Hvorfor Im tænker alvorligt over at skifte til TMobiles ny 4linesfor100 plan

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lige når du troede det ville være muligt for et luftfartsselskab at lancere en anden ubegrænset plan at isnt, T-Mobile har i dag annonceret en ny budgetplan arbejder ud på $ 30 per linje for en familie på fire â € |

T-Mobile Essentials er designet til dem, der siger, at de bare vil have det grundlæggende: ubegrænset tale, tekst og smartphone-data i U.. â € ”alle på industrys bedste pris, kun $ 30 per linje for en familie på fire med AutoPay.

For det andet, får du uspecificerede lavere datahastigheder efter 50 GB hver måned. For det tredje video er typisk begrænset til 480p. For det fjerde, du ikke får nogen hotspot brug. Endelig kan du også blive bedt om et depositum og betale $ 25 for et SIM-startpakke.

Om forfatteren

Ben Lovejoy er en britisk teknologi forfatter og EU-Editor for 9to5Mac. Hes kendt for sine op-eds og dagbog stykker, udforske sin oplevelse af Apple-produkter over tid, for en mere afrundet gennemgang. Han skriver også fiktion, med to technothriller romaner, et par SF shorts og en rom-com!

Ben Lovejoys favorit gear

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Før vi taler T-Mo, lad os se på dagens umuligt-billig-hovedtelefoner nyhed: Mpow M9 virkelighedstro trådløse øretelefoner er kun $ 23. 9 med on-side 5%-off kupon og promo kode MPOWM9PR. Støj-isolerende rør design, touch kontrol, USB-C-opladning, IPX8-rated vandtæt. skal jeg gå? Det har endda ekstra mikrofoner til at reducere støj under telefonopkald.

Fire g linjer for $? Jeg lytter

Jeg har været en Cricket Wireless kunde for en årrække. Faktisk er jeg hævdvundne ind i en fem-linjer-for $ 100 plan, hvilket er grunden til jeg ikke har følt tvunget for at foretage en ændring. Men T-Mobiles nye fire-for $ 100 5G Essentials aftale gør mig til at tænke alvorligt over skift. Her er grunden:

Her er, hvor du kan hjælpe mig - og måske nogle kolleger cheapskate s - beslutte. Hvis du allerede er en T-Mo kunde, hvordan kan du lide det? Eventuelle problemer med dækning eller kundeservice? Har du befinder dig at drage fordel af freebies? Hit kommentarerne og dele det gode, det dårlige og alt andet du synes er vigtigt. Denne kampagne er kun tilgængelig i en begrænset periode, så jeg er nødt til at træffe en beslutning snart.

CNET Cheapskate gennemsøger internettet efter et godt tilbud på tech produkter og meget mere. For de seneste tilbud og opdateringer, følg Cheapskate på Facebook ogen Twitter. Find flere store køber på the CNET tilbud SideA og tjek Oura CNET Kuponer SideA for de nyeste promo koder Hvisduopgraderedefra Best Buy, en Walmart,  Amazona anda mere. Spørgsmål om Cheapskate blog? Find svarene på vores FAQ side.

At vælge en familie plan kan være udfordrende og forvirrende. Hvilket luftfartsselskab tilbyder den bedste deal? Hvad er forskellen mellem de planer? Er skatter og afgifter inkluderet? Hvad er de inkluderet frynsegoder?

Ill være der dækker de bedste familie planer for fire linjer på Verizon, AT & T, Sprint, og T-Mobile netværk. Ill omfatter familie planer fra de store luftfartsselskaber, samt planer fra mindre selskaber, så du kan finde den billigste, bedste plan for at opfylde dine familiens behov.

Familie planer er fantastisk til at spare dig penge på celle service

Du kan have nogle medlemmer, der bruger en masse data og andre medlemmer, der bruger meget få data. Hvis du er usikker på, hvor meget cellulære data, du har brug for, eller hvert medlem af din familie behov, så tjek vores artikel, hvor vi dækker, hvordan du kontrollerer din mobiltelefon dataforbrug på både iPhone og Android.

Hvis hver personer behov er dramatisk anderledes, for eksempel, hvis bedstemor bruger 100GB + hver måned, mens din søn Jeremy kun bruger 1. GB hver måned, kan så faktisk være billigere at holde hver person på deres egen separate tråd med en data plan, der opfylder deres specifikke behov.

Uanset dine databehov, Im herunder de bedste familie planer med ubegrænset data samt billige single-line planer, så du kan sammenligne prisen pr person, og forsøge at finde ud af, hvad der fungerer bedst for din familie.

Bedst verizon familie planer

Personligt ville jeg vælge Play Mere Ubegrænset familie plan for $ 45 pr person. Det omfatter 25 GB prioriterede data, 15 GB hotspot data, 720p video-streaming, og en Apple Music abonnement. Dens stadig dyrt på $ 180 i alt pr måned, men den medfølgende Apple Music abonnement er en ekstra frynsegode at jeg synes gør denne plan en bedre aftale end den gøre mere Ubegrænset planen.

det er sagt, gøre mere Ubegrænset familie plan er den samme pris, $ 45 pr linje eller $ 180 i alt, og kan være en stor mulighed for folk på udkig efter flere prioriterede data. Det mangler Apple Music abonnement, men det giver dobbelt prioritet data på 50 GB, 500 GB Verizon Cloud Storage, og 50% rabat en tablet eller Jetpack ubegrænset plan for at få mere arbejde udført. Stadig, manglen på Apple Music abonnement og den begrænsede 480p video streaming gøre spille Mere Ubegrænset Plan en bedre løsning for mig.

Hvad er en anstændig deal er Verizons 16GB forudbetalt familie plan. Dette kommer ud til kun $ 34 per person med alle gruppens besparelser, og i betragtning af den understøtter hotspot og ubegrænset opkald til Mexico og Canada, det er ikke en dårlig aftale. Du kunne også vælge den 6GB forudbetalt plan, som er $ 28 pr person.

synlige elementer $ ubegrænset plan er den bedste familie plan på Verizon netværket

Men den sande bedste tilbud på Verizon netværket kommer fra Synlig. Du kan deltage i et Synlig part med 4 af total medlemmer, og prisen på din plan falder til kun $ 25 per person for ubegrænset håndsæt data og ubegrænset hotspot data.

datahastigheder er deprioritized, og hotspot-data har et loft på 5Mbps, men det er ærligt en af ​​de bedste tilbud i branchen lige nu. Fakturering er endda holdes adskilt mellem de forskellige linjer, så hvis du er en familie på to kan du roligt deltage i en fest med to fremmede på internettet for maksimale besparelser.

Hvis du er på udkig efter mere information om Synlig, skal du huske at tjekke vores Synlig gennemgang. De har et begrænset antal understøttede smartphones, og kundesupport er blevet ramt eller miss for nogle brugere, men stadig værdien er utrolig, og jeg vil anbefale dig at tjekke dem ud.

I alt wirelesss dk delte data familie plan

T-Mobile er på det igen med en stor ny kampagne for dem, der søger at spare på deres månedlige mobiltelefon regningen. En T-Mobile nu tilbyder deres Familieplan op til 4 linjer for kun $ 100 om måneden. Â Ja, for du matematiske genier, der er kun $ 25 / per måned per linje. Â Nu kan du virkelig kun få en billigere plan for Republic Wireless, men dette vil være det næstbedste. Â Jeg ville bare dele dette med jer, da jeg kender en masse af mine læsere vil spare penge på deres mobiltelefon regninger. Â jeg gøre for at, og det er derfor, jeg gennemgå så mange tjenester. Â Anyway, her er kernen i tilbuddet.

T-mobiler simpelt valg familie plan fremme

Du er sandsynligvis læser dette og går, hvilken slags promo er dette? En T-Mobile har øget deres 4G LTE-data kolonihave. Du får nu 2. GB højhastigheds-data per linje pr måned. Â Det er 10GB per måned for planen. Â Denne kampagne er god indtil januar 2022 så hvorfor ikke hoppe om bord og spare nogle penge.

Anyway, hvis du er på udkig efter en ny mobiltelefon tjenesteudbyder, tage lidt tid til kassen T-Mobile. Jeg havde en god oplevelse med dem, når jeg var på Walmart Family Mobile, men måtte flytte væk efter jeg flyttede til et område at didnt har den bedste service.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile i 150 Solomons Island Rd N, Prince Frederick, Maryland 20678 butik placering timer, tjenester, tjenester timer, kort, kørselsvejledninger og mere

Tmobile detaljer sin plan for at give gratis internet til 10 millioner hjem

Tmobile detaljer sin plan for at give gratis internet til 10 millioner hjem

At holde vores kunder tilsluttet medarbejdere sikkert er vores højeste prioriteter, som vi overvåge virkningerne af COVID19. Lær om vores løbende bestræbelser.

KTLA.

KTLA.

Når du har tilmeldt dig Google FI og aktiverer din telefon, skal du bruge dine mobildata på tabletter og andre kompatible enheder, tilføje en dataonly SIM CA

Brug Google FI med tabletter Andre kompatible enheder

Brug Google FI med tabletter Andre kompatible enheder

Oplev de nyeste funktioner og innovationer, der er tilgængelige i Galaxy Tab A 8. INCHES 2020, 32GB, MOCHA TMOBILE. Find de perfekte tabletter til dig

T Mobil regering telefon rabat tmobile Lifeline program tmobile ebb gratis tablet og internet til lav indkomst

T Mobil regering telefon rabat tmobile Lifeline program tmobile ebb gratis tablet og internet til lav indkomst

Ankommer fra Fri, 31 december Køb AllyTech Kids Cover til Samsung Galaxy Tab en 8. tommer SMT307 2020 Udgivelse Tablet VerizontMobileatt, Drop Protection Corner Protection Cute Panda Design Case til Galaxy Tab A 8. 2020, Orange på Walmart. om

4 top mobiltelefoner til folk, der er blinde eller synshandicappede raz-mobilitet

4 top mobiltelefoner til folk, der er blinde eller synshandicappede raz-mobilitet

BitDefender Mobile Security er den bedste Android AntiVirus-app, men Norton Mobile Security kører et nært sekund.

Tmobile siger 10 gebyr for gratis tablet-data var en fejl

Tmobile siger 10 gebyr for gratis tablet-data var en fejl

Tilbage i 2013, tmobile annonceret et gratis data for livet deal, der tilbydes 200MB cellulære data om måneden til nye tablet kunder. Men Tmobile nu ophørende tilbuddet som 7th maj måned. Det...

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

UCR Rabatter UCR medarbejdere er berettiget til en overflod af rabatter. Her finder du rabat på alt fra telefon service til shopping, logi og spisning omkring UCR campus.

Whos den bedste transportør i Front Royal 94 folk er enige om det her.

Whos den bedste transportør i Front Royal 94 folk er enige om det her.

Sammenlign dækning og planer for de bedste mobiltelefonudbydere i Front Royal, VA. Se også celle tårne ​​og døde pletter nær Front Royal.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.