Apple iPhone 11 128GB lilla helt ulåst b klasse renoveret

iPhone 11 128GB lilla

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En SIM-fri iPhone købt fra Apple. OM er låst op. Det betyder, at du er arent bundet til en enkelt netværksudbyder og en multi-års servicekontrakt. Du kan vælge netværket og takst, der passer til dig. Når din nye iPhone er aktiveret, forbliver den ulåst, hvilket betyder at du kan bruge den med ethvert netværk, der giver service til iPhone.

iPhone-modeller, der for øjeblikket sælges på Apple. OM arbejde med kompatible netværk rundt om i verden, herunder 5G og 4G LTE-netværk. Tjek med din hjemmenetværksudbyder vedrørende internationale roamingafgifter, eller køb en kompatibel nano-sim på din destination.

Vi accepterer Apple Pay, de fleste kredit- og betalingskort, PayPal og Apple Store gavekort. Finansieringsmuligheder er tilgængelige for kvalificerende kunder. Ikke alle betalingsmuligheder er tilgængelige på alle produkter.

Din estimerede handelskredit vil blive anvendt direkte på købet af din nye iPhone. Når vi modtager din handelsindretning og bekræfter, at tilstanden svarer til, hvad du beskrev, er der ikke noget mere, du skal gøre. Hvis det ikke matcher, vil din oprindelige betalingsmetode blive opkrævet forskellen i værdi. I så fald skal du arbejde med dig for at bekræfte, at du stadig vil fortsætte med hånden.

Når Weve modtog din handelsindretning, inspicerer et hold det og verificerer sin tilstand. Hvis tilstanden svarer til, hvad du beskrev, er der ikke noget mere, du skal gøre. Hvis det ikke matcher, vil din oprindelige betalingsmetode blive opkrævet forskellen i værdi. I så fald skal du arbejde med dig for at bekræfte, at du stadig vil fortsætte med hånden.

Hvis du handler i online, vil din estimerede handels-in-kredit straks blive anvendt til køb af din nye iPhone. Hvis du handler i en Apple Store, modtager du enten øjeblikkelig kredit til dit næste køb eller et Apple Store gavekort, du kan bruge når som helst.

Vælg et land

ESIM-teknologien giver dig mulighed for at tilføje en stemme- og dataplan til din iPhone uden at bruge et nano-SIM-kort. Aktivering af en ESIM vil kræve scanning af en gyldig QR-kode distribueret af en trådløs bærer eller tilmelde dig en deltagende plan via en trådløs bærerapp. *

Nej. Ordrer placeret gennem Apple. OM kan kun sendes inden for landet eller købsområdet. Besøg online-butikken på det sted, hvor du vil have dine produkter leveret. Eller for hurtig, nem bestilling og ekspertrådgivning, ring til en Apple Store-specialist på 000800 040 1966.

Når det er tid til at give slip på din gamle enhed, kan Apple Genbrug Partnere vise dig, hvor du skal sende din smartphone, der skal genbruges. De kan også give en liste over lokale samlingspunkter i hele landet. Lær mere om ansvarlig Genbrug .

Nøglefunktioner

Gå stor â € "Det nye ultrahjerte kamera fanger fire gange mere scene. Tænk Betagende Landskaber Det foregår for evigt. Indfangning af hele scenen og mængden på en musikfestival. Og feriebilleder, der viser hele familien - herunder de synspunkter, du rejste 11.000 miles for.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Skyd og rediger den højeste kvalitets video på en smartphone. iPhone 11 skyder smukt skarp 4K video på 60 fps på tværs af alle sine kameraer. Det ultrahjerte kamera fanger fire gange mere scene, så det er perfekt til handlingsskud som din hund, der fanger en Frisbee. Hvis du optager en præstation â € ", siger dine børn piano recital â €" Når du zoomer ind, er lydzoomerne også. Og nu kan du redigere videoer så nemt som du gør billeder.

Optagelse i lavt lys behøver ikke at være et skud i mørket. Nattilstand er en ny funktion, der tændes automatisk for lavt lyse fotos, som du aldrig har set. Der er ikke behov for flash, farver er mere naturlige, og billeder er lysere.

A13 Bionic er så kraftfuld, alt hvad du gør er hurtig og flydende. Det virker også i den mest effektive effektive måde, så dit batteri varer længere. Faktisk er A13-bionic så avanceret, dets år forud for pakken.

Ofte stillede spørgsmål

Den iPhone-modeller i øjeblikket sælges på æble. about arbejde med nano-SIM-kort og esim tale og data planer fra kompatible transportører eller. * Og de arbejder på mange 4G LTE-netværk rundt om i verden. Kontakt udbydere for detaljer.

Køb et SIM-fri iPhone fra Apple. about giver dig mulighed for at vælge dine egne carrier og ændre luftfartsselskaber til enhver tid. iPhone kan også være til rådighed til en lavere pris med en kontrakt direkte fra din trådløse luftfartsselskab.

De fleste funktioner vil arbejde med dit netværk. Visse funktioner, såsom Visual Voicemail, kræver carrier støtte og kan ikke fungere på dit luftfartsselskaber netværk. Kontakt din udbyder for yderligere oplysninger eller læs trådløse udbyder støtte og funktioner artiklen for mere information.

Carriers typisk sælge iPhone med en kontrakt, der subsidierer den oprindelige købspris på telefonen. Ved at købe din iPhone uden en kontrakt, kan du bruge alle SIM-kort fra en kompatibel luftfartsselskab, herunder din nuværende.

Ja. iPhone er aktiveret til arbejdet med netværk ved hjælp af GSM rundt omkring i verden. Fordi iPhone-modeller sælges af æble. about er låst op, kan du købe et SIM-kort og service fra en lokal luftfartsselskab på din destination. Eller tjek med dit hjem luftfartsselskab vedrørende international roaming.

Uh-Oh, du bruger en ældre browser, som vi ikke længere understøtter

IPhone Upgrade Program er den nemmeste måde at få en ny iPhone hvert år, samt sikkerhed og beskyttelse af AppleCare +. Du kan købe iPhone XS, iPhone XSA Max, eller iPhone XR med iPhone Upgrade Program på æble. om, at bruge Apple Store app, eller på en Apple Store.

I de fleste tilfælde, hvis du køber en iPhone på æble. about eller på en Apple Store, kan du aktivere det senere. visse særlige tilbud eller rabatter, kan dog kræve, at du Godkend aktivering med din udbyder på købstidspunktet.

SIM-frie midler din iPhone doesnt skib med et luftfartsselskab nano-SIM. SIM-gratis iPhone sælges på æble. om og i Apple Store er låst op. Det betyder, kan du bruge en nano-SIM eller esim fra ethvert luftfartsselskab, der leverer service til iPhone. *

esim teknologi giver dig mulighed for at tilføje en cellulær plan til din iPhone uden at bruge en nano-SIM-kort. Aktivering af en ESIM vil kræve scanning af en gyldig QR-kode distribueret af en trådløs bærer eller tilmelde dig en deltagende plan via en trådløs bærerapp. *

Carrier-aktiverede modeller af iPhone XR købt fra Apple kommer med en fysisk nano-SIM, som vil blive brugt til at aktivere din trådløse konto. For at aktivere esim på din nye iPhone, skal du kontakte din udbyder, når du modtager den. *

Næsten alle iPhone-modeller solgt på æble. about er låst op â €”hvilket betyder, at din iPhone Código bundet til et enkelt luftfartsselskab. Hvis du vælger luftfartsselskab finansiering fra AT & T eller Verizon, vil din iPhone være bundet til din udbyder, som også kan omfatte begrænsninger i esim. *

Den iPhone-modeller for AT & T, T-Mobile, Sprint og Verizon er de samme. Hvis du vælger at betale med en AT & T afbetaling, vil din iPhone blive låst til transportøren. For yderligere oplysninger om netværksunderstøttelse, se venligst support. pple. about / en-os / HT204039.

iPhone 11 kommer i tre kapacitet : 64GB, 128GB, og 256GB. Udtrykket GB står for gigabytes. Jo flere gigabyte du har, jo mere indhold, du kan gemme på din iPhone, såsom apps, spil, billeder, HD-videoer, musik og film. Hvis du har et stort musik eller foto bibliotek eller masser af apps, at det er en god idé at overveje en iPhone med en større kapacitet. Hvis du sjældent downloade apps eller du dont tage mange billeder eller videoer, kan en iPhone med en mindre kapacitet være bedre for dig.

Hvis du har udført de luftfartsselskab aktivering trin for AT & T, Sprint, T-Mobile, eller Verizon, da du købte din nye iPhone online, vil det ankomme klar til brug. Bare tænde den og følg instruktionerne på skærmen for at sætte det op. Hvis du vælger at springe luftfartsselskab aktivering ved købstidspunktet, at youll behov kontakte din trådløse operatør eller besøge en Apple Store for at aktivere cellulære tjenester. Du kan også oprette din iPhone uden et nano-SIM via Wi-Fi. Du skal bruge en aktiv nano-SIM for at aktivere cellulære tjenester.

Hvis du valgte SIM-fri iPhone, vil du behov for at indsætte dit eget nano-SIM-kort eller få en fra den understøttede bærer af dit valg og aktivere det for at kunne bruge mobiltjenester på din iPhone. Hvis Sprint er din udbyder, vil du behov for at få en ny nano-SIM-kort for at aktivere din iPhone XR.

Alle iPhone-modeller er verdens telefoner, så du kan bruge dem næsten overalt. Uanset om du er en GSM- eller CDMA-netværkskunde, kan du strejfe internationalt på GSM-netværk i over 200 lande eller regioner rundt om i verden. Tilgængelighed af LTE-data varierer i nogle lande eller regioner og afhænger af bærerstøtte til visse LTE-radiofrekvenser. Kontakt din trådløse operatør for at få flere oplysninger om internationale roamingpolitikker og priser.

Ja. Når du køber din nye iPhone online eller i en butik, kan du handle i en kvalificeret iPhone og få kredit anvendt til dit køb. * Du kan også få et Apple Store gavekort online eller på en Apple Store, når du handler med nogen berettiget smartphone med æblehandel i. Og i begge tilfælde, hvis din smartphone eller iPhone ikke er berettiget til kredit, skal du godt genbruge den gratis. Uanset modellen eller tilstanden, kan vi gøre det til noget godt for dig og godt for planeten.

Ja. Med Apple Trade In kan du handle i din berettigede tilknyttede iPhone til et Apple Store-gavekort online eller i en Apple Store. Bemærk venligst, at du stadig vil være ansvarlig for at betale en resterende saldo på dit lån med Citizens Bank.

Du kan enten betale for din nye iPhone i fuld eller betale månedligt med carrierfinansiering, iPhone betalinger, og nu Apple Card månedlige rater. Din operatør serviceplan vil blive opkrævet separat. Vælg bare den mulighed, der virker for dig.

Alle iPhone købsmuligheder tilgængelige på Apple. OM er også tilgængelige på Apple Store, bortset fra SIM-Free iPhone-køb med Apple Card månedlige rater. Du finder også yderligere købsindstillinger i butikken, hvilket giver dig mulighed for at tilføje en linje eller oprette en ny linje med din trådløse bærer. *

© Currys Group Limited. Currys Group Limited, 1 Portal Way, London, W3 6RS, Det Forenede Kongerige. Virksomhedsregistreringsnummer: 504877, momsnummer: 226 6599 33 Vilkår og betingelser gælder. Kredit tilgængelig på online køb af mobiltelefoner og tilbehør fra £ 99. Undtagelser gælder. Kredit underlagt status. Currys Group Limited fungerer som en kreditmægler og ikke en långiver. Kredit leveres af Creation Consumer Finance Ltd. Begge Currys Group Limited og Creation Consumer Finance Ltd er Godkendt og Reguleret af Financial Cond Adfærdsmyndigheden.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dårlige møder tilfældigvis den bedste af os, og desværre kan de sker ofte. Her er hvordan vi kan forbedre 5 af de mest almindelige arbejde møder.

Mobil telefon basestationer og sundhed

Mobil telefon basestationer og sundhed

Udrulningen af ​​5G hjælp super højfrekvens radio æteren har antændt gamle frygt for mobiltelefon stråling risici, med coronavirus konspirationsteorier er den nyeste rynke.

Fejring Radio Historier fra fortiden

Fejring Radio Historier fra fortiden

Mediacorp er Singapores største indhold skaberen og nationale medier netværk, der opererer en suite af tv-kanaler, radiostationer og flere digitale platforme.

Hurtig Cash i Portland, OR 3 Steder i nærheden af ​​dig timers Anmeldelser December 2021

Hurtig Cash i Portland, OR 3 Steder i nærheden af ​​dig timers Anmeldelser December 2021

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke ud, hvad dine venner har familiemæssige interesser blevet opfange deling rundt om i verden.

128 GB Google Pixel 5a med 5G Unlocked Smartphone 399 gratis forsendelse

128 GB Google Pixel 5a med 5G Unlocked Smartphone 399 gratis forsendelse

Motorola Razr var en af ​​de flashiest telefoner til udgivelse i 2019, og et af de dyreste så godt. Beskyt den med en af ​​de bedste Moto Razr sager.

Otterbox til Motorola Razr Commuter Series

Otterbox til Motorola Razr Commuter Series

Moto Razr-sagen designet til at fremhæve og beskytte Foldable Phones Symmetry Series Flex Otterbox

Otterbox Symmetry Flex Serie Taske til Motorola Razr 2019 1. Gen Sort Renoveret Walmart. om

Otterbox Symmetry Flex Serie Taske til Motorola Razr 2019 1. Gen Sort Renoveret Walmart. om

Tilbud på Otterbox Commuter Serie Case for Motorola Razr HD Retail Packaging Pink Grey Sammenlign priser Shop Online PriceCheck

Realme 6 går på salg i dag 12 PM specifikationer, Pris, tilbud og meget mere

Realme 6 går på salg i dag 12 PM specifikationer, Pris, tilbud og meget mere

Brand New Realme 6 med 2 års garanti. Gratis fragt. Betal kontant ved levering. Ingen andre afgifter. SMSWhatsAppCall 91079006 eller e-mail salesonephone. om. G.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.