Denne browser understøttes ikke længere.

Kat S62 unboxing den robuste telefon, der ikke stopper tmobile

Kat har altid været kendt for sine robuste smartphones. Den sidste vi husker var katten S62 Pro. Denne gang kunne se noget newâ € œthe kat S22 flip. Okay, så det er nyt, men designet er ikke. Flip Clamshell Telefonfaktor har eksisteret i over to årtier. Det gør et comeback, takket være Samsung og Motorola for at introducere Galaxy Z Flip Series og New-Gen Moto Razr. Kat deltager i spillet med denne nye model.

Cat lover en meget hård smartphone. Husk ikke designet, de mennesker, der leder efter CAT Android-telefoner, er et specielt marked. T-Mobile begyndte at tilbyde denne enhed med tredjepart Android-apps, en Android-grænseflade og en lille 2. -inch hovedskærm med VGA-skærm.

Telefonen har også en Google Play-butik, så du kan få adgang til de fleste Android-app. Det kører på Android 11 Go Edition, 2 GB RAM og Qualcomm Snapdragon 215 processor. Batteriet er kun 2000mAh batteri. Telefonen leveres med en 2mp selfie shooter, 5mp bagkamera og en hukommelseskort slot opbevaring udvidelse.

For det andet meddelte T-Mobile, at det vil tilbyde sit første sæt robuste enheder â € "inklusive den nye MG90 5G Rugged Router fra Sierra Wireless tilgængelig nu, og to nye CAT-telefoner: CAT S62 og A Rugged Cat Flip Phone à ¢ â € € Tilgængelig først på T-Mobile i sommer. Derudover meddelte T-Mobile, at den tilføjer flere tilslutning af helte planindstillinger til de eksisterende gratis og $ 15 planer, der blev lanceret sidste år. Fra 23. juni vil første responderbureauer have tre nye betalte forbundne helte 5G-planindstillinger, der indeholder ubegrænset snak, tekst og data samt rigelig hotspot og en Samsung 5G-telefon uden ekstra omkostninger.

Vi lancerede at forbinde helte sidste år, så de første respondere ikke længere ville skulle vælge mellem finansiering af livreddende udstyr eller trådløs kommunikation. På T-Mobile kommer første responderopkald først igennem først, og det kan gøre forskellen i en nødsituation, når de foretager livreddende beslutninger, sagde Mike Katz, EVP af T-Mobile for Business. Første respondenter risikerer det hele for os, og vi føler, at det er vores pligt til at støtte dem med vores utrolige service til de laveste omkostninger â € œâ € selv fri.

T-mobiler Nationwide 5G er en spil-skifter til første respondenter, der har brug for hurtige hastigheder, høj kapacitet og lav latens. Andre netværk hævder at levere 5G, men hovedsagelig stole på 4G LTE eller Wi-Fi. Som Americas 5G-lederen bygger T-Mobile det højeste kapacitets 5G-netværk i landet i løbet af de næste fem år med nyt dedikeret spektrum. Og det dækker 92 procent af Interstate Highway miles på tværs af Amerika Vs kun 68 procent for AT & T og 51 procent for Verizon.

Alt den kapacitet betyder T-Mobile har du dækket à ¢ â € œ bogstaveligt talt â € œâ € og et 600mhz signal à ¢ â € œgrund af t-mobiler 5g Netværk â € œâ € betyder bedre dækning â € œ og det er især vigtigt for landdistrikterne nødorganisationer. Det er bare et godt netværk, og kundeservice er utroligt, siger Andrew Surritt, Chief, Executive Director at redde 101 søgning og redning i South Salem, Ohio. Formålet med at flytte flere enheder til vores T-Mobile-konto snart, fordi tjenesten har været så stor.

Også tilgængelig først og udelukkende på T-Mobile i lanceringen, er to nye robuste telefoner: CAT S62 Kommer i sommer og en robust kat flip-telefon for hurtigt at følge. Disse enheder overstiger amerikanske militære standarder for høj og lav temperatur, termisk chok, saltmågeforhold, vibrationer og tumble test. Katten S62 har en Superbright 5. Display, der er beskyttet af ridse og knustresistent Corningà ® Gorillaà ® Glass 6. Det er optimeret til udendørs brug med vådfinger eller handske-på arbejdsteknologi. Plus, det er udstyret med et stort og kraftigt batteri, der varer op til to dage i feltet uden at skulle genoplade. Og hold dig opdateret for flere robuste telefoner, der kommer til T-Mobiles lineup senere i år.

T-Mobile er Americas 5G-leder med det største, hurtigste og mest pålidelige 5G-netværk. T-mobiler udvidet rækkevidde 5G dækker 295 millioner mennesker på tværs af 1. millioner kvadrat miles â € œ 4x den geografiske dækning af Verizon og 2x AT & T. Og med Sprint nu en del af T-Mobile, er FN-carrier udvide sit forspring, belysning op Ultra Capacity 5G hele landet og bringe hurtige 5G hastigheder til flere steder end nogen anden. Ultra Capacity 5G leverer gennemsnitlige hastigheder på 325 Mbps med toppe af 1 Gbps, og dækker nu 140 millioner mennesker med planer om at nå 200 millioner ved udgangen af ​​året.

Siden lanceringen Tilslutning Heroes over et år siden som en del af # 5GforGood, har først responder agenturer og tjenester rundt om i landet nydt fordelene ved gratis ubegrænset 5G tjeneste. T-Mobile tilbyder også store planer for de enkelte første respondenter og deres familier à ¢ â,¬â € Magenta First Responder. Med 50% af familiens linjer i forhold til Magenta, Magenta First Responder leverer den bedste rabat på trådløs for de enkelte første respondenter og deres familier.

For statslige & lokale brand, politi, og EMS agenturer først responder linjer; berettigelse verificeret. Dækning ikke tilgængelig i visse områder og kan blive påvirket af nødsituationer ; tjek dit svar område. Plus skatter og afgifter for betalt planer. WPS berettigelse skal bekræftes af USDHS. Afslutning af opkald kan ikke garanteres. Vælg 5G enheder inkluderet via regningen kredit med nye linier og 2-årig aftale på udvalgte Tilslutning Heroes planer. Skat af præ-kredit pris forfalder ved salg. Tidsbegrænset tilbud; med forbehold for ændringer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

annoncerede et par opgraderinger til første respondenter i dag, herunder nye planer med 5G-telefoner, samt preemption sammen med prioriteret netadgang. , Luftfartsselskabet afslørede Også det vil tilbyde sin første sæt af robuste enheder i 2022, herunder den nye MG90 5G robuste routeren fra Sierra Wireless, og to nye Cat-telefoner.

T-Mobile bekræftede det vil tilføje mere Connecting Heroes planlægger muligheder i den eksisterende gratis og $ 15 planer, der blev stillet til rådighed i 2022. Fra 23. juni vil first responder agenturer har tre nye betalte Tilslutning Heroes 5G planen muligheder, der omfatter ubegrænset snak, tekst og data, sammen med hotspot og en Samsung 5G telefon uden ekstra omkostninger.

5G-router funktioner udvides med flere netværksforbindelse, dobbelt radioer, dobbelt samtidig gigabit-stand Wi-Fi, og gigabit-stand ethernet. T-Mobile annoncerede den barske router fra Sierra Wireless kan købes nu.

De andre to robuste enheder, vil Cat S62 og Cat flip telefon være tilgængelige engang denne sommer, siger transportøren. På papiret Cat S62 er et anstændigt mellemklassen smartphone, men hvad gør det imponerende er dens robuste funktioner.

Snapdragon 660-processor, kombineret med 4GB RAM og 128 GB udvides opbevaring. Også, Cat S62 sport en stor 5. -inch display med Gorilla Glass 6 belægning, der skulle forhindre ridser. På bagsiden, håndsættet packs en 48-megapixel vigtigste kamera, ledsaget af en 2-megapixel zoomobjektiv. Der er også en ekstra 8-megapixel kamera på fronten til selfies.

Desuden har robust telefon været drop-testet op til 6 fod på stål, og det er både kemisk og blege resistente. Hvis du ønsker at købe en virkelig holdbar smartphone, vil Cat S62 udelukkende tilgængelig via T-Mobile for $ 500 direkte.

Deltag i Flipboard samfund

Tidligere i dag, T-Mobile afslørede sine planer for sin Tilslutning Heroes service dedikeret til første respondenter. Hertil kommer, at selskabet også afsløret sin nyeste robuste enheder for året. ,EN

En af de enheder, der T-Mobile afslørede i dag, er den barske Sierra Wireless 5G router. Routeren leveres med Extensible multi-netværksforbindelse, dobbelt samtidig gigabit-stand Wi-Fi, dual radioer, og gigabit-stand ethernet. Routeren er nu tilgængelig for køb. ,EN

Bortset fra routeren, T-Mo også annonceret et par af robuste enheder fra kat: Cat S62 og en kat flip telefon. Ifølge T-Mobile, vil disse to enheder være tilgængelige i sommersæsonen. Ikke meget information er blevet afsløret om flip telefon, men her er flere oplysninger om Cat S62:

Dette mid-range smartphone kommer med en 5. -inch skærm. Det er drevet af en Snapdragon 660-processor med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Bagsiden er hjemsted for et par kameraer: et 48-megapixel vigtigste sensor og en 2-megapixel zoomobjektiv. Foran er der et 8-megapixel kamera til selfies og videoopkald. ,EN

Den robuste telefon kommer også med et 4,000mAh batteri med Quick Charge 4. støtte. Som en robust telefon har katten S62 tjent IP68 certificering til sand, støv og snavs modstand; såvel som MIL-SPEC 810H-certificering. Det er også fuldt vandtæt og nedsænket for op til 5 fod vand i 35 minutter. ,EN

Nøglefunktioner

Den nye kat S62 smartphone er nu tilgængelig på T-Mobile. Denne ultimative arbejdstelefon er hård nok til at overleve dråber, bumps og dings på den daglige dag, mens den pålidelighed, som vores kunder forventer.

Katten S62 er primært designet til ekstreme arbejdsbetingelser og opfylder Strenge Sikkerhedskrav til beskyttelse i Farligt Arbejdsmiljøer. Det er Støvtæt og vandtæt, fald testet op til 6 fod og er modstandsdygtig over for tryk og vibrationer.

Nasser sagde

Min mand bruger bare en metal sag, ja det er tungt, men det er også udstyr. Han har kørt det over med loader, Gannon, faldt det, både og telefonen aldrig brød sin telefon ser helt ny ud. Så bare få en tung taske.

Mike Mike

S60 var en abysmal fejl. Skærm ikke tænder under opkald. Højttalertelefon Ikke fungerer korrekt. Batteri dræning super hurtigt. genstarter sig selv ofte. skærmen undertiden ikke reagerer. Batteriet er opsvulmet i min enhed. Jeg er bange for at fortsætte med at bruge den. Jeg hørte S61 blev også plaget med tonsvis af problemer.

Vigtig

Skatter Gebyrer Beregning ATT Fora

Skatter Gebyrer Beregning ATT Fora

Gebyrer for apparater licenser

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Mobiltelefon Fejlfinding til reparation af mobiltelefoner

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Sim Cell Touch Press Spil Review for lærere Common Sense Uddannelse

Sim Cell Touch Press Spil Review for lærere Common Sense Uddannelse

Mikrogliaceller cellelinje SIMA9 udtrykker macrophagemicroglia fokuserede: proteiner, CD68 og Iba1. Køb her

Apple iPhone 12 Pro Max 512GB n shitje Cheapy. L.

Apple iPhone 12 Pro Max 512GB n shitje Cheapy. L.

Comparao lado en lado entre os Celulares Apple iPhone XS Max vs Apple iPhone 12 Pro Max, diferenas, prs, kontraer e especificaes tcnicas completas. Qual o melhor

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Se online-menuen i Louisiana Fried Chicken og andre restauranter i Compton, Californien.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb et certificeret enhed via TradeMore. Vi gør det nemt at finde præcis det, du leder efter, og få det leveret lige til dit hjem.

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Hvad gør man, når du ændrer din Apple-id eller adgangskode

Du kan ændre mange ting i forbindelse med din Apple-id-konto. Dette omfatter at ændre din Apple-id e-mail, ændre din adgangskode og også slette

Hvordan undgår blok opkalds-id spoofing

Hvordan undgår blok opkalds-id spoofing

Opkalds-id spoofing er en af ​​mange spoofing praksis, hvorved svindlere forsøger at manipulere folk til at give penge væk eller personlige oplysninger. Det indebærer forfalske Nummervisning af et indgående opkald. Tager de rette forholdsregler kan medvirke til at reducere risikoen for at blive offer for denne fidus.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Desuden, hvordan kan jeg ændre mit opkalds-id navn på min iPhone

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.