Sådan Fix En iPhone der plejer downloade apps

Cant Køb eller download Apps på iPhone 10 bedste måder at løse problemet

Inden du downloader og installerer apps på din iPhone, skal du muligvis dit Apple-id adgangskode. I denne vejledning Skype til iPhone App bruges som eksempel. Du kan navigere rundt i App Store for at finde andre apps.

Vælg App Store

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Der er mere end en million apps tilgængelige i App Store, og vi er ivrige efter at prøve så mange apps som muligt; og vi ønsker også at beholde de programmer, vi allerede er installeret ajour â € ”men hvad hvis iPhone plejer downloade eller opdatere apps? En hel del brugere har klaget over dette, siger ikke blot de kan ikke opdatere apps, de allerede har, men de kan ikke hente nye også. Hvis dette generer dig og App Store tjeneste er ikke nede, skal du følge løsningerne nedenfor hurtigt at løse problemet.

Hvorfor er min app fast på at vente?

Hvis Flytilstand er aktiveret, slukke den. Der er også et simpelt trick, der kan løse dette problem â € ”skifte den Flytilstand. Du er nødt til at navigere til Indstillinger, tænde for Flytilstand, vent 15-20 sekunder, og drej den bakke ud. Det lyder måske vanvittigt, men give det en chance!

Genstart App Store app

Nogle gange kan de apps opføre sig underligt og ikke korrekt. App Store er ingen undtagelse. Hvad skal man gøre, hvis de App Store funktioner dont arbejde og din iPad eller iPhone plejer opdatere apps og hente nye? Det ville hjælpe, hvis du tvinger afslutte app og derefter relancere det. Tryk på knappen Hjem to gange, og du vil få et preview af de programmer, du brugte for nylig. Stryg til højre eller venstre for at finde App Store app, og derefter knalde op for at lukke det. Efter dette, gå til startskærmen og starte App Store.

Dato & tid â € ”indstilles automatisk

Klager såsom min iPhone plejer downloade apps længere er temmelig standard, og brugerne ofte glemmer, hvor effektiv en simpel genstart kan være. Så før du flytter til andre løsninger, slukke telefonen og tænde den igen. Tryk på og hold knappen Vågeblus til / og træk Skub til strømmen. Når din enhed er helt slukket, skal du trykke på og holde knappen Vågeblus til / fra. Hold den indtil du ser Apple-logoet.

Log ud fra App Store

Hvis du er forbundet til et Wi-Fi-netværk, og din iPad eller iPhone plejer opdatere eller downloade apps, trykke på Forny Lease kan løse problemet. Det er alle temmelig ligetil. Her er hvad du skal gøre:

Fri nogle lagerplads på din iPhone / iPad

Hvis du ikke har nok ledig lagerplads på din enhed, plejer du downloade eller opdatere apps. Så, hvad du skal gøre er at frigøre noget plads. Du kan slette de apps, du ikke bruger, fotos, videoer eller musik. Sikkerhedskopier, behage backles før du sletter dem. Som vi sagde, kan du slette de programmer, du ikke har brug for længere. Her er hvordan man gør det:

LG Stylo 6 vs Samsung Galaxy A7 2018 Hvilket håndsæt til at købe CellWit

Opdatering af softwaren

Fejlen i iOS kan være grunden til, at iPhone plejer downloade eller opdatere apps. Hvis der er en ny iOS version tilgængelig, er det tilrådeligt at hente og installere den. Du kan gøre det trådløst eller ved hjælp af iTunes.

Nulstil alle indstillinger eller slette alt indhold og indstillinger

Over en lang nok tid, vil mange iPhone-brugere akkumulere et stort antal apps. Disse apps kræver ofte opdateringer, som du kan konfigurere din iPhone til at tage sig af automatisk. App-opdateringer vil installere, når de bliver tilgængelige, og du er usandsynligt at lægge mærke til mange af dem.

Men hvis du skal bruge en app, og det er i færd med at opdatere, og har gjort det i et stykke tid, så kan du blive frustreret. Heldigvis kan du få adgang til et skjult menu, der giver dig mulighed for at holde pause eller annullere en opdatering, der er i øjeblikket forekommende på enheden. nedenfor Vores guide vil vise dig hvordan.

Sådan bruges d touch til interagere med en app opdatering i ios

Der blev udført trinnene i denne artikel på en iPhone 7 Plus, i iOS 10. Disse trin kræver, at du har 3D Touch aktiveret på din iPhone. Denne artikel vil vise dig, hvor du kan finde denne indstilling, så du kan tænde den.

Bemærk, at 3D-Touch kræver, at du trykker ned på app-ikonet med en smule kraft, så du kan uforvarende årsag dine app-ikoner til at begynde at ryste i stedet for at gøre opdateringen interaktion menuen vises. Hvis din app ikoner starter ryste og en lille x vises øverst venstre hjørne, og tryk på knappen Hjem under skærmen, og tryk derefter ned på app-ikonet lidt hårdere.

Efter at have modtaget sine bachelorer og masters grader i datalogi tilbragte han flere år at arbejde i it-ledelse for små virksomheder. Men han arbejder nu på fuld tid skriver indhold online og skaber websites.

tips til at fastsætte App Store problemer på iPhone

Som løsninger til alle App Store spørgsmål er næsten den samme, dens bedre at tage hver enkelt af disse i betragtning. Så uanset af hvad slags problemer, du står over for, kan disse tips hjælpe dig med at løse problemer, der gør det, så du ikke kan købe eller downloade apps på din iPhone. Uden videre, så tjek de 10 bedste rettelser lige her:

Afbryd App Store og tænde / slukke flytilstand

uanset hvad slags App Store problemer du står på din iOS-enhed, den første trick, du skal prøve er at tvinge forlade App Store og tænde / slukke Flytilstand. Ja, oftere end ikke, det hjælper fix tilfældige App Store glitches. Ja, det værd at give denne effektive hack en prøve, før du flytter til andre muligheder.

Genstart din iPhone eller iPad

Hvis du forsøger at downloade flere apps på én gang på din iPhone, skal du sørge for at prioritere de downloads, hvis du ønsker at begynde at bruge en app før andre. Det vil hjælpe dig downloade udvalgte apps hurtigere. Fra startskærmen på din iPhone, skal du trykke og holde på app-ikonet. Vælg derefter Prioriter Hent i forbindelse menu, der vises lige under den app.

Sørg dato og tid er indstillet korrekt

iOS giver dig mulighed for at bruge en separat Apple ID for App Store og indkøb. Selv om det gør tilbyde dig fleksibilitet til at bruge flere Apple-id'er på din enhed, kan det skabe problemer fra tid til anden. Derfor, hvis du står købe og hente emner på App Store, skal du sørge for ikke bruger flere Apple-id'er på din iPhone eller iPad.

sørg for der er ingen begrænsninger på indhold

Skærm Tid i iOS 15 kommer med et robust indhold indstilling af forsnævringen, som du kan bruge til at blokere offensiv indhold på enheden eller kun i App Store. Måske havde du tidligere aktiveret indhold begrænsning på din iPhone og glemte at vende indstillingen senere. Så sørg for, at skærmen Tid er ikke hindring dig fra at købe eller installation af programmer fra App Store.

kontrol æbler systemstatus side

Hvis du stadig ikke kan downloade eller opdatere apps på din iOS 15-enhed, logge ud af din Apple-id og underskrive tilbage. Mangen en gang har det hjulpet mig ordne det dårligt fungerende App Store på min iPhone. Derfor mener jeg, det ville være bedre at give denne løsning et skud så godt.

opdatere din iPhones software

Hvis ingen af ​​de tips anført ovenfor har arbejdet i løse App Store problem på din iOS-enhed, der er en høj chance for, at en bug er bag problemet. Men bekymre ikke, da de nyeste iOS opdateringer ofte kommer med fejlrettelser og forbedringer af ydeevne. Så opdatere softwaren kan sandsynligvis løse problemet.

Nå, der har du det! Jeg håber en af ​​de tips eller omgåelser ovenfor medvirket til at gøre App Store funktionelle på din iPhone eller iPad. Da de ovennævnte tips er pålidelige i fejlfinding forskellige App Store problemer, er der stor chance for, at smilet er tilbage på dit ansigt, og du kan igen hente de bedste iPad-spil eller opdateringer til dine foretrukne podcast app på din iPhone. Af den måde, hvor en af ​​disse tricks arbejdet for dig? Glem ikke at lade os vide i kommentarfeltet nedenfor.

IPhone lader dig opdatere apps, du bruger til din virksomhed på enheden via Wi-Fi eller en mobiltelefon luftfartsselskab, men du kan også opdatere dem via iTunes-software på din computer på kontoret. Opdatering iPhone apps via iTunes låner en ekstra grad af klarhed i processen, fordi du kan se den app på en fuld computerskærm, før de beslutter, om de vil fortsætte. Du kan acceptere alle de tilgængelige opdateringer på samme tid, eller bare tage dem én efter én.

Klik på "Hent All Free Updates", hvis du ønsker at opdatere alle dine applikationer på samme tid. Hvis du allerede er logget ind, vil opdateringerne begynde at downloade til din computer. Hvis du ikke er logget ind, skal du indtaste dit Apple-id og adgangskode, og klik på "Get". Vent til alle opdateringer til slut downloading før man går videre til næste trin.

Vil Conley's skrivning optrådt i print og online siden 1999. Publikationssteder omfatter Salon. om, slashgear. OM, National Journal, Art New England, Pulse of the Twin Cities, Minnesota dagligt og thisblogrules. om. Vil studere journalistik på universitetet i Minnesota. Han arbejder på fire fiktion og nonfiction bøger.

Vigtig

Opdater software

Opdater software

Få instruktioner om, hvordan du downloader den nyeste softwareopdatering til ydeevneforbedringer og rettelser til din enhed, herunder de nyeste sikkerhedsretter.

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Alcatel Go Flip 3 og Alcatel SmartFlip lancering i US Kaios

Detaljerede funktioner og specifikationer til Alcatel GO Flip 3 SmartFlip til Metro, ATT, Cricket, Tmobile. Plus diskussionsforum og fotos

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Samsung Galaxy A22 5G gennemgang

Vend dine yndlingsfotos i bedøvelse vægudsmykning. Bare et par enkle trin fra din telefon og leveret direkte til din dør.

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

En weekend med Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Her er hvad jeg kunne lide, og hvad efterlader dig beder om mere

SIM-kort har været så meget nyttigt for alle, der ejer en mobiltelefon. Den lille chip giver os mulighed for at holde forbindelsen ved hjælp af internettet og sende og modtage meddelelser og opkald ... ed nogle spørgsmål. Nå, har ESIMS kommet til at undgå alle disse problemer. I denne artikel vil vi forklare i detaljer, hvordan man bruger en esim.

Google Assistant Setup.

Google Assistant Setup.

Opdag, hvordan Google Assistant er integreret i Bose Smart Products, og hvad det kan gøre for at hjælpe med at gøre så mange ting lettere.

Tfrecipesabout.

Tfrecipesabout.

Heres den nye LG Aristo 5. Følg mig på Instagram HTTPInstagram. omkevinbreezetv kevin brise tech community httpkevinbreeze. Omcommuni ...

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

Samsung Galaxy A50 Aktiver Deaktiver App

Oplever du problemer med Samsung gratis App ikke fungerer, eller plejer lade dig slutte Denne artikel vil vise dig let rettelser.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.