Apple iPhone 7 A1660 128 GB smartphone, 4. LCD HD 1334 x 750, Dualcore 2 Core Dualcore 2 Core, 2 GB RAM, iOS 10, 4G, Sort

Apple annoncerer iPhone 7 prisfastsættelse tilgængelighed, forudbestillinger starte 9 sept tilgængelig 16 Sept.

Om forfatteren

Prisen på Apple iPhone 7 128GB i Kenya er 38.500 shilling . Den leveres med en 4. tommer skærm, 2 GB RAM, 128 GB lagerplads og en enkelt 12MP kamera. Telefonen fås i farverne Jet Black, sort, sølv, guld, Rose Gold og røde.

Iphone gb specs og pris i Kenya

En meget kompakt telefon i hånden. I betragtning af sin størrelse, er det komfortabelt sidder i hånden. Det har et kamera og en LED-blitz på toppen tilbage af sin ryg, iPhone branding i bunden og æbler logoet i øverste midten. Facing du er så 4. inches vise panel under ørestykket, selfie kamera og sensor. En lavere falsen at huse den hjem knap, der fungerer som et fingeraftryk sensor, der hedder TouchID. Dens opbygning er alle metalliske og føles fantastisk i hånden. Et slankt design på iPhone 7 Jeg har at sige.

Skærm

iPhone 7 har stereohøjttalere, der giver meget imponerende lyd. For første gang besluttede Apple at udelukke 3. mm jack. Dette kommer til at tage nogle at vænne sig til for dem, der kommer til at købe denne telefon. Ikke underligt Apple omfattede en lyn til 3. mm stik til hovedtelefoner adapter. I stedet er hovedtelefonerne tilsluttet USB-porten. Dette er en meget smartphone jeg vil anbefale til alle som helst dag, når som helst. Som en korrekturlæser jeg var meget imponeret af denne tilføjelse af Apple, iPhone 7. Kommer i Jet Black, Sort, sølv, guld, Rose Gold og rød.

Batteri

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

iOS App Store indeholder mere end en million høj kvalitet applikationer. En overflod af muligheder for produktivitet, kreativitet og gaming betyder du kan spille mere, gøre mere, og opnå mere, hver dag.

Fang de skud du aldrig har fanget før

IPhone 7 Kameraet er udstyret med en dual-linse kamera med en bageste 12-megapixel kamera med optisk billedstabilisering. Denne nye funktion gør det muligt for en længere eksponering, så du får bedre billeder i svagt lys. En større f / 1. blænde og en 6-element linse, der giver mulighed for mere klare og detaljerede billeder og videoer.

Bedre, lysere, med en smartere design

IPhone 7 kabinet blev omlagte at gøre den første splash, vand og støv-resistent iPhone. Den nye LED-baggrundsbelyst native opløsning "Retina HD" skærm er den bedste og klogeste nogensinde på en iPhone. Den iPhone 7 introducerer en stereo højttalersystem til at bringe en kraftfuld, omgivende lyd. De Taptic Engine efterligner et hjem knap presse, relæ systemunderretninger, og styrke audio advarsler.

Den mest kraftfulde iPhone

Det er drevet af en A10 Fusion Chip, den mest magtfulde chip nogensinde i en smart telefon. IPhone 7 quad-core processor med fokus på høj ydelse og effektivitet og tillader et flertal af dine opgaver, der skal gøres på en brøkdel af den strøm. Det giver dig også den længste batterilevetid ud af enhver iPhone.

Hvad er inkluderet

Vi accepterer retur anmodninger om 30 dage efter levering. Du skal blot kontakte os på 1-800-Gazelle eller email os via kontaktformular. Vi vil give en forudbetalt FedEx eller USPS etiket og udstede en refusion inden for 5-7 dage.

Beskrivelse.

Dette Apple iPhone 7A er i Open BOXA God stand. â € ”God åbnes og ikke used med mindre mærker. Disse enheder er blevet fuldt restaureret, testet og certificeret til at være fuldt funktionsdygtig af eksperter.

Vi bruger cookies til at personliggøre indhold og annoncer, og at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores websted med vores sociale medier, reklame og analytics partnere, som kan kombinere det med andre oplysninger, som du har givet dem.

Apple iphone gennemgang

IPhone 7 og iPhone 7 Plus lancere i september repræsenterede en afvigelse fra tradition til Apple - og på mange måder, en risiko. I stedet for den sædvanlige tick-tock cyklus, hvor hver S frigivelse efterfølges af et helt nyt design, den nye iPhone-modeller ser temmelig ligner deres kolleger fra de to foregående år, og sport næsten identiske dimensioner.

Apple iphone video

Det er kommet som hvert år den længe ventede af alle, iPhone 7 og gør det meget friske og attraktive nye funktioner som dens design ændringer, en ny farve, større modstand og andre overrasker der er sikker på du vil dåne gjort vand. Gør dig klar, hold på, hvad du har ved hånden, at vi fortælle dig alt om den nye Apple smartphone.

Altid forny , altid iphone

Selvom forekomsten af ​​denne nye model har mange ligheder med sin forgænger, iPhone 6 og iPhone 6S, det har en ny startknap genopfundet stærkere end nogensinde, og med et svar på det umiddelbare pres med sin nye Taptic Engine-system, der kan confuigurar i dit billede og lighed, efterlader en unibody smartphone vil du hurtigt se og tage dine hænder. Som du nævnte, har Apple tilføjet en ny farve til sine rækker, Black Bright, som er en fornøjelse at røre ved og syn, efterlader en unik glød, der ikke går ubemærket takket være sin behandling anodiseret og poleret i metalliske materialer og krystallinsk så du ikke ved, hvor det ender og glasset, hvor metallet begynder. En ekstra features og var forventet modstand IP68 med hvilken konto den nye smartphone Apple, som holder 1 meter i 30 minutter neddykket.

Ny iPhone, nyt kamera

Ingen tvivl om Apple ønsker sin nye iPhone 7 at være en leder i den fotografiske sektion, som om kameraet allerede er til rådighed på iPhone 6S var dejlige nye ikke forlade dig ligeglade . De har tilføjet et nyt optisk digital billedstabilisering, der gør det muligt at fange bevæger sig med kirurgisk præcision. Sensoren, der udfører alt obstenta 12 megapixel maksimal opløsning og fokal blænde f / 1., hvilket kan tage op til 50% mere lys end den tidligere iPhone, med linse 6 elementer, der giver dig mulighed for at indfange de øjeblikke unikke selv i svagt lys. Til dette må vi tilføje nye funktioner, såsom billede farveudvalg, der vil bryde med fløjlsbukser. For god nat lys i din illustration er udstyret med den nye iPhone Flash True Tone fire lysdioder, der giver mere lys. Du gravere 4K-opløsning videoer til at gøre dig misundelse af alle. Dens nye front kamera er en delikatesseforretning for alle, så du de bedste selfies du kan forestille dig, samt brug af FaceTime HD-kvalitet.

En nethinden skærm mere tydeligt, aldrig set

Den nye skærm bedst sælgende smartphone i verden har en kromatisk vifte af farver, hvilket resulterer i en præmie skarphed og et panel på 25% lysere end tidligere nethinden skærme. Den 4. -inch model, iPhone 7 har en skærmopløsning på 1.334 x 750 pixels med en unik farve spektrum, så det reflekterede billede er film. Vi kunne ikke gå glip af teknologi, som Apple bragt til lys sidste år, Kraften Touch, som du kan føle skærmen på forskellige niveauer. 3D-touch-reagerer ved forskellige vibrationer til din brug og du kan bruge din APP er den måde, du aldrig forestillet sig.

Power a, æble magt

Hvis du beslutter dig for at købe iPhone 7 du sørge for at købe i det øjeblik den smartphone, der bryder alle ordninger på markedet, og en stor del af denne succes skyldes dens nye A10 Fusion-processor, to gange Raido processoren anvendes i iPhone 6 og bestialsk forvaltning, således at batteriet ikke er fortørnet efter brug af dette bæst autonomi. Det er designet, så han autoregulo, så din nye iPhone vil give dig den strøm, du har brug for til alle tider, ikke mere, ikke mindre. Som et resultat, du vil opnå en batterilevetid på op til 2 timer mere end den tidligere generation af Apple. Hukommelse kan ikke gå glip af, fordi du kan vælge mellem flere versioner, 32GB mindst intervallet 128 GB og 256 GB, næsten ingenting.

Stereo kommer, kommer i fremtiden

Forbered dig på at hallucinere med stereolyd, der vil gøre du flytter til en biograf næsten lige siden iPhone 7 er udstyret med to højttalere, der giver dig selv den dobbelte effekt, at iPhone 6S som akustisk henviser til. Den mest bemærkelsesværdige nyhed i deres lydsystem er det forsvinden mini-jack 3. mm stik at gøre plads til den Bluetooth-forbindelse til lyd, dislumbrando og fremtid, der venter musik, men for elskere af tilslutninger og analog lyd kan du stadig forbinde dine hjelme liv takket være tilbehøret, at Apple vil trække fra hinanden.

Vigtig

Apple iPhone 8 plus 64GB Unlocked Att, Cricket, Tmobile, Metropcs osv

Apple iPhone 8 plus 64GB Unlocked Att, Cricket, Tmobile, Metropcs osv

Sådan låser du op iPhone 8 af IMEI. SIM LOCKED Indsæt en gyldig SIM uden PIN-lås for at aktivere iPhone

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Apple iPhone 8 Plus 64GB Specs

Find de bedste Brugte 8 Plus pris i Indien Bruges 8 Plus til salg i Indien. Renoveret Seal Pack 8 Plus, iPhone X, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 11 mere i OLX Indien. Indien.

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

Apple iPhone 8 Plus Specs Speed

To bigsize budget iPhones gå hoved til hoved.

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Apple Iphone 8 Plus Pris I Pakistan Specifikationer, anmeldelser Egenskaber, 19 Dec. 2021

Renoveret iPhone 8 Plus Bedste pris Ny batteri Unlocked 30 dage pengene tilbage garanti 36 måneder garanti gratis forsendelse Op til 70 fra.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Støtte til Argos-produktet 1117772, Apple Lightning til 30pin adapter. Inkluderer instruktionsmanualer, brugervejledninger, videoer og telefonhjælpelinjer

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

Belkin 3. mm lydkabel med Lightning Connector

At lytte til musik i bilen er en af ​​de lysere pletter i kørslen, og kan gøre en daglig pendler meget mere tålelig. Hvis du ønsker at lytte til musik på din iPhone 6, kan du tilslutte din iPhone til biler stereoanlæg og højttalere, som er meget højere og bettersounding end

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

Køb Iphone Aux Kabel og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

7Eleven Australien Vidunderligt Lettere

Mekl telefona vciu vai KDU citu telefona vai datora aksesuru Ienc un noskati savjo LMT eveikal

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.