Apple iPhone 12 Pro Max

O2 O2 Forretning Hjælp Support

Hvis du kan lide at have dine billeder på flere enheder, få billeder fra din iPhone kan være en kritisk vigtige opgave. Hvis du har en Mac, ved du, at Apple gør det nemt at flytte dine fotos fra din iPhone til din Mac på flere måder. Men hvad med Windows pc-ejere? Er de forlod ude i kulden?

Den gode nyhed er, at, nej, er Windows-brugere ikke efterladt. Faktisk kan man sige, det er lige så nemt at overføre fotos fra din iPhone til din Windows-pc, da det er med din Mac. Du har et par muligheder for at bevæge sig over en USB-til-Lightning, samt iCloud Photo Library, som faktisk kan sættes op på Windows.

Hent iTunes

Hvis du overfører billeder via USB, skal du installere iTunes til Windows 10 på din pc. Dette vil give din iPhone at blive anerkendt af din pc i File Explorer, som du skal bruge til den manuelle overførsel.

Tilslutning din iphone

Selvfølgelig kan du ikke ønsker at genere med en kabelforbindelse. Måske du ønsker dine billeder til din pc via skyen. Nå, kan du gøre det med iCloud Photo Library. Apple gør en iCloud app til pc'er, der gør det muligt at oprette funktioner som iCloud Photo Library og iCloud Drive på Windows.

Spørgsmål?

iPhone er lommen smartphone kombinerer med et high-definition kamera, medieafspiller, trådløst kommunikationsudstyr, og personlig digital assistent. Når enheden brugere iOS har til hensigt at styre eller dele data på deres iDevice hurtigere, er det bedre at slutte iPhone til Windows PC, så du kan overføre fotos fra iPhone til PC, downloade musik fra PC til iPhone, sikkerhedskopiere en hel telefon til pc, eller bestyrer telefonen data på computeren direkte.

Måde: hvordan man kan forbinde iphone til Windows PC med USB-kabel

Af den måde, hvis det er første gang, din iPhone sluttes til computeren, skal du muligvis installere USB-driveren først. Men bare rolig, vil Windows automatisk fuldføre føreren installerer processen for dig.

Måde: hvordan man kan forbinde iPhone til PC med iTunes

Faktisk, med den tid, kan du finde iPhone-ikonet på iTunes-grænsefladen, har du allerede oprettet forbindelse din iPhone til computeren, og du kan begynde at styre din iPhone her på iTunes. Dernæst vil denne vejledning tage filen backup som et eksempel til at håndtere filer på iTunes efter tilslutning.

Måde: hvordan man link iPhone til PC via WiFi

3. Klik på ikonet iPhone på iTunes-grænsefladen, derefter rulle til knappen "Indstillinger" og marker "Synkroniser med denne iPhone via Wi-Fi" i højre panel. Klik derefter på "Anvend" for at starte synkronisering proces.

Måde: hvordan man kan forbinde iphone til computer med bluetooth

Apple iPhone 12 Pro Max

Bluetooth er en fælles funktion på intelligente enheder. Dens udseende har gjort en stor gennembrud i vejen for fildeling mellem forskellige enheder. Følgende er hvordan man bruger Bluetooth til at forbinde iPhone til computeren.

På iPhone-skærmen, aktivere Bluetooth ved at glide fra bunden til toppen og trykke på Bluetooth-ikonet, eller du kan også gå til på Indstillinger> Bluetooth> flytte skyderen til højre for at tænde den .

iPhone finder automatisk Bluetooth-enheder i nærheden. Find og klik på din pc, og så vil du modtage en besked på din computerskærm, hvor du bliver bedt om at matche adgangskode med din iPhone. Du skal blot klikke på "Ja".

Måde: hvordan man kan forbinde iPhone til PC via icloud drev

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Anyway, hvad jeg forsøgte i første omgang var at skifte til en anden pc. Tre forskellige pc'er i alt blev ændret kører Windows 7, Vindue 8 og Windows 10, hhv. Alle 3 af dem manifesteret samme problem, som syntes at være uregelmæssig, som hver gang, kopiere proces blev hængende på et andet billede eller en video-fil.

Det ikke tage lang tid, før jeg regnede med, at problemet var i selve telefonen, og ikke PC'er eller kabler. Endelig havde jeg til at søge hjælp på nettet, og nogen foreslog at ændre en bestemt indstilling i menuen Indstillinger, og se, om det vil gøre en forskel. Og det gjorde!

Problem youll sandsynligvis ansigt efter kopiering iPhones HEIC billedfiler denne måde er, at youll behov for at installere yderligere dekoder eller fotofremviser app, der kan vise disse billeder på en standard PC. En løsning er den officielle Microsoft HEIF udvidelse, der tilføjer understøttelse af. EIC og. EIF billeder på din enhed. Ellers vil du se en tom generisk ikon og ingen sammenhæng fil hvid, som du kan se i ovenstående skærmbillede.

Resumé: vil synkronisere musik, film og meget mere på en iPhone 12/11 Pro ved hjælp af iTunes på din Mac eller pc, men ved ikke hvordan? Læs denne artikel for at finde ud af, hvordan du tilslutter iPhone 12/11 Pro til iTunes på en Windows-pc eller Mac-computer. et SyncBird Pro - Bedste iPhone File Manager>

Del: hvordan man kan forbinde iphone til itunes ved hjælp af USB-kabel

Et ekstra ord på Slut iPhone til iTunes via WiFi, skal du holde både din iPhone og din computer under samme Wi-Fi-netværk. Din iPhone 12 vil begynde at synkronisere automatisk, når den er sluttet til strøm og iTunes er åbent på computeren.

Bare fordi du har en iPhone gør ikke nødvendigvis betyde, at du bruger hele Apple økosystemet. Så når du har brug for at kopiere billeder fra din iPhone eller iPad til en Windows bærbar eller stationær pc, kan det virke forvirrende. Men dont bekymre: du behøver ikke nogen speciel software eller tech viden til at gøre det. Alt du behøver er enten det samme Lightning-til-USB-kabel, du bruger til opladning din iOS-enhed, eller din iCloud-konto aktiveret på begge enheder. I denne artikel vil vi dække de tre letteste og hurtigste måder, hvordan man overføre billeder fra iPhone til en PC.

Afhængigt af hvad du ønsker at overføre en €”kan du flytte billeder fra en weekend tur eller hele din fotosamling af 14.000 skud â €” den proces kan tage en hel del tid, og de billeder kan opsluge en betydelig mængde plads på din harddisk.

Før du overføre dine fotos

For at gøre overførslen hurtigere og undgå rod computeren, dens værd at tage et nærmere kig på din Kamerarulle. Er du sikker på alle disse 15 selfies fra lidt forskellige vinkler skal gå til din PC? Eller disse årige screenshots du har glemt at slette, og disse billeder af whiteboards fra et møde for tre måneder siden? Hvis du ordne dit fotobibliotek, før du overfører den til din computer, vil det reducere den tid, det tager at fuldføre overførslen. EN

Selvfølgelig kunne en større oprydning gerne, at tage dig timer, især hvis din iPhone indeholder alle dine billeder siden 2022. Men som med alt andet, theres en app til det. Hent Gemini Billeder til iPhone og køre en scanning. Den app vil finde alle de lignende skud, unødvendige skærmbilleder og slørede billeder, så du kan slette dem i et par tryk.

Hvordan til at overføre fotos fra iPhone til en computer ved hjælp af et lyn-til-USB-kabel

Før du tilslutter din iPhone eller iPad til en pc, skal du sørge for du har fået iTunes downloadet på computeren. Import af billeder på denne måde kræver iTunes 12.. eller senere, som du kan downloade fra Apples websted.

Hvis du ser billeder med. IEC fil forlængelse, betyder det, at din iPhone kører iOS 11 eller nyere lagring af billeder ved hjælp af den nye HEIF billedformat. Desværre er disse er ikke kompatible med Windows-enheder, så for at gøre dem nemme at overføre:

hvordan man flytter fotos fra en iPhone til en pc med Windows fotos

Fra nu af dine fotos skal synkroniseres fra din iPhone til computeren automatisk. iCloud er også en oplagt måde at sync fotos mellem en iPhone og en Mac, så hvis du også ejer en Mac-computer, så tjek vores guide til at flytte billeder fra iPhone til Mac.

Hvorfor cant jeg kopiere billeder fra min iphone til en pc?

Når youve kontrolleret alt, hvis overførslen stadig isnt muligt, kan det være nødvendigt yderligere fejlfinding. Men i de fleste tilfælde, at overføre billeder fra en iPhone til en pc er enkel og ligetil.

Så det er de 3 måder at flytte iPhone fotos på computeren. Uanset om du overføre fotos til redigering dem på en større skærm eller forsøger Toa sikkerhedskopiere din iPhone til en pc, er det ret nemt at gøre med de værktøjer ovenfor.

Men ikke længere! Ved hjælp af ScanTransfer programmet, kan du gøres på et øjebliks varsel, uden ransagning dit hus for et USB-kabel. Hele overførsel proces er blevet strømlinet for at sikre, at dine krav er opfyldt i mindst mulig tid. Er det ikke dejligt?

Et par grunde til, at du vil elske scantransfer

- Overførsel Over Hundredvis af videoer og fotos Takket være avanceret hastighed acceleration tech indbygget i programmet, kan du sende hundredvis af videoer, billeder og fotos i løbet af få sekunder, hvilket sparer kostbar tid.

- Beskyt dit privatliv ScanTransfer funktioner ved hjælp LAN kapaciteter og kræver ingen internetforbindelse. På denne måde er dataene sikkert indeholdt i netværket og kan ikke nås eller kompromitteret uden tilladelse.

Hvordan bruger jeg overførselsvideoer fra iPhone til computer uden USB-kablet med ScanTransfer?

Trin 1: Tilslut begge enheder til det samme netværk Sørg for både din computer, og din telefon er tilsluttet det samme Wi-Fi- eller LAN-netværk. Hvis du ikke har en, skal du blot tænd din iPhone's hotspot og tilslut computeren til dette netværk. Det vil fungere alt det samme!

Vigtig

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Sådan spejles Android til TV Tilslut din telefon trådløst

Android-telefoner og tablet kan forbinde til fjernsyn trådløst. Find ud af, hvordan skærmen spejler på Android, giver dig mulighed for at se dine apps på den store skærm.

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Sådan tilslutter du en mobil High Definition Link MHL-enhed til tv'et ved hjælp af en MHLTOHDMI-adapter.

Bedste måder til skærm, der spejler Android, hvordan du forbinder din Android-telefon til et tv med USB, tv-kabel, HDMI-kabel eller Bluetooth.

Sådan tilsluttes min Android-telefon til LED-tv ved hjælp af et USB-kabel VisiHow

Sådan tilsluttes min Android-telefon til LED-tv ved hjælp af et USB-kabel VisiHow

Hvis du har brug for mere plads på din Android TV, kan du fjerne nogle af dine apps og spil. Du kan også tilslutte et USB-drev. Bemærk T

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Smart Keyboard til iPad 9th gen iPad Air 3rd Gen DA MX3L2ZA

Køb Apple Smart Keyboard til iPad 10. Inch 8. Gen engelsk, Sort fra shopkees til den bedste pris

3G ud, 4G LTE5G klar SIMs i Globe fortæller forbrugerne til at opgradere til hurtigere forbindelse

3G ud, 4G LTE5G klar SIMs i Globe fortæller forbrugerne til at opgradere til hurtigere forbindelse

Abonner nu med den hurtigste mobile netværk hastighed tilgængeligt på landet 247 kundeservice. 5G LTE Internet planer. Eksklusive Tilbud Tilbud.

Er din enhed eller telefon 5G klar corning

Er din enhed eller telefon 5G klar corning

Nokia annoncerede i dag, at det kan opgradere sine 4G LTE-basestationer til 5G ved hjælp af en softwareændring

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Følg denne StepbyStep-guide og lær, hvordan du konverterer IDEA 3G SIM til 4G. Lær også, hvordan du kan få dit nye 4G SIM-kort, og hvad er aktiveringsprocessen.

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Hvis du leder efter måder på, hvordan du eksporterer kontakter fra iPhone til SIM, læse denne detaljerede vejledning.

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Ønsker du at deaktivere viderestilling på din telefon Find alle viderestilling Deaktiver koder af jio, Airtel, BSNL, og Vodafone Idea.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.