Find os Business Directory her

Google Pixel får funktioner fra iPhone 7 og LG G2

detaljeret sammenligning

En opdatering til Google Pixel enheder bringer funktioner til at matche de nye iPhones og gamle Androids af flere slags. Kommer til Pixel denne måned â € ”i bølger en €”er en opdatering, som gør det muligt for to nye gestus funktioner skal gøres aktiv. Tryk for at Wake â € ”i en form, meget lig den Pixel â €”dukkede først på LG G2 â € ”tilbage i 2022, da det blev kaldt Knock Knock. Æbler nyere iPhones lige fået deres Hæv til Wake-funktionen i år med iOS 10, mens Moto X havde en lignende funktion tilbage i 2022.

Tryk for at Wake blev først introduceret i sin nuværende iteration for en samling af Android-enheder tilbage i en forhåndsvisning udvikler af Android M i juni 2022. Tilbage blev derefter lov i Skærmindstillinger. Tryk for at Wake allerede inkluderet Tryk to gange et vilkårligt sted på skærmen for at vågne enhed dengang, og det virkede for en hel telefoner.

Tilbage i 2022, Moto X introducerede Ambient Display. Denne funktion tillod enheden for at aktivere bare en lille del af sin skærm for at vise underretninger. Denne samme skærm dukkede når brugeren trak telefonen ud af lommen. Som du måske forestiller dig, det virkede da telefonen var nedad og vendt med forsiden opad, også.

Her i 2022, at både Tryk to gange checke telefon og Lift til kontrol telefon er aktiv på både Google Pixel og Google Pixel XL. Som du vil se i videoen nedenfor, iPhone 7 er et af flere iPhone-modeller at have Raise til Wake.

Navnene på disse bevægelser Arent alt for prangende, men de arbejder meget. Begge fortsat fremme den faglige, personlige fornemmelse af en anordning thats allerede i top. Se vores fulde Google Pixel gennemgang for at se, hvad det hele handler om.

Pixel brugere, der ønsker at opdateringen skulle se det i denne uge, hvis ikke meget, meget snart. Opdateringen størrelse er på eller omkring 263 MB stor, og kunne sendes til enheder automatisk. Denne opdatering indeholder en sikkerhedsrettelse dateret December 5, 2022.

G viser, hvor langt android har kommet på bare to år, hvilket gør det til en værdig efterfølger til den g

Siden da, en parade af mere og mere i stand og sexede udseende Android-telefoner har ramt markedet, hvilket gør G1 daværende køle 3. -inch berøringsskærm og side-glidende QWERTY-tastatur ser smuk. En mere lige sluttet flosse: G1 efterfølger - en hurtigere, flashier og mere kompetent smartphone kaldet G2.

Ligesom G1, er G2 er udstyret med en berøringsfølsom skærm og et fysisk tastatur, der glider ud fra siden. Bortset fra det, er det dog en helt ny enhed, der er voluminøse endnu hurtig og klog.

Og når du kan finde T-Mobiles nye netværk, kaldet HSPA +, det er hurtigt, også. Den G2 er den første telefon, der fungerer over dette nye netværk - hovedsagelig en tunet version af sin eksisterende 3G-mobilnetværk - som er beregnet til at gøre sådanne opgaver som at downloade apps, streaming video og surfer på internettet meget der tilbyder bedre.

En aften, jeg besøgte en af ​​de steder i San Francisco, hvor jeg fik at vide, at jeg ville finde det hurtigere netværk, trukket ud G2, og straks oplevede en enorm ændring i hastighed. Pludselig høj kvalitet YouTube-videoer afspilles hurtigt og fejlfrit , uden at behøve tonsvis af tid til genstart på det rigtige sted, da jeg forsøgte at spole frem eller tilbage. Websider indlæses hurtigere, end jeg kunne stønne om langsomme loading tider.

På en måde, er det en god ting, at dette netværk eksisterer kun i små lommer. For at finde en i San Francisco, T-Mobile skulle udstyre mig med en liste over lokale virksomheder, der er inden for rækkevidde. Hvis det var overalt, kunne jeg have fået ramt af en bil, mens i en mobil film-ser stupor.

Du vil sandsynligvis ende stikning med mere allestedsnærværende 3G-netværk for nu. T-Mobile har tændt disse hurtigere hastigheder i forskellige byer over hele landet, men det er endnu ikke dækket disse steder med dækning.

Heldigvis telefonen er temmelig hurtig, selv uden den nyeste netværk. Over 3G, G2 frøs ofte, mens jeg streamet videoer fra YouTube, men klip gjorde kig sprød på sin lyse skærmen, når de spillede ordentligt. Telefonen udført ganske godt, når du tjekker hjemmesider eller på udkig efter retninger i Google Maps, også.

Den G2 kommer med den nyeste Android-software - version 2. , Også kendt som Froyo - hvilket betyder, at det har funktioner såsom evnen til at forstå masser af stemmekommandoer og i modsætning til Apples iPhone, til at køre Flash-animation og video.

Mens masser af Android-telefoner har sagt farvel til den fysiske QWERTY tastatur, foretrækker i stedet at stick med en faksimile på skærmen som iPhone gør, G2 holder det som en af ​​flere skrive muligheder. Det er nemt at skrive på, og jeg kunne godt lide den bekvemme placering af tre programmerbare genvejstaster.

Men fordi G2 tastatur på skærmen indeholder Swype - en nem-at-lære tredjepart program, der lader dig skrive på virtuelle tastaturer ved blot at føre fingeren fra bogstav til bogstav - jeg sjældent følt behov for at bryde ud den faktiske tastatur. Så dygtige, som jeg er ved at trykke væk på lille tastatur, jeg er hurtigere til at vrikke min finger rundt på en virtuel. Og et virtuelt tastatur har ingen hængsler til at klemme mine bud cifre, når jeg glider skærmen lukket.

Jeg var imponeret over den ene funktion, der synes at få overset på telefoner pakket med så mange funktioner: lydkvalitet. Opkald generelt lød skarpe, og i løbet af et opkald ven på den anden ende kunne ikke engang fortælle, at jeg havde sat ham på højttalertelefon .

Apropos klokker og fløjter, med alle telefonens sjove muligheder jeg frygtede G2 ville være en total batteri gris. Frygt ikke: Selv om det er normeret til 6. timers taletid, det gjorde et godt stykke arbejde med at holde op gennem en hel dag med tekstning, tale, video-watching og web-surfing.

Mens G1 frigivelse indvarslede starten på en ny smart telefon ordre, der tilbyder forbrugerne et glimrende alternativ til Apples iPhone og Research In Motion Ltd. s BlackBerrys, G2 ankomst er langt mindre dramatisk. Stadig, ved at vise, hvor langt Android er kommet på bare to år, det gør en værdig efterfølger.

Denne efterfølger til G1 er tyndere, samtidig med at tilføje mere hukommelse og en 3. mm jackstik. Den opgraderer også til et 5-megapixel kamera og hi-res vises ligesom Nexus One, og er blandt de første telefoner med hurtigere HSPA + 14. 3G-data. Andre funktioner omfatter multi-touch skærm, slide-out tastatur, Android-platform, WiFi, Snapdragon-processor, GPS, og et hukommelseskort slot.

Specs.

Efter i fodspor Samsung, HTC og Sony, har LG annonceret en "mini" udgave af deres G2 flagskib, og de er vist for telefonen her i Barcelona. Den G2 Mini bruger en mindre skærm end den 5. -inch G2, men det har også fået betydeligt svagere hardware.

Den G2 Mini har den relativt store batteri og Android 4. arbejder i sin favør, og den lave RAM og billige build arbejder imod det. Det er svært at se, hvorfor nogen ville vælge dette over alle andre mid-range telefon, herunder LGs egen lignende L90. Der er helt sikkert bedre alternativer - vi vil se, om det konkurrerer overhovedet på pris, når det frigiver i Rusland i marts derefter i Europa, Asien, Mellemøsten og Latinamerika senere på året. Der er ingen ord om eventuelle amerikanske luftfartsselskaber optagning G2 Mini, men med LGs ordentlige relationer med amerikanske teleselskaber, er det en oplagt mulighed.

Michael er en født Texan og en tidligere grafisk designer. Han har dækket teknologi generelt og Android især siden 2022. Hans interesser omfatter folkemusik, fodbold, science fiction og salsa verde, i ingen bestemt rækkefølge. Han skrev en roman kaldet gode hensigter: en overvågningshistorie, og den er tilgængelig på Amazon.

Look and Design: Både LG G2 og Google Nexsus 5 tilhører samme producent; dermed begge telefoner har et par elementer, der er ens med hensyn til deres overordnede udseende og design. Begge telefoner har det godt i hånden og ser pæn, for at sige det mildt. Nexus har gummieret beskyttende kanter, at de fleste af de moderne telefoner går glip af, og dermed noget, der helt imponeret os. Sammenligning både telefoner, vi ville have til at give dette til Nexsus 5, som sletten og 'ikke', så blankt tilbage syntes classier til os.

Skærm: Nexsus 5 har en 4. 5 tommer ægte HD IPS LCD-skærm på 1080x1920 pixels med en pixeltæthed på 445 pixel per tomme hvor som G2 har en lidt større skærm med en 5. ægte HD IPS-skærm på 1080x1920 og en pixeltæthed på 443 pixels per inch. Ser man på de specs er det meget svært at vælge mellem de to, men vi ville stadig gå med G2 som det så bedre med hensyn til dens farve reproduktion .

Software: Begge disse telefoner kører samme Android KitKat. Men, den ene på Nexsus 5 tilbud en smuk bestand erfaring som og i forhold til G2. LG har tilføjet deres skik UI til G2 i et forsøg på at forbedre kundernes oplevelse på enheden. Der kan være en masse mennesker, der favoriserer brugerdefinerede UI s men vi er af den opfattelse, at intet kan slå en bestand Android oplevelse. Samlet set var begge enheder ret snappy, og vi havde en god oplevelse med begge med hensyn til softwaren.

Performance: Begge smartphones arbejder på samme snapdragon 800 quad core processor, der klager på 2. GHz og en Andreno 330 GPU med 2 GB system RAM. Igen, der kigger på specket, kan man føle, at der næppe er noget, der er tilbage til at vælge imellem. Men under hensyntagen til den overordnede ydeevne af enheden med regelmæssig telefonbrug, webbrowsing og spil, bliver vi nødt til at give denne til Nexsus 5, fordi det formår at køre foran G2.

Batteriets levetid: Nexsus 5 pakker et Li-PO-ikke-bruger aftageligt 2300 mAh batteri, der giver en taletid på ca. 16 timer og ca. 200 timers standby. På den anden side pakker G2 et Li-PO 3000 mAh batteri, der har en stativ ved tid på 500 timer og op til 15 timer på 3G. I vores test fandt vi, at batteriet på NEXSUS 5 løber tør for juice inden den måde, der er angivet i sit spec ark. Så bestemmer vi denne runde til fordel for G2.

Vigtig

Samsung 5G Smartphone Samsung 5G mobiltelefon Samsung 5G Cell Phone Pris

Samsung 5G Smartphone Samsung 5G mobiltelefon Samsung 5G Cell Phone Pris

Brug for rådgivning Spørg vores eksperter for at finde ud af mere om Samsung Galaxy A52S 5G 6128GB Green.

Samsung Galaxy a10e specs seneste nyheder om Samsunggalaxya10especs Breaking Historier og Mening Artikler Firstpost

Samsung Galaxy a10e specs seneste nyheder om Samsunggalaxya10especs Breaking Historier og Mening Artikler Firstpost

Klik nu til Samsung Galaxy A10e specs, Pris, Unboxing, billeder fra de fleste betroede website Telefoner Tæller. Samsung Mobile Phoens Specifcations, Egenskaber ...

Sammenligning Samsung Galaxy A22 5G vs Galaxy A12 PhonesData

Sammenligning Samsung Galaxy A22 5G vs Galaxy A12 PhonesData

Samsungs Galaxy telefonlinje er enorme. Her er de bedste muligheder fra Galaxy Z Fold 3 til de billigere Galaxy telefoner.

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Argentina Mobile Med Priser

Samsung Galaxy A12 5G Pris i Argentina Mobile Med Priser

Vi sammenligner Samsung Galaxy A13 5G med Galaxy A12 for at finde ud af, hvilken telefon har en bedre kamera, skærm, ydeevne og batterilevetid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Samsung lancerer fire Galaxy Book laptops to med AMOLED-skærme, den ene med RTX 3050 Ti grafik

Samsung lancerer fire Galaxy Book laptops to med AMOLED-skærme, den ene med RTX 3050 Ti grafik

Samsung Galaxy Book Go kunne være den bedste budget laptop af året kommer ind på den lave pris på 349 Perfekt blanding af magt og batterilevetid takket være ...

Razer Hammerhead vs Samsung Galaxy Buds 2 Nye RGB Lights gøre dig Lyset af partiet

Razer Hammerhead vs Samsung Galaxy Buds 2 Nye RGB Lights gøre dig Lyset af partiet

Razer bare kom ud med sine nye Hammerhead ægte trådløs 2021 øretelefoner. Bortset fra nogle imponerende specs, det har en funktion ikke andre sande trådløse øretelefoner har RGB lys.

Jeg brugte Galaxy-knopperne, jeg elsker dem, men Ill Stick med Galaxy-knopperne

Jeg brugte Galaxy-knopperne, jeg elsker dem, men Ill Stick med Galaxy-knopperne

Samsung forventes at give sine sande trådløse øretelefoner en anden form for boost i år, med Galaxy-knopperne 2, der sandsynligvis vil blive prissat lavere end Galaxy Buds Pro. Knopperne 2 vil omfatte ANC- og app-support på øretelefonerne i henhold til en ny rapport.

Galaxy Buds 2 Pro Live

Galaxy Buds 2 Pro Live

Køb de nye Samsung Galaxy Buds live og få en ergonomisk venlig øreprofil perfekt til hverdagen med levende lyd. Besøg bedst køb online i dag

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.