Apple iPhone 13 mini

Apple iPhone 13 mini i gennemgang Kraftfuld og ultrakompakte

Vi har designet en helt ny arkitektur og vendte linserne 45 grader, så det passer i vores bedste dual-kamera system nogensinde â €”med sin største Bred kamera sensor. Vi har også gjort plads til vores sensor-shift optisk billedstabilisering. Og vi udstyret Ultraâ Wide kamera med en hurtigere sensor.

Iphone gik til filmskolen, så du ikke havea til

Filmproducenter bruger en teknik kaldet rack fokus â €”at flytte fokus fra et emne til et andet â €” til at lede publikum opmærksomhed i deres film. Nu iPhone gør det nemt for dig at bringe den samme storytelling teknik til dine videoer.

Filmisk tilstand forventer, når en fremtrædende nyt emne er på vej ind på scenen og automatisk skift fokus, når de gør. Nu kan du nemt oprette videoer, som udseendet ligesom filmene.

Vælg et land

Feature â € ¢ 5. -inch Super Retina XDR displayet1 â € ¢ Cinematic tilstand tilføjer lille dybdeskarphed og forskydninger fokusere automatisk i dine videoer â € ¢ Avanceret dual-kamerasystem med 12MP Bred og Ultra Wide kameraer; Fotografiske Styles, Smart HDR 4, Night mode, 4K Dolby Vision HDR optagelse â € ¢ 12MP TrueDepth front kamera med Night mode, 4K Dolby Vision HDR optager et € ¢ A15 Bionic chip til lynhurtig ydeevne â € ¢ Op til 17 timers video Playback2 â € ¢ Holdbart design med keramisk Shield â € ¢ Branchens førende IP68 vand resistance3 â € ¢ iOS 15 pakker nye funktioner at gøre mere med iPhone end nogensinde before4 â € ¢ Understøtter MagSafe tilbehør til nem vedhæfte og hurtigere trådløs charging5

Foreslåede produkter

Gennem årene Ive brugte iPhones i alle størrelser. Min første smartphone var den oprindelige 3. -inch iPhone, og Ive foretaget enhver størrelse skærm på nogle pointa €”de 4-tommer iPhone 5s, de 4. -inch iPhone 6s, den 5. -inch iPhone 7 Plus, 5. -inch iPhone X, den 6. -inch iPhone 11, og senest den 5. -inch iPhone 12 mini.

Så når iPhone 13 lanceret, jeg bestilte naturligvis den ene mangler fra denne liste: den 6. -inch iPhone 13 Pro Max. Thats en fuld 1. inches større end iPhone 12 mini at Ive brugt i de sidste 11 måneder, så det helt sikkert tog nogle få bruges til. Men sammen med størrelsen og Vægta €”både ikke ubetydelige forhindringer for at overcomeâ €” Ive lært nogle overraskende ting om forskellene mellem Æbler mindste og største iPhones.

Telefoner virkelig kan vare hele dagen

Denne ene kan synes indlysende, men indtil iPhone 13 Pro Max, havde jeg aldrig brugt en iPhone, der konsekvent varede hele dagen. Med iPhone 12 mini, jeg regelmæssigt holdt en oplader nærliggende blot for at sikre, at jeg ikke løber tør for saft. Thats ikke selv den mindste bekymring med iPhone 13 Pro Max. Mellem større batteri, håndtering fremskridt A15 magt, og den adaptive refresh skærm, iPhone 13 Pro Max er et batteri bæst, nemt at komme gennem en dag med ekstremt tunge brug uden dypning i den røde. Med konservativ brug, kunne jeg nok komme igennem en hel weekend uden en oplader. Dens den største enkeltstående årsag til, at jeg vil anbefale Max til nogen køber en iPhone.

Rustfrit stål er smuk i gør, men upraktisk

Da iPhone 13 Pro har en identisk design til iPhone 13, Apple har brug for at skelne det på en eller anden måde, så det valgte at pakke det i rustfrit stål i stedet for aluminium, som ser utrolig i gør, men isnt så stor i praksis. Dens tunge, det ridser nemt, indsamler snavs, og helt ærligt, ikke ser meget bedre end den farvestrålende aluminium på iPhone 13. Jeg forstår, hvorfor Apple ville bruge et andet materiale for sine højere-end-telefoner, men Im håber rygterne om titan til næste års Pro-modeller er sande.

Ios bør tage højde for større skærme

Det er klart, at iPhone 13 Pro Max er væsentligt større end iPhone 12 mini, men bortset fra den fysiske størrelse af skærmen, du er ikke at give op så meget mellem de to telefoner. De sædvanlige Pro-til-ikke-Pro forskelle applyâ €”bedre kamera, bedre skærm, bedre batteryâ €” men for normale opgaver, Max gør ikke virkelig tilbyde så meget i løbet af de mini. I modsætning til Apple Watch Series 7, som tilbyder forbedret UI elementer til at drage fordel af den større skærm, iPhone Max har nøjagtig samme brugerflade som iPhone mini.

Det betyder at sige youre få det samme ikon gitter, widgets, dock, og App Bibliotek. IPhone 13 Pro Max kunne nemt passe til en ekstra række ikoner, men Apple har i stedet en stor farveprøve af tomt rum nederst på startskærmen. Det samme gælder for kajen, som kunne passe et femte ikon, hvis Apple ønskede. Så de eneste ting, du giver op med mini, er større billeder og et par ekstra linjer af tekst. Apple skal tage en side fra Apple Watch Series 7 her og Retool IOS for at drage fordel af det ekstra rum.

Max har brug for Apple Pencil Support

Du behøver mig ikke at fortælle dig, at iPhone 13 Pro Max er en ekstremt stor telefon. Med en 6-tommers skærm er dens skærm kun om en tomme mindre end den oprindelige iPad Mini. En skærm, som Big er fantastisk til at se film, men det er også en fremragende produktivitetsenhed til ting som at skrive lange e-mails og redigere fotos. Men du skal stadig bruge dine fingre til alt.

Apple Pencil er et fantastisk tilbehør til iPad, og det ville være lige så værdifuldt på iPhone 13 max. Med en 6-tommers display er det om størrelsen af ​​en lille notesbog, og en mindre Apple-blyant ville være en perfekt måde at bruge den som en måde at hurtigt lige ned tanker og markere dokumenter. Og hvad mere, det ville adskille iPhone 13 max fra resten af ​​lineup og etablere den som mere af en PRO produktivitetsenhed, som iPad Pro eller Samsung Galaxy Note.

Der har været mange rapporter for at foreslå, at iPhone 13 mini vil være den sidste af sin art. Dårlig salg har tilsyneladende anset den mindste iPhone til hakblokken som iPhone-købere Gravate mod håndsæt med større skærme. Mens jeg helt sikkert sætter pris på iPhone Maxs 6. -InCh Display, savner jeg også den enhånds brug af iPhone 12 mini.

Hvis iPhone mini virkelig går væk med iPhone 14 lineup, håber jeg, at Apple holder det rundt med en fremtidig iPhone SE. Når alt kommer til alt, sælger Apple i øjeblikket 12 mini for $ 599 og vil formodentlig skære det ned til $ 499 næste år som den nuværende iPhone 11. Mens rygter foreslår 2022 iPhone SE vil holde sig til det samme retro design, den næste næste model er næsten sikker på Vedtage en flydende retina display og iPhone mini chassis ville være en perfekt pasform.

Michael Simon har dækket æble siden iPod var iwalk. Hans besættelse med teknologi går tilbage til sin første pcâ € "IBM ThinkPad med lift-up-tastaturet til at bytte ud af drevet. Han venter stadig på at komme tilbage i stil tbh.

Så hvad er nyt med det? Først og fremmest løser det den vigtigste svaghed i sin forgænger med â € "HOORAY! â € "et større batteri. Sammen med det kommer hurtigere ydeevne, en helt ny kamerasensor, der kan fange mere lys og et lagringsforøgelse, alt sammen til samme pris. Den overordnede formel har dog ikke ændret sig, da 13 mini har den samme 5. -Inch skærm størrelse og fodspor, samme overordnede design styling og et dual-camera system, der stadig ikke kan zoome korrekt. Ikke en revolution så meget som en evolution.

Display og design

iPhone 13 og iPhone 13 mini stick med 60Hz. På den ene side er det skuffende: En 60Hz skærm er lige så glat som en 120 Hz en, men på den anden side, især for mini, kan den højere opdateringshastighed have negativt påvirker det allerede kompromitterede batteri negativt Livet, så der er den overvejelse.

Den 13 mini og 12 mini kommer med tilsyneladende identiske 5. "OLED-skærme, begge har stor farve Reproduktion og synsvinkler, og begge har samme opløsning og skarphed. 13 mini, dog , kan få ganske lidt lysere, da Apple siger, at det kommer til 800 nits max lysstyrke vs 625 nits på 12 mini, hvilket gør den nyere model langt lettere at bruge udendørs på en solskinsdag.

iPhone farver, du får faktisk Lidt mindre denne gang: Den grønne mulighed, som du plejede at have på 12 mini, er væk, men du har en ny lyserød farve på 13 mini, der ser ret cool ud, og vi kender til et par mennesker, som er meget ind i denne nye farve. Nogle farver som de blå er også en lidt anderledes nuance.

batteri og opladning

Apple angiver ikke den nøjagtige batterikapacitet til iPhone 13 mini, men TearDowns har afsløret, at iPhone 13 mini-sport et 2,406mAh batteri, en nifty opgradering over 2.227mAh-cellen på 12 mini. Det virker ud til en næsten 10% stigning i ren kapacitet.

På vores letteste tests, web browsing, scorede 13 mini mere end 12 timer, hvilket er mere end en time og en halv på toppen af ​​12 mini score. Det fik også en ekstra time af Youtube-video streaming, og endelig kom den største stigning i spil, hvor den varede næsten 30% længere end den ældre model. Dette er faktisk gode nyheder for mini-elskere, der nu kan trygt bruge deres telefon hele dagen uden at bekymre dig om at topping det midt på dagen.

På opladeren foran. Nå har intet ændret sig her. Apple sender ikke længere en oplader i boksen, så planlægger at bruge yderligere $ 20- $ 30 bucks til en hurtig oplader, hvis du ikke allerede ejer en. Desværre er Apples "Fast Charger" ikke helt så hurtigt som de fleste andre telefoner, kun maxing ud på 20W. Det tager cirka en halvanden time for fuldt ud at oplade en iPhone 13 mini.

Kameraer.

Selvom der ikke er nogen ændringer i blænde, siger Apple, at 13 mini har et "nyt bredt kamera" med en skinnende ny sensor, der nu fanger 47% mere lys, plus du får nyt sensor-shift ois for bedre stabilitet. På det ultra-brede kamera lover virksomheden "mere detaljer i de mørke områder af dine fotos."

I løbet af dagen skal du virkelig være Eagle-eyed for at få øje på meget af en forskel. I mere end et dusin skud ovenfor ser de fleste af dem identiske, hvis ikke ligefrem det samme. Ja, du kan få øje på et par skud, hvor der er en smule af en sondring i farve Reproduktion , men bortset fra det ser billederne ganske ligner både brede og ultra -wide kameraer.

ydeevne: det nye æble en bionic

En enorm opgradering til bedre billeder og videoer. Mere lys fanget med det brede kamera. Sensor-shift optisk billedstabilisering. Og mere detaljeret i mørke områder af dine fotos med det ultra brede kamera.

Batteri

Forudsat at du begynder med et godt fundament, tror jeg listen over, hvad der virkelig gør en stor forskel i telefonopgraderinger er faktisk kort. Den første ting på listen er forbedret batterilevetid. Det andet er et forbedret kamera.

De to forbedringer kommer på toppen af ​​de store ændringer, som virksomheden introducerede sidste år med iPhone 12. Hvis du allerede har en iPhone 12, ser denne år opdateret ITERATIVE Fordi det er. Hvis du har en ældre iPhone, er den fulde liste over, hvad der er bedre på iPhone 13, næsten for lang til at opregne.

iPhone og mini design og specs

Medmindre du ser meget nøje ud, er det svært at fortælle forskellen mellem iPhone 13-enheder og deres forgængere. Iphone 12 og 12 mini introducerede et slående og nyt fladskudt design, som jeg stadig tror på, er en massiv forbedring af, hvad der kom før. Og selvfølgelig var iPhone 12 mini den første telefon i lang tid for at bringe en virkelig stor oplevelse til en smartphone med en mindre formfaktor.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Apple iPhone 6 Plus specifikationer Display 5. inches IPS LCD Kamera 8 MP Sapphire krystal objektivdækslet, OIS, PDAF, BSI sensor Processor Apple A8 RAM 1GB LPDDR3 Batteri 2915 mAh

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvis du er spekulerer på, om iPhone 6 er stadig en god telefon i 2020, dette indlæg dækker alt fra skærmstørrelse til iOS opdateringer til at forenkle din beslutning.

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

Apple Iphone 6 Preowned Certified Unlocked CPO

IPhone 6 4. tommer 1334x750, 8 MP kamera 1810 mAh, A8 Processor 1 GB

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Vi sætter telefoner kameraer på prøve

Google har lanceret en ny lineup af highend Pixel enheder udstyret med chips af sit eget design. Her er hvordan det højeste tier model, Pixel 6 Pro, stakke op mod Apples iPhone 13 Pro Max.

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

Hvad gør knapperne på iPhone 6-serie Do

iPhone 6 o aparelho da Apple que mais vai para o conserto

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Shop eBay for et godt tilbud på 7 128GB. Youll finde nye eller brugte produkter i 7 128GB på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Amazon. o. p Apple AU IPHONE 7Plus A1785mnr92jA GB Black Electronics

Apple Watch 7 bare ramt sit laveste pris i denne Amazon Black Friday tilbud, og vi forventer ikke det at vare længe

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about batteri til iPhone 7 Udskiftning, 2750mAh høj kapacitet Ny 0 Cycle Batterier Kun for A1660 A1778 A1779 med professionelt værktøj Kit Mobiltelefoner Tilbehør

Oplev korte videoer relateret til batteri iphone 7 mah på TikTok. Se populært indhold fra følgende skaberne AlQt. redovillafuerte12, JUVOjuvo90, Jay1tsjay, Oumardr Apple Solutionoumardr, iSaver GmbHisaver. Wiss. Udforsk de nyeste videoer fra hashtags iphonebattery, batteryiphone, iphone7batteryrepair.

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Apple iPhone 7 plus 128GB Rose Gold Pris, Specifikationer, Review December, 2021

Nyd nye trendy markeringer af populære produkter. Udforsk det spændende udvalg af Hightech iPhone 7 plus 128 GB med de laveste priser online på Alibaba. om. Uovertruffen kvalitet iPhone 7 plus 128 GB for at give dig en eksklusiv følelse.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.