Apple iPhone 12 Pro Max Privacy Screen Protector

iPhone 1212 Pro Privacy Screen Protector

Apple iPhone 12 Pro Max Privacy Screen Protector er designet til dem, der ønsker at beskytte deres oplysninger fra nysgerrige øjne. Hvis du er en regelmæssig pendler, har adgang til fortrolige oplysninger, eller du bare foretrækker at holde din skærm privat, Apple iPhone 12 Pro Max anti-spion skærmbeskytter sikrer din skærm er kun dine øjne.

Du bruger din Apple iPhone 12 Pro Max mere så ofte, om det er for sociale medier, kontrol e-mails, gør dine indkøb, bank, læsning eller se videoer. Det er din følgesvend; det er med dig hele tiden, i hjemmet, på arbejde og hvor du går.

Apple iPhone 12 Pro Max holder dig tilsluttet og engageret. Du skifter mellem forskellige apps og få tingene gjort på farten. Det er fascinerende, hvor meget der kan gøres; Men er det også spændende, hvor meget denne enhed kan fortælle om dig.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange mennesker har haft et blik på din Apple iPhone 12 Pro Max skærm? Uanset om det er bevidst eller ej, nysgerrighed er uden tvivl ukontrollabel , og det tager kun et hurtigt kig på skærmen for at eksponere noget fortroligt til en fremmed. Det er lidt ligesom at holde dit hjem døren åben for nogen at gå i; det er en unwelcomed invitere.

Selv om du kan holde din Apple iPhone 12 Pro Max lige foran dig, på hver side af skærmen er stadig synlig. Wandering øjne kan se hvad der er på skærmen. Ved tæt og med en smule af insisteren nogen kan opnå personlige eller fortrolige oplysninger. Dette er teknisk benævnt 'visuel hacking' og alle er modtagelige for denne form for indtrængen, så længe dine skærme er eksponeret i offentligheden.

I det væsentlige din Apple iPhone 12 Pro Max kan underminere din fortrolighed og lække data. Hvis du fik vist arbejde relaterede oplysninger, kunne lækkede data føre til brud på datasikkerheden, der kan have skadelig konsekvenser.

Apple iPhone 12 Pro Max Privacy Screen Protector er en 2-vejs black-out skærm, der blokerer synligheden af ​​din skærm fra siderne. Det klæber til skærmen tilbyder dig en sprød klart billede, når du ser på skærmen lige på, men begynder at black-out, mens du tænder væk. Hvad dette betyder for dig er, at skærmen ser sort til nogen ved siden af ​​dig, hver side af skærmen. Ved rotation Apple iPhone 12 Pro Max til en liggende retning vil du stadig få den samme skarpe klart billede.

Så med dette portræt version af Privacy Screen får du den fornødne fortrolighed, når du bruger din enhed i stående retning og når du ønsker at dele noget med nogen anden kan du vende din enhed til en liggende tilstand.

Denne smarte sort-out teknologi opnås ved hjælp af microlouvers , der er indlejret i Apple iPhone 12 Pro Max skærmbeskytter. Disse microlouvers begrænse synligheden af ​​skærmen for at 30A ° på hver side af den tændte skærm. Ud over 30A ° punkt skærmen er mørklagt.

Apple iPhone 12 Pro Max skærmbeskytter er pakket i en brudsikker pakke indeholder skærmen Privacy Protector film og en Application Toolkit. Dette toolkit er designet til at gøre installationen hurtig, nem og præcis. Du vil få:

Anvendelse af Apple iPhone 12 Pro Max skærmbeskytter er lavet ligetil takket være den trin-for-trin video guide, vi har forberedt. De video instruktioner demonstrere i detaljer, hvordan man opnår en perfekt påført skærmbeskytter uden fanget luftbobler eller støvpartikler. Det viser, hvordan man justere skærm beskytter ordentligt og fejlfinding alle spørgsmål under påføringen.

Da denne Privacy Screen Protector er designet til at holde levetiden for din Apple iPhone 12 Pro Max, følge instruktionerne nøje, vil ikke kun beskytte din skærm, men vil også forbedre din brugbarhed.

Hos ViaScreens vi er opsat på kundetilfredshed og loyalitet. Ikke alene har vi investeret i fremstilling af en kvalitet produkt med et formål, vores mål er for dig at dele din oplevelse af dette produkt, og din interaktion med os. Det er derfor, vi er her for at hjælp, når du har brug for os!

Vores mål er for dig at have en problemfri transaktion og vores kundeservice er klar til at hjælpe. Vi tilbyder vores kunder flere måder at nå os herunder e-mail, chat, Twitter og WhatsApp.

Apple iphone pro max skærmbeskyttelse

onn. Beskyttelse Glas Skærmbeskytter til iPhone 12 Pro Max

Det er en kendsgerning, at mindst 45% af smartphone-brugere vil skade deres skærme på et tidspunkt, på en eller anden måde. Mens accessorising og beskytter din Apple iPhone 12 Pro Max med en sag er trendy og vigtigt, skærm beskyttelse er integreret. Efter alt, skærmen er essensen af ​​enheden og enhver skade på det hindrer brugbarhed og interaktion. Ved hjælp af en skærm med ridser, en revne løber langs siden eller glasskår er helt sikkert ubehageligt. Selvom smartphone skærme er ikke så sprøde, som de var engang, at holde din Apple iPhone 12 Pro Max uden en skærm beskytter er ikke en mulighed. Enhver form for skærmbeskytter ville hjælpe med at beskytte skærmen og bevare værdien af ​​Apple iPhone 12 Pro Max, da det ville hjælpe med at fjerne tegn på slitage på skærmen.

Konstant brug af din Apple iPhone 12 Pro Max vil utvivlsomt gengive tegn på træthed. Uden en skærm beskytter din værdifulde smartphone vil begynde at vise skrammer og ridser. Disse ridser svække overfladen af ​​skærmen gør det mere modtagelige for at undlade hvis udsat til direkte indflydelse som en dråbe. Som Apple iPhone 12 Pro Max er tilbøjelig til huden olie fra ansigt og hænder, et lag af fedt formulerer og pinde til overfladen af ​​skærmen dæmpning sin glim. Du skal blot anvende en skærmbeskytter vil ikke kun beskytte skærmen fra tilfældige ridser og skrammer, vil det også holde fedt og olie ud af skærmen bevare sin glans.

Denne hjemmeside bruger cookies, der er nødvendige for den tekniske drift af hjemmesiden og er altid sat. Andre cookies, der øger komforten, når du bruger denne hjemmeside, der bruges til direkte reklame eller at lette interaktion med andre hjemmesider og sociale netværk, er kun sæt med dit samtykke.

Hvordan man gør!

Klima beskyttelse er et særligt problem for os. Det er derfor, vi arbejder på at reducere emissionerne så meget som muligt og at designe emballage, der er så miljøvenlige som muligt. Den bæredygtige EASY-ON® Eco Montageramme lavet af premium massivt pap , som erstatter plast monteringsramme, der har vist sig millioner af gange, gør et særligt bidrag til dette. Desuden er vi også aktivt engageret i genplantning af vores skove: DISPLEX lanceret et initiativ bæredygtighed i august 2022 og planter over 10.000 træer hvert år sammen med "Plant-for-the-Planet". Som et resultat, DISPLEX er godt på vej til at blive en klimaneutral mærke.

DISPLEX er de mest solgte skærm protektor i Tyskland. 25 års erfaring, passion og de højeste standarder for produktkvalitet uden kompromis har gjort os vise eksperter. In-house produktudvikling giver os mulighed for løbende at forbedre vores eksisterende produktlinje og innovere til den højeste grad. Millioner af tilfredse forbrugere har tillid til Displex skærmbeskyttere til deres smartphones igen og igen, og specialiserede medier har gentagne gange givet vores "Designet i Tyskland" skærm beskyttere titlen på testvinderen eller "meget god".

Shop med tillid

Hvis du skifter mening efter et køb, eller indse du har købt den forkerte vare, kan du nyde den fred i sindet, at vi tilbyder en 30 dages udveksling politik. Køber betaler for returfragten. Vores lager er baseret i Henderson, Â Auckland. Du kan gratis returnere varen til vores lager.

Vi er forpligtet til at sikre, at du kan handle online med tillid på Geek Store. Vores online butik er designet til at hjælpe dig med at finde og bestille elementer nemt, beskytte dine data og levere en stor shopping oplevelse, lige fra at vælge dine produkter til at modtage dem.

3mA ”¢ Sort Privacy Skærmbeskyttere til smartphones levere verdensklasse effektiv 'sort ud' privatliv fra visninger side uden for 60-graders betragtningsvinkel. Få effektiv privatlivets fred i stående tilstand og ændre enhedens orientering til delbar visning. Brugerdefineret-cut, nyd utrolige billede klarhed og en skinnende finish. Plus, det giver skærme et ekstra lag af varig beskyttelse mod støv og ridser.

Som det ses i

Tilbyder kant-til-kant beskyttelse, Cygnett PrivateShield hærdet glas Privacy Skærmbeskytter til iPhone 12 Pro Max hjælper med at holde dine personlige oplysninger private og sikkerhedsforanstaltninger din enhed mod utilsigtede stød og ridser.

Specs.

Du har valgt en iPhone 12, fordi du vil bruge den - for alt, hvad vi bruger en smartphone til: Opkald, opholder sig i kontakt med venner og familie via nogle, tager billeder, online banking osv. Under de fleste menneskers hverdags liv , vores smartphone giver et væld af funktioner, og det betyder, at vi ofte har vores telefon i vores hånd. Vi ved alle, hvordan det er - en uheldig bump eller jolt kan være nok til, at telefonen falder ud af din hånd, og for dig at holde vejret i et øjeblik, som du tænder for telefonen for at se, om skærmen er blevet beskadiget eller ikke.

Skærmene på vores telefoner i dag er lavet af et stærkt materiale. Dette er dog ikke altid nok, og som øget brug af din iPhone 12 øger risikoen for at tabe den og banker, det giver mening at beskytte din iPhone 12 med skærmbeskyttelse. Med skærmbeskyttelse beskytter du den oprindelige skærm mod skader og beskytter dig selv mod den irriterende tid og omkostninger forbundet med at skulle have din iPhone 12-skærm repareret eller erstattet helt.

Vores stærkeste Panzerglasstm endnu er tilgængelig for iPhone!

PanzerGlasStmâ er en af ​​verdens mest kraftfulde skærmbeskyttere til smartphones, laptops, ure osv. - og vores sortiment til iPhone 12 er bestemt ingen undtagelse. For iPhone 12 modeller har vi udviklet vores stærkeste skærmbeskyttelse endnu! Det betyder, at din iPhone 12 er ekstra godt beskyttet mod bump, banker og ridser - så du er bedre beskyttet mod at skulle leve med en brudt skærm eller betale for en ny.

For at beskytte dine data fra andres nysgerrige øjne anbefaler vi, at du vælger skærmbeskyttelse til iPhone 12 med et privatlivsfilter. Denne model beskytter både skærmen og dig, da Privacy Filter sikrer, at kun du kan se skærmen. Folk ved siden af ​​dig kan kun se en mørk skærm, og du kan fortsætte med at arbejde, surfe på internettet eller kommunikere i fred.

Vil du vælge, hvor og hvornår frontkameraet er åbent? Vælg derefter Screen Protectionâ med CamslIDERTM. Camslidertm'et er indbygget i Panzzerglasstmâ  Beskytteren og ved at glide den til højre eller venstre, kontrollerer du, når kameraet er åbent og lukket. Camslidertmâ til iPhone 12 er også tilgængelig i en eksklusiv version med Aâ Swarovski® Crystal. EN

For iPhone 12 indeholder rækkevidden af ​​Panzzerglasstmâ skærmbeskytter også en model med en virkning på en model. Det betyder, at Panzzerglass 'ud over sine andre beskyttelsesfunktioner sikrer, at 99% af bakterierne på din iPhone 12-beskyttelsesbeskytter dør inden for 24 timer. Da ikke alle kan være så gode til at rense deres iPhone 12 regelmæssigt, giver denne antibakteriel Effekt ekstra sikkerhed for dig. Hvis du vil rense din iPhone 12 yderligere, anbefaler vi at bruge skærmrenseren sprayâ regelmæssigt.

Det kan være svært at se skærmen på iPhone 12, hvis du bruger den under lyse lys eller udenfor. For at afhjælpe dette har vi udviklet en anti-glare skærmbeskytter til iPhone 12. Anti-glare betyder mindre blænding på skærmen fra e. . Solen, og det gør skærmen betydeligt lettere at se for dig som bruger.

Skærmbeskyttelse for iPhone 12 er også tilgængelig med en anti-blå lysfunktion. Det betyder, at dine øjne udsættes for mindre blåt lys, når du bruger din smartphone, som kan hjælpe med at beskytte dig.

Glem ikke et cover til din iPhone

For at beskytte telefonens ryg og kanter skal du også bruge en iPhone-dæksel. Du har sikkert valgt en iPhone 12, fordi du tror det ser godt ud. Det har et smukt design og smukke farver, og du har valgt den, du foretrækker. Derfor mener vi, det ville være en skam at vikle iPhone 12 i en solid dækning for at beskytte det. Derfor har vi designet A-gennemsigtig iPhone 12-dækning. Vores ClearCaseTMÂ dæk til iPhone 12 er lavet af PanzerGlasStm, og kanterne og ryggen er derfor garanteret den velkendte PanzerglasStm-beskyttelse. Samtidig, låget er gennemsigtigt, så du kan fortsætte med at nyde den smukke design. Som med skærm beskyttelse, er en anti-bakteriel lag også indlejret i glasset, så du også er beskyttet mod bakterier på ryggen.

Med vores mange produkter til iPhone 12 modeller, PanzerGlassTM  hjælper med at beskytte både din iPhone 12 og dig selv. Installationen af ​​alle vores produkter er meget enkel og let at tage vare på dig selv. For at hjælpe dig i gang, en installationsvejledning er inkluderet i kassen, og du kan finde masser af video guides her.

Din telefon er dit vindue til den digitale verden. For at beskytte skærmen mod slag og bevare dit privatliv, har invisibleSHIELD skabt Glas personlige oplysninger. Proprietær ion matrix teknologi Styrker Det hærdet glas, og et tovejsfilter giver fuldskærms privatliv, når de ses fra siden. Tilføjet anti-bakteriel teknologi dræber 99. 9% de mest almindelige overfladebakterier.

Vigtig

Queens video gaming craigslist

Queens video gaming craigslist

Opdater den nyeste rapportering fra GameStop PS5 genpåfyldning og eksklusive nyheder om Xbox-serien X genopbygge næste uge.

Sikkerhed Block

Sikkerhed Block

Anmeldelser fra PTS PUB medarbejdere om PTs PUB kultur, lønninger, fordele, arbejdsliv balance, management, jobsikkerhed, og meget mere.

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Hvad der præcist er Juice Hæve- Sådan ikke falde for den USB-oplader fidus Tjek vores nye indlæg

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Download PUK SIM-kode Lås op for Android på APTOIDE Lige nu ingen ekstra omkostninger. Brugerbedømmelse for PUK SIM-kode Lås 0

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Fjern PIN Apple iPhone 7 Plus iOS 10. Telstra

Din praktiske guide til Apple iPhone 7 128 GB og hjælp du bliver en ekspert Sådan låse eller låse sim af din Apple iPhone 7 128 GB Hvordan at fastsætte 2022

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode personligt identifikationsnummer så en identifikationskode er forpligtet til at foretage telefonopkald og bruge mobildata.

Airtel Sim Puk kode Kaise Khole Airtel PUK Kode Lås op 2020

Airtel Sim Puk kode Kaise Khole Airtel PUK Kode Lås op 2020

Forbrugerklager og anmeldelser om Airtel PUK-kode. Airtel Kontakt Information og services Beskrivelse., Side 3

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Tre PAC kode Hold dit nummer, når du ændrer Networks

Lær at PUK låse Samsung Galaxy Tab 3. Hvis du indtaster en forkert PIN-kode flere gange i træk, kan enheden blokerer dig fra at forsøge igen og også permanent skade dit SIM-kort.

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Brug et SIM PIN-kode til din iPhone eller iPad

Lås dit SIM-kort med en PIN-kode personligt identifikationsnummer til at kræve en identifikationskode for telefonopkald og cellulardata brug.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.