Sammenlign Samsung Galaxy Tab S6VSsamsung Galaxy Tab S6 Lite

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lenovo M10 FHD REL vs Samsung Galaxy Tab S6 Lite Sammenligning på PrisKart. om. Laveste pris på Lenovo M10 FHD REL er 13999 på Flipkart. OM og Samsung Galaxy Tab S6 Lite Laveste pris er 24900 på Amazon. n. Sammenlign Lenovo M10 FHD rel med Samsung Galaxy Tab S6 Lite specifikationer, funktioner, score, priser og fordele og ulemper samt bedre beslutningstagning.

Sammenlign Lenovo M FHD REL vs Samsung Galaxy Tab S Lite

Samsung Galaxy Tab S6 viste sig for at være en stor samlet tablet til on-the-go produktivitet og multimediekrav. Men alt der kom til en stor pris, som gjorde det til en vanskelig køb for købere på udkig efter en god storskærm Android-tablet. Samsung synes at have et svar på prisbevidste købere i form af den nye TAB S6 Lite, en billigere variant af flagskibet 2022 flagskibetablet. Prisen er betydeligt lavere, men kommer på bekostning af en god skærm, kraftig processor og nogle andre bemærkelsesværdige træk.

Heldigvis, Samsung bundter S-Pen-stylus i boksen, der holder produktiviteten i køen selv til en reduceret pris. Galaxy Tab S6 Lite er blevet introduceret i en enkelt konfiguration, jeg. . 4/64 GB ved Rs. 31.999 for LTE-version og Rs. 27.999 til Wi-Fi-versionen. Vi forsøgte at finde ud af, hvor mærket har skåret hjørner for at gøre big-screen tablet oplevelsen mere overkommelig for masser i Indien.

Samsung Galaxy Tab S Lite Design-Mest Premium Looking Tablet i sin pris

Start med designet, Galaxy Tab S6 har alle klokker og fløjter af den dyre fane S6. Det har det samme metal uni-body design og en ekstremt slank profil, der giver det et premium look og føler. På trods af en lidt mindre skærm er fanen S6 Lite tykkere og tyngre end fanen S6. Det er 7 mm i tykkelse og vejer 467 gram og har også tykkere bezels. Den ekstra tykkelse tillod Samsung at tilbyde en 3. mm lydstik placeret øverst sammen med en mikrofon og en højttalergitter.

Den anden højttalergitter er placeret i bunden med en type-C-opladningsport. Vi testede LTE-varianten af ​​fanen S6 Lite, som er udstyret med en hybrid SIM-kortspor. Du kan bruge et nano-SIM-kort og et microSD-kort til at udvide opbevaringen til op til 1TB. Galaxy Tab S6 Lite er tilgængelig i tre farver - Angora Blue, Oxford Gray og Chiffon Pink.

Sidemonterede magneter til at holde S-PEN-stylen

Galaxy Tab S6 Lite har ingen dedikeret udskæring til at holde stylus. Tabletten har magneter installeret på højre side, som kan holde S-penen, men grebet er ikke særlig stærkt, så vær meget forsigtig med det eneste produktivitetsværktøj, du får i boksen gratis. Du kan købe sagen for fanen S6 Lite separat på Rs. 4.999. Bogdækslet 'Case foldes rundt og klæber magnetisk til fanen S6 Lite og har også et rum for S pen.

Display og lyd

Fanen S6 Lite er nok den første Samsung-enhed i Ages til at Sportere en ikke-AMOLED-skærm. Tabletten flaunts en 10. -InCH TFT-panel med ikke så konventionel 2000 x 1200p pixel opløsning. Dette er en fuld HD-skærm med det bedste TFT-panel, jeg har set indtil dato, men det mislykkes stadig at matche de AMOLED-standarder. Kontrastniveauet er ikke banebrydende og sorte er ikke amoled-niveau dybt. Farverne ser endnu engang til TFT-standarder igen, de er lige så levende som de vises på et AMOLED Panel. TFT-skærmen er også ret reflekterende, hvilket betyder at synsvinkler ikke er imponerende. At se film på den store skærm er kun behageligt, når lyset ikke falder lige på displayet.

TFT-panelets lysstyrke niveauer synes kun at være tilstrækkelige til indendørs brug og udendørs, men ikke under direkte sollys. TFT-skærmen er beskyttet af Corning Gorilla Glass 3 lag, som er temmelig forældet i år 2022. Samlet set undlader Galaxy Tab S6 Lite's display at opfylde forventninger, som vi normalt har fra en Samsung-enhed.

Flytning, Galaxy Tab S6 Lite springer på en quad-højttaleropsætning og sætter sig ned med Dolby Atmos-backed Dual-Speakers Setup. Højttalerne klarer at producere anstændigt lydudgang, men du ville have brug for hovedtelefoner for at få mest muligt ud af den store skærm multimedieafspilning. Da tabletten er udstyret med den konventionelle 3. MM Audio Jack, kan du bruge alle kablede øretelefoner / hovedtelefoner til at nyde musik og videoer.

Ingen fingeraftryk scanner

Galaxy Tab S6 Lite mangler en fingeraftryk scanner, som er et andet tilbageslag, fordi tabletten fokuserer på produktivitet, og brugere vil måske gerne gemme vigtige arbejdsrelaterede dokumenter på den. En kunstner, der bruger fanen S6 Lite til at skabe illustrationer eller en kontorgæster med følsomme dokumenter, der er gemt på tabletten, kan kun stole på de traditionelle metoder til sikring af data på enheder som passager, oplåsning af mønster og software-drevet ansigtslås. En biometrisk scanner ville have sikret en større grad af sikkerhed for forbrugerne.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

Samsung Tab S Lite Performance

Fanen S6 Lite er drevet af virksomhedens interne Exynos 9611 chipset, som vi for nylig har testet på Budget Galaxy M21 smartphone. Endnu en gang er valget af CPU tvivlsomt for en storskærm produktivitetsorienteret tablet, hvis vi strengt går ved POPERS-specifikationer. Indgangsniveauet in-house SOC er parret med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Du kan udvide opbevaring til 1TB via microSD-kort.

F.eks. Tabletter stifter under gengivelse 1080p 60fps videoer i indfødte og videoredigering apps. Du kan redigere store råfiler, men kan ikke smidigt eksportere dem i bulk. Tableten stumpede ganske ofte med tung multitasking i Samsungs multi-vindue-tilstand og spiller spil som asfalt 9. Samsung burde have udstyret fanen S6 Lite i det mindste med en 7th Gen Snapdragon CPU eller dens exynos svarende til at gøre mest ud af de store- Skærmform-faktor.

S pen stylus og software ydeevne

S Pen-stylus med fanen S6 Lite er ikke Bluetooth-aktiveret, hvilket betyder, at du ikke kan fange selfies eller optage videoer ved blot at trykke på knappen på stylus. Jeg kunne heller ikke finde de intuitive lufthandlinger, der kommer praktisk til at rulle gennem multimedieindholdet. Air commands genveje til apps syntes at fungere bare fint. S pen giver et godt greb, og det føles ret lydhør på TFT-skærmen. Du kan hurtigt tage noter, scribble og doodle, hvis du kan lide at skabe sjove skitser på farten. S penen er også praktisk til at arbejde på PDF-filer, Word-dokumenter og Google-ark. Samlet set er det et godt tilbehør, og Samsung giver det gratis med fanen S6 Lite.

Hvad angår software, er den ene UI 2. på fanen S6 Lite meget godt optimeret til den store skærmformfaktor. Det er den samme software, der kan ses på Samsungs premium flagskib smartphones og er let en af ​​de bedste Android-huden derude. Det er visuelt tiltalende og funktionsrige med mange nyttige softwareværktøjer. Fanen S6 Lite kan synkronisere med din Galaxy-smartphone for at lade dig modtage tekster og opkald på tabletten. Funktionen er praktisk, hvis din telefon er uden for rækkevidde. Det er værd at nævne, at både Samsung-enhederne skal logges ind med den samme Samsung-konto for at bruge denne funktion.

Da der ikke er nogen biometrisk scanner på fanen S6 Lite, konfigurerede jeg ansigtsgennemgangen til at forhindre uautoriseret adgang. Den software-drevne ansigtslås er bare irriterende at bruge. Det er langsomt og helt inkonsekvent i oplåsning af tabletten. Da Samsung besluttede at springe over fingeraftrykscanneren, er en pålidelig ansigtsløsning stærkt savnet. Tabletten har den hardware-backed flerlags knox sikkerhedsplatform for at beskytte dit privatliv.

Ingen DEX MODE

Der er ingen DEX-tilstand på fanen S6 Lite, som igen er helt overraskende for en storskærm Samsung-enhed. Vi nåede ud til Samsung for at forstå, hvorfor mærket har besluttet at ikke medtage funktionen i Lite-versionen. Samsung nægtede simpelthen at kommentere det samme, ret overraskende!

Fraværet af Samsung Dex begrænser fanen S6 Lite's brug som en produktivitetsorienteret tablet. Hvis du ikke er opmærksom på Dex-tilstanden, er den Samsungs in-house-software, som transformerer Big-Screen-enhederne til en Android-baseret pc med et enkelt klik. Dex-tilstanden optimerer Tablets brugergrænseflade til at tilpasse sig et skrivebordsmiljø for arbejdsrelaterede job.

Samsung Galaxy Tab s Lite batterilevetid og kamera

Batteriets levetid ser ud til at være det eneste, der ikke har taget et hit på Lite-versionen. Ligesom fanen S6 drives S6 Lite også af en 7.040 mAh batteri enhed, som nemt kan vare to dage på en opladningscyklus. Det langvarige batteri gør fanen S6 lite en god ledsager til arbejde og sjov. Tabletten leveres med langsom 7. W oplader, der tager ca. 3 timer for at genoplade batteriet fra 0% til 100%.

Skal du købe Galaxy Tab S?

Galaxy Tab S6 Lite er på alle måder den lite 'version af den oprindelige fane S6. Samsung har lavet kompromiser i næsten alle afdelinger. Virksomheden skal have mindst udstyret Tab S6 Lite med en AMOLED panel og Samsung DeX mode som det ville have skaleret op multimedie oplevelsen og krav produktivitet hhv.

På trods af alle de kompromiser og den manglende konkurrence i Android markedet tablet, Tab S6 Lite kommer på tværs som en anstændig mellemklassen store skærm tablet til arbejde og sjov. Galaxy Tab S6 Lite fås i 4/64 GB variant og er prissat til Rs. 31.999 for LTE-version og Rs. 27.999 til Wi-Fi-versionen. Hvis du ikke har planer om at sætte SIM-kortet i tabletten, vil Wi-Fi-versionen tjene dig fint.

Min enhed blev købt i Singapore for S $ 599 fra Hachi. ech som er ejet af Challenger. S $ 499 studerende pris, som fungerer til at være omkring US $ 351. Det stinker at strategi prissætningen i Singapore er baseret på, hvad markedet har råd til.

Spidsen er medium blød og glider jævnt på glasset. På skala fra 1 til 5 i forhold til, hvordan glat det er, hvor 5 er glat, er det måske en 4? Det vil tage engang at vænne sig til den glathed . Du kan få en mat skærm beskytter, men jeg er ikke sikker på, hvordan det vil påvirke holdbarheden af ​​pennespids. Desuden vil en mat skærm beskytter påvirke den visuelle kvalitet af displayet, som ikke er fantastisk til at begynde med. Jeg anbefaler en flip tilfælde i stedet for en mat skærm beskytter. Men gør opmærksom på, at glasset displayet kan blive ridset. Jeg så min datter køre hendes plastik byggesten mod glasset af mit Tab S6 og en ridse optrådte før mine øjne. Av.

Den højere opløsning er mærkbar. Tekst på websider er skarpere på Tab S6 mens jeg bemærket svag pixelering på Tab S6 Lite. Når du ser YouTube-videoer, Tab S6 var i stand til at afspille videoer på 1440P men Tab S6 Lite spiller på 1080p.

Overordnet ydelse

2. ​​Ansigtsgenkendelse er ikke fejlfri og ikke som øjeblikkelig sammenlignet med iOS ansigtsgenkendelse. Selv når ansigtsgenkendelse fungerer, nogle gange tager det et sekund for at låse op. Det kan være bedre bare at bruge pin / mønster låse for at spare tid, fordi alternativet er at have ansigt unlock mislykkes og gå ind i pin låse. Der er ingen fingeraftryk sensor på Tab S6 Lite.

4. Tegning ydeevne er helt glat, men når der er masser af teksturer, vil ydelsen begynder at føle sig urolig, når du panorerer, zoome eller rotere lærredet. Tab S6 stadig lydhør trods af tekstur og kompleksitet af din kunst.

Tegning ydeevne

Tegning ydeevne er helt glat generelt, undtagen når der er masser af teksturer i din kunst, og i så fald forestillingen vil begynde at føle sig urolig, når du navigerer rundt på lærredet.

Andre særheder

Vigtigste salgsargument af iPad for kunstnere er Apple Blyant erfaring er fantastisk, og er absolut bedre end S Pen. Andre fordele omfatter OS og økosystemet. Der er masser af kvalitet tegning apps på iOS / iPadOS. Samlet ydelse er også glattere, selvom de stadig bruger A-noget chip fra år siden.

iPad skærm er ikke lamineret men det har bedre farver og billedformatet er mere velegnet til produktivitet arbejde. Samsung Tab S6 Lite skærm er lamineret men farverne er ikke så god, men ikke så dårligt. Tab S6 Lite har også bedre højttalere.

Vigtig

Samsung Galaxy Tab S7 FE 8GB RAM pris i Indien Phoneaqua

Samsung Galaxy Tab S7 FE 8GB RAM pris i Indien Phoneaqua

Det tilbyder en konstellation af stjerneklare funktioner uden at koste jorden

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Review Underwhelming Performance

Samsung Galaxy Tab S7 Fe Review Underwhelming Performance

Få Samsung Galaxy Tab S7 Fe Mystic Black Tablet med stort 10,090 mAh batteri og ansigtsgenkendelse. Tilgængelig på Abenson. om via samme dag levering.

Galaxy Tab S7 Fe WiFi Black 128 GB Samsung Australia

Galaxy Tab S7 Fe WiFi Black 128 GB Samsung Australia

Udtryk dig selv med den ikoniske Tab S7 Fe. Med en massiv, levende 12. Display inkluderede Dynamic Spen og et langvarig, fastholdelsesbatteri, th

Køb Samsung Tab S7 Book Cover Keyboard Efdt870bbggde

Køb Samsung Tab S7 Book Cover Keyboard Efdt870bbggde

Køb til Samsung Galaxy Tab S7 11 SMT870 Taske med tastatur Aftagelig tastatur PU Læder Cover til Samsung Tab S7 Plus 12,4 T970Tab A 7 2020 T500TAB S6 Lite P610TAB A 8.4 T307TAB 10.1 2019 T510 på Wish Shopping Made Fun

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 11.0 DA Keyboards

Samsung Book Cover Keyboard til Galaxy Tab S7 11.0 DA Keyboards

Køb Samsung Galaxy Tab S7 tastaturbetræk, Sort UK version online nu på Carrefour UAE. Butik fra et stort udvalg af smartphones, tabletter i slid i Dubai, Abu Dhabi, UAE og nyd Carrefours fantastiske priser, garanteret kvalitet, sikker betaling, hurtig levering og instore afkast

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Samsung kunne lancere to nye Litebranded tabletter denne sommer

Den seneste læk afslører Galaxy Tab S7 Lite vil funktionen 44W hurtig opladning støtte, men Samsung vil skibet 15W adapter.

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7 lanceret i Indien Pris, tilbud og flere gange af Indien

Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE Pris i Indien er Rs. 6999 som 19 December 2021. Check Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE specifikationer, anmeldelser og Egenskaber, Brugernes bedømmelse, FAQ og billeder. Køb Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE online på MySmartPrice.

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Dagens Oplev Samsung tilbud er udstyret med den Tab Galaxy S7 og mere

Samsung har måske et uheld faldt dens longrumoured Galaxy Tab S7 FE 5G Android-tablet tidligt.

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Bedøvelse Samsung Galaxy Tab S7 tilbud Drys til laveste priser nogensinde på Amazon

Hunger Apps Indien Private Limited OPC Tilbud LTE og WiFi Samsung Galaxy Tab S7 Plus LTE, Skærmstørrelse 12. Inches, Model Namenumber T975N i Hyderabad, Telangana. Få den bedste pris og læs om firmaet. Få kontaktoplysninger og Adresse ID 22565275273

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.