Opdatering Samsung Galaxy S4 til Android 8. Oreo Via AOSP Oreo rom

Sådan opdaterer du softwaren på Samsung Galaxy S4

Galaxy S4, Samsungs nuværende flagskib smartphone, blev udgivet med Android 4.. omkring seks måneder siden, og det har modtaget mindre opdateringer inden for samme OS-versionen med mellemrum. De fleste brugere normalt tendens til at ignorere sådanne opdateringer, men når det kommer til en opdateringer, der har noget at gøre med at støde firmware version af vores enhed, haster at få den nye opdatering kommer ud af dvale. Samsung har allerede gjort det klart, at Galaxy S4 vil få Android 4. KitKat i fremtiden, men før det, som vi forventede, har den koreanske producent begyndte at rulle Outa Android 4. Jelly Bean.

For mange brugere OFA Galaxy S4 LTE GT-I9505, Â den officielle 4. opdateringen lyder måske ikke nyt, fordi vi allerede har haft to versioner af de lækkede test firmwares til enheden i fortiden. Anyways, men god en lækket firmware kan være, vi naturligvis se dens ydeevne med tvivl på grund af testen tag er forbundet med det. THEA Android 4. Jelly Bean opdatering til Galaxy S4 er absolut en større opdatering de fleste af os, vi havde spændt ventet på! Udover at støde Android version af enheden til 4., den seneste opdatering bringer en masse forbedringer i ydelse, fejlrettelser og nye funktioner til enheden.

Funktioner og ændringer:

Den første Android 4. firmware Fora Galaxy S4 LTE GT-I9505 er ved at blive serveret til brugerne af enheden i Tyskland via OTA og Kies. Du kan tjekke for opdateringen over-the-air til din enhed ved at gå til Indstillinger> Mere> Om Enhed> Softwareopdatering> Opdater. Itll være snart være at ramme dig land eller område også. Men hvis du ikke kan vente med at hente den nyeste version af Android på din smartphone, kan du bare downloade den og blinke væk manuelt med Odin.

Da den tilgængelige firmware er varemærkefri , kan det installeres på Anya Galaxy S4 med modelnummeret GT-I9505, der ikke er låst til en netværksoperatør. Listen over firmwares vil blive opdateret, da de er til rådighed for flere lande.

Sådan installerer du:

Opdatering Samsung Galaxy S4 til Android 8. Oreo Via AOSP Oreo ROM: En ny oreosfisk baseret skik ROM er nu gjort tilgængelig for Samsungs ældre Flagship. Samsung Galaxy S4 er begyndt at få android Oreo opdatering via AOSP Oreo ROM Oreo custom rom. Nu Cana du Installer AOSP Oreo ROM Oreo på Samsung Galaxy S4. Den tilgængelige AOSP Oreo ROM er v1. som er baseret på Android 8. Oreo.

Samsung Galaxy S4A blev udgivet i 2022, som gør det til en 5 år gammel enhed. Enheden var et kæmpehit. Enheden blev lanceret med en fuld HD-skærm og et 2 GB RAM og det kørte Android 4.. JellyBean på tidspunktet for lanceringen. Den sidste officielle opdatering sendt til Galaxy S4 var Android Lollipop 5.. Du har måske ikke modtage mere officielle opdateringer til din enhed, men du kan manuelt installere the uofficielle Lineage OS 15.  ROM baseret på Android Oreo 8. lige nu på din Galaxy S4. Installer AOSP Oreo ROM Oreo på Samsung Galaxy S4 til låse op for flere fantastiske funktioner.

Android-brugere kan udrydde deres enhed nemt og kan installere TWRP eller andre opsving. Den rode proces på Android er lettere i forhold til iOS. Når brugerdefinerede opsving er installeret, kan brugerne blinke brugerdefinerede rom'er som er modificeret Android operativsystemer udviklet af en Android-udvikler eller en gruppe af udviklere. Der er tonsvis af ting, som brugere kan gøre efter at rode deres enhed som blinkende brugerdefinerede rom'er, kerner og Mods. De fleste af de brugerdefinerede rom'er er feature rig. De giver masser af muligheder for tilpasning i forhold til Stock ROM. Nogle af de brugerdefinerede rom'er er godt optimeret til batteri og ydeevne. Så brugere er altid på jagt efter gode brugerdefinerede rom'er til deres Android-smartphones.

Hvad er brugerdefinerede rom'er på android?

Brugerdefinerede rom'er er baseret på officielle Android kildekoder, som er tilpasset eller udviklet af udviklere eller et fællesskab af udviklere. Brugerdefinerede rom'er kommer med masser af ekstra tilpasninger, som gør dem unikke og populær blandt android elskere. Husk, brugerdefinerede rom'er leveres ikke af Google eller andre mobile sælgere, men er udviklet og vedligeholdt af fællesskabet og dets bidragsydere .

Fordele ved brugerdefinerede rom'er

De fleste af de brugerdefinerede rom'er er pre-rødder. Processen med at få fuld admin kontrol over Android-enhed kaldes Beskæftigelsesmaterialer på Android. Dens ligner køre programmer som administratorer i Windows.

Det meste af Android smartphone producent giver 2 års softwaresupport og efter det, plejer enhederne få nogen officiel opdatering. I så fald, har brugerne til fuldt ud at afhænge af brugerdefinerede rom'er til at teste den nyeste Android på deres enheder.

Android er berømt for Tilpasning og brugerdefinerede rom'er tage dette til et andet niveau. I modsætning Stock vanilje android brugerdefinerede rom'er kommer med forskellige tilpasningsmuligheder. Vi deler nogle af dem nedenfor

Video Android 5. Lollipop kører på Samsungs Galaxy S4

Pre-krav

Rootmygalaxy a. . RMG blev startet i 2022 med et solo mål om at hjælpe brugere med nemme vejledninger. Langsomt startede hjemmesiden at dele eksklusive lækager og tekniske nyheder. I disse 5 år er vi blevet krediteret af Sikes of Forbes, CNBC, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, Android Authority, GSM Arena og mange andre. Vil du vide mere om os? Tjek Ourabout US PageEr Connect med US VIATWITTER, FACEBOOK, YOUTUBEORTELEGRAM.

En af de gode ting ved at beslutte at købe en terminal fra Samsung Galaxy serien er, at vi sørger for den har løbende opdatering støtte, takket være den store Android samfund bag alle de terminaler af sydkoreanske selskab. Dette er endnu eller over alt vil jeg sige, når Samsung fjerner dem fra sin liste over opgraderes enheder til nye versioner af Android og stopper støtte dem.

For det tilfælde, at bekymringer os i dag, jeg vil lære dig, hvordan du opdaterer Samsung Galaxy S4 til Android 4.. Google Edition, eller hvad er den samme, til den nyeste version af Android til rådighed i dag, via en brugerdefineret rom baseret på den oprindelige firmware Samsung Galaxy S4 selv, Google Edition-version.

Funktioner af rom android google udgave

Denne Rom er udelukkende baseret på den nyeste originale firmware Samsung Galaxy S4 Google Edition, eller hvad er den samme model GT-I9505G. En rom anset ren Android for at have en Android erfaring så ren som muligt, selvom tilpasset af Samsung selv, så hardwarwe af vores Samsung terminaler passer perfekt, og vi kan få den bedst mulige ydelse.

Den Rom kommer Forankret som standard, med Busybox installeret og med en masse tweaks og justeringer for at få mest muligt ud af vores Samsung Galaxy S4. Selv kameraet fungerer perfekt, at have de muligheder for 1080p videooptagelse. aktiv tilstand eller skydning i tilstanden HDR blandt andre muligheder af interesse.

Hvad har jeg brug for at være i stand til at installere denne rom?

Det første du skal bruge, logisk, er at have en terminal kompatible med denne rom, eller hvad der er det samme, en Samsung Galaxy S4 International Model GT-I9505. Dette skal også tidligere rødder og til rådighed for den nyeste version af TWRP Recovery.

Ud over alt det, og som jeg altid råde dig, du bør have en sikker backup EFS mappe, for en nadroid backup af hele dit operativsystem, samt en sikkerhedskopi af alle dine foretrukne programmer, og det er med den blinkende af denne Rom vil vi fortsætte med at formatere hele systemet af vores S4.

Filer, der kræves for at flashe rom

At være en Samsung original rom, dette allerede kommer med Google Play Store bekvemt installeret som standard, så vi vil være tilstrækkeligt med at downloade zip sig fra Rom og zip af en specifik Kerne til denne version af Android, der vil undgå problemet med sporadiske genstarter rapporteret af tidlige rom brugere.

Når disse komprimeret filer er blevet downloadet i ZIP-format, vil vi kopiere dem til roden af ​​den eksterne hukommelse af Samsung Galaxy S4 GT-I9505, og vi vil genstarte i Recovery mode til fortsætte med installationen og flashingprocessen.

Rom installationsmetode eller hvordan du opdaterer Samsung Galaxy S til Android google udgave

Du kan opdatere software versioner ved at trykke på Menu-tasten på startskærmen. For at få adgang til de indstillinger, tryk på Indstillinger. For at få adgang til fanen Mere, trykke på det. Du kan opdatere din software ved at trykke Om enheden. Den bedt om at tilslutte vises, hvis du ikke har forbindelse til Wi-Fi. Tryk på OK, hvis Wi-Fi er ikke tilgængelig. De anvisningerne på skærmen vil vise dig, hvad du skal gøre. Når din telefon har genstartet og opdateret, vente et øjeblik.

Can Samsung Galaxy S operativsystem blive opdateret?

4 4 Gå til Indstillinger og åbne den?. o opdatere dit system, opdaterer hanen System. o opdatering Motorola software, skal du trykke på knappen Opdater Motorola software. pop-up-meddelelse vises beder dig om at hente den opdatering, hvis den er tilgængelig for dig. o download, skal du trykke på Hent. ap Installer nu, når overførslen er færdig. vores telefon genstarter automatisk når du har installeret softwaren.

?

? Hvordan opdaterer jeg min Galaxy S4 Operativsystem kan Menutasten findes på startskærmen. o adgang til indstillingerne, tryk på Indstillinger. o adgang fanen More trykke på det. o Se enhedens historie, tryk på linket om enheden. han softwareopdatering vises. Hvis du ikke er tilsluttet Wi-Fi, bliver du bedt om at oprette forbindelse. Hvis Wi-Fi ikke er tilgængelig, skal du trykke på OK. Han on-screen prompts vil vise dig, hvad de skal gøre. NCE Din telefon har Genstartet og opdateret, vent et par øjeblikke.

Hvordan opdaterer jeg mit Galaxy S-operativsystem?

Du kan få adgang til enhedsindstillingerne ved at trykke på menutasten på enhedens startskærm. Du kan tjekke efter opdateringer ved at trykke på enhed og softwareopdatering> Kontroller for opdateringer under fanen Flere. Opdateringen kan downloades og installeres ved at følge instruktionerne på skærmen.

Kan jeg opgradere S til Android?

Det er nu muligt at opdatere din Samsung Galaxy S4 til Android 7 ved hjælp af Samsung Galaxy S4. AOSP Nougat Custom Rom bruges til 0 nougat. Mens ROM'en stadig er i udvikling, tilbyder den en række Nougat-funktioner lige på din enhed. ROM'en kører glat, undtagen for den ødelagte videooptagelsesfunktion, som udviklerne fastgøres.

Hvordan opdaterer jeg min Android-version på Samsung Galaxy S4? Meddelelsesbakken kan fås ved at skubbe ned fra toppen af ​​telefonens skærm. o Til højre på skærmen og tryk på gearikonet. o Få adgang til jo mere fane, tryk på toppen. o Se afsnittet Om enheden, tryk på bunden. HEN TAP UPDATE EFTER DU VÆRE FUNLY SOFTWARE UPDATE.

Hvordan opdaterer jeg min Android-version på Samsung Galaxy S?

Trin til at forberede. Du kan stadig opgradere din Samsung Galaxy S4 med softwareopdateringer, som Samsung ikke længere giver med en bred vifte af alternative firmware. Samsung-driveren skal installeres, når du har downloadet disse filer.

Opdateres?

Opdateringen vil kræve en tilstrækkelig mængde plads på din telefon til at downloade og installere. Downloadstørrelsen for denne opdatering er omkring 378 MB, men du skal bruge mindst 850 MB plads til at køre din telefon korrekt.

4 4? Du skal vælge Apps. han indstillinger sektion kan findes ved at rulle ned. o til general. ou kan se afsnittet om enheden ved at rulle ned. ou vil så kunne opdatere din software. PDATER dine indstillinger nu ved at vælge UPDATE. NCE Søgningen er færdig, vent på, at den er overstået. Du kan tjekke dine tablets alder ved at vælge OK. Hvis det ikke er opdateret, skal du følge instruktionerne på skærmen.

:?

Det er blevet gjort til at vente, men den seneste officielle opdatering fra Samsung for Galaxy S4 begynder at blive frigivet i Spanien gratis Terminaler . Telefonen fortsætter med at arbejde under Android Version 4.. Men denne gang er de to store nyheder Kids-tilstand og den nyeste version af Knox Corporate Suite. Han opdaterer, der begynder at blive frigivet i vores land, er den samme, som brugere af denne telefon allerede nyder i Tyskland, som de begyndte at modtage det i slutningen af ​​maj. Blandt andet mindre Novelties Samsung Galaxy S4 Du kan regne med to funktioner, der allerede er inkluderet i sin ældrebror, Galaxy S5 og også Galaxy Note 3.

Den første af disse er den Kids-tilstand. Det er et forældrekontrolsystem, så forældre kan lade unge børn bruge telefonen uden at skulle bekymre sig om sikkerhed. Aktivering af denne tilstand etablerer En ny og enkel grænseflade, hvor du kun har adgang til specifikke applikationer, der er etableret på forhånd. Derudover indeholder den også en bestemt App Store med programmer, der fokuserer på de små.

Denne opdatering via OTA tilføjer også Corporate Software til Galaxy S4 Samsung Knox 2.. Dette er en meget praktisk løsning for dem, der bruger deres telefon personligt og professionelt på samme tid. Blandt andet forsyningsselskaber giver det dig mulighed for at beskytte fortrolige oplysninger og applikationer med forskellige sikkerhedsprotokoller eller fjernstyring af enheden.

Vigtig

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

Oplever du problemer med Samsung gratis App ikke fungerer, eller plejer lade dig slutte Denne artikel vil vise dig let rettelser.

Sonoff Smart Devices er integreret i Samsung SmartThings app

Sonoff Smart Devices er integreret i Samsung SmartThings app

Få Samsung Galaxy A52 5G SMA526U Support til emnet Samsung Smart Switch Mobile. Find mere Stepbystep Device Tutorials on Att. om.

Er det godt at bruge SD-kort Standard Opbevaring hvordan man gør det

Er det godt at bruge SD-kort Standard Opbevaring hvordan man gør det

Hvordan kan jeg oprette et SD-kort som standard opbevaring på min Android-telefon

Ved hjælp af Siri med Microsoft at gøre på iOS 9 og iOS 10

Ved hjælp af Siri med Microsoft at gøre på iOS 9 og iOS 10

Denne blogindlæg viser dig, hvordan du bruger Siri på iPhone X, herunder hvordan du opretter Siri på din iPhone og hvordan du aktiverer det med eller uden knappen. Læs videre, hvis du har brug for detaljerne.

Amazon. about sprint hotspot

Amazon. about sprint hotspot

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Måder at finde meddelelser fra blokeret kontakt info

Måder at finde meddelelser fra blokeret kontakt info

Hvis de har skiftet til en android eller deaktiveret iMessage, så dine beskeder ville showKnow Alt Made Easy

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Tag et par minutter lige nu for at oprette dine nødkontakter og medicinske oplysninger.

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Kontrolmeddelelser på Android Android Hjælp

Regeringen tester en ny telefon og tablet service på 25052021 for at advare mennesker, hvis der er en fare i nærheden. Heres alt hvad du behøver at vide om testen og lanceringen af ​​denne nye elektroniske service.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.