps. Nogle gange din telefon og meddelelse lyd er i perfekt stand, og fastsættelse af denne kan sætte dem rigtigt. Gå til indstillingen, skal du klikke på Lås skærm og sikkerhed, og indtast Meddelelse side. Klik på skift foran hver app du vil fjerne blokeringen.

Kontroller spillet værktøjer

En af de funktioner i spillet værktøjer er at give dig mulighed for at blokere meddelelser, så itll ikke forstyrre dig med lyde fra alarm, mens du spiller et spil. Det er muligt, du har glemt at aktivere meddelelser efter at have spillet et spil, hvis du for nylig bruge dette værktøj. Gå til option indstillinger, navigere til spil under avancerede funktioner og vælg Spil værktøjer. Derfra kan du se, om du har foretaget ændringer i meddelelserne. Ny af ovenstående metoder kan hjælpe dig med at løse anmeldelseslydene for godt. Vi startede fra de mest enkle måder og fortsatte med de mere komplekse muligheder; Du kan fortælle os om den metode, der fungerer i din sag.

Du modtager en vigtig tekstbesked på din telefon, men du savnede at tjekke det, fordi du ikke fik anmeldelsen. Jeg kan forestille mig, hvor vred du ville være. Selv jeg ville have begyndt at forbande min telefon. Hvis det får dig til at føle dig bedre, er du arent alene. Nogle andre Android-brugere modtager heller ikke meddelelser til deres SMS. Lad os se, hvordan man løser det.

Problemet opstår på alle typer Android-telefoner. Alle telefoner kan have anmeldelsesproblemet for deres meddelelser. Vær det fra Samsung, Google, et plus, Xiaomi osv. Men ikke bekymre dig. Tjek de løsninger, der er nævnt i dette indlæg for at ordne det.

Genstart telefon

Hvis du har en Samsung-telefon, understøtter din telefon separat lydstyrkekontrol for meddelelser og ringetone. Nogle gange er ringetone volumen høj, men meddelelsen holdes ved nul. Så du bør kontrollere det.

Check tilsluttet Bluetooth hovedtelefon

Bruger du Bluetooth-hovedtelefoner med din telefon? Hvis du gør det, så har du måske glemt at afbryde dem. Når det sker, vil meddelelserne gå til hovedtelefonen. Da du skal have lagt det væk, tror du måske, at noget er galt med din telefon. Så afbryd dine Bluetooth-hovedtelefoner, hvis du arent bruger dem.

Kontroller dæmpede kontakter

For det skal du åbne dine meddelelser app og langvarer den ønskede kontakt. Tryk på Unmute eller tryk på Bell-ikonet for at tillade meddelelser. På nogle telefoner skal du muligvis åbne chattråden og trykke på ikonet Tre-dot øverst. Vælg derefter Unmute eller Tillad meddelelser.

Kontroller meddelelsesindstilling

De nyere versioner af Android har gjort det lidt svært at ændre de grundlæggende indstillinger, f.eks. Meddelelsesindstillinger. De væsentlige indstillinger er begravet under forskellige lag. Og det er derfor, at brugere ikke kan finde eller ændre dem, og dermed øge problemer.

Forkerte notifikationsindstillinger er en af ​​de vigtigste årsager til SMS-meddelelse lyd, der ikke arbejder på Android-telefoner. For at rette det skal du aktivere de nødvendige meddelelser. For det kan du åbne meddelelsesmeddelelsesindstillingerne på følgende måder. Du vil nå samme skærm fra alle metoderne. Når du har åbnet det, skal du følge nedenstående tips for optimale resultater.

Metode: Fra telefonindstillinger

Når hovedmeddelelsen toggle er aktiveret, skal du trykke på alle meddelelseskategorier som generelle, indgående meddelelser, adfærd, andre osv. Som til stede på din telefon. Enhver indstilling med en bar på højre side indeholder flere indstillinger. Aktivér dem også.

Fik du den hjælp, du havde brug for?

Min Galaxy S21 Ultra fik en opdatering i aftes, mens jeg sov. I dag bemærkede jeg, at jeg ikke længere modtager tekstmeddelelser. Min skærm lyser som det altid gjorde, men ingen egentlig anmeldelse vises. Alle andre app-meddelelser synes at være fint, bare tekster gør det. Jeg bruger standard tekstbeskeder appen og har kontrolleret hver meddelelsesindstilling i-app og i de bredere notifikationsindstillinger for telefonen, og intet ser ud til at fastsætte den. Enhver anden havde dette problem med Thr Ny Update? Kilde

Notifikationer vil kun ankomme er inde i appen

Ok så efter 12. Opdater min S21 Ultra 5G ikke længere meddelt mig, når tekster kom ind "efter en hel dag, jeg regnede med det. I min anmeldelseslyder viste det stadig min standard lyd som Verizon Alertâ € |, og jeg havde alle meddelelser tændt osv. Osv.

Jeg kunne få det til at arbejde ved at indstille en brugerdefineret lyd til hver samtale, men det sugede € |, når jeg klikkede på de generelle meddelelser, ikke knappen for at tænde eller slukke for eller slukkes. Det viste min besked lyd som 251 Jeg antager, at opdateringen tilføjet eller omarrangeret nogle filer, og at 251 var en pladsholder â € | Når jeg har ændret generelle meddelelser og nye meddelelser tilbage til min standard tone fra denne fantom 251 € | Det virker igenSource

Samsung er angiveligt Aware og arbejder på en løsning

I de kommende dage, hvis der er nogen ny udvikling i denne henseende, vil vi opdatere denne artikel. Du kan også tjekke bugs / Problemer Tracker dedikeret til en UI 4 og Samsung Galaxy S21 serien.

Piunikaweb startede som rent en Investigative Tech Journalism Website med hovedfokus på at bryde eller eksklusive nyheder. På ingen tid blev vores historier hentet af Forbes, FoxNews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors og mange andre. Vil du vide mere om os? Hoved her.

Aktivering Må ikke forstyrre funktionen på din telefon kan resultere i en lyd på indgående opkald eller meddelelser på Samsung Galaxy. Denne funktion er gavnlig for stilhed advarsler, især hvis du er på et vigtigt møde eller deltager i en begivenhed.

Men hvad vil du gøre, hvis meddelelserne til indgående opkald eller SMS ikke ringer en advarsel, selvom funktionen ikke forstyrrer funktionen? Læs videre og find ud af, hvordan du håndterer problemet på dette indlæg.

Hvis du ikke har nogen lyd, der kommer ud af din Samsung Galaxy Smartphone, når du modtager et indgående opkald, modtager en anmeldelse eller under et telefonsamtal, så er her de ting, du kan bekræfte for at løse problemet:

Hvis ingen af ​​procedurerne er i stand til at løse problemet på din Galaxy-smartphone, koordinat denne sag til Samsung Support. De kan muligvis give dig officielle anbefalinger om, hvordan du ikke løser lyd på indgående opkald eller meddelelser på Samsung Galaxy-enheder.

Problemet

Søgning på tværs af internettet, det er klart, at dette ikke er en isoleret hændelse. Først kom jeg til at bebrejde mig selv, men da det samme præcise ting skete med en anden, vidste jeg, jeg indså, at der er et klart problem ved hånden.

Fix

Når du har tweaking hver indstilling, kunne jeg finde relateret til meddelelser, fandt jeg endelig løsningen i en menu begravet flere lag dybt. Viser, at meddelelser har sine egne meddelelserindstillinger, der tilsidesætter globale indstillinger, og af en eller anden grund blev meddelelseslydet indstillet til Ingen! Indstilling af det til en anden lydmulighed fastgjort den.

The Culprit / Theories

Hvis jeg kunne tale med en Google Engineer, ville jeg påpege, at dette føles som en UX-proces, der kunne forbedres. Jeg ville hævde, at de fleste brugere sandsynligvis vil have noget lyd indstillet som standard, selvom de ikke kan holde deres gamle indstilling.

Vigtig

Haikyuu Anime Slim Glass Telefon Etui til Samsung A10 Note 8 9 10 S7 Edge S8 S9 S10 A20 A30 A50 A70Buy til en lav pris på Joom E-handel Platform

Haikyuu Anime Slim Glass Telefon Etui til Samsung A10 Note 8 9 10 S7 Edge S8 S9 S10 A20 A30 A50 A70Buy til en lav pris på Joom E-handel Platform

Køb tegneserie tasker, dækker og skind til Samsung Galaxy S10 og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Great Savings Free Delivery Collection på mange varer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lad fantasien få frit løb med vores personlige telefonen tilfælde til Samsung Galaxy J7 2016. Levering er hurtig og garanteret

Samsung Galaxy S10 Clear Cover Mobil tilbehør Samsung UK

Samsung Galaxy S10 Clear Cover Mobil tilbehør Samsung UK

Leder du efter Samsung Galaxy S10 Dækker Redwolf har den bedste samling af Designer Galaxy S10 Cases online Klik på Køb High Quality Tilbage omfatter tilfælde med gratis forsendelse over hele Indien nu

Samsung Galaxy S20 FE Cases Flat 25 Fra Til Samsung Galaxy S20 FE Cases Covers online

Samsung Galaxy S20 FE Cases Flat 25 Fra Til Samsung Galaxy S20 FE Cases Covers online

Mobile Cases Samsung Online. Shop for Mobile Cases Samsung i Indien Køb seneste serie af Mobile Cases Samsung på Myntra gratis forsendelse COD Nemme afkast og udvekslinger

Samsunggalaxys21Ultracase Wish.

Samsunggalaxys21Ultracase Wish.

Køb Spigen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Ultra Hybrid Case Coverclear fra Spigens Gadgets Tech Tilbehør

Samsung Galaxy S21 tilfælde

Samsung Galaxy S21 tilfælde

Tjek vores Samsung S21 Case Selection for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores telefon tasker butikker.

Samsung Galaxy Phone Cases

Samsung Galaxy Phone Cases

Udforsk vores store samling af sagerne til Samsung smartphone og tablets, herunder Galaxy S, Bemærk, A og Tab-serien.

Samsung Phone Cases til Samsung Galaxy Phones

Samsung Phone Cases til Samsung Galaxy Phones

Udforsk vores store samling af sagerne til Samsung-smartphone og tabletter, herunder Galaxy S, Bemærk, A og TAB-serien.

Sådan nulstilles pinkoden på Samsung Smart TV Hard Master Reset

Sådan nulstilles pinkoden på Samsung Smart TV Hard Master Reset

Har du glemt din PIN-kode på Galaxy S4 Wonder hvordan at låse Galaxy S4 pinkode venligst roligt ned og tage et kig på denne artikel. Du kan få 5 praktiske tilgange til at låse din enhed.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.