Den slanke tilfældet for din Samsung Galaxy Tab S7 FE Tablet

Samsung Keyboard cover til Galaxy Tab S7S7 FE Sort

Ønsker du at vide, hvilke andre relaterede elektronik og computere produkter Samsung har? På techinn, kan du købe alle de nødvendige Covers elementer, så du kan drage fordel af dine aktiviteter uden komplikationer. SamsungGalaxy Tab S7 FE bogomslag er i bedste pris og på lager! Gør os i vores sikre online betalingssystem og nyde godt af vores høje kvalificeret salgsteam.

* Alle specifikationer og beskrivelser, der er angivet heri, kan være forskellige fra de faktiske specifikationer og beskrivelser for produktet. Samsung forbeholder sig ret til at foretage ændringer på denne webside, og det her beskrevne produkt, når som helst uden nogen forpligtelse for Samsung til at give meddelelse om en sådan ændring. Alle funktionaliteter, funktioner, specifikationer, GUI og andre produktoplysninger, der leveres på denne webside, herunder, men ikke begrænset til, fordelene, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og evner i produktet kan ændres uden varsel eller forpligtelse . Indholdet på skærmen er simulerede billeder og er kun til demonstrationsformål.

* Egenskaber - Nogle Samsung Sundhed / fitness applikationer og tilhørende software er ikke beregnet til brug ved diagnosticering af sygdom eller andre forhold, eller i kur, afbødning , behandling eller forebyggelse af sygdom .

* I tilfælde af reparation, bør Enheder uden aftagelige batterier bookes med en Samsung autoriseret servicecenter. Venligst købe Samsung-brandede batterier fra velrenommerede og godkendte sælgere til at sikre, at batterierne er ikke falske.

Â-³GPS / AGPS-forbindelse er underlagt lokale netværk, og datatjenester og netværksudbydere kan opkræve yderligere serviceafgifter. Derudover kan forbindelsestiderne påvirkes af eksterne faktorer, såsom omgivende miljø, vejr, osv

:::performance af batteriet er underlagt netværket, signalstyrken, funktionen, udvælgelsen og profilen. Batteri tid er baseret på vores egne laboratorium målinger, og kan variere afhængigt af faktorer som enhedsindstillinger, brugsmønstre og driftsforhold.

- Google + ã € Googleã € Google Logoã € Google Searchã € Google Mapsà € gmailã € YouTubeà € Androidà € Google Play og Messenger er varemærket tilhørende Google Inc. alle andre produkter og nævnte tjenester kan tilhøre deres respektive varemærkeejere.

IntroductionProtect din nye Samsung Galaxy Tab S7 FE 2022 / S7 Plus 2022 med denne Fintie slim etui til alle tider! Sagen understøtter en enkel og klassiske design. Bagsiden skal er lavet af slidstærkt polycarbonat materiale, så du ikke behøver at bekymre sig om eventuelle skader.

Vælg til din laptop eller notebook fuld dækning og beskyttelse for at bevare sin bedste funktionalitet og sikkerhed. Denne universelle ærme giver fuldstændig beskyttelse mod stød, snavs, ridser. Med indeholdt magnetisk lukning, vil den holde din laptop eller notebook endnu sikrere i tilfælde af utilsigtede åbninger af denne beskyttende ærme.

Denne dejlige og utroligt designet universel thumbs-up desktop indehaveren vil gøre tingene meget mere praktisk og sjovt, når det handler om en behagelig oplevelse uden at bruge hænderne. Denne bordholder vil holde din telefon eller tablet fast, og det vil ikke ridse din enhed under brug. Dens størrelse er kompakt, så det vil ikke tage meget plads på dit skrivebord. Du vil elske den måde, det pynter dit skrivebord og den måde, det holder din enhed.

Samsung Galaxy Tab S7 +, Galaxy Tab S7 FE flip tilfældet med Bluetooth-tastatur bringer funktionalitet og fuldstændig beskyttelse til din tablet. Kombinationen af ​​flip tilfældet med en stand-funktion og aftagelig Bluetooth-tastatur er en ideel til web-surfing eller medier ser på din Samsung Galaxy Tab S7 +, Galaxy Tab S7 FE. Bare placere din Samsung Galaxy Tab S7 +, Galaxy Tab S7 FE i den korrekte position og nyde.

Bedre end en sag, det er et bogomslag

* Farver kan variere fra land til land. ** Book Cover er kompatibel med Galaxy Tab S7 + og Tab S7 FE. Mere kompatible modeller kan være til rådighed i fremtiden. *** S Pen er inkluderet med Galaxy Tab S7 + og Tab S7 FE.

så længe, ​​mikrober

* For at udføre sin antimikrobielle funktion, er dette produkt blevet behandlet med det biocidholdige stof zinkpyrithion ** Antimikrobiel ejendom ikke helt beskytte brugerne mod bakterier og giver ingen beskyttelse mod vira, herunder COVID-. 19. *** Antimikrobiel effekt kan variere betingelser for brug. **** Antimikrobiel belægning på ydersiden af ​​kun tablet dækning.

Var meget ked af det, men din browser er ikke understøttet

Find din bedste vinkel

Stå din skærm op på en af ​​dit cover to vinkler for nem visning. Uanset om du er lounging på sofaen eller sidder på en cafe, blot justere skærmen for at se alle dine foretrukne indhold med ekstra komfort.

Sammenlign modellerne

De patenterede specialfremstillede støbt bakke Sikrer og sikkerhedsforanstaltninger, mens den elastiske lukning sikrer sikker rejse. En simpel flip transformationer din sag i et robust stativ til komfortabel indtastning. Flip igen til let visning med næsten uendelige betragtningsvinkler. Nyd ekstra lethed og bekvemmelighed med den elastiske stiftholder og S Pen® opkrævning af havne, og holder din S Pen klar til at gå eller pennen lige ved hånden. Precision udskæringer giver nem adgang til dine kontroller, porte og kameralinser. Selv din lyd får et løft med dedikerede højttaler porte.

Kun én af de bedste Samsung Galaxy Tab S7 FE tilfælde vil holde din nye tablet beskyttet mod livets små uheld. Galaxy Tab S7 FE lanceret i U.. tidligere sommer, og selvom det ikke rang som den bedste Android-tablet ligesom sin ældre søskende, Samsung Galaxy Tab S7, er det en af ​​de mest overkommelige Samsung 5G tabletter endnu, og har en smuk 12. -inch LCD-display med 2560x1600 WQXGA løsning. For at holde enhedens 8MP bageste og 5MP forreste kameraer samt sin uberørte skærm sikkert, disse er nogle af de bedste Samsung Galaxy Tab S7 FE tilfælde at overveje.

To ærter i en bælg: Samsung Galaxy Tab s fe bogomslag

Intet vil passe til din Samsung Galaxy Tab S7 FE bedre end et dække lige fra Samsung. Denne bog dækning tilbydes i fire farver, der matcher din nye tablet. Det er også slank, let og holder alt sikkert med en magnetisk lukning. Denne sag er også udstyret med en antimikrobiel belægning og er i stand til at blive stablet op i to forskellige vinkler, så du nemt kan se shows eller bruge din S Pen til at tage noter. Der er endda en on / off sensor, så du kan maksimere tablettens batterilevetid.

Fuld gennemsigtighed: zeking design Samsung Galaxy Tab s fe sagen

Nogle gange alt hvad du behøver, er en enkel, gennemsigtig sag, der ikke overtage en enheds design. Denne klare tilfælde er lavet af fleksibelt TPU, som gør det let at gribe, og det har rejst kanter på alle fire hjørner for at beskytte din nye enhed skal det ved et uheld falder. Alle knapper og porte er let tilgængelige, og der er endda en plads til din S Pen. Har vi nævne dette er en af ​​de mere overkommelige tilfælde du finder?

To-i-en: Galaxy Tab s fe bogomslag tastatur

Hvis du har planer om at købe en stor tastatur til din Samsung Galaxy Tab S7 FE at få mere arbejde udført, hvorfor ikke gå videre og købe en beskyttende dæksel, der fungerer som et tastatur? Meget ligesom Samsung bogomslag dette tilfælde er robust men let og leveres med en indbygget S Pen indehaveren. Selvom det er dyr, kan denne bog dække tastatur hjælpe du bruger din tablet ligesom du ville en pc, mens også beskytter din investering.

Multi-vinkel: Samsung Galaxy Tab s fe aqua saharacase

Hvis du leder efter en smuk høj kvalitet tilfælde SaharaCase er pick for dig. Det er ikke bare komme i en dejlig nuance af turkis lavet af PU læder på ydersiden og microfiber på indersiden, men dens triple-hærdet konstruktion er designet til lang tids brug. Sagen kommer også med en S Pen indehaver samt en støtteben.

Somewhere over the rainbow: Soke samsung fanen s fe tilfældet med s blyant

Det kan være svært at finde en sag, der kommer i din yndlingsfarve, men Soke sagen har otte forskellige muligheder, så du er bundet til at komme tæt på. Denne sag hårde TPU back shell vil holde din nye enhed sikret fra en hvilken som helst effekt, og en magnetisk lukning holder tilfældet lukket. Det giver også dobbelt stående positioner samt en indbygget S Pen holderen.

Det bedste forsvar: OtterBox Galaxy Tab s fe g reagere serie sag

Der er intet som en stor OtterBox etui til at beskytte din nye Samsung Galaxy Tab S7 FE hvis du er en person, der ikke er alt for forsigtig med deres enheder. Denne slanke sag er både slank og robust, gør gribende let, og har en temmelig solidt ry for holdbarhed. Der er ophøjede kanter for at beskytte hvert kamera samt skærmen, og dette tilfælde er bekvemt trådløs opladning kompatible.

Budget Pick: Dadanism Case Samsung Galaxy Tab S Fe

Dadansim-sagen er meget som de dyrere valg på denne liste og tilbyder lige så meget beskyttelse med en TPU Shell og en mikrofiberforing. Den leveres med skræddersyede udskæringer, der passer til din pen, men der er også en indbygget penindeholder for at holde den gemt inde i sagen. Du kan også sætte det op i to forskellige synsvinkler, når det er på tide at se en film eller komme ned på arbejde.

Den bedste Samsung Galaxy Tab S Fe Cases, der passer til din stil og behov

Den nyeste Samsung Galaxy Tab S7 Fe tog mange af de mest populære træk fra Samsung Galaxy S7, men tilføjede en større 12. -Inch-skærm og 5G-forbindelse, selvom dens processor ikke er lige så kraftig, og den har en langsommere opdateringshastighed. Ikke desto mindre er dette en ny Android-tablet værd at købe, og selvfølgelig beskytter.

Hvis du leder efter en sag, der passer som en handske, så er Samsung Galaxy Tab S7 Fe bog cover tilfældet for dig. Der er også en lignende, men dyrere, mulighed fra Samsung, der indeholder et tastatur sammen med bogdækslet, og begge er garanteret at gøre et fantastisk arbejde på at se godt ud og holde din tablet sikkert.

Hvis du dog håber at finde noget lidt billigere, kan du vælge en klar sag fra Zeking, der vil gøre tricket eller endda Dadnsim-sagen, hvilket er meget som andre pricier folio tilfælde . Og hvis du er en person, der håber at finde en sag med en smule farve, har SaharaCase et dejligt, unikt design, mens SOKE-sagen tilbyder en række forskellige farver.

Disse er de bedste Samsung Galaxy s sager, du kan købe

Hvis du lige har købt dig selv en Samsung Galaxy S21 smartphone, vil du sikkert sørge for, at det er så beskyttet som muligt. Så her er nogle af de bedste Samsung Galaxy S21 tilfælde, som vi har fundet â € ", og de fleste af dem er super-overkommelige!

Nyd din Galaxy Z fold længere ved at få en af ​​de bedste tilfælde

Samsung Galaxy Z Fold 2 er et imponerende stykke hardware, der er som et kig ind i fremtiden. Når enheden er lukket, er det interne display beskyttet for det meste. Alligevel beskytter intet udenfor telefonen. Så for at beskytte din nye luksusenhed, pop på en af ​​disse tilfælde.

Beklager, vi kan ikke behandle din anmodning på dette tidspunkt

¤Discounts gælder for seneste tidligere billet- / annonceret pris. Som vi forhandler, vil produkter sandsynligvis have været solgt under billetpris i nogle butikker forud for rabattilbudet. Kan ikke bruges i Conjjunction med andre rabat tilbud. Se produkt for detaljer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

React Series er en tynd, elastisk Otterbox-etui, der beskytter din tablet mod dråber og skraber. Dens solide one-piece form er præcision designet til din tablet og dens bløde berøring kanter giver godt greb.

React Series Case

Inspireret af moderne vandrere - vi giver dig scout serien. Minimalistisk udseende med komplet dækning. Perfekt velegnet til hjemmekontoret eller hvor du får dit arbejde udført. Alsidig og beskyttende, denne sag er klar til at gå!

Vigtig

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Sammenligne Samsung Galaxy Tab S6 LitevsSamsung Galaxy Tab S7 Plus

Samsung Galaxy Tab S7 FE i 4GB RAM 64GB opbevaring option er prissat på Rs 46,999, mens den højere spec 6GB RAM 128GB kan havde for Rs 50,999.

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 udgivelsesdatoen rygter, pris, nyheder og lækager

Samsung Galaxy Tab S8 kunne være et reelt alternativ til de bedste iPads, og der forventes at være fire modeller.

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Sådan Set Up Face Unlock på Samsung Galaxy telefoner

Lær at bruge den Mobile Device Unlock kode af Samsung Galaxy Light.SIM unlock phoneContact Customer Care for at anmode om Mobile Device Unlock kode til din phone.Verify IMEI ved at skrive 06

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Samsung Galaxy Watch Active 2 modeller og versioner

Et ur, der virker omkring dig. Tag opkald, modtag meddelelser, få adgang til dine yndlingsapps og fortsæt med dine socialitet lige fra dit håndled. Ingen telefon ingen bekymringer. Watch Active2 4G giver dig mulighed for at forblive forbundet til alle områder af dit liv.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Samsung Galaxy Watch 3 45mm Bluetooth mystiker Sort

Indias mest betroede platform til at sælge gamle Samsung SmartWatch, sælge dine brugte Samsung SmartWatch online Cashify og få øjeblikkelig kontanter ved døren. Besøg hjemmesiden for at vide mere

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Samsung Galaxy Watch 4, Watch Aktive 4s Sidste Leak Tips Ny Dial Størrelser, Heres hvad vi ved

Vi sammenligner de vigtigste forskelle mellem Galaxy Watch 4 og Watch 3. Hvis du er overvejer et køb, skal du læse denne første

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Hvordan at tilføje esim planen på Samsung Galaxy Watch3 LTE, aktivere esim

Køb Samsung Galaxy 3 45mm 4G SmartWatch Mystic Silver online på EMI i bedste priser. Benytte let EMI tilbud og nul ned betaling på alle SmartWatch mærker til Bajaj Finserv EMI Store.

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

Samsung Galaxy Watch 3 41mm Pris i Indien, Specifikationer 19 december 2021 91mobiles. om

The Galaxy Watch 4, Galaxy Buds 2 forudbestilling begynder i Indien den 30. august.

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Samsung Galaxy Watch 3 45mm rustfrit stål

Kassen den seneste række af Smart ure i Pakistan. Bestil nu og få det på din dør skridt. Bedste Pris Hurtigste Delivery Service

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.